Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιωτα και εμενα νερο απο την βρυση μου ειπε οχι εμφιαλωμενο και οχι βρασμενο.

Ινκα δεν μπορω να το καταλαβω ακριβως ειδα την φωτο αλλα δεν βλεπω τιποτα περιεργο γενικα το κανει συνεχεια ΄΄η καποιες φορες και σταματαει ? ποση ωρα το κανει? και αν της μιλησεις εκεινη την ωρα 'η της τραβηξεις την προσοχη σταματαει?

Η μπουμπου μου ειναι πολυ καλυτερα σχεδον ξεμπλοκαρε η μυτουλα και δεν βηχει καθολου ευτυχως αλλα μια που εκλεισα ηδη ραντρβου θα την παω στην γιατρο και κανει και πολλη ζεστη γμτ.

Ειδα οτι και το διπλα δοντακι απο αυτο που βγηκε ειναι ετοιμο , μου φαινεται πολυ μικρη για να εχει βγαλει δοντακια και η παιδιατρος μου ειχε πει μετα τον 6ο αλλα να που εγινε ο γιος μου το 1ο το ειχε βγαλει 9 μηνων , πω πω γκρινια που εχουμε να περασουμε με το 2ο παλι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε συ δεν ξερω εχω προβληματιστει.στων μελισσιων δεν κανουν καμοια εκπτωση.80 και για τα δυο.πηρα και στην ανοιξη κι εκει κανα 90αρι ερχεται.στο οακα μουχαν πει λιγοτερα.δεν ξερω εγω.μελισσια απο 8 μηνων , οακα απο 6.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ε κανονικά στα Μελίσσια το baby είναι 50 ευρώ, άρα για το 2ο είναι 30 ευρώ! Κατερίνα δεν παίζει ρόλο, απλά έβγαλε νωρίτερα! Έχω ακούσει οτι μπορεί να γεννηθεί μωράκι με δόντι!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

katerina ,to kanei mono otan tis milao den tin eho dei moni tis na kanei ayiti tin kinisi ..tourlonete mou hamogelaei kai to kanei i genika otan me vlepei to kanei ..ekino pou mou kanei entiposi einai giati mono ayto to heri...san na mi borei na sintonistei me to alo i san na min ehei akoma dinami na to sikosei pros ta pano.

...genika to kanei otan den einai se fasi hararosis.

perastika sti neraidoula!!!!

paros pou sta melissia ine ayto;kaneis ki esy kai ta mora;poso plironeis gia sena;kai ti ores ehei;

ti fovomaste me tin thalassa; kirios tin ourolimoksi sta koritsakia;

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Inka δεν νομίζω να είναι κάτι περίεργο αυτό που κάνει.. Φυσιολογικό φαίνεται!!!

Μιας πολύ καλής μας φίλης το παιδάκι παθαίνει βρεφική επιληψία και η φίλη μας το κατάλαβε επειδή το μικρούλη ανοιγόκλεινε την παλάμη του κόλλαγε το βλέμμα του.. Άσε τα έχει δει όλα.. Βέβαια οι γιατροί της είπαν οτι μεγαλώνοντας θα υποχωρήσει αλλά και πάλι...

Το κολυμβητήριο είναι περίπου πάνω απο την Τράπεζα πειραιώς, ή το galerie de beaute!!!

Εγώ πάω πρωί γιατί πάω τον μικρό στην γιαγιά μου, αλλά έχει και απογευματινά τμήματα 25 είναι για τους μεγάλους και 50 για το baby!! H mathilda κάνει ο μικρός όχι ακόμα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Για το μπάνιο, νομίζω αν είναι μετά τις 6 και με προσοχή, δλδ να μην μένουν με νωπά ρουχάκια και βρεγμένα. τότε όλα καλά. Νομίζω ιδιαίτερα τα παιδάκια σαν το δικό μου που από ότι φαίνεται θα μπουκώνει εύκολα τους κάνει καλό το μπανάκι..καλά μην φανταστείτε καμμιά ώρα!Μπαίνεις, κάθεσαι λίγο και βγαίνεις..

Κατερίνα, μπράβο, να μην ταλαιπωρείσαι. Εγώ περιμένω να ξυπνήσει ο Νικόλας και λέω να τον πάω για το εμβόλιο. αν έχει κόσμο...θα τον πάω για κούρεμα!Χαχα!

Να σε ρωτήσω κάτι..όταν έρχεται ο Αλκης από τον παιδικό, τον βάζεις για ύπνο κατευθείαν? Και πως? Τον βάζεις στο κρεββάτι του και τέλος?Ο Νικόλας άλλες φορές πάει αμέσως, άλλες καθυστερεί, αλλά λέω από αύριο να ξεκινήσω μια ρουτίνα με το που έρχεται για να κοιμάται συγκεκριμένη περίπου ώρα και να μην ξεχνιέται και ξαγρυπνάει με παιχνίδια και τέτοια..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Γυρισαμε κι εμεις απο την παιδιατρο ευτυχως μια χαρα ειναι η νεραιδουλα μου ελαχιστα κοκκινος λαιμος και τιποτα αλλο ιωση που περναει σιγα σιγα..

Ιωαννα εμεις παντα τον βαζα,ε για υπνο κατα τις 2.30-3 βεβαια δεν κοιμαται παντα αν εχουμε κατι να κανουμε ΄΄η ειναι καποιος εδω και παιζει δεν θα κοιμηθει αλλιως κοιμαται, εμεις παντα μετα το φαγητο τον πηγαιναμε στο δωματιο του και κοιμοταν μονος του τωρα τελευταια που γυρναει κατα τη 1.30 απο τον παιδικο παιζουμε λιγο και κατα τις 2.30 μου ζηταει να του βαλω παιδικα και ξαπωνει στον καναπε και τον παιρνει ο υπνος

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατερίνα μπράβο στη νεραιδούλα!!! Αρχίζει να συνερχεται!!!

Εγώ θέλω να βάλω τη μικρή στη θάλασσα... θα πάμε μάλλον τη Κυριακή!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Πήγαμε στη γιατρό και κάναμε το εμβόλιο του Νικόλα. μπράβο μας!!!Είμαστε 14,5 κιλά και 93 πόντους..χαχα!!Τον άλλο μήνα πάλι..

ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Με αιρκοντισιον το βραδυ, χαλαρά!

Διαφημίσεις

inka κι εμένα φυσιολογικό μου κάνει πάντως, κάνουν διάφορα κουλά τα μωρά και μας τρομάζουν ώρες ώρες

ο βεντούζας ακόμη όταν είναι μαχμουρλής ξεχνάει να στηρίξει το κεφάλι του και ώρες ώρες μοιάζει σαν εκείνα τα κιτς σκυλάκια που κολλάνε στο παρμπρίζ και κουνιέται το κεφάλι τους

η καινούρια γιατρός που είναι πολύ φαν των καμπυλών μας είπε ότι το κεφάλι του είναι δεκάμηνου παιδιού...όχι παιδί μου δεν είσαι κεφάλας!!!

i1lzp2.png

αχ Σοφία, μην λές για το δικό σου, γιατί ο Νικόλας ήταν πάντα..πατατοκέφαλος!!Μου μοιάζει σε αυτό, και εγώ έχω μεγάλο κεφάλι..πάντα ήταν στο πάνω όριο της καμπύλης..!

Τρώω παγωτάκι και την κάνω για ύπνο..αύριο ο άντρας μου θα πάει Ηράκλειο και μου λέει να πάω, αλλά σκέφτομαι μην ταλαιπωρήσω το μωρό..τέλοσπαντων ,θα δούμε!

Φιλάκια σε όλες, καλό μας βράδυ!!!

Ξέχασα να σας πώ!Χθές που είχα πάει τη μπέμπα στη γιατρό, από τις ελάχιστς φορές που δεν της φορούσα ρόζ, 2 μαμάδες μου την είπαν "ωραίο αγοράκι!" καλοοοοοοοοοοοοοοο????

αν σε παρηορεί κι εμάς για κοριτσάκι μας περνάνε πολύ συχνά... ακόμη και γαλάζια να του φοράω (που δεν το συνηθίζω) τους μπερδεύει το καρότσι που είναι πορτοκαλί :tongue::tongue::tongue:

i1lzp2.png

και εμας οοοοοοοοοοοοοολοι μας περνανε για αγορακια... τι ροζ της φοραω, τι κορδελιτσες τιποτα.... και αφου τους λεω οτι ειναι κοριτσι λενε... ε, μοιαζει με αγορι σημαινει πως το επομενο παιδακι θα ειναι αγορι! :tongue:

mYQbp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Ξυπνησαμε και σήμερα πρωι πρωι (06.10 κλασικά), φάγαμε και τώρα ξανακοιμόμαστε...

Πώς θα περάσει η μέρα βρε κοριτσια με τόση ζέστη??? Ουφ!! Δεν παλεύεται...

Προβλέπω να μην κάνω τίποτα και σήμερα...

Φιλάκια!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...