Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νομίζω ετσι ειναι άν δε φανε την αλλη τους αρεσει

πόσο το πήρες το κουτί 3,75 εχει στο καρφουρ

εχει holle το καρφουρ?3,19 εγω.αλλα αν εχει καρφουρ πολυ καλα το εχει.εδω δεν εχω δει παντως γιατι το εψαξα.

στα βιολογικα 4 με 4.μιση το πουλανε

PN8Qp2.png

csXep2.png

πότε θα δωσεις φαγητό ελίτα; 6 με τη διορθωμένη;

ναι ετσι λεω αν και η παιδιατρος μπορει να μας πει 6 με την κανονικη.εγω θα το τρεναρω λιγο.Ιουλιο μας βλεπω.

Ακου πως τοχω σκεφτει.θελω να παμε στο καινουριο σπιτι, να τακτοποιηθουμε, να ερθουν τα πραματα πουχω παραγγειλει απο αμερικη.χτες παρειγγειλα και καθισματακι φαγητου για τη μπεμπα γιατι ειχαμε ενα απο το μεγαλο μας αδερφουλι της peg perego και πηρα το ιδιο και στη μπεμπα σε ροζ.

επειτα να πω την αληθεια ελεγα να μη μπουεμε σε αυτη τη διαδικασια οταν θα παμε στο χωριο στον παππου και τη γιαγια για να αποφυγουμε τυχον σχολια και κηρυγματα η μην τυχον και αρχιζουν και τους δινουν τιποτα στο στομα.λεμε τωρα δεν ξερω.καλυτερα να ειμαστε στην ησυχια του σπιτιου μας μην τους πεσουν μαζεμενες οι αλλαγες.αν υποθεσουμε πως διορθωμενη ειναι 4μιση περιπου ε.σε 1μιση μηνα καλα ειναι.μπορω να τους κανω και δοκιμουλες αν ειναι.

ασε ειναι να παμε παιδιατρο για εμβολιο και δεν εχουν ερθει οι παρτιδες ακομα.

παντως ο μπεμπης αντε τα εφτασε τα 6 κιλα.η μπεμπα ακολουθει με ενα κιλο διαφορα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι??Υπάρχει περίπτωση να έχω πάθει ανοσία στον ύπνο???Καλέ δεν μπορώ να κλείσω μάτι λέμε..κοιμήθηκαν και οι 3 και εγώ άγρυπνος φρουρός..

Πρίν λίγο ξύπνησε η μπέμπα, εγώ έφτιαξα κοτόσουπα να φάμε με τον Βασίλη λόγω στομαχιού..

ήρθαμε που λέτε το μεσημέρι, βάζουμε την μπέμπα στο ριλαξ, τρέχω να βράσω το κοτόπουλο, ο Νικόλας να γκρινιάζει γιατί νύσταζε..βάζω το φαγητό, τον πάιρνω αγκαλιά να κοιμηθούμε, ο Βασίλης ψιλοκοίταγε την μπέμπα οκ είναι εξαντλημένος το καταλαβαίνω,αλλά εγώ δεν είμαι???3βράδια έχω άυπνη..κοιμάται η μπέμπα στις 2 και, αλλά 2:30 ήταν να φάει..μου λέει πάω για ύπνο, καλά λέω..ο Νικόλας ακόμα να χαζεύει..μην πολυλογώ, έμεινα στο τέλος με τον Νικόλα στη κούνια να χαζογκρινιάζει και την μπέμπα αγκαλιά να την ταίζω στο δωμάτιο του και να του λέω παραμύθι για να κοιμηθεί. Κοιμάται η μπέμπα και ο Νικόλας ακόμα. Του φτιάχνω γάλα, το πίνει και αποκοιμιέται επιτέλους..ε μετά από τόση ένταση πώς να χαλαρώσω να κοιμηθώ βρε κορίτσια??

Τεσπααααααααααααα...

Τώρα που θα ξυπνησεί όμως, θα του πώ οκ ξεκουράστηκες φάε και το φαγητό σου, εγώ παίρνω την μπέμπα και πάμε γιατρό ,εσύ πάρε τον Νικόλα..δεν θα κάτσω και μόνη μου όλο το απόγευμα να τα παλεύω και τα 2!Πολύ δεν είναι???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Τέλεια τα μωρουλίνια σου Ελίτα μου, να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου!!!

Κορίτσια, εγώ δίνω κρέμα βανίλια Νουτριτσια, του Νικόλα έδινα Μιλουπα αλλά της άλλξαν σύνθεση και λίγο μετά αφού την φτιάξεις γίνεται πολύ υγρή και δεν στέκεται στο κουτάλι..

Η "χειρότερη' από άποψη ζάχαρης είναι η Νουνου..

Να σας πώ την αλήθεια, όχι ότι δεν είμαι υπερ του υγιεινού, αλλά οκ δεν θα τρελαθώ κιόλας..όταν μεγαλώσουν ούτως ή άλλως από όλα θα φάνε..προσοχή στις ποσότητες θέλει. Δεν χρειάζεται π.χ. να τρώει 200 γρ κρέμα βανίλια!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

πωπω σημερα σα να μουχει πεσει η πιεση ειμαι.λες να αδιαθετισω?αυτο μουλειπε.ζαλιζομαι και ειμαι χλωμη.πωπω!!!!!!εχω και ενα σωρο δουλειες.εχω χασει το λογαριασμο.ποτε αδιαθετισσα.καπου εδω μεσα τοαχα αναφερει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

litsa το σκεφτηκα να σου πω θα πάρουμε και καμιά τέτοια απλά μάλλον θα ναι ζεστή μωρέ, κάθεται και σε αυτό το πλαστικό το καθισματάκι δράμα...

Μα δεν θα του τη φοράς συνέχεια. Μόνο όση ώρα τρώει...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Κοριτσια εμάς μας είπε η παιδίατρος πως μάλλον θα παρακάμψουμε τις κρέμες (ρυζαλευρα, κλπ) και θα πάμε κατευθείαν στα φρούτα. Λόγω βάρους... ευτυχώς που ψηλώνουμε αρκετά αλλιώς θα μας έλεγαν χοντρούλες...:tongue::tongue:

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλησπερα!!!!!!!!!:D:D

κ εμενα Λιτσακι για κανα 2 βδομαδες μου ειπε κρεμα...κ μετα φρουτοκρεμα λογω βαρους..ειμαστε χοντρουληδες..χαχαχα!!!Απλα να μην υπαρχει καμια αλλεργια...

Ρε κοριτσαι τωρα με την ζεστη εχω σκασει με τα παντελονια κ τις φορμες...λογω κιλων εγκυμοσυνης ακομα..γκρρρρρρρρρρ..αποφευγω να φοραω σορτσακια οπως πριν...ξανα γκρρρρρρρρρ..

ξερετε σε ποια μαγαζια μπορω να βρω ωραια καθημερινα φορεματακια;;;;;; Ινκαααααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;; ξερεις ξερεις..;;; εχουμε πανω κατω κ ιδιο γουστο απο οτι εχω δει!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

καλε μια χαρα εισαι.που ντρεπεσαι.εδω αλλες τα πετανε και τους περρισευουν απο δω κι απο κει.ενταξει δεν ειπαμε να φορεσεις καυτο σορτς χαχα.φετος τα ρουχα σαν εγκυμοσυνης ειναι καλε.δε μαρεσει τιποτα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ax Eliτακι μου πρωτα τα φοραγα...προ εγκυμοσυνης..τωρα μετα....με βλεπω με μακρυααααααααα....

αφου φαντασου παντρευω το Σαββατο ενα ζευγαρι...κ θα παω να παρω ενα μακρυ να βαλώ..γιατι εχω μονο κοντα..κ φετος κοντο δν παιζει...του χρονου με το καλο να τα χασω..αααααααααχχχχχχχ

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...