Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρίσαμε από τη γιατρό..αχ πάλι αρρωστούλες~τώρα που απέκτησε ευαισθησία, μέχρι 2 ετών περίπου με το παραμικρό θα κρυώνει ρε γμτ..ουφ!

Πάλι αντιβίωση αμοξιλ και αερολιν σιροπακι..δεν μπορεί να δεί καλά το αυτάκι της γιατί έχει κεράκι, αλλά όταν της το ακουμπούσε πονούσε..μπορεί δλδ να παίζει και ωτίτιδα..το μωρούλι μου μωρέ!!περαστικά μας!!!

Τί ζέστη είναι αυτή...αφόρητη!

Εμαθα και ένα καλό νέο..η βαφτιστήρα μας θα πάει στον ίδιο παιδικό με τον Νικόλα, βέβαια είναι 4, αλλά οκ ο Νικόλας την λατρεύει, από τώρα περιμένει να την δεί αύριο..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αχ βρε ιωαννιτσα..πως αρρωστησε μωρε το μωρακι;Περστικουλια να ειναι...κ να μην ξανααρρωστησει....

Ινκακι..εμενα η ρημαδοκυτταριτιδα δεν εχει φυγει ακομα κ ας εχω αδιαθετησει....ισως γιατι πηρα πολλα παραπανω κιλα κ ακομα δδεν μου εχουν φυγει ολα...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

απο που τα παιρνεις εσυ τα φορεμετακια ινκακι;

σας αρεσει το μπλουζακι μας ε;;;;;;;;;;; γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ... συμπεθερα τυχαιοοοοοοοοοοοοοοοοο δεν νομιζω...χαχαχα ναι ειναι μας παει παρα πολυ..γκρρρρρρρρρρ...χαχαχαχα! ειναι richmond κ εχει κ ασορτι ασπρο παντελονακι λινο..στιλ παντελονας....κ ειναι πολυ γκομενος...χααχαχαχκουκουβαααααααααα.

Ζεσταινομαιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!αρχισαν για τα καλα οι ζεστες!!!

Αυριο παω να φτιαξω μαλλι νυχακια κ γενικα να περιποιηθω....γιατι το Σαββατο γινομαι κουμπαρα...:D

Θα ερθει η πεθερουλα μου..γκουχου..:tongue: να κρατησει τον μπεμπη μου να παω να κανω τα baeute μου..κ τα ψωνια για το γαμο..

εννοειται να παρω μακρυ φορεμα..γιατι τα ποδια ΄τωρα δεν ενδυκνονται για κοντο!:(

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Γεια σας κοριτσια!!!!Εξαφανιστήκαμε αυτες τις μέρες με την μπέμπα γιατι είχαμε κόσμο στο σπίτι ,αφήστε έχω κουραστεί πάρα πολύ με τις επισκέψεις δεν αντέχω άλλο καθε Σαββατοκύριακο εδω και δυο μήνες έρχονται οι συγγενείς του άντρα μου μια τα πεθερικά μου, μια η αδερφή του ,μια΄η θεία του και μενουν δυο τρεις μέρες τα νεύρα μου ρε κορίτσια δεν αντέχω λες και εμείς δεν είμαστε ανθρωποι να πάμε καμια βόλτα οπως παλιά ,έλεος πρέπει να τους ανέχομαι και όλες τις ιδιοτροπίες τους ,τα υπονοούμενα κτλ να τους μαγειρεύω εκατο πράγματα το ένα τους ξυνίζει το άλλο τους βρωμάει εεεε όχι άλλο.....του έιπα αν τολμήσεις να μου ξαναφέρεις κόσμο από τωρα και για έναν ολοκληρο μήνα τουλάχιστον την έβαψες!!!Φυσικά δεν θέλουν να πηγαίνουμε εμεις για να μην κουράζονται αυτοι να καθαρίζουν να μαγειρεύουν αλλα εγω ολοι κοιτάνε τον ευατο τους να κάνουν βόλτες και να ξεσκάσουν ....και καλα να δουν το μωρό!!!!!!!!!!Ας κάνει κανεις πως ξαναρχεται τα χω πάρει τώρα!!!!Θέλουν κα φουλ περιποίηση και τον καφε τους στο χέρι...απορώ πως τους άφησα δεν είμαι τέτοιος τύπος εγω..

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

τελευταιο βραδυ στο παλιο μας σπιτι σημερα για μενα και τα μωρα.ταχω παιξει.θα παω για νανι πολυ κουραση μαρεσει που ειπα πως δε θα κανω τιποτα.

αλλα μια χαρα ξεπατωθηκα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κορίτσιααααα!!!

Πού είσαστε όλες???

Ελίτα, πώς είσαι? Ελπίζω να κατάφερες να κοιμήθηκες λίγο, να ξεκουραστείς..υπομονή, από αύριο Β.Π. και δροσιάααααααααα...

Το βράδυ η μπεμπούλα μου έκανε πάλι πυρετούλι, ένα καλό 39, της έδωσα ντεπονάκι, βρε κορίτσια το ήπιε και κατευθείαν νάνι..αχ το παιδάκι μου!

Σιλβή, καλά έκανες!Να τα περιορίσεις καλέ, χρόνο έχεις και σου περισσεύει???Ετσι και εγώ, έρχονται τα πεθερικά μου για 1,5 μέρα και απλά μου κάνουν το σπίτι άνω-κάτω και ούτε και που βοηθάνε...και όταν έρχεται η μαμά μου και κάθεται π.χ. 5 ημέρες, μου λέει η πεθερά μου "γιατί δεν καθόταν και άλλο??Συνταξιούχος είναι!" Ακούστε λογική!! Ή "γιατί δεν ήρθε και ο μπαμπάς σου?" και ο πεθερός μου έχει να μας δεί από τον Ιανουάριο που γέννησα!!Καλόο???

Χθές στο φαρμακείο που πήγα για να εξοπλιστώ, είδα κάτι βρεφικές κρέμες βιολογικές της Frezzyderm, ναι δεν κάνω λάθος..θα ψάξω στο νετ..βέβαια, το πολύ να σε βγάλουν για 3 κρέμες και έκανε περίπου 3,50 ευρώ..

Καλημερα μανουλες!!!

Ιωαννα περαστικα σας κοριτσακι μου... αχ το καημενο μεσα στην ζεστη....

Σιλβη εμεις ευτυχως δεν εχουμε πολλες επισκεψεις... και αν θελει καποιος να μας δει απλα πηγαινουμε εμεις... μας λενε θελουμε να ερθουμε να δουμε το μωρο και λεμε ... α, λεγαμε αυριο να ερθουμε εμεις, να σας δουμε κιολας.. και ετσι γλυτωνω και την φασαρια και τα μαγειρεματα και φυσικα οταν βαρεθουμε απλα φευγουμε....;)

Μια χαρα κοιμηθηκαμε και αποψε... 12-8 που την ξυπνησα εγω εφαγε και πριν το καταλαβω ξανακοιμηθηκε... Αχ σημερα εχουμε και το παλιο εμβολιο.. την επαναληψη του εξαπλου... λετε να κανουμε και πυρετο??? Εχω αγωνια... να δουμε και ποσα κιλα φτασαμε....

Ελιτα απο σημερα στο νεο σας σπιτακι... τι καλα... να σας φερει γουρι και ευτυχια!!!!

Ραμονιτσα αντε με το καλο να γινεις νονουλα!! Οσο για το μακρυ φορεμα μην τρελαινεσαι... δινει και μποι!! αν και εσυ απο μποι αλλο τιποτα!!! Και εγω στην βαφτιση την δικη μας βλεπω να βαζω μακρυ γιατι νομιζω οι ραγαδες δεν θα φυγουν ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............... αφηστε που εχω κανει και φλεβιτσες στις γαμπες... τοσες αντιπηκτικες ηθελα να ηξερα που βαρεσα στην κοιλια δεν εκαναν τιποτα????

mYQbp2.png

kalhmera κοριτσια.Δεν παμε σημερα στο καινουριο σπιτι.την πεμπτη.σημερα απλα το βραδυ θα παω με τα παιδια στο σπιτι της θειας μου.αυριο ερχεται η μεταφορικη και τα αμπαλαρει ολα.την πεμπτη θα τα φορτωσει και αυτο ηταν.μετα φυσικα μας περιμενουν ενα σωρο δουλειες.μονο οι κουρτινες πουχω να κρεμασω!!!!ολες διπλες.

εχτες η κοπελα που πηγε δεν τα προλαβε ολα, θα ξαναπανε η πεθερα μου με τον αντρα μου σημερα.βασικα ενω ηταν πολυ σχολαστικη η κοπελα μουπε ο αντρας μου ηταν λιγο αργη.και δεν εγινε ουτε σκουπισμα ουτε σφουγγαρισμα και ουτε το ενα wc,Αν ημουν εγω εκει θα ταχα τελειωσει.ε ενταξει δε γινεται να πληρωσουμε και 100 ευρω για να καθαρισουμε ενα σπιτι δε μας περισσευουν καταλαβατε τι εννοω.και δεν ξερω αν θα ξαναπαρω παρολλο πουναι μεγαλο σπιτι και θελει βοηθεια.εχει πολλες μπαλκονοπορτες βασικα.μου λεει ο αντρας μου.πως εισαι εσυ στην ταχυτητα, ε το εντελως αντιθετο ηταν η κοπελιτσα.εγω γενικα ειμαι σβελτα και αποτελεσματικη.χαχα.εχτες λιγο ακομα και θα τα πακεταριζα ολα εγω.μου λεει τοτε τι θα πληρωσουμε τη μεταφορικη.ε ρε κοριτσια σορυ δε μπορω να μου βαζουν χερι στα εσωρουχα, μαζεψα τις γραβατες του χρηστου παρολλο που θελα ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ Τις μισες γιατι δε βλεπονται.του λεω εχεις τοσες που σιγουρα θα σου σουφρωναΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕς ΧΑΜΠΑΡΙ.δεν ξερω δεν πολυ εμπιστευομαι γιατι παιρνουν ξενους και τα κανουν.κατι ιρακινους.ξεριες αμα δουν πολυ πραμα σου λεει που θα το προσεξουν.του λεω δεν στις πεταξα για να σου δωσω την ευκαιρια να τις ξεσκαρταρεις εσυ μετα ομως.

επειτα επιασα και τροφιμα που βρηκα και φορεα απο σκωρο σε ενα αλευρι.ε αν τα αφηνα θα το βαζαν και αυτο και θα γεμιζαν ολα στο καινουριο σπιτι.καλα εννοειται τα σεντονακια των μωρων δε θελω να βαλουν χερι και στα μαχαιροπηρουνα που τα εντυσα με σελοφαν γιατι δεν εχω ορεξη να ξαναπλενω.ουφ.εβαλα και δυο πλυντηρια χτες.και σιδερωσα.αλλα ειπαμε πτωμα μετα.πηγα και βολτα τα μωρα.δεν το ξανακανω ομως κοριτσια χαχα!!!!ειπαμε δεν ειναι για καθε μερα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Πού χαθήκατε πάλι όλες???Αχχ καλέ που γυρίζετε με τέτοια ζέστη??

Προσέχετε τα μπεμπάκια σας,είναι επικίνδυνες οι ζέστες!!

Εγώ έκανα το σπίτι και τώρα θέλω να μαγειρέψω, αλλά τί να φτιάξω??Μάλλον καμμιά σαλάτα..πολύ ζέστη για κρέας..

Θέλω να κάνω και πεντικιουρ, ελπίζω να προλάβω..

Αχ πόσο θα ήθελα να είμαι σε μια παραλία, κάτω από ομπρέλα, με καλοκαιρινή μουσικούλα από το beach bar, ένα δροσιστικό χυμό στο τραπεζάκι μου και τον αντρούλη μου αγκαλίτσααααααα...αχααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!

ναι οντως πολυ ωραιαες.αλλα νομιζω αυτες δε μπορεις να τις βαλεις μονος ειναι ταπετσαρια ε?οχι αυτοκολλητα.πολυ ωραιες αυτες με τις μπαμπουσκες χαχα πρωτοτυπες.νυσταζω αλλα δε μπορω να κοιμηθω ειμαι σε υπερενταση.φταιει και η ζεστη.θελω να φτιαξω και βαλιτσα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Πού χαθήκατε πάλι όλες???Αχχ καλέ που γυρίζετε με τέτοια ζέστη??

Προσέχετε τα μπεμπάκια σας,είναι επικίνδυνες οι ζέστες!!

Εγώ έκανα το σπίτι και τώρα θέλω να μαγειρέψω, αλλά τί να φτιάξω??Μάλλον καμμιά σαλάτα..πολύ ζέστη για κρέας..

Θέλω να κάνω και πεντικιουρ, ελπίζω να προλάβω..

Αχ πόσο θα ήθελα να είμαι σε μια παραλία, κάτω από ομπρέλα, με καλοκαιρινή μουσικούλα από το beach bar, ένα δροσιστικό χυμό στο τραπεζάκι μου και τον αντρούλη μου αγκαλίτσααααααα...αχααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!

α εγω του το δηλωσα.οταν τελειωσουν και πριν να παμε στη θεια μου να μας παει για μπανιο.ολα κι ολα.με τετοια ζεστη ταχω δει ολα.δεν παλευεται.να παμε να φαμε κιολας.ετσι κι αλλιως θα μας αποχωρηστει σημερα και αυριο εμενα και τα παιδια γιατι θα μεινει σπιτι για να ναι εδω οταν ερθει η μεταφορικη.ε αφου θα παμε προς ηλιουπολη τι ειναι η θαλασσα?διπλα.ετσι κι αλλιως μετα τις 5 παμε παντα, η θεια μου δουλευει γυρναει μετα τις 10 οποτε ευκαιρια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...