Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα !!!

Καλε Λιτσα μερα ειναι και θα περασει!!! Ευκαιρια να κατσεις και να ξεκουραστεις!!!

Αμ δε, που θα ξεκουραστώ!! Όταν κάθομαι όλο και κάτι κάνω... αλλά σήμερα μαλλον δεν θα κάνω απολύτως τίποτα!!!!:tongue:

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα Λίτσα, καλημέρα Γιώτα..!!Καλημέρα σε όλεςς!!!

Και εμείς πρωινές, 6:30, αλλά μετά δεν κοιμήθηκε, ξύπνησε και ο Νικόλας και τώρα γκρινιάζει γιατί νυστάζει...

Ναι βρε, σήμερα δεν είναι για δουλειές..ας καθήσουμε και μια μέρα!Μαγειρέψτε κάτι ελαφρύ- αλήθεια, τί? για πείτε καμμιά ιδέα- και καθήηηηηηηηηηηηηηηηηστεεεεεεεεεεε..άλλωστε έτσι δεν μας λένε? "Έλα μωρέ, όλη μέρα σπίτι, πόσο να κουράζεσαι?" χαχαχαχα..κλασσική ατάκα!!

Χθές βράδυ ήμασταν με το αιρκοντισιον, καλά κοιμηθήκαμε, εγώ ξύπνησα κάποια στιγμή στις 5:30 και ένιωσα πώς είχα πέσει σε λήθαργο..αλλά τώρα νυστάζω πάλι..

Θα μαζέψω λίγο το σπίτι και μόλις κοιμηθεί η μπέμπα, θα κοιμηθώ και εγώ..

Α και να μην ξεχάσω!!Συμπεθεριάσαμε με την Όλγα, τί να κάνω, την θέλουν πολύ την κορούλα μου!!:D:D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

τώρα μπερδεύτηκα γιατί μου λένε επίσης ότι επειδή ο μικρός κοιτιέται συνέχεια στον καθρέφτη και γελάει το επόμενο θα ναι νάι αγόρι :confused::confused::tongue::tongue:

αχ τι ακούμε οι δόλιες

χθες φύγαμε 10 το πρωί και γυρίσαμε 8 το βράδυ...τελεια περάσαμε αν κ σκάσαμε

ρε κορίτσια καλά τα mothercare αλλά και πανάκριβα είναι και πολύ ζεστό το ύφασμά τους για το καλοκαίρι μας, πάντως βγάλαν κάτι 50 % σε ρούχα, ήθελα να θηλάσω χθες και πήγα και μετά είπα να πάρω και 3 φανελάκια τιραντάκια που δεν είχα πολλά και είχαν 17,5 ευρώ, ε πάρα πολλά μου φάνηκαν τέσπα ντράπηκα να φύγω με άδεια χέρια και τα πήρα, η καρέκλα θηλασμού τέλεια καρδούλα έχεις δίκιο ακούς;;;;

λίτσα κουράγιο θα περάσει πέμπτη είναι, πλησιάζει το σκ!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

εγώ λέω να μαγειρέψω σήμερα έχω να μαγειρέψω από το σάββατο :)

ξεπάγωσα κάτι σνίτσελ...με έπιασαν οι προκοπές, έβαλα και ένα πλυντήριο του μικρού

έχουμε καμιά λίστα με το τι παίρνουμε μαζί για διακοπές/ σαββατοκύριακα/ ημερήσια στη θάλασσα;;; για το μωρό λέω

άσχετο η παιδίατρος μου πε αποστείρωση μέχρι τον 7ο επειδή έχει ζέστη και αναφερόταν σε θήλαστρο κ μπουκάλια μητρικού, αλλά λέω να την κόψω σε λίγο

i1lzp2.png

Kαλημερα!!!!

Ετοιμαζομαστε για παιδικο και γκρινιαζουμε.. ειμαι ξυπνια απο τις 5.30 ξυπνησε η μπεμπα και κοιμηθηκε στις 7 ευτυχως παντως που ειναι πολυ καλυτερα, ξυπνησε γιατι εχθες δεν καλοετρωγε και τσακισε 200 ml αλλαμετα τν επιασε αυπνια και ηθελε παιχνιδακια. Και εγω βαριεμαι σημερα λενε οτι θα ειναι η χειροτερη μερα απο αποψη ζεστης ουυυυυυφ αντε να αρχισει λιγο να πεφτει η θερμοκρασια γιατι δεν την παλευουμε αλλο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

πονάει ο λαιμός μου 2 μέρες αλλά μόνο λαιμός 2 μέρες έκανα γαργάρες και σε θυμήθηκα ιωάννα..

Και εγώ είπα του άντρα μου να μου πάρει Χεξαλεν γιατί ο λαιμός μου έχει πλέον δική του προσωπικότητα και δεν λέει να συντονιστεί με το υπόλοιπο σώμα και να συνέλθει..ουφ!Αδιαθέτησα κιόλας, 3 ημέρες πριν την κανονική ημερομηνία..ουφφφφφφφφφφφ!!!

Και εγώ είπα του άντρα μου να μου πάρει Χεξαλεν γιατί ο λαιμός μου έχει πλέον δική του προσωπικότητα και δεν λέει να συντονιστεί με το υπόλοιπο σώμα και να συνέλθει..ουφ!Αδιαθέτησα κιόλας, 3 ημέρες πριν την κανονική ημερομηνία..ουφφφφφφφφφφφ!!!

καλέ τι χεξαλέν;;; τη μαμά σου τηλέφωνο γρήγορα!!!!!!!!!!!!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Σοφακι,καλημερα συμπεθερα,καλημερα κατερινακι!!Καλημερα κοριτσια!!

Τι κανετε?Εμεις φαγαμε και ειμαστε στις κουνιες μας και μιλαμε στα παιχνιδια μας.Υπαρχει ενα προβλημα ομως.Τα παιχνιδια δεν μας μιλανε και εμεις εκνευριζόμαστε

Πωπω πρεπει σημερα να σκουπισω εστω και να σφουγγαρισω.Ειναι η τριτη μερα που δεν.Αχ και εχει μια ζεστη

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλέ τι χεξαλέν;;; τη μαμά σου τηλέφωνο γρήγορα!!!!!!!!!!!!!

Καλά, είδες τί κάνει η ζέστη?????Ούτε που το σκέφτηκα!!!Αχχχ τί μου θυμίζειςς!!!

άσχετο, τελικά της αδερφή μου από αλλεργία, της το γύρισαν σε φαρυγγίτιδα, πήρε κορτιζόνη, μετά της είπαν πάλι αλλεργία και μετά από ακτινογραφία της είπαν ιγμορίτιδα..τρέχα γύρευε δλδ!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!

πωπω... γεμισε το καφε μας συμπεθερες!!! Τελεια.....

Αληθεια η δικια μου η συμπεθερα που ειναι??? Χαθηκεεεεεε.... Τζενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι καλε????

Ιωαννα εγω κανω μακαρονακια με σαλτσα απο φρεσκια ντοματα, λιγο βασιλικο και λιγο σκορδο.... ευκολο, γρηγορο, ελαφρυ και καλοκαιρινο!!! Αλλιως κανε γεμιστα ..... ειναι πιο καλοκαιρινα και θα φας και ολο το πρωινο να γεμιζεις ντοματες!!:tongue:

Λιτσα η μικρη ειναι πολυ ωραια!!! Μεγαλωσε :D

Καλε προκομενη Σοφια ποτε προλαβες να τα κανεις ολα αυτα????:tongue:

mYQbp2.png

Αληθεια δεν σας ειπα....

Σηκωθηκα πρωι πρωι, ταισα την μικρη και τωρα μαζευω , πακεταρω, ερχεται ο αντρουλης μου το μεσημερι και φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

Παμε στην μαμα μου μεχρι Κυριακη βραδυ.... λετε να κανω και κανενα μπανακι????

Περιττο να σας πω οι ανηψιες μου συνεχεια τηλεφωνο... δε φυγατε ακομα? και γιατι δεν φυγατε? και να πεις του θειου να πει στην δουλεια του βιαζομαι σημερα... πρεπει να φυγω νωρις...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...