Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eλιταααααααααααααααα θελω συνταγη για αυτον τον κορμο μωσαικο..Παιθενωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!1

Κατερινακι χαρουμενα μηνογεννεθλια! :D

μαμικουλ εγω οχι δεν το λεω γιατι ηταν πολυ οοοοοοομορφος νεογεννητο..κουκουβααααααααααααα.....

Ινκακι..θεαααααααααααααααα..καλα του τα πες!!!!!!!!!!!!!! Οσο αυτο με τα μαλλια ααααααχ πονεμενο θεμα οντως!

Γιωτα καλα τα ειπες κε συ στον αρρεν....Μιαααααααααααααα χαρουλα!

Παρος ΘΕΟΣ ο μικρος!!!!!!!!!! Να σου πω ρε συ; θελω να ξεκινησω με τον μικρο μου σε κανενα 2μηνακι babyswimming ειδα οτι εκανες με την μικρη....

αλλα φοβαμαι τα μικροβια κ αυτα...ειναι γενικα ξαθαρα ; ξερεις;

ναι..να κανονισουμε συναντηση,,θα φερω κ εγν τοω ζυμαρουλακο μου επιτελους...αλλα γιατι οχι προς θαλασσιτσα μερια τωρα;

Εκανα μια του παρλιαρου αλλα ακομα δεν εχει πετυχει να μου αρεσει.αυτη τη φορα τα μετρησα ακριβως οχι με το ματι.φαινεται καλυτερος αλλα τον εχω να παγωσει πρωτα και θα σου πω.καλα τα σουτζουκακια γιναν θεικα.εφτιαξα τα μπιφτεκακια μακρουλα, τα ψησα στον μικροκυμματων.μετα εβαλα σενα πυρεξ, πελτε ντοματα, δυοσμο, λιγη ζαχαριτσα, λαδακι και βασιλικο και το εβαλα κιαυτο 10 λεπτα στο μικροκυμματων.μετα τα ενωσα με τα μπιφτεκακια και τα εβαλα αλλα 10 λεπτα να δεσουν, σας λεω τελεια γιναν.

Ηταν σουτζουκακια αλλα mikrowave!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ρε συ Ερλιτακι πολυ του μαγειρεματος εισαι μπραβο κοριτσακι μου...!Κ με 2 μωρακια!

Εγω μισω κουζινα!!!!!!!!!!!!:mad:

Ενα παστιτσιο εφτιαξα εχτες κ ουφ....του χρονου παλι..χαχαχαχα

Εννοειται ομως οταν θα αρχισει να τρωει ο μικρος μου θα του μαγειρευω!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Elita είσαι θεαααααα!!!!

Ramonitsa μια χαρά να τον αρχίσεις!!!!!!!!!!!! Και τώρα έχω ξεκινήσει πάλι την μικρή!!! Για μικρόβια και τέτοια έγω που ήμουν αθλήτρια 10 χρόνια ποτέ δεν κόλλησα τπτ... Άμα χλωριώνεται καλά η πισίνα δεν υπάρχει πρόβλημα!!

Και εγώ θέλω την συνταγή, τώρα που λείπει ο άντρας μου τα έχω φορτώσει στον κόκορα και δεν μαγειρεύω... Η μικρή τρώει στον παιδικό οπότε εγώ φτιάχνω κάτι απλό και τελειώνει το θέμα :)

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Βρε Ramonitsa ήθελα να σου πω και ξεχνιόμουν!!

Αχχχχχχχχ οι ρουκέτες!!Αχχ!!και εμένα έτσι όπως τα λές..σήμερα, χωρίς υπερβολή έχουμε αλλάξει 6 φανελάκια...άσε για τα πανάκια! Και σεντόνια κλπ..τί να πώ?? Και ο Νικόλας έκανε το ίδιο, αλλά νομίζω όταν αλλάξαμε από το 1ο βρεφικό και πήγαμε στο 2ο και μπήκαν και οι κρέμες μειώθηκαν..πάντως η μπέμπα πίνει φρισολακ μισό μπλε-μισό πράσινο που είναι αντιαναγωγικό αλλά τζίφος..

Το στομάχι μου ακόμα να συνέλθει..εννοείται δεν ξανατρώω πατατάκια!Μάλλον λόγω έλλειψης χολής πλέον με πείραξαν..πωπω πόνος σας λέω!

Εντωμεταξύ πονάει και η πλάτη μου και η μέση μου..αφού ξεκίνησα να πίνω κανένα γάλα μπας και φτιάξω!

Γιώτα πολύ καλή ιδέα!!Θα την χρησιμοποιήσω!!:D:D Και εννοείται πως από τώρα σας λέω πώς είστε όλες καλεσμένες και είναι μια τέλεια ευκαιρία για Χριστουγεννιάτικες διακοπούλες!! όσο για το κρύο, τα τελευταία χρόνια έχουμε πάντα καλό καιρό Δεκέμβρη, από Φλεβάρη και μετά κρυώνουμε έτσι δεν είναι??Τον γάμο μας τον κάναμε 20 Ιανουαρίου και είχε 22 βαθμούς!!:D:D

Μόλις κοιμήθηκε η μπέμπα και ο Νικόλας βλέπει Star ένα παιδικό με τον μπαμπά του..λέμε μετά να τα πάμε καμμιά βόλτα εντός..δλδ να μην πάρουμε αυτοκίνητο..να δούμε!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Re κοριτσοα εσεις με την ζεστη τι κανετε;

Τα μωρα σας δεν ιδρωνουν; κλιματιστικο αναβατε;

εγω το αναβω λιγο στους 30 βαθμους κ στο πολυ σιγανο..αλλα φοβαμαι μην μου κρυωσει...

Η γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα αρκει να μην ειναι εκει που χτυπαει ο αερας κ να εχω καποιο πατραθυρο ανοιχτο..

Το παρκοκρεββατο του εντωμεταξυ κατω ειναι στο σαλονι κ ειναι κατω απο το κλιματιστικο κ φοβαμαι να το εχω ανοιχτο οατν κοιμαται εκει..εστω κ στο πολυ σιγανο..

Σκεφτομαι που στο καλο να το βαλω..που απο τη μια ειναι η μεγαλη τηλεοραση κ γυρω γυρω τα ηχεια της....

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Ναι, πρέπει να προσέχω τί τρώω..όχι πολλά λιπαρά και όχι αλμυρά :cool:

Τελικά την πήγαμε την βόλτα μας παραλία, όχι για μπάνιο, αλλά βόλτα με το καρότσι..καλά ήταν, βρήκαμε και κάτι φίλους..όταν γυρίσαμε σπίτι ο Νικόλας μπάνιο και ύπνο μετά από λίγο, η μπουμπού με πάιδεψε, έβγαλε μια γκρίνια, ενώ στη βόλτα ήταν άψογη, τώρα κοιμάται..έχει πάλι βήχα, αχ τί θα κάνω..θα δώ πώς θα είναι αύριο και θα την πάω γιατρό αν είναι..

Πάω και εγώ για νάνι, καλό μας βράδυ!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Η παιδιατρος μας ειχε πει αμα ζεσταινονται να ανβουμε λιγο κλιματιστικο να δροσιζει.τα μωρα ιδρωτας, μουσκεμα ειναι ειδικα η μπεμπα.ασε φρικη.ταχω και ξεκαλτσωτα και με φανελακια κι εν ασεντονι που ολο το πετανε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάρες καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Ξύπνησα με ενα τρελό πονοκέφαλο... μου ερχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο...

Ζεσταίνομαι τρελά, δεν αντεχω άλλο!!!

Κανονίστε για καφεδάκι προς παραλία βρε κορίτσια!! Καθημερινή δεν θα έχει πολύ κίνηση...

Πρέπει να πάω και Super Market σήμερα και βαριέμαι...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα!!

δεν ξανακαναμε ευτυχως πυρετο απο προχθες τοβραδυ αλλα σημερα για να παει στον παιδικο ειχαμε δραματα χειροτερα απο καθε φορα... εχει αρχισει και μου φαινεται πως δεν θα συνιθισει ποτε:(:(

Εγω δεν εχω προβλημα να γινει και παραλια η συναντηση αρκει να ειναι καθημερινη και απογευμα για να εχω παρει τον Αλκη απο τον παιδικο και να τον αφησω στην γιαγια του.

Βρε κοριτσια τα δικα σας πνιγονται απο τα σαλια? εμενα συνεχεια πριν απο λιγο πνιγηκε πολυ και τρομαξα παραλιγο να κανει εμετο απο το πνιξιμο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα κοριτσακια δε προλαβαινω να τα διαβασω ολα λεμε δειαβασα λιγα στην αρχη και τωρα θα διαβασω την τελευταια σελιδα..... μονο γοτι θα τσιπνησει το μπεμπινι και θα τρεχουμε παλι!!!!!!

Τι γινετε ρε σεις θα σκασουμε!!! καλα θα παιξει κλιματισμος αλλο πραμα! Χτες πηγαμε Σαρωνιδα εσκασε το μωρο, πηγαμε σε μια πισινα μετα και ηπια καφεδακι η μπομπου γκρινιαζε λιγακι γιατι βγηκε απ' το προγραμμα της αλλα γενικα περασαμε πολυ ωραια...!!!!

Η τρελη πηγα με τη μπεμπα πρωι - πρωι Ερμου το σαββατο και να στο ζαρα και να απο δω και να πο κει τα παιξε το μπεμπονι δε πηρα τιποτα για μενα μετα πηγα ομως στα mothercare και πηρα οτι βρηκα αφηστε ξεφραγκιαστηκα παλι!! Ετοιμαζομαστε για διακοπες πηγαμε να δουμε για παρκοκρεββατο και κει ερωτευτηκα εν καρεκλακι φαγητου τελειο με ροδακια το θεεεεεεεεεεεεεεε λωωωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυυ για τη μπουμπου μου και μου πουμε ο αντρας μου ουγκκκκκκκ!!! δε βγαινουμε να τα παρουμε ολα μαζι, ουγκ!!!! γιατιιιιιιιιιιιιιιιιι αφου το θελω!! Πρεπει να παρουμε παγκαζιερα γιατι δε χωραει τπτ στο αμαξι λεμε ! Μονο καροτσι και παρκοκρεβαττο και ο αντρας μου παιρνει στις διακοπες 5 ζευγαρια παπουτσια τι λες τωρα 5 ζευγαρια δε παιζεται σας λεω !!

Κανω δουλειες ξηπνησαμε στις 6 σημερα!!

Ο ανυρ μου χτες γκρινιαζε το μωρο και το μαλωνε, τι λες ρε συ του κανω εμεις ολη μερα τη κανουμε εδω μεσα πως αντεχουμε αν ηταν ετσι το Δαφνι θα ταν γεματο μανες μεσα! Αντε μη αρχισω παλι πρωι πρωι με το γνωστο θεμα!!!

Φιλακια πολλλλλλλλααααααααααα και καλη εβδομαδα!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...