Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε Ελίτα, τελειώσανε τα ψέμματα!!

Μπορεί να είναι σύμπτωση που βήχει, μην ανησυχείς, δεν νομίζω να κρύωσε..δεν την άλλαξες μόλις βγήκε από θάλασσα?έλεος, καύσωνα είχε μωρέ..

Μπράβο Ναταλία, βρε μια χαρά θα είσαι..και εγώ πολύ θέλω να πάω γυμναστήριο, αλλά εδώ ο κόσμος είναι λίγος και πέφτεις πάντα πάνω σε "γνωστούς" και μετά μαθαίνει όλη η περιοχή πώς ακριβώς κάνεις τους κοιλιακούς και πόσες επαναλήψεις!!

Ο Νικόλας ήρθε από τον παιδικό με γρατσουνιά στο μάγουλο και του λέω "τί έπαθες?" και τί μου λέει..? "πάλεψα μανούλα!" αχ αγοράκια!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε Ελίτα, τελειώσανε τα ψέμματα!!

Μπορεί να είναι σύμπτωση που βήχει, μην ανησυχείς, δεν νομίζω να κρύωσε..δεν την άλλαξες μόλις βγήκε από θάλασσα?έλεος, καύσωνα είχε μωρέ..

Μπράβο Ναταλία, βρε μια χαρά θα είσαι..και εγώ πολύ θέλω να πάω γυμναστήριο, αλλά εδώ ο κόσμος είναι λίγος και πέφτεις πάντα πάνω σε "γνωστούς" και μετά μαθαίνει όλη η περιοχή πώς ακριβώς κάνεις τους κοιλιακούς και πόσες επαναλήψεις!!

Ο Νικόλας ήρθε από τον παιδικό με γρατσουνιά στο μάγουλο και του λέω "τί έπαθες?" και τί μου λέει..? "πάλεψα μανούλα!" αχ αγοράκια!!

ναι τα αλλαξα.εκανε πολυ ζεστη και τους αρεσε που δροσιστικαν.ειναι κακο που τα εβαλα χωρις να τους κανω με πισινα και ζεστο νερο?παντως μερικοι μας κοιταζαν σαν εξωγηινους ταχαμε γυμνα μιας και ακομα δεν εχουν ερθει τα μαγιουδακια μας.εντομεταξυ επειδη ειναι μικροκαμωμενα νομιζουν πως ειναι πιο μικρα και μας περναν για τρελλους που τα βαζουμε στη θαλασσα.

απλα αυτο που με ανησυχει ειναι πως ενω εγω ειχα το μπεμπη και τον τυλιξα με πετσετα και μετα τον πηγα να τον ξεπλυνω στο ντουζ.ο μπαμπας ειχε τη μπεμπα και δεν την τυλιξε με πετσετα αλλ την πηγε στο ντουζ και επειδη εκανε αλλος εκεινη την ωρα περιμενε και την ειχε ξεκουκουλωτη.αυτο μονο.

βασικα δεν ξαναβηξε σημερα ισως ναχε την ενοχλουσε τιποτα στο λαιμουδακι απο την πολυ την παρλα!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ναι κάνουν!!! Πρωι έχει δευτέρα-τετάρτη-παρασκευή και απόγευμα Δευτέρα- Τετάρτη! Για αυγουστο δεν ξέρω, αλλά λογικά να κλείσει 2-3 μέρες τον 15αυγουστο, παραπάνω αποκλείεται!!! Σημέρα έχει και η μικρή baby!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

πηρα να ρωτησω στο οακα και λιγο χλωμα μου τα λεγαν με τις ωρες.θα παρω και στα μελισσια να δω τι θα μου πουν .το θεμα ειναι πως δε μπορω να παω σε πρωινα τμηματα γιατι πρεπει ναναι και ο μπαμπας μαζι.αυτοι ειπες απο ποσων μηνων?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ante re gmt..egrapsa olokliro katevato ...kai hathike..,.grrrrrrrrrrrrrr

loipon shetika me to heraki.einai mia kinisi pou kanei MONO me to deksi heri :einai anaskela ,kolaei to bratso paralila me to soma tis kai shimatizei gonia me ton vrahiona ..kounontas ton vrahiona pano kato shimatizontas pote gonia 30 miron pote 90..sto peripou !!!me ta nihakia tis ksini oti borei na vrei plagia.

ato to kanei otan tis milao kai mou trivete i otan einai se amihania ...alla mou kanei ENTIPOSI pou to kanei mono me to DEKSI heri...

den to eho pei ston giorgo oute stin mama mou afou den to ehoun proseksei...i giatros tha erthei tin ali evdomada gia to emvolio opote tha tis to po tote ..leo.mehri tote tha tin travikso video kai photos na to parakolouthiso kalitera.

den ponaei ...

sto fb eho mia photo pou foraei ena korali setaki(sto karotsi)to oti ehei horo einai entelos tyxeo .ekei fenete ayto pou prospatho na perigrapso.

inka

AW3sp2.png

Ναι κάνουν!!! Πρωι έχει δευτέρα-τετάρτη-παρασκευή και απόγευμα Δευτέρα- Τετάρτη! Για αυγουστο δεν ξέρω, αλλά λογικά να κλείσει 2-3 μέρες τον 15αυγουστο, παραπάνω αποκλείεται!!! Σημέρα έχει και η μικρή baby!!!

μουχες δωσει τηλ?θα κοιταξω τα πμ

PN8Qp2.png

csXep2.png

ante re gmt..egrapsa olokliro katevato ...kai hathike..,.grrrrrrrrrrrrrr

loipon shetika me to heraki.einai mia kinisi pou kanei MONO me to deksi heri :einai anaskela ,kolaei to bratso paralila me to soma tis kai shimatizei gonia me ton vrahiona ..kounontas ton vrahiona pano kato shimatizontas pote gonia 30 miron pote 90..sto peripou !!!me ta nihakia tis ksini oti borei na vrei plagia.

ato to kanei otan tis milao kai mou trivete i otan einai se amihania ...alla mou kanei ENTIPOSI pou to kanei mono me to DEKSI heri...

den to eho pei ston giorgo oute stin mama mou afou den to ehoun proseksei...i giatros tha erthei tin ali evdomada gia to emvolio opote tha tis to po tote ..leo.mehri tote tha tin travikso video kai photos na to parakolouthiso kalitera.

den ponaei ...

sto fb eho mia photo pou foraei ena korali setaki(sto karotsi)to oti ehei horo einai entelos tyxeo .ekei fenete ayto pou prospatho na perigrapso.

καλε τι κοιτας και αγχωνεσαι.κι εμενα κανει διαφορα τετοια αλλες φορες με το δεξι αλλες με το αριστερο.ακομα δεν εχουν αναπτυξει την δεξια ή αριστερη κινητικοτητα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

αν καταλαβα καλα για ποια φωτο λες, ειναι η ζωνη απο το καροτσι που κρυβει το χερι της φουφουλας.... παντως μην ανησυχεις, εμεις οι μαμαδες μερικες φορες εχουμε καποιες ανησυχιες που ειναι περιττες.... παντως τραβηξε βιντεο και δειξτο στον γιατρο σου να δεις τι θα σου πει και η επιστημη!!

mYQbp2.png

Inka δεν νομιζω οτι ειναι κατι...

και εμενα κανει κατι κουλα με το χερι, δεν μου φαινεται τοσο περιεργο...

βρε ελιτα λιγο νωρις δεν ειναι για μπανιο στα μωρα ?? δεν ξερω, εγω φοβαμαι

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

εμενα ο παιδιατρος μου ειπε μπορω να την βαλω στην θαλασσα αρκει να ειναι απογευμα και να εχω και μια μπουκαλα με καθαρο νερακι να την πλυνω μετα...

για πισινα ειπε καλυτερα οχι ακομα...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...