Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσια??? εμεις σκ#$α τρεεεεεχω κολλησε ο Αλκης την μπεμπα και ειναι χαλια το μωρο μου , μπουκωμα τρελο ,βηχας και πυρετο ευτυχως χαμηλο μεχρι τωρα 37,7 εχθες το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε ολη νυχτα ειχε βουλωσει τρελα η μυτη και δεν μπορουσε να αναπνευσει και ολο εκλαιγε, εντωμεταξυ σαν να μην εφτανε η ιωση σαν να μην εφταναν οι 40 βαθμοι μας εσκασε και το πρωτο δοντακι και εχουμε τρελη γκρινια σημερα ολη μερα εκλαιγε , εγω εχω να κοιμηθω απο την Πεμπτη το βραδυ μια ο Αλκης μια η μικρη ειμαι τοσες μερες με 3ωρο υπνο και κοντευω να καταρρευσω:(:( Αυριο πρωι παμε παιδιατρονα δουμε τι θα μας πει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Katerina περαστικά σας και κουράγιο.. Και σε σας Ιωάννα..

Στα Σύβοτα εννοείτε οτι θα πάμε με την μαμά μου!! Μας έχει καλέσει μια φίλη της που με την κόρη της είμαστε μια ηλικία!!! Παιδική φίλη δλδ!!!

Mummycool είναι σαν να ακούω την μαμά μου η περίπτωσή σου... Της οποίας της λέω σκεφτόμαστε να κάνουμε την βάπτιση με λίγα άτομα και άρχισε οτι στο γιο θα κάνουμε κλειστή βάπτιση?? Οκ λέω ας φωνάξουμε οσους είναι να φωνάξουμε και μετά τραπέζι θα κάνουμε ή catering στο σπίτι με λίγα άτομα ή σε ένα tennis club κοντά στο σπίτι ή σε ένα εστιατόριο πάλι εμείς και εμείς.. Και άρχισε οτι θα γίνουμε ρεζίλι και θα είμαστε 3 και ο κούκος και κάτι ιστορίες.. Και τα πήρα και εγώ και της τα έχωσα γιατί πια έλεοςςςςςςςς! Το 2006 παντρευτήκαμε στην Πάρο είχαμε 200 άτομα κάναμε σούπερ τραπέζι σε ξενοδοχείο και έμειναν όλοι ικανοποιημένοι. Το 2008 Κάναμε την βάπτιση της μικρής και μετά τους τραπεζώσαμε σε αίθουσα δεξιώσεων και όλα οκ, γιατί πρέπει να κάνω πάλι τα ίδια και να πληρώνω πάλι??? Και αφού με έφτασε στο Αμήν της λέω θα πληρώσεις???????? Άμα είναι να πληρώσεις φώναξε 1000 άτομα, εμείς δεν πληρώνουμε. Τέλος.

Απο την πείρα μου θα σου πω οτι ναι 11 είναι νωρίς.. Σκέψου δλδ οτι πρέπει να ξυπνήσει 7 να ετοιμαστείς εσυ, κομμώτρια, βάψιμο κλπ, να ετοιμάσεις το μικρούλι να το ταΐσεις και κατα τις 10+ να πας στην Εκκλησία να τακτοποιήσετε χαρτιά και στολισμούς.. Οπότε θα είσαι με το άγχος.. Αν υπάρχει η δυνατότητα για αργότερα αλλαξέ το..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κοριτσια καλησπερα, πηρα τον καφε στη θαλασσα τελικα.φτασαμε λιγο αργα 7 παρα σχζεδον.πηραμε και την ξαδερφη μου μαζι.κοριτσια καλο καλοκαιρι απο τα διδυμακια.τα βουτιξα.ναι μπηκαμε ολοκληροι μεσα.δε θελω σχολια.το απολαυσανε, ο μπεμπης ηταν πολυ θαραλλεος, γελαγε και το απολαυμανε.ουτε πισινες ουτε τιποτα.και ο θεος βοηθος.ελπιζω να μας βγαλω ασπροπροσωπου ως η πιο τολμηρη μαμα χαχα!!!!!δινω την εναρκτηρια βολη και για τις υπολοιπες.τελεια.βεβαια μεχρι να μπουμε μετα κι εμεις βραδιασε ψιλοβραδινο ηταν το μπανιο αλλα απο κοσμο σα ναταν κυριακη εμοιαζε.

μετα κοιμηθηκαν στη σκηνη, τωρα φαγαμε, μπανακι και νανακια.θα τα πουμε αυριο φιλακια πολλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Υδροχοακι και εμεις εξοχικο στην Κερατεα!! Στην Πλακα συγκεκριμενα....

Απο διακοπες φετος μαλλον μια βδομαδουλα στην Κερατεα... λιγες μερες στο Καρπενησι και μετα θα παμε στο χωριο μου (Πελοποννησο) και μολις τελειωσει η αδεια του αντρα μου θα με παρκαρει εκει και θα ερθει να με παρει μολις βαρεθω να ειμαι μονη μου, μου ειπε!! Δυστυχως εχει μονο δυο εβδομαδες αδεια..... Καλα θα ειναι θα παιξει και η μικρη με τις ξαδερφουλες της !!!:P

Παντως για ξενοδοχειο νομιζω φετος θα ειναι πεταμενα λεφτα... Χειροτερη ταλαιπωρια, δεν θα εχει τελειωσει και η αποστειρωση μεχρι τοτε.... Θα πρεπει τις πιο πολλες ωρες να ειμαστε μεσα, γιατι που να το βγαζω το παιδι μεσημεριατικα με την ζεστη... ουτε για ποτακια θα μπορουμε να παμε... ειναι μικρη ακομα για κλαμπ!!! Οποτε και ετσι μια χαρα θα ειναι.. και το χωριο μου φυσικα εχει εξαιρετικες παραλιες.... πανεμορφες, ζεστες και πεντακαθαρες... Παραλια Καλογριας εχετε ακουσει??? Παραλια Κουρουτας??? Ε, καπου εκει αναμεσα!!

Το μονο κακο ειναι πως δεν θα εχω ιντερνετ.... και απο τωρα σκεφτομαι πως θα μου λειψετε....:(

foveres paralies!!!!telia giota!!!!

emis apostirosi stamatisame edo kai 15 meres.

inka

AW3sp2.png

kalimera koritsia!!!!

katerina perastika sta paidakia sou ..se skeftomouna leo pou hathike...ta eheis dei ola e?sigxaritiria sti neraidoula gia to dontaki tis!!!

kardoula pos pernas?sigxaritiria gia ta dontakia sas ki esas!!!!!!

...eho provlimatistei me to deksi heri tis foufous kanei kati san nazi se kapies kinisis alla den ime sigouri oti ine nazi...fenete stis photos etsi to paratirisa...alla kanei sosta is kinisis tou typou perno kati to vazo sto stoma....

mammycool ime mazi sou koritsara mou!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!

Αχ Κατερίνα μου πόσο συμπάσχω μαζί σου!!Αχχ πόσο σε καταλαβαίνω..και εγώ τον ύπνο τον έχω ξεχάσει..η μπέμπα ευτυχώς δεν έκανε πυρετό το βράδυ, αλλά ο βήχας υφίσταται ακόμα, βέβαια ούτε 2 ημέρες δεν παίρνουμε το σιρόπι..αχ δεν μπορώ!Να είναι καλά τα μωράκια και τα παιδάκια και εμείς οι μεγάλοι ας ταλαιπωρούμαστε..

Και εμείς έχουμε σταματήσει αποστείρωση εδώ και 2 εβδομάδες περίπου..

Τί ζέστη είναι αυτή βρε κορίτσια?Εμείς αιρκοντιστιον έχουμε μόνο στο σαλόνι και τα δωμάτια είναι δυτικά και έχουν πολύ ζεστη ρε γμτ...σκάσαμε το βράδυ!!Μόνο το δωμάτιο της μπεμπούς έχει καλό προσανατολισμό και είναι πιο δροσερό..΄

Το απόγευμα λέω να πάω κομμωτήριο με τον Νικόλα να κουρευτούμε..σκέφτομαι αν θα τον καταφέρω να κάτσει..το πολύ-πολύ πάω εγώ πρώτη και μετά έρχομαι και τον παίρνω.Θέλω να τον πάω και για το εμβόλιο εντωμεταξύ.Να δούμε..

Αύριο πρωί θέλω να πάω και Ηράκλειο στον ΟΑΕΔ να βγάλω βεβαίωση ανεργίας...ενώ ο Δήμος έχει υπάλληλο, πρέπει να πάμε 50χλμ για μια βεβαίωση ρε π... μου!!Αν είναι δυνατόν πια..!!

Η μπέμπα τώρα κοιμάται..πάω να κάνω καμμιά δουλειά..πάλι χαλια το σπίτι!ουαααααααααααα...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Τι κάνετε;Εμείς σκάσαμε από την ζέστη και αγοράσαμε χθες κλιματιστικό αλλα ο τεχνικός δεν ήρθε ακόμα να το συνδέσει και μου σπάει τα νε'υρα,του λέω ρε άνθρωπε έχουμε μωρό στο σπίτι γι αυτο το πήραμε τι μας λες από αυριο σε αύριο πλάκα μας κάνεις ...αν δεν έρθει αυριο το πρωι την έβαψε!

Κορίτσια πείτε καμια συμβουλή για το κλιματιστικκο εσεις που έχετε στο πόσο το βάζετε με το μωρό;

Πάρος θα είμαστε κι εμεις κατα εκει στα πεθερικά μου επίσκεψη αλλα δεν ξέρω ακριβώς ημερομηνίες θα σου πω αν είναι να συναντηθούμε στα συβοτα,αλλα εκει το νέρο είναι πολυ πολυ κρύο θα τους βουτήξεις;

Για την βάφτιση εμενα μου με ρωτάει η πεθερά μου να σε ρωτήσω αυτος που του βάζεις το όνομα πληρώνει όλο το τραπέζι στα βαφτίσια ;λέει η μανα οχι απαρα΄ίτητα αν θέλει μόνο...και κοιτάζονται και οι δυο για το ποιο όνομα απο τα δυο θα βάλουμε και επειδή τις ξέρω λέω δεν θα χρειαστεί γιατι το όνομα είναι άσχετο δεν είναι από κανένα σοι και έσκασαν φυσικα δεν είπαν α τότε να το πληρώσουμε το τραπέζι μισο μισό μόνο για το όνομα τους πληρώνουν !

mz6Up2.png

Αθάνατη ελληνική οικογένεια Σιλβή!!!χαχαχαχα...

Εμένα η πεθερά μου το είχε δέσει πώς θα βγάλω το όνομα της μαμάς μου, μέχρι και πάνω σε κάτι σεντονάκια ήθελε να το γράψει, και όλο ρωτούσε, και όλο έλεγε, όχι σε εμάς, σε τρίτους...εντωμεταξύ η ίδια μου είχε πεί πως δεν θέλει το όνομα της γιατί δεν της αρέσει- Σταυρούλα- ενώ της μαμάς μου είναι καλύτερο- Μαρία, και το δικαιούμαι κιόλας αφού έβγαλα τον Νικόλα- ο πεθέρός μου αλλά και ο μπαμπάς μου. Και όταν τυχαία είπαμε το όνομα, έδειξε έκπληκτή και μετά όταν πήγε σπίτι μου είπε η συνυφάδα μου, έπρεπε να δείς πως μας το ανακοίμωσε..χαχαχα!!1

Μήπως να κάναμε έναν κατάλογο με τα ονόματα των μωρών και τις βαφτίσεις, όπως είχαμε κάνει και για τις γέννες????????

Πωπω δεν λέω να σηκωθώ...βαριεμαι τοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο..και δεν μπορώ να βγώ και εξ'ω με τέτοια ζέστη και άρρωστη τη μικρούλα..

Καλημερα η μπεμπα ευτυχως ηταν ησυχη και απυρετη το βραδυ αλλα ο Αλκης εβηχε συνεχεια παλι αυπνη εγω... Θελω να δω πως θα ειναι τωρα που θα ξυπνησει αν οντως ειναι καλυτερα δεν θα την παω παιδιατρο την λυπαμαι να την βγαλω με 40 βαθμους εξω.

ινκα γιατι προβληματιζεσαι τι κανει η φουφου με το χερακι?

Εγω την αποστειρωση δεν την εκοψα ακομα ενω η παιδιατρος μου το εχει πει εδω και ενα μηνα λιγες μερουλες ακομα θα την κρατησω και τελος. Εσεις που σταματησατε ννα αποστειρωνετε το νερο για το γαλα το βραζετε? εμενα η παιδιατρος μου ειπε να μην το βραζω αλλα στις οδηγιες του γαλατος λεει για βρασμενο νερο μπερδεμα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα ασε παράδοσιακή οικογένεια είναι και οι δυο για γέλια αφου οταν γεννηθηκε η μπέμπα της φέρανε και οι δυο χρυσή ταυτότητα αλλα δεν εγραψαν το όνομα ποιο θα είναι να πάνε να το γράψουν και φυσικά τοτε τους είπα δεν ξέρω αλλα και τι να τις κάνει δυο ταυτότητες το παιδι τους είπα να πανε να αλλάξουν τη μια αλλα καμια δεν πήγε να αλλάξει τη δικιά της!

Κατερίνα περαστικά στηυν μπεμπούλα ,το χειρότερο με αυτη τη ζέστη είναι να είσαι και ΄κρυωμένος μωρε δεν μπορώ οταν τα μωράκια μας είναι ετσι μου έρχεται να κλάψω που δεν μπορώ να τα βοηθήσω με κατι.

mz6Up2.png

Κορίτσια καλημέρα και απο εμάς!!

Ιωάννα και Κατερίνα περαστικά στα μπεμπάκια σας!! Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα!

Ίνκα, τι κάνει η μικρη με το χεράκι της? Τι πρόσεξες?

Καρδούλα, μας έλειψες!!!

Εμείς χθες βγήκαμε, κάναμε ΟΛΕΣ τις δουλειές (τράπεζες, σουπερ μαρκετ, κλπ) και σήμερα δεν σκοπέυω να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Τρελή ζέστη!!! Είμαστε απο τις 7 με το a/c στους 28βαθμούς με κλειστες τις ενδιάμεσες πόρτες!!

Χθες ειχα μια συζήτηση με το Σπύρο για τις διακοπές... του πρότεινα αν θέλει να μην πάμε φέτος (πολλά τα έξοδα βρε κορίτσια)... το σκέφτεται... αλλά είναι και πολύ κουρασμένος απο τη δουλειά και θέλει να χαλαρωσει λίγο, δεν έχω το δικαίωμα να του το στερησω... Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνουμε...

Όσο για τους γονείς με τις βαπτίσεις (ή γαμους/βαπτίσεις), τι να πω? Υπομονή κορίτσια! Αν όμως κάτι σας ενοχλεί, πείτε το!! Τωρα πια εμείς είμαστε οι γονείς και αποφασίζουμε για τα παιδιά μας!!! Δεν είμαστε πια τα παιδάκια που αποφάσιζαν οι γονεις μας για εμάς!! Άλλαξαν οι ρόλοι!!!

Φιλάκια!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Κατερίνα, εμείς έχουμε φίλτρο και έτσι δεν το έβραζα ποτέ το νερό. Οι οδηγίες λένε για βρασμένο, πιστεύω επειδή είναι 1ης βρεφικής ηλικίας..αλλά αφού σταματάς αποστείρωση, σταματάς και βράσιμο. Σε 1 μήνα περίπου αλλάζουμε και γάλα, πάμε στο 2ης βρεφικής ηλικίας..μετά τον 6ο δλδ..

Εγώ την μπεμπούλα, επειδή όταν πήγα να της βάλω φορμάκι δυσανασχετούσε, την άφησα έτσι, μόνο με το παμπερ και άναψα και το αρκούδι, είναι στην κουζίνα και η μπέμπα στο σαλόνι και τώρα κοιμάται, της έχω βάλει και ένα πολύ λεπτό σεντονάκι..πολύ ζέστη και σήμερα πάντως!Εγώ έκλεισα όλα τα παράθυρα, απο έξω έρχεται πολύ καυτός αέρας, δεν τα ανοίγω πάλι, μετά τις 7 το απόγευμα..

όσο για διακοπές, πιστεύω όλοι το σκέφτονται για φέτος, προσπαθήστε για κάποια οικονομική λύση ,αλλά γνώμη μου μην τις στερηθείτε, έστω και ολιγοήμερες, πώς θα βγεί ο χειμώνας?όσα καλοκαίρια δεν έχω πάει έστω ένα τριήμερο ,μου έχει φανεί απίστευτος ο χειμώνας..υπάρχουν ωραία μέρη και κοντά στην Αθήνα..καλέ και μέχρι την Αίγινα να πάτε είναι τέλεια!Μην σου πώ και Αγκίστρι..Κέα, Κύθνος, Εύβοια..πολλές επιλογές!

Και αν θέλετε Κρήτη, έχω έναν γνωστό με σουπερ ξενοδοχείο και στα 10 μ η παραλία στη Νότια Κρήτη..:D:D:D

Ιωαννα και εμενα ετσι μου ειπε η παιδιατρος να μην το βραζω αλλα και στις κρεμες που υποτιθεται ειναι απο τον 6ο αμα δεις τις οδηγιες απο πισω λεει οτι το βραζεις το νερο. Τελικα πηρα την παιδιατρο και κλεισαμε στιν5 να την παω γιατι ενω την βλεπω καλυτερα ο βηχας της ακουγεται σαν να εχει φλεγματα και φοβαμαι , εντωμεταξυ την εχω πλακωσει στους ορους και σταρουφηγματα, εσενα Ιωαννα πως ειναι ο βηχας της ειναι και μπουκωμενη??

ο βήχας υφίσταται, δεν είναι πολύ συχνός, αλλά είναι εκεί!!Και όπως λέει και ο άντρας μου "ανοίγει ένα μικρό στοματάκι, βγαίνει ένα μικρό γλωσσάκι και ακούγεται..ένας νταλικιέρης!":(

Μπουκωμένη δεν είναι τόσο όσο χθές, την έχω ξεκάνει στον ορό, αλλά έχουμε και μυξούλες, τουλάχιστον δεν ακούω αυτό του χρου-χρου στο στέρνο..εντωμεταξύ της δίνω την αντιβίωση και μετά από κάνενα τέταρτο αρχίζει και μου την βγάζει σε γουλίτσες. Μάλλον της πέφτει βαριά..μπορεί και εγώ να την πάω το απόγευμα να ξαναδεί το αυτάκι της γιατί έφυγε αρκετό κεράκι, αν δεν είναι ερεθισμένο, να μην συνεχίσει να την παίρνει..τί να πώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...