Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναχα καποιον τωρα να μου φερει ενα καφεδακι!!!!!!ενα φρεντο!!!!!που να βγω τωρα με το καροτσι εξω κοιμουνται τα μπεμπακια.να τι χρειαζεται η βοηθεια χαχα!!!!!ετσι μουρχεται να παρω τηλ στην καφετερια εδω κοντα εχω δει που κανουν ντιλιβερι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα να δεις τωρα μου χει κολλησει.

βρηκα την αποδειξη απο μια καφετερια- αναψυκτηριο αλλα δεν ηταν αυτη, εκανα λαθος και πηρα και μου λεει ενας κυριος, νιαι τι θελετε μανδαμ.τι να θελω χριστιαννε μου ενα καφε θαθελα στο σπιτι πειραζει?γκρρρρ.τεσπα.ετσι μουρχεται να παραγγειλω απο τα γκουντις.μα δεν εχω τιποτα στο σπιτι ελεος.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κοπελες τωρα καθομαι!!!! καθαριοτητα σημερα παλι ποοοοοοοοοοοτεεεεεεεεεεεε δε τελιωνει θελω διακοπες να μου μαγειρευουν και να καθομαι και να μη με νοιαζει τπτ!! Αυγουστε ελα γρηγοραααααα!!!!!!!!!!

εχω και εναν ρημαδοπονοκεφαλο δε λεγετα!! τι ζεεεεεεεεεεεστη που κανει και δε εχουμε συντηρισει τα κλιματιστικα γιατι μας γραφει ο συντηριτης κι ειναι και κουμαπρος του αντρα μου γκρρρρρρρρρρρρρ!!Περιμενω να ρθει σημερα αλλιως θα τον ξεχεσω αντε εμεις οταν μας ζιτανε κατι τρεχουμε σαν τους τρελους !!! Το μπεμπινι μου κοιματε δε εφαγε και πολυ φρουτακι σημερα πως να φαει μωρε με τετοια ζεστη το κακομοιρακι μου!!!

Ελιτα παρε καλε καφε τοση ωρα μη πιεζεσαι απo που μπορεις!Αντε να πατε στο νεο σπιτακι να ηρεμησετε επιτελους !!!

Καλα σημερα εβλεπα βεντουζακο καο Σοφια στον υπνο μου κουλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σοφια ακους παιζει να ρθουμε παλι φετος Χαλκιδικη τον Αυγουστο θελω να βρεθουυυυυυυυυυμεεεεεεεεε να γνωρισω βεντουζακοοοοοοοοο!!!

Σιλβυ ο κοσμος δε λογαριαζει κανενα αρκει να περναει καλα πως εχουμε γινει τοσο παρτακηδες ρε γμτ και να μη σκεφτομαστε τον αλλο !!Εσυ εχεις μικρο παιδι τωρα δε μπορεις να κανεις τα χατηρια όλων αντε ολοι....!! Να κανεις αυτο που λεει η Γιωτα και μεις αυτο κανουμε με πεθερα κυριως που ερχεται κανα 7ωρο σερι και καθομαι ολη μερα σε ενα καναπε!!!! και τρεχω και περα δωθε τραπεζωματα, μαγειρεματα κτλ και με νευριαζει κιολας γιατι μου λεει να σου κανω καμια δουλεια? τΙ ρωτας ρε κοπελια, υπαρχει περιπτωση να σου πω να μου κανεις! με ανοητες ερωτησεις τα παιρνωωωωωωωωωω λεμε!!

ιωαννα περαστικα σας και κουραγιο θα περασουν ολα!!!!!

Κατερινα πως παει ο γιος σου ο φοβερος, πολυ γελιο με τη δασκαλα κοιτα να δεις το μωρουλινι αντρακι σωστοοοοο καμαρι ο πατερας εεεε !! Με το δικιο του!!!

Ραμονιτσα μου τι γινεσαι διαβασα τα νεα σου αντε να γινεις μια θεα που εισαι δηλαδη ετσι και αλλιως.....!!!!!

Τι εινα αυτο καλε τι παρλα με πιασε αντε σας αφηνωωω παω να δω το γλυκο μου που κοιματε να του κανω λιγο αερα με τη βενταλια

τα λεμε πιο μετα φιλακια ααααα!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

μανουλες και μπεμπακια τι κανετε?

Εμεις ψηνομαστε!!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα

Ελιτακι θα εισαι στην θεία???

Γιωργιτσα λεω να ανηφορησω μεχρι τα αστρα το απογευματακι μηπως και δροσιστούμε λιγακι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια η μικρη εχει κανα δυο μερες που οταν δεν με βλεπει κλαιει... σε συνηθισε μου λενε και την πατησες.. τι θα κανεις τωρα??? ε, τι να κανω? να μην φροντισω το παιδακι μην τυχον και με συνηθισει??? αντως σημερα η κακουργα μανα την αφηνω αρκετη ωρα μονη της με τα παιχνιδια της αλλα γμτ ψιλογκρινιαζει και μολις παω και με βλεπει τσουπ χαμογελο... οντως δεν ειναι καλο να κολλησει τοσο πολυ γιατι μετα που θα παω για δουλεια τι θα γινει??? θα κλαιει ολη μερα???:(

Εσεις τι κανετε???

mYQbp2.png

Γιωτα μου το εχω και γω αυτο το προβλημα και χωρις μαλιστα να τα εχω μαθει ετσι

Ασχολουμε οσο περισσότερο μπορω αλλα οταν εχω δουλειες τα αφηνω να κλαινε

Εβαλα καινουργιες φωτο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αχ βρε κοριτσια η μικρη εχει κανα δυο μερες που οταν δεν με βλεπει κλαιει... σε συνηθισε μου λενε και την πατησες.. τι θα κανεις τωρα??? ε, τι να κανω? να μην φροντισω το παιδακι μην τυχον και με συνηθισει??? αντως σημερα η κακουργα μανα την αφηνω αρκετη ωρα μονη της με τα παιχνιδια της αλλα γμτ ψιλογκρινιαζει και μολις παω και με βλεπει τσουπ χαμογελο... οντως δεν ειναι καλο να κολλησει τοσο πολυ γιατι μετα που θα παω για δουλεια τι θα γινει??? θα κλαιει ολη μερα???:(

Εσεις τι κανετε???

giota ki ego stin idia fasi ime ..eho diavasei oti merika morakia ine apo tin fisi tous pio aneksartita ki alla pio sidrofika,opote min anisiheis oti eheis kanei kati lathos ...mehri tous 6 mines ta mora ehoun anages ..mono anages ...thelo na po den kleei gia na se ehei souza !!!!alla giati niothei eftihismeno na se ehei konta tou!!!!..ksekina siga ,siga na to afineis mono tou na pezei ...

ego tis eho paei ola ta pehnidia sto domatio(tipota se saloni ) tis kounia ,gimnastirio ..ta panta ..kathe proi tin pigeno ekei kai pezei ...griniazei ....alla siga sigatha sinithisei oti kathe proi tha pezei kai moni tis ...pao ki ego meta dipla tis stono kato kai kanei ekini gimnastirio ki ego kanena varaki i psalidaki me ta podia!!!..pistevo oti etsi siga siga tha niothei haroumeni sto domatio tis .

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

den tin eho afisei pote na kleei ...den pao na tin paro agalia ...alla tin rotao ti thelei kai tis dino kapio pehnidi na kratisei kai fevgo ....den mou kleei pote horis logo omos .

και εγω το ιδιο ... οταν γκρινιαζει δεν την παιρνω αγκαλια αλλα της μιλαω, της δινω παιχνιδακια και ηρεμει... τι να πω, εχουμε πολλα να μαθουμε ακομα ....

mYQbp2.png

και εγω το ιδιο ... οταν γκρινιαζει δεν την παιρνω αγκαλια αλλα της μιλαω, της δινω παιχνιδακια και ηρεμει... τι να πω, εχουμε πολλα να μαθουμε ακομα ....

εννοείται κι εμείς έτσι, δεν κλαίμε αλλά γκρινιάζουμε θέλουμε παρέα θέλουμε κουβέντες, πάω και του δίνω παιχνίδια και ηρεμεί, και καμιά φορά τον παίρνω και αγκαλιά, μωρό είναι

δηλ γιώτα αν πάει κάποιος άλλος και ασχοληθεί μαζί της δεν ηρεμεί; τι θα πει

κι εμένα μου λένε μερικοί ότι τον έμαθα να κοιμάται στην αγκαλιά και δε δίνω σημασία, υπάρχουν αδέρφια που το ένα κοιμάται μόνο του και το άλλο θέλει αγκαλιά, ίδια μάνα δεν τα μεγάλωσε; είναι και λίγο στο παιδί αυτό

σκάμε σήμερα λέμε............

i1lzp2.png

όλγα πεθαίνω!!!!!!!!!!!! κούκλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωργία κι εμείς θέλουμε να γνωρίσουμε τη φραουλίτσα!!!!!!!!!!! άντε ελάτε!!!!!!!!!!

σιλβή ασχολήσου με τον άντρα σου και τη μικρή σου και άσε τους άλλους! πάτα πόδι

ραμονίτσα παντάξια!!! θα είσαι μια κούκλα!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...