Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αχ τρίτωσε το κακό και ελπίζω από αύριο όλα καλύτερα...

Μετά την βόλτα μας, και αφού βάλαμε τα μωρά για ύπνο, ο άντρας μου παραπονέθηκε για το στομάχι του, μου λέει μου έπεσε βαρύ το μεσημεριανό..

Ξαπλώνουμε, εγώ το μάτι γαρίδα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα, εντωμεταξύ έβηχε και η μπουμπού, της έπεφτε η πιπίλα και πήγαινα..άκουγα τον Βασίλη να μην είναι πολύ καλά, σε μια στιγμή σηκώνεται, πάει μπάνιο και ξελιγώθηκε στον εμετό. Σηκώνομαι και εγώ μήπως ήθελε βοήθεια..ξαλάφρωσε τουλάχιστον. Έχει πάει μία και η ώρα. Ο Νικόλας αρχίζει τα γνωστά, αλλά με το που μίλησε, σηκώθηκα, του έδωσα την πιπίλα του και του είπα "η μαμά είναι εδώ, ησυχία και κοιμόμαστε.." και ΕΥΤΥΧΩΣ κοιμήθηκε κατευθείαν..κατά τις 2:30 πάλι ο άντρας μου εμετούς..ξύπνησα εννοείται..μετά πάω να δω την μπέμπα κατά τις 3 είχε δέκατα προς 38, της δίνω ντεπόν και λίγο χαμομήλι, περιμένω να πέσει ο πυρετός..πάει 4 παρά..πέφτω για "ύπνο", ξυπνάει 6 και, την ταίζω, ξυπνάει ο Νικόλας, φτιάχνουμε γάλα, ψιλοκοιμόμασταν στον καναπέ, ντυνόμαστε, τον πάω σχολείο, όπου γκάνιαξε για να μπεί -Κατερίνα ακούς??- και γυρνάω σπίτι, ετοιμάζω και το μωρό και κατεβάινουμε με τον Βασίλη να πάμε στη γιατρό..τώρα είμαι στο γραφείο του, να ταίσω το μωρό, και θα ξαναπώ γιατρό, γιατί περιμέναν 4 άτομα, δλδ τουλάχιστον 1,5 ώρα..τι λέτε??Θα αντέξω?????????????:):)

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα περαστικα...... τι ειν΄αυτο ρε παιδι μου υπομονηηηηηηη!!!!!

κατερινουλα και μενα πνιγεται εχει κανει κι εμετο επισης με το χερι ολη την ωρα μεσα και τα σαλια τα καταπινει

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

πω πω Ιωαννα εσυ εισαι σε χειροτερη κατασταση απο εμενα!!! Εγω αν μου κολλησει και η μικρη θα πηδηχτω απο το παραθυρο τι να πω περαστικα μααααας ποτε θα καταληξω στο ψυχιατρειο δεν ξερω εχω καταντησει η τρελη με το θερμομετρο αφου ο Αλκης με πηρε χαμπαρι και στον υπνο του οταν πηγαινα να τον θερμομετρησω μου ελεγε οοοοοοοοχι μαμα ντεπονακι δεν θελω δεν εχω πυρετο. Αν δεν το διακωμωδισουμε και λιγο παει χαθηηηηκαμε!!!!

Εμενα να δεις κλαμα το πρωι τον κατεβασε ο μπαμπας του στο σχολικο και μεχρι πανω τον ακυγα δεν θεεεεεεεεεεελω να παω σχολειο , δεν θεεεελω να ερθει το σχολικο θα παω με τα ποδια κλπ

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

κοριτσια αν ξυπνησει μια μερα ο γιος μου και μου πει θελω να παω σχολειο τελειωσα σας κερναω οοοοοοολες ποτακια οπου θελετε και οσες ειστε μακρυα θα σας τα στειλω με κουριερ:D:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Αχ Κατερινακι μου θα συνηθισει υπομονη.....

Εγω θυμαμαι οταν πηγαινα σχολειο καθε Δευτερα ελεγα εχω πυρετο δε παω και μου βαζανε θερμομετρο και μου λεγανε θα πας γιατι δεν εχεις και μετα ελεγα οτι με ποναει η κοιλια συνεχεια για κανα χρονο αυτο!!! Στο νηπιαγωγειο δεν ηθελα να παω γιατι θεωρουσα τη δασκαλα ηλιθια, γιατι μια μερα ζωγραφισε ενα αρνακι και για μαλλια μας εβαλε και του κολαγαμε ρυζι και οταν το δα το θεωρησα χαζο ακομα το θυμαμαι της ελεγα της μαμας ειναι χαζη η δασκαλα δε παωωωωω ασεμε!!!

Αχ μανουλα τι τραβαγε.......

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

ιωαννα κουράγιο κορίτσι μου...

κατερίνα κι εσύ το ίδιο...αλλά είμαι σίγουρη πώς θα έρθει αυτή η ώρα...που θα πάει...θα ερωτευτεί κανένα κοριτσάκι εκεί ο άλκης σου και θα ξυπνάει με λαχτάρα!!!

γεωργία χα χα χα χαζή η δασκάλα;;

i1lzp2.png

Kαλημερα!!

Απ'οτι βλεπω ωραια ξεκινησε η εβδομαδα!!! Εχει και ζεστη, εχει και γκρινιες, εχει και πυρετους...... ας πω την καλημερα μου και ας παω να σιδερωσω 3 πλυντηρια που μαζευτηκαν γιατι αμα αρχισω και εγω να λεω τα δικα μου θα μετονομαστουμε απο καφε Φεβρουαριου σε καφε γκρινιας...!!!! ;)

mYQbp2.png

και συνεχιζουμε η μικρα τρεεεεεεελη γκρινια απο το πρωι ολα της φταινε αναψα αιρκοντισιον και κοιμηθηκε λιγο την τρωνε πολυ τα ουλα της τα νευρα μου!!!

mummycool προς το παρον του αρεσει η μια δασκαλα την λεει κυρια Δεσποινακι και μου δειχνει πως κουνιεται οταν περπαταει, εμας μας αρεσουν οι μεγαλες τις μικρες ουτε να τις φτυσουμε:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας πω τι μου ειπε την Παρασκευη, ενω γενικα οταν τον ρωταω δε μου λεει τιποτα για το σχολειο, ερχεται με πονηρο χαμογελο στο ασχετο και μου λεει: μαμα η κυρια δεσποινακι η δασκαλα εχει μεγααααλα μεμε και εγω την φωναζω κυρια μεμε!!!! Πεθανα στο γελιο , σημειωση δεν τον εχουμε πονηρεψει ποτε μονος του μιλαει για μεμε και κοιταει αυστηρα και μονο ανω τοων 18 γυναικες, μου ερχετε να παω στιο σχολειο και να πω ποια ειναι η κυρια μεμε που εχει ξεμυαλισει το παιδι μου!!!!

ξεχασα να σας πω τι μου ειπε την Παρασκευη, ενω γενικα οταν τον ρωταω δε μου λεει τιποτα για το σχολειο, ερχεται με πονηρο χαμογελο στο ασχετο και μου λεει: μαμα η κυρια δεσποινακι η δασκαλα εχει μεγααααλα μεμε και εγω την φωναζω κυρια μεμε!!!! Πεθανα στο γελιο , σημειωση δεν τον εχουμε πονηρεψει ποτε μονος του μιλαει για μεμε και κοιταει αυστηρα και μονο ανω τοων 18 γυναικες, μου ερχετε να παω στιο σχολειο και να πω ποια ειναι η κυρια μεμε που εχει ξεμυαλισει το παιδι μου!!!!

Αχχχχχ.... απο μικρος στα βασανα Κατερινααααα......

Πλακα δεν εχουν ρε συ να λενε τετοια σε αυτη την ηλικια????

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...