Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα πολυ μπουκωμα ρε παιδι μου και ολο ορο βαζω, το κερακι πως σας εφυγε εχουμε και εμεις θεμα στο ενα αυτακι και δεν μπορει να το δει η παιδιατρος και μου ειπε να της ριχνω σταγονιτσες ελαιολαδο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμενα μου ειπε πως αν χρειαστει να της δωσω ξενο γαλα το νερο να το βρασω 2-3 λεπτα... και αυτο πολυ ειναι... ετσι μου ειπε και οταν τον ρωτησα να της δινω νερακι τωρα με την ζεστη? μου ειπε αν θες δωστης αν και δεν το χρειαζεται ακομα .. ξεδιψαει με το γαλα, αλλα να μην της δωσεις βρασμενο, κατευθειαν απο την βρυση... :confused: απο την βρυση καλε ? νωρις δεν ειναι???

mYQbp2.png

Οσο για την βαφτιση εμεις κανονισαμε για 24 Οκτωβρη. Καναμε την λιστα με τους καλεσμενους, κλεισαμε μαγαζι, κανονισαμε τι φαγητα θα εχουμε και μετα τους ειπαμε τα νεα μας!! Νομιζαμε ετσι οτι θα αποφυγουμε τα πολλα - πολλα, αλλα και παλι ακουσαμε διαφορα του στυλ...

Καλε τον συμπεθερο του ξαδερφου δεν θα τον καλεσετε???

Καλα τι φαγητα ειναι αυτα?? Οι μεγαλοι ανθρωποι θελουν αρνι για να χορτασουν...

Και το θεικοτερο ολων.... Ελπιζω να εχετε καλο φαγητο μην μας κανετε ρεζιλι...

Αν ειναι ποτε δυνατον... ΕΜΕΙΣ βαφτιζουμε το παιδι μας... Εσεις θα γινετε ρεζιλι? Και γιατι να γινετε δηλαδη? Δεν ειμαστε ικανοι να βαφτισουμε το παιδι μας αξιοπρεπως??? Αααααα.... δεν θα κρατηθω για πολυ ακομα.... θα αρχισω να ουρλιαζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...

Οσο για το ονομα δεν θα ειναι καμιας γιαγιας.... Γιατι ετσι μας αρεσει!!:tongue:

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

m aytous tous giatrous den vgazeis akri telika...

emena mou ipe vrasmeno nero gia to gala ...alla apla vrasmeno ,oxi afou vrasei alla 10'.

kai gia to neraki pou to ksekinisame ki ayto ...mas ipe i emfialomeno i vrasto .

alla tha pinonte ola se thermokrasia vrisis.

den kserpo pos na to perigrapso ayto me to heraki ...tha prospathiso na stilo photo.

inka

AW3sp2.png

Και εμενα μου ειπε πως αν χρειαστει να της δωσω ξενο γαλα το νερο να το βρασω 2-3 λεπτα... και αυτο πολυ ειναι... ετσι μου ειπε και οταν τον ρωτησα να της δινω νερακι τωρα με την ζεστη? μου ειπε αν θες δωστης αν και δεν το χρειαζεται ακομα .. ξεδιψαει με το γαλα, αλλα να μην της δωσεις βρασμενο, κατευθειαν απο την βρυση... :confused: απο την βρυση καλε ? νωρις δεν ειναι???

καλημέρα

εγω αποστειρωνω ακομα και το νερακι το βραζω 7 λεπτα! τοσο μου εχει πει. εχω αρχισει να του δινω νερο (μονο βρασμενο) εδω και 10 μερες και βλεπω οτι διψαει πολύ. Μου εκανε εντυπωση τωρα 3 μερες με την ζεστη ηπιε και 100 γρ./ημερα. Ρωτησα την παιδιατρο ποσο πρεπει να πινει και μου ειπε κατηγοριματικα οσο νερο θελει! κ να του δινω συνεχεια τωρα με την ζεστη

μου ειπε οτι δεν πρεπει να ξεπερναμε τα 1000γρ υγρα συνολικα την ημερα! δεν κανει ακομα για τα νεφρα του

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

παντως με εχει ψιλοξενερωσει η παιδιατρος και θελω να την αλλαξω! δεν μου τα εξηγει ολα αναλυτικα!

Μια φιλη μου ειπε οτι η δικια της μεχρι και που της το ταισε το μωρο για να της δειξει μηπως κατι δεν εκανε καλα! Ειναι σαν τον δικο μου, δυσκολος!

Ινκα η δικια σου που ειναι? Εισαι απολυτα ευχαριστημενη?

εμενα πολυ μπουκωμα ρε παιδι μου και ολο ορο βαζω, το κερακι πως σας εφυγε εχουμε και εμεις θεμα στο ενα αυτακι και δεν μπορει να το δει η παιδιατρος και μου ειπε να της ριχνω σταγονιτσες ελαιολαδο

κατερινα πως το ξερεις ? το ειδε η παιδιατρος???? η βλεπεις να γεμιζει το αυτακι συνεχεια??? παντω αυτο με τις σταγονιτσες ελαιολαδο ειναι παλιο γιατρικο! το εχω κανει και εγω, να ξερεις οτι το λαδακι πρεπει να ειναι λιγο ΕΛΑΧΙΣΤΑ χλιαρο και να το κοιμησεις το μωρο με το αυτακι στο μαξιλαρι στο πλαι για να ξεκολλησει το κερι κ να βγει

ναι η παιδιατρος μου το ειπε γιατι καθε φορα που παμε το αυτακι ειναι γεματο κερι και δεν μπορει να το δει , επισης στην νινιδα το ελαιολαδο κανει θαυματα εμεις με αυτο σωθηκαμε

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Koritsakia καλημερα.ειμαστε στη θεια μου.μια χαρα τα μωρα ειναι χαρουμενα.σας ειπα που χτες καναμε μπανακι και τα βουτιξαμε.αν και να πω την αμαρτια μου η μπεμπα εβηχε το βραδυ αλλα δεν ξερω γιατι δεν το κανει συνεχεια.εχουν παει σημερα και πακεταρουν η μεταφορικη απο τις 6 το πρωι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα και απο μας!!!!

Περαστικά στα άρρωστα μωρουλίνια... Είναι ίωση κορίτσια, εγώ έχω ακόμα βήχα και ο μικρός έχει μυξούλες..

Σήμερα έκανα aqua aerobic και ήταν τέλειαααααα! Θέλω να σφίξει το σώμα μου γιατί δεν μπορώ να είμαι χλαπάτσα!!! Θα με δει ο αντρούλης μου τον Αύγουστο!!!!! Άντε Ελιτάκι συμμαζευτείτε για να κανονίσουμε συνάντηση!!! Εγώ 2 φορές την μέρα Μελίσσια είμαι!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Βρε Ινκα εξηγησε μας αυτο με το χερι... Ο γιατρος το ειδε??

Παντως πραγματικα με τους γιατρους δεν βγαζεις ακρη... ο καθενας τα δικα του... Βεβαια σιγουρα κρινουν και λενε και αναλογα με τις αναγκες του καθε μωρου αλλα καποια πραγματα επρεπε να ειναι στανταρ.. και εμενα αυτο το δινε της νερο απο την βρυση πολυ κουλο μου φανηκε.. εγω παντως θα της δωσω βρασμενο...

mYQbp2.png

χαχαχα... αυτο που γινεται στην πολυκατοικια μου με τα μωρα εχει πολυ πλακα... εχουμε ηδη τεσσερα μωρα και ενα λιγο πιο μεγαλο παιδακι και καθε φορα που κλαιει καποιο , αν τυχει να ειμαστε στο μπαλκονι τρεχουμε να δουμε αν ειναι το δικο μας!!! Και εχουν ολα το ιδιο κλαμα καλε!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...