Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κουραστικα να κλωθογυριζω και οσο κλωθογυριζω τοσο μαζευω.ησυχια δεν εχω.καλυτερα να φυγω με τσαντισε και ο αντρας μου γιατι λεει η κοπελα δεν εκανε τιποτα και φταιω εγω λες και ηξερα.

βρε κοριτσια ταισα τα μικρα και κοιμουνται, αν πεταχτω να παω εδω στο καφε που ναι στο επομενο τετραγωνο ειναι κακο?

δεν ξερω νιωθω ασχημα.εχω βγει να παω αποθηκη βεβαια οπως και εχω παει μεχρι το αμαξο να παρω το καροτσι αλλα δεν εχω παει για καφε.σας εχει τυχει να το αφησετε για να πατε καπου κοντα?δε βρισκω ντιλιβερι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όλγα πεθαίνω!!!!!!!!!!!! κούκλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωργία κι εμείς θέλουμε να γνωρίσουμε τη φραουλίτσα!!!!!!!!!!! άντε ελάτε!!!!!!!!!!

σιλβή ασχολήσου με τον άντρα σου και τη μικρή σου και άσε τους άλλους! πάτα πόδι

ραμονίτσα παντάξια!!! θα είσαι μια κούκλα!

mummy που πατε χαλκιδικη.θελω να ξαναπαω φετος περασα τελεια περσι.σε ποιο ποδι εχεις καμοια καλη προταση να μας προτεινεις.

PN8Qp2.png

csXep2.png

αχ ελίτα κι εγώ το σκέφτηκα πολλές φορές...

μάλιστα πριν τη μετακόμιση τον πήρα κοιμισμένο στο σλίνγκ για να πάω να πάρω καφέ που ήθελα

πόσο μακριά θα πας; πιάνει η ενδοεπικοινωνία;

i1lzp2.png

mummy που πατε χαλκιδικη.θελω να ξαναπαω φετος περασα τελεια περσι.σε ποιο ποδι εχεις καμοια καλη προταση να μας προτεινεις.

είμαστε του κάμπινγκ 2ο πόδι, συνήθως καλαμίτσι στη μύτη ακριβώς

πάμε σάρτη, συκιά, βουρβουρού

αλλά δεν ξ'έρω οικογενειακά ξενοδοχεία, στο 1ο πόδι πάω μόνο αν έχω σπίτι να μείνω, τα δωμάτια είναι αδικαιολόγητα ακριβά

στο 2ο μετά το μαρμαρά είναι η τορώνη και η λαγόμανδρα, ήσυχα και οικογενειακά, βαθιά νερά

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

είμαστε του κάμπινγκ 2ο πόδι, συνήθως καλαμίτσι στη μύτη ακριβώς

πάμε σάρτη, συκιά, βουρβουρού

αλλά δεν ξ'έρω οικογενειακά ξενοδοχεία, στο 1ο πόδι πάω μόνο αν έχω σπίτι να μείνω, τα δωμάτια είναι αδικαιολόγητα ακριβά

στο 2ο μετά το μαρμαρά είναι η τορώνη και η λαγόμανδρα, ήσυχα και οικογενειακά, βαθιά νερά

με σκηνη πατε η εχει και δωματια.ειχαμε περασει απο εκει απο βουρβουρου και κανμε μπανιο.

εμεις ειχαμε παει στο πευκοχωρι στην κασσανδρα.

μωρε αν ηταν ενα θα τοχα φορτωσει τωρα και θαχα παει

και θαλασσα θα πηγαινα σιγα μην περιμενα τον κυριο ναρθει

ελεος πια.

του λεω σε ποσην ωρα?μου λεει σε μια το πολυ.λεω μια δικια σου η μια δικια μου.η δικια του η μια ισοδυναμει με 3.ετσι ετσι.

τον παιρνω μετα απο μια ωρα μου λεει παλι σε μια.του λεω μια μουπες πριν απο μια ωρα ακριβως γιατι δε μου λεγε απο την αρχη 3 να τελειωνουμε.

δε φανταζεστε ποσο εκνευριστικο ειναι

PN8Qp2.png

csXep2.png

διδυμομανουλα θα πας στην θεια τελικά?

Υδροχοακι μου δεν φαινεται η φωτογραφία.Τι κανει ο ζουζουνος?

mummy δεν σε προλαβα.Ειδες βρε γιους κουκουβααααα.Τι κανει ο βεντουζακος?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

αχ ελιτα για διακοπεσ μιλατε ε...εγω διασταζω φετος να παω καπου με το μωρο...βαριεμαι και τα κουβαληματα..φοβαμαι αν θα ειναι κ καθαρα οπου παμε...απογοητευση με πιανει, εδω θα τη βγαλουμε

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...