Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα Κατεριναααααααααααααα

αν δεν κανω λαθος εχει και χωρο για γυμνισμο , χιχιχι:tongue:

χαχαχα αφου δεν εχω βγει γυμνη στο δρομο με τα ξενυχτια που τραβαω τον τελευταιο καιρο με τις παλιοιωσεις (αυριο κλεινω εβδομαδα με 3 ωρες υπνου καθε βραδυ) δεν νομιζω να τον κανω στην Κυλληνη, ασε που φοβαμαι μην τρομαξει ο κοσμος και φυγει:tongue::tongue:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καγιανάς:

Τρίβω στον χοντρό τρίφτη 4-5 τομάτες, στο τηγάνι με λίγο λάδι και λίγο αλάτι, μέχρι να "πιούν" όλο το ζουμί τους. Χτυπάω 4 αυγά και τα ρίχνω στις τομάτες και στη συνέχεια βάζω κυβάκια φέτας ομοιόμορφα. Με ένα κουτάλι, δεν ανακατεύω, αλλά κάνω "χωρό" στο αυγό να ψηθεί παντού..

Έτσι το φτιάνω εγώ και το συνοδεύω με σαλάτα αγγούρι!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! βαριεμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!! ξυπνησε το μωρο 6 και ξανακοιμηθηκαμε παλι στις 8 μεχρι 9 τωρα ξανακοιματε!!! το πρωι σερνομουν τωρα ειμαι καλυτερα!!!

Κατερινα και Ιωαννα μια χαρα μπραβο με τις κολοιωσεις!!

Ινκακι και μενα το μωρο κανει διαφορα με τα χερακια τη ειδικα αμα νευριασει ποποοοο πολλα νευρα σφιγγει τις γροθιες......... δε δινω σημασια αλλωστε ακομη αναπτυσσεται η κινητικοτητα τους ! Ρωτα το γιατρουλη και μην ανχωνεσαι!!!!

Τρελη ζεστη σημερα!!! Χτες το βραδυ κοιμηθηκαμε με αιρκοντισιον! Πρεπει να παρουμε και για το δωματιο της μικρης βαλαμε και τεντα στο μπαλκονι της ποοοοολλλλλα εξοδα μετα διακοπες και βαφτιση μαζι.....δυσκολα !

καλα ολες συμπεθεριασατε τι θα γινει εγω περιμενω να γνωρισουμε απο κοντα κανενα αγορακι να δω τις αντιδρασεις της κορης:-D:-D:-D !!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κορίτσιαααααααααααα!!!!

Εφτιαξα ένα fredo και είμαι μέσα με κλειστά παντζούρια αλλά και πάλι έχουμε ΣΚΑΣΕΙ... Ο μικρός πάντως με αυτή τη ζέστη όλο κοιμάται!!!!!!!!!!!!! :)))))))))

Λιτσάκι και ιωάννα είδα τα μικρά σας στο face καλέ τι κούκλες είναι αυτές??????????? Όλγα και εσένα οι άντρες σου είναι κούκλοι!!!!!!!!!!!!!

Αυτό το φαγητό με την ντομάτα και τα αυγά την φτιάχνουμε και στην Πάρο αλλά με άλλη ονομασία που δεν την θυμάμαι..!! Τέλειο είναι!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Σήμερα, 5:30 παίζει η Εθνική Ελλάδος!Αντί να φωνάζετε στους αντρούληδες σας, αφήστε τους να δούνε το παιχνίδι και αν έχετε και τρελά κέφια, σερβίρετε τους και μια παγωμένη μπιρίτσα!!:D:D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Σήμερα, 5:30 παίζει η Εθνική Ελλάδος!Αντί να φωνάζετε στους αντρούληδες σας, αφήστε τους να δούνε το παιχνίδι και αν έχετε και τρελά κέφια, σερβίρετε τους και μια παγωμένη μπιρίτσα!!:D:D:D

ναι γιατί αν δεν τους αφησουμε δε θα τη δούνε....λέω να του αφήσω το μωρο κ να βγω για καφέ τι λετε;;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...