Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασε ασε το αγορι μου!!! Πολυ πλακα εγω εμεινα καγκελο αφου το σκεφτομουνα και γελαγα μονη μου, περιττο να σας πω οτι οταν το ειπα στον μπαμπα φουσκωσε απο καμαρι για τον γιο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φάγαμε μισό αχλάδι σήμερα, έμαθε και ανοίγει και το στόμα του

γεωργία πώς τα πάτε εσείς με το φαί;

Καλη αρχη με το κουταλακι μιαμ!!!!!

Εμεις τρωμε μεχρι στιγμης αχλαδι μπανανα μηλο α! και του βαλα και λιγο πεπονι μια μερα σιχαμα ηταν αλλα το φαγε!

Σημερα για παραδειγμα εφαγε μισο αχλαδι μισο μηλο και μιση μπανανα καλα κανω κατι καραγκιοζιλικιια να φαει ασε και παντα τα ζουζουνια στη διαπασων.....:mrgreen:

εχει μαθει αρκετα μπορω να πω καμια φορα αμα δε πειναει τοσο μου το φτυνει και γενικα ανοιγει στοματακι και ψιλοελενχει τη γλωσσιτσα της πλεον!

Το ριζαλευρο το τρωει καλυτερα απ΄τα φρουτα το περιμενει πως και πως το απογευμα κοιταει το πιατακι και κουνιεται συγκορμη....:-D

Παντως μαμυ να του δινεις μια γευση πχ μηλο να το μαθει και μετα να του τ΄αλλαζεις μη του βαζεις καθε μερα αλλο! και να του το δινεις οταν δεν θα χει πεινασει πολυ πχ αν τρωει καινονικα στις 3μιση ωρες να του το δινεις στις 3 !

Ξερεις πλεον αν δε φανε πολυ κρεμα πεινανε νωριτερα οποτε το προγραμμα ειναι λιγο σχετικο απο δω και περα!!

Το μηλο λερωωωωωωωωωωωωωνει και δε βγαινουμε εχω τσαντιστει πολυ μ΄αυτο θα τα βαλω χλωρινη στο πλυντηριο και μετα θα τα ξανπλυνω μου χουν γινει ολα τα φανελακια χαλια

και τωρα παω να δω μη εφυγε το μοσχαρι που εβαλε σστη κατσαρολα φιλακι!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

εν το μεταξυ πανε οι αντρες το χασανε το λιγο μυαλο που ειχαν με το μουντιαλ καλα τα παιιιιιιιιιιιιιιιιιιιρνωωωωωωωωωω λεμε μιλαω στο τοιχο μιλαω μονη μου .....

Μου λεει προχτες ξερεις εχει τωρα ενα μηνα μουντιαλ (σου λεει το τυπακι κατσε να της το πω να μα ζαλιζει και πολυ) τη μυριστικα τη δουλεια και γω και αδιαφορα του κανω αααα ε και ωραια θα χεις και κατι ν΄ασχοληθεις....... γκκκκκκκκκκκκκκκκκκκρρρρρρρρρρ απο μεσα μου!!! δεν υπαρχει αυτο!!!!!! η τηλ. στη δια πασων την ωρα που κοιμηζω το μωρο και ο τυπος να βγαζει κατι θριαμβευτικα ροχαλητα απ το καναπε ολα τα λεφτα σας λεω !!!Οποτε τι κανω παω τη χαμηλωνω τερμα και τον αφηνω να νομιζει οτι βλεπει τηνν αλλη μερα τον ρωταω πως ηταν ο αγωνας που εβλεπε και τα σχετικα ετσι για να του τη σπαω οχι οτι με νοιαζει προς θεουοοοοοοοο!!!!!!!!

Απορω γιατι δε μαζευονται σε ενα σπιτι ολοι μαζι να ησυχασουμε και μεις!

καλα και το απογευμα φοραω οτι πιο ........ μικρο βρω να φαινονται ολα δηλ. και παιρνω το καροτσι και παω βολτα τη μπεμπε τι να κανω εδω εεεεεε? Εσεις θα καθοσασταν???? Και με κοιταει καλα - καλα, του λεω παμε βολτα θα ρθεις?α !εχει αγωνες ξεχασα!!!! και φευγω

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

μου πε 5 μέρες αχλάδι, μετά προσθέτω μήλο λίγο λίγο και μετά από 5 μέρες μπανάνα σύνολο 100 γρ μετά από 15 μέρες

εννοείται ότι τον έχω ταίσει πριν στο στήθος τουλάχιστον τώρα στην αρχή και μετά τον ξαναβάζω στο στήθος, ακόμα δεν τρώμε παίζουμε, τι να του κάνει μισό αχλάδι

το ρυζάλευρο μυρίζει χάλια αλλά επειδή έχει το γάλα μου προφανώς του αρέσει

τελικά αποφάσισα να ακολουθήσω περίπου αυτά που είπε η γιατρός αφού είχα ψιλοβαρεθεί και το θηλασμό, μπορεί να θηλάζουμε κανονικά ακόμη αλλά τουλάχιστον μπήκε λίγη ποικιλία στη ζωή μας

γεωργία εγώ έχω γεμίσει ένα λεκανάκι με νερό και πετάω μέσα ό,τι λερώνεται με φρούτο μέχρι να τα πλύνω, ελπίζω να σώσω κάτι γιατί ο γιος μου έχει μάθει να ραπάρει με το στόμα του και όλο φτύνει!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

καλα και το απογευμα φοραω οτι πιο ........ μικρο βρω να φαινονται ολα δηλ. και παιρνω το καροτσι και παω βολτα τη μπεμπε τι να κανω εδω εεεεεε? Εσεις θα καθοσασταν???? Και με κοιταει καλα - καλα, του λεω παμε βολτα θα ρθεις?α !εχει αγωνες ξεχασα!!!! και φευγω

υποκλίνομαι :P:p:p

i1lzp2.png

Κορίτσια εσείς που δίνετε στα μωράκια σας κρεμούλες και φρουτακια γιατί δεν παίρνετε τις πλαστικές σαλιάρες που είναι γι αυτή τη δουλειά? Θα τους τις φοράτε μόνο για τις κρέμες και θα σώζετε τα ρουχαλάκια... κρίμα είναι να παιδεύεστε και να χαλάνε και τα ρουχαλάκια τους!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

φάγαμε μισό αχλάδι σήμερα, έμαθε και ανοίγει και το στόμα του

γεωργία πώς τα πάτε εσείς με το φαί;

Kalhmera koritsakia, παρολλο πουχω σκασει σημερα απο διαθεση ειμαστε πολυ καλα.

Σημερα θα παει κοπελα να καθαρισει και επιστρατευτηκε και η πεθερα μου και ο αντρας μου για να τα τελειωσουν.εμεις εδω στο σπιτι κοιμηθηκαν παλι ταχει πιασει η ζεστη.χτες τα χαμε βγαλει βολτουλα και καθομασταν στα φλοκα, ο μπαμπας ειχε αγκαλια τη μπεμπα και οταν επινε μια γρανιτα αυτη ολο ηθελε να χωνει το χερι στο ποτηρι, σε καποια φαση ετρωγα εγω παγωτο της πλησιασα το κουταλι στο στομα κοντα και καθε φορα που το εβλεπε ανοιγε το στομα, εκανα το ιδιο με το μπεμπη αλλα αυτος δεν το ανοιγε.μου φαινεται η μπεμπα θα γινει φοβερη φαγου.να δειτε που θα παρει τα πανω της αυτη στο τελος θα μας περασει ολους.

Ιωαννα κουραγιο, κατερινα μετα τις διακοπες συνηθως τα παιδια ανυπομονουν για το σχολειο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

μου πε 5 μέρες αχλάδι, μετά προσθέτω μήλο λίγο λίγο και μετά από 5 μέρες μπανάνα σύνολο 100 γρ μετά από 15 μέρες

εννοείται ότι τον έχω ταίσει πριν στο στήθος τουλάχιστον τώρα στην αρχή και μετά τον ξαναβάζω στο στήθος, ακόμα δεν τρώμε παίζουμε, τι να του κάνει μισό αχλάδι

το ρυζάλευρο μυρίζει χάλια αλλά επειδή έχει το γάλα μου προφανώς του αρέσει

τελικά αποφάσισα να ακολουθήσω περίπου αυτά που είπε η γιατρός αφού είχα ψιλοβαρεθεί και το θηλασμό, μπορεί να θηλάζουμε κανονικά ακόμη αλλά τουλάχιστον μπήκε λίγη ποικιλία στη ζωή μας

γεωργία εγώ έχω γεμίσει ένα λεκανάκι με νερό και πετάω μέσα ό,τι λερώνεται με φρούτο μέχρι να τα πλύνω, ελπίζω να σώσω κάτι γιατί ο γιος μου έχει μάθει να ραπάρει με το στόμα του και όλο φτύνει!!

σε διαβαζω για να μαθαινω θεα μου!!!!!!χαχα!!!!!!κανε εσυ μεχρι να παρω εγω σειρα.

λοιπον, ωστε μυριζει το ρυζαλευρο ε?πωπω εχω 4 κουτια παρει απο αυτο.γιατι ηθελα να κανω 150 ευρω παραγγελια γιατι ειχε δωρεαν μεταφορικα και ειχα παρει και αφρολουτρα βελεντα και κρεμες της χολ. ελπιζω να τους αρεσουν.οπως και ναχει αμα τη μαθουν δεν εχει προβλημα αρκει να μην τους δωσεις πρωτα αυτες τις μοσχομυριστες γιωτης γιατι μετα δε θα τους αρεσουν τα φυσικα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

εν το μεταξυ πανε οι αντρες το χασανε το λιγο μυαλο που ειχαν με το μουντιαλ καλα τα παιιιιιιιιιιιιιιιιιιιρνωωωωωωωωωω λεμε μιλαω στο τοιχο μιλαω μονη μου .....

Μου λεει προχτες ξερεις εχει τωρα ενα μηνα μουντιαλ (σου λεει το τυπακι κατσε να της το πω να μα ζαλιζει και πολυ) τη μυριστικα τη δουλεια και γω και αδιαφορα του κανω αααα ε και ωραια θα χεις και κατι ν΄ασχοληθεις....... γκκκκκκκκκκκκκκκκκκκρρρρρρρρρρ απο μεσα μου!!! δεν υπαρχει αυτο!!!!!! η τηλ. στη δια πασων την ωρα που κοιμηζω το μωρο και ο τυπος να βγαζει κατι θριαμβευτικα ροχαλητα απ το καναπε ολα τα λεφτα σας λεω !!!Οποτε τι κανω παω τη χαμηλωνω τερμα και τον αφηνω να νομιζει οτι βλεπει τηνν αλλη μερα τον ρωταω πως ηταν ο αγωνας που εβλεπε και τα σχετικα ετσι για να του τη σπαω οχι οτι με νοιαζει προς θεουοοοοοοοο!!!!!!!!

Απορω γιατι δε μαζευονται σε ενα σπιτι ολοι μαζι να ησυχασουμε και μεις!

χαχα δεν παιζεσαι.ασε εμενα με βασανιζει που δε φτανει πουχω τα τσιμπουρακια να μου ρουφαν το γαλα, εχω και τον κυριο να μου λεει κρυφτο κρυφτο καλε , κοιτα αυτος κοιταει ολο το ματι του εδω εχει γουρλωσει και ναχω το μπεμπη να προσπαθει να βολευτει με τη ρογα και να τραβαει το σεντονι που προσπαθω να βαλω για να το κρυψω και καλα.η πεθερα μου μια μερα του λεει ναναι καλα η γυναικα, σιγα καλε, οι θηλαζουσες δεν ειναι ντροπη αστη να θηλασει οπως θελει .αλλα ο δικος μου και μες το αμαξι να ειμαι οριεται.το αντρικο ματι λεει ειναι σαν τηλεσκιπιο χωνεται παντου και εντοπιζει το στοχο απο μετρα μακρια.ακους εκει τοχει εντριφισει το θεμα.

ασε που ολα μου τα φουστανια πανω ειναι λιγο προκληση και λεει.πως βγαινεις ετσι εξω η χαρα των αντρων εισαι κρυφτα κρυφτα.!!!!!!!

εγω νιωθω αθλια ομως με τα μασταρια της αγελαδας, μονο θηλυκα δε νιωθω.αφου παντα ταχα μικρα και μαζεμενα.

α ζυγιστικα χτες και ημουν 58.σε καλο δρομο ειμαστε χωρις διαιτα ομως απλα λογω ζεστης

PN8Qp2.png

csXep2.png

θελω διακοπέςςςςςςςςςςςςς

κι εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σοφια το ξερεις οτι το μητρικο βοηθαει στη χωνεψη και να αφομιωνει καλυτερα τις ουσιες και τις βιταμινες απο αυτα που τρωει και επισης δεν κανει αλλεργιες.γενικα ειναι κατι σαν τη σοδα!!!!!για καλη χωνεψη χαχα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...