Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το λαγονησι εννοω χαχαχαχαχα

λαγονησι μια χαρα!

αν και δεν θα εβαζα το μωρο στη θαλασσα εκει..δεν ειναι κ οτι καλυτερο

εχουμε εξοχικο στην κερατεα αλλα αηδιαζω στην σκεψη κ μονο να παω!

ο αντρας μου μου ειπε ψαξε κ πες καμια ιδεα να παμε μια βδομαδα με το μωρο αλλα δεν ξερω που...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

σκεφτομαι οτι τοτε θα τρωμε..οποτε θα πρεπει να κουβαλησω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! μεχρι κ κατσαρολες για νερο, για φαι, το παρκο για να κοιμαται, φαρμακειο ολοκληρο μηπως κατι χρειαστουμε, ομπρελα για τη θαλασσα σιγουρα και απογευμα να πηγαινουμε..φανταζομαι ολοκληρη λιστα πρεπει να ετοιμασω! κ πρεπει να ειμαι κ κοντα μην τυχει κατι..οδικως γιατι πλοιο δεν αντεχω καλοκαιρι κ ξενοδοχειο συστημενο πεντακαθαρο! ουφ κουραστηκα...δυσκολο το κοβω...

ειναι αρκετα δυσκολο φετος οι διακοπές

Δεν ξερω αν θα τα βάλω.Θα ρωτησω και τον παιδιατρο.Αν ηταν κοριτσια δεν υπηρχε περιπτωση.Τα αγορια ειναι αλλιως αλλα και παλι αν μου πει ναι καθημερινες μονο και απογευμα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ειναι αρκετα δυσκολο φετος οι διακοπές

Δεν ξερω αν θα τα βάλω.Θα ρωτησω και τον παιδιατρο.Αν ηταν κοριτσια δεν υπηρχε περιπτωση.Τα αγορια ειναι αλλιως αλλα και παλι αν μου πει ναι καθημερινες μονο και απογευμα

εχε υπ'οψιν σου οτι μεχρι αρσενικο βρηκανε περυσι παντου εκει, μεχρι το δασκαλειο για την ακριβεια

παω να ψαξω μηπως παρω καμια ιδεα

bb

Διαφημίσεις

Μολις γυρισαμε απο τον γιατρο μας.. Η μικρη εκλαψε ελαχιστα με το εμβολιο (κουκουβαααααα)... Υψος 61.5 και βαρος 6200 .. καλα ειμαστε ειπε...

Αχ θυμηθηκα τοτε παλιααααα που γυριζαμε απο τους γυναικολογους και λεγαμε τοσο βαρος , τοσο μηκος ! χιχιχι...

Για μπανιο στην θαλασσα ειπε στο χωριο που οι θαλασσες ειναι καθαρες μπορουμε αλλα μετα τις εφτα το απογευμα...

mYQbp2.png

Υδροχοακι και εμεις εξοχικο στην Κερατεα!! Στην Πλακα συγκεκριμενα....

Απο διακοπες φετος μαλλον μια βδομαδουλα στην Κερατεα... λιγες μερες στο Καρπενησι και μετα θα παμε στο χωριο μου (Πελοποννησο) και μολις τελειωσει η αδεια του αντρα μου θα με παρκαρει εκει και θα ερθει να με παρει μολις βαρεθω να ειμαι μονη μου, μου ειπε!! Δυστυχως εχει μονο δυο εβδομαδες αδεια..... Καλα θα ειναι θα παιξει και η μικρη με τις ξαδερφουλες της !!!:P

Παντως για ξενοδοχειο νομιζω φετος θα ειναι πεταμενα λεφτα... Χειροτερη ταλαιπωρια, δεν θα εχει τελειωσει και η αποστειρωση μεχρι τοτε.... Θα πρεπει τις πιο πολλες ωρες να ειμαστε μεσα, γιατι που να το βγαζω το παιδι μεσημεριατικα με την ζεστη... ουτε για ποτακια θα μπορουμε να παμε... ειναι μικρη ακομα για κλαμπ!!! Οποτε και ετσι μια χαρα θα ειναι.. και το χωριο μου φυσικα εχει εξαιρετικες παραλιες.... πανεμορφες, ζεστες και πεντακαθαρες... Παραλια Καλογριας εχετε ακουσει??? Παραλια Κουρουτας??? Ε, καπου εκει αναμεσα!!

Το μονο κακο ειναι πως δεν θα εχω ιντερνετ.... και απο τωρα σκεφτομαι πως θα μου λειψετε....:(

mYQbp2.png

αχ ο μπαμπάς μας έφυγε πριν από λίγο για το γραφείο..αχ τί ωραία που θα ήταν να δουλευεί μέχρι τις 5 και να μην δουλεύει το απόγευμα..πολύ χάλια το απόγευμα ρε γμτ!

Πολύ ζέστη επίσης..

Η μπέμπα από την ανιτβίωση μου έκανε πάλι διάρροια..και τελείωςνερό μιλάμε,..κρέμα έφαγε σχεδόν το 1/2 αλλά οκ το δικαιολογώ λόγω ζέστης..

Αχχχχχχχχχχ... διακοπές..εμείς ΜΑΛΛΟΝ αυγουστο και τίποτα δεν είναι σίγουρο..και σκέφτομαι πως πρέπει να βρώ και γιατρό από τώρα να έχω κανένα τηλ μήπως συμβεί και τίποτα, ιδιαίτερα για την μπέμπα..

Αχ πό τε θα μεγαλώσουν???????????????:D:D:D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!

Είστε καλα??? τι απίστευτη ζέστη είναι αυτή???? Άυριο 40 βαθμούς θα έχει απο οτι άκουσα...

Βρε κορίτσια εμείς 9 Ιουλίου θα πάμε για 10 μέρες Σύβοτα!!! Θα σας συμβούλευα να προσπαθήσετε να προσαρμόσετε τα μπεμπάκια στο πρόγραμμά σας για να μην νιώθετε και εσείς καταπιεσμένες.. Εντάξει μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο περισσότερο πηγαίνοντας διακοπούλες με τα μπεμπάκια αλλά θα ξεφύγετε απο την καθημερινότητα!!! Εδώ έχεις τις παραλίες με τις μπλε σημαίες http://troktiko.blogspot.com/2010/05/2010_30.html

Έτσι και αλλιώς όλα τα ξενοδοχεία παρέχουν τα πάντα σε οικογένειες με μωρά, οπότε think positive!!!! Τα δύσκολα θα είναι του χρόνου που θα περπατάνε και θα πρέπει να τα κυνηγάτε συνέχειαααα.. Δεν θα μπορείτε να αράξετε στην ξαπλώστρα και να απολαύσετε τον ήλιο.. Τώρα μπορείτεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!! Πείτε και εσείς δευτερομανούλες!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

kalispera manoulitses mou

ti kanete? xathika to kserw alla kathe arxh kai diskoli pou lene. mou lipsate poly.

kathome sth nea mou verantoula kai sas grafw. exw tosa polla na pw pou den kserw ti na prwto grapsw.

lipon o prigkipakos mou einai pleon 8100gr kai 68 ekatosta. epidi diavasa kapou pou legate gia ta dontakia mas den eipa oti vgalame eipa oti vgazoume kai exei tora dio meres pou talaiporiomaste arketa. simera tou evala prwth fora gel kai re koritsia vromage ouzo xaxa. arxisame na koimomaste olo to vradi 8 me 7 a kai o giatros mou eipe ena kolpaki na kanw gia na mhn mou ksipnaei to vradi kai petixeni. ton taizw apla kimismeno kata tis 11 12 prin paw gia ypno.

an mporeite kante mou mia perilipsi tou ti exasa toso kairo.

blepw milate gia diakopes. emeis den kserw an tha mporesoume fetos na kanoume diakopes alla thalassa enoite oti tha phgenoume. sigkekrimena leme auto to sk na kanoume to prwtovaftisma tou prigkipakou sth thalassa.

kai edw kanei trelh zesth kai eimaste olh mera sto a/c. to vradi omws kanei psixroula san na eisai se nisi. vasika eisai se nisi xixi.

auta gia thn wra. filakia polla

a tha valw foto tou prigkipakou sto profile mou:)

Βρε Ναταλία, μπράβο σε θαυμάζω!! Πώς τα καταφέρνεις και με τα δύο και χωρίς τον άντρα σου κοντά? Εγώ θέλω σαν τρελή να πάω Αθήνα, αλλά και με τα 2 μόνη μου στο αεροπλάνο δεν παίζει..

Καρδούλα, μπράβο!Αχ ο πρίγκηπας είναι πρωτοπόρος, το έχουμε πεί αυτό!8100 ε??Η δική μου είχε πάρει τα πάνω της αλλά βλέπω πάλι να μένουμε petite@@

Τώρα την έκανα μπάνιο και κοιμήθηκε..κατά τις μία θα ξυπνήσω να της δώσω την αντιβίωση.Είναι ανά 8 ώρες ρε γμτ και είναι δύσκολες οι ώρες..

Cate, που είσαι?Κατερίνα??

Ελίτα, τον πήρες τον καφέ???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

καλώς ήρθες καρδούλα μας έλειψες

έχω τρελά νεύρα, όλα μου φταίνε, τσακώθηκα πάλι με τη μάνα μου, μου λεγε τις προάλλες ότι αν έχω οικονομικό πρόβλημα να της το λέω κτλ κτλ (γιατί μου λεγε ότι κατάλαβε ότι ζορίζομαι και δε θέλει να ζορίζομαι κτλ και της είπά ότι δεν έχω και αν έχω θα στο πω) και την παίρνω σήμερα να της πω για τη βάφτιση και της λεω λεφτά για τραπέζι δεν υπάρχουν θα βγούμε μόνο η οικογένεια και τι μου λέει; αφού δεν έχετε λεφτά γιατί δεν κάνετε τη βάφτιση την άνοιξη;;

και πετάει και το άσχετο: καλά 11 δεν είναι νωρίς;;

αχ πώς αντέχω, τα ίδια θα ξαναπεράσω με το γάμο, τότε τους έφταιγε η μέρα που ταν Παρασκευή, τώρα η ώρα

κι από την άλλη η πεθερά μου στον κόσμο της, θέλει να καλέσει όλο το χωριό στο τραπέζι και λέει θα τα πληρώσει, πολύ ωραία, να πάμε για φαγητό 20 φίλοι δικοί μας (γιατί κανένας φυσικά δεν προσφέρθηκε να πληρώσει το μερίδιό μας) και 100 των γονιών μας, ε όχι ρε γμτ δε θέλω

μήπως κάνω κάτι λάθος;; πώς πρέπει να τους το κάνουμε σαφές; το γάμο τον πληρώσαμε όλο μόνοι μας, δεν πρέπει να δώσουν κάτι τώρα κι αυτοί;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...