Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχουμε καμιά λίστα με το τι παίρνουμε μαζί για διακοπές/ σαββατοκύριακα/ ημερήσια στη θάλασσα;;; για το μωρό λέω

άσχετο η παιδίατρος μου πε αποστείρωση μέχρι τον 7ο επειδή έχει ζέστη και αναφερόταν σε θήλαστρο κ μπουκάλια μητρικού, αλλά λέω να την κόψω σε λίγο

Για θάλασσα:

Πετσέτα για απλώστρα

πετσέτα για στέγνωμα

Πάνες

Ρούχα για αλλαγή (ανοιχτόχρωμα)

Καπελάκι

Αντηλιακό

Παιχνιδάκια

Μπουκάλι/νερό/γάλα ή στήθος-α, ξέχασα αυτό επισυνάπτεται!:D

Ομπρέλα

όσον αφορά την αποστείρωση, αν πλένετε σχολαστικά τα σύνεργα, δεν έχετε πρόβλημα. Το μεγάλο θέμα είναι τα τυχόν υπολλείματα γάλατος που μένουν και εκεί πάνω λόγω ζέστης αναπτύσσονται μικρόβια..άρα, ΠΟΛΥ καλός καθαρισμός σε μπουκάλια και πιπίλες κλπ

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα, το φορεματάκι Hello Kitty είναι απο τα H&M όπως και το κολαν, δεν είναι σετάκι αλλά της τα είχα φορέσει μαζί γιατί φοβήθηκ να μην κρυώσει μόνο με το φορεματάκι (δεν είμαι τρελή, η φωτο είναι πριν απο 1 μήνα...)

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Παμε στο πατρικο μου... ειναι Πελοποννησο στις ακτες του Ιονιου καπου περιπου στο υψος της Κυλληνης που φευγουν τα καραβια για Ζακυνθο....

Εχω μια χαρα απιστευτη !!!!!!!!!!!!!!!

mYQbp2.png

Παμε στο πατρικο μου... ειναι Πελοποννησο στις ακτες του Ιονιου καπου περιπου στο υψος της Κυλληνης που φευγουν τα καραβια για Ζακυνθο....

Εχω μια χαρα απιστευτη !!!!!!!!!!!!!!!

Ζηλεύω!!!:tongue::tongue:

Μπραβο κοριτσάκι μου!!! Καλά να περάσετε!!! Να κάνετε μια βουτιά και για εμάς!!!!!

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

τι ωραια Γιωτα καλα να περασετε!!! εμεις θα παμε Αυγουστο Κυλληνη μεχρι τοτε με βλεπω να κοιταω την θαλασσα με το κυαλι:( Ποσο θα θελα να μαι σε μια παραλια τωρα να πινω παγωμενο φρεντο και να αραζω στην ξαπλωστρα ααααααααχ

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ζηλεύω!!!:tongue::tongue:

Μπραβο κοριτσάκι μου!!! Καλά να περάσετε!!! Να κάνετε μια βουτιά και για εμάς!!!!!

Τα ποδια μου ειναι ακομα γεματα ραγαδες....μεχρι την γαμπα...:twisted:

Χλωμο το βλεπω για μπανακι... ειναι και ολοι γνωστοι εκει και δεν νοιωθω ανετα...

mYQbp2.png

τι ωραια Γιωτα καλα να περασετε!!! εμεις θα παμε Αυγουστο Κυλληνη μεχρι τοτε με βλεπω να κοιταω την θαλασσα με το κυαλι:( Ποσο θα θελα να μαι σε μια παραλια τωρα να πινω παγωμενο φρεντο και να αραζω στην ξαπλωστρα ααααααααχ

Που καλε στην Κυλληνη???

mYQbp2.png

Τα ποδια μου ειναι ακομα γεματα ραγαδες....μεχρι την γαμπα...:twisted:

Χλωμο το βλεπω για μπανακι... ειναι και ολοι γνωστοι εκει και δεν νοιωθω ανετα...

Μην είσαι χαζούλα!!! Κι εγω έχω πολλές ραγάδες (ειδικά στην κοιλιά) αλλά πήρα ολόσωμο μαγιο και τέλος... (αντίο μπικινάκια...) αλλά οκ, τι να κάνουμε? Ας φαίνονται και μερικές!!! Τέτοια κουκλιά που κάναμε χαλάλι τους!!!!:tongue::tongue:

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Γιώταααααα..να περάσετε τέλεια, βγάλε φωτό να δούμε μωράκια στην παραλία!!!

Κατερίνα, μαζί σου!Και για την απλώστρα και για το.. "διακοπές τον Αύγουστο"!

Τί να κάνουμε, θα αντέξουμε!

όλγα, τέλειο φαγητό!Στην Πελλοπόνησο το λέμε "καγιανά" εδώ το λένε "τομάτες με τσι αυγούλες"! χαχαχαχαχα...!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Εμεις το λεμε ''ντοματοκαγιανα'' και ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου φαγητα!!! Ολγα αν εχεις λιγη πιπερια πρασινη ριξε να δεις γευση!!!

Κατερινακι ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο.. πριν χρονια που εκανε ανακαινιση το ειχε αναλαβει μια συναδελφος και φιλη και πηγαινα και εγω και χαζολογουσαμε!!! Και απο παραλια δεν εχω λογια... αν και με τετοιες πισινες δεν θα σου κανει καρδια να πας παραλια....

mYQbp2.png

Μην είσαι χαζούλα!!! Κι εγω έχω πολλές ραγάδες (ειδικά στην κοιλιά) αλλά πήρα ολόσωμο μαγιο και τέλος... (αντίο μπικινάκια...) αλλά οκ, τι να κάνουμε? Ας φαίνονται και μερικές!!! Τέτοια κουκλιά που κάναμε χαλάλι τους!!!!:tongue::tongue:

Μονο που στα ποδια δεν κρυβονται εκτος αν φορεσω κελεμπια.... χαχαχα... θα λεω πως ειναι νεα μοδα στα μαγιω!!!

mYQbp2.png

Μονο που στα ποδια δεν κρυβονται εκτος αν φορεσω κελεμπια.... χαχαχα... θα λεω πως ειναι νεα μοδα στα μαγιω!!!

Μην τρελαίνεσαι!!! Κι εγώ έχω στα μπούτια αλλά τα μπανάκια και η θάλασσα δεν κόβονται!!!!

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...