Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πώς μπορω να βάλω φωτο στο κείμενο?

Ελπιζω να μην ρωτας εμενα γιατι σωθηκες!!!!

Σε αυτα εχω μαυρα μεσανυχτα... παλιαααα ειχα την καρδουλα για αυτες τις αποριες αλλα παει κ αυτη... χαθηκε...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι ξυπνια και τα δυο και γελανε στο κρεββατι.ταχω λιωσει στα φιλια.ποσο τα αγαπαω αυτα τα παιδακια.δεν ξερεις πιο να πρωτοκοιταξεις.

θελω να φτιαξω κορμο σοκολατα με κατι μπισκοτα ντιτζεστιβ που δεν τρωμε.παω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αχ και εγω καθε φορα που την κοιταζω λιωνω σαν παγωτο!!!

Ειδικα καποιες στιγμες... οταν ξυπναει σουφρωνει τα χειλακια της και ειναι ετοιμη να αρχισει την γκρινια.. και μολις παω απο πανω της και με βλεπει... τσακ... ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια....

Εχθες την ειχα στο καροτσι και γκρινιαζε.. και καποια στιγμη απλωνει τα χερακια της σαν να μου ελεγε μανουλα παρε με... και μολις την πηρα αγκαλιτσα εκανε κατι απιστευτο... εκανε αχχχ και ηρεμησε αμεσως...

κουκουβααααααα.....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

δεν εισαι η μονη χαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα ξανακοιμηθηκαν.εφτιαξα κορμο μωσαικο-λιγουρες και ξεπαγωνω τα μπιφτεκια που μειναν απο χτες αλλα σημερα θα τα κανω σουτζουκακια.παλι στον μικροκυμματων!!!!!φαντασια θελει.με ρυζακι που θα κανω στον ατμομαγειρα καλο?εχω ενα πονοκεφαλοκαι πηρα τον αντρα μου τηλ να δω αν τελειωσαν.μιλαγε αποτομα και μουλεγε πως εχει πονοκεφαλο και αυτος και μου τοκελεινε μες τα νευρα.λεω μιλα ετσι ναχουμε τα χτεσινα παλι αντε!!!!!κι εγω εχω πονοκεφαλο δεν κανω ετσι.μαλιστα με ρωταγε τι ωρα ξυπνησα του λεω εχω αρκετη.δεν καταλαβα παιζει κανα ρολο αν ξυπνησα αργα η νωρις?το οτι ξυπναω 3 φορες και κοβω τον υπνο μου και τιζω δυο παιδια και μεχρι να ξανακοιμηθω κανω δυο ωρες δε μετραει?

PN8Qp2.png

csXep2.png

giota έκανα κι εγώ μισό τσιγάρο προχθές, είχα κατεβάσει και μια μπύρα φιξ και το φχαριστήθηκα!!!!

καλά την προηγούμενη δευτέρα εγώ ήθελα να καθαρίσω τα τζάμια και ο νίκος να βάλει το φωτιστικό της κουζίνας, φυσικά εγώ κρατούσα και το μωρό ε σε κάποια στιγμή άρχισε να φωνάζει ο μικρός ήθελε προσοχή, μου λέει καλά κράτα το μωρό μην παιδεύεσαι, γιατί δεν παίρνουμε μια γυναίκα να καθαρίζει;; ε δεν κρατήθηκα, του τα χωσα, του λέω καλύτερα να κρατάς εσύ το μωρό και να πάρουμε ένα ηλεκτρολόγο να μας περάσει ΟΛΑ τα φωτιστικά σε ένα απόγευμα ε πιο φτηνά θα μας βγει και στην τελική εγώ καθαρίζω και καλύτερα και πιο γρήγορα από τη γυναίκα ενώ εσύ θέλεις 3 ώρες να περάσεις ένα φωτιστικό. το κατάλαβε νομίζω

ιωάννα έτσι λέω κι εγώ αλλά δεν ξεκινάς κυριακή 5 να πας στη θάλασσα ρε γμτ, τι ώρα θα γυρίσουμε; πάνω στην κίνηση

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα, ούτε εγώ ξέρω Γερμανικά, βάζω το google και μετά "μετάφραση" και πάω έτσι σιγά-σιγά...αλλά έχει τέλεια πράγματα..

Σοφία, ευτυχώς η λέξη "κίνηση" έχει βγεί πλέον από την ζωή μου :) εννοείται πως και εμείς ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει για πουθενά, αλλά σκέφτομαι μόλις δώσω στην μπέμπα την κρέμα της ,γύρω στις 7 να τα πηγαίναμε μια βόλτα, μπάς και ξεθεωθούν και πέσουν για ύπνο κουρασμένα..

Του λέω του άντρα μου θυμάσαι όταν δεν είχαμε παιδιά, τέτοια ημέρα ήμασταν από το πρωί θάλασσα, με περιοδικά, με φραπεδιά, το μεσημέρι ουζάκια και μεζεδάκια...αχ!!!πόσο τα αναπολώ!Δεν λέω, ευχαριστώ τον Θεό για τα 2 μικρά μου θαύματα, αλλά και εκείνα τα χρόνια τα θυμάμαι..

Ελίτα, εφτιαξα και εγώ χθές κορμό, ενώ είχα μια συνταγή που έλεγε 1 βιτάμ και βρέχω τα μπισκότα με γάλα, έκανα μιά άλλη με το μισό βιταμ και περισσότερα μπισκότα και το γάλα 2 κούπες μέσα στην κρέμα και είναι πιο καλή

Λοιπόν ,έχω μια σκεψη για βάφτιση, για 26 Δεκεμβρίου!Η μπέμπα θα είναι ακριβώς 11 μηνών- αχ Παναγίτσα μου!- και είναι και Κυριακή. Θα κατέβουν και οι δικοί μου για Χριστούγεννα και θα είναι τέλεια...πώς σας φαίνεται???

Και θα κάνω κάποιο θέμα Χριστουγεννιάτικο..χαχαχα!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Εμεις 25 εχουμε γενεθλεια!!!!!

Σοφια ο βεντουζακος εχει ομορφυνει παρα πολυ!!!!!!Πολυ ομορφο αγορι ειναι το μαναρακι σου χαχα!!!!!Εχουμε το ιδιο γυμναστηριο και ειναι το αγαπημενο τους

PN8Qp2.png

csXep2.png

Eλιταααααααααααααααα θελω συνταγη για αυτον τον κορμο μωσαικο..Παιθενωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!1

Κατερινακι χαρουμενα μηνογεννεθλια! :D

μαμικουλ εγω οχι δεν το λεω γιατι ηταν πολυ οοοοοοομορφος νεογεννητο..κουκουβααααααααααααα.....

Ινκακι..θεαααααααααααααααα..καλα του τα πες!!!!!!!!!!!!!! Οσο αυτο με τα μαλλια ααααααχ πονεμενο θεμα οντως!

Γιωτα καλα τα ειπες κε συ στον αρρεν....Μιαααααααααααααα χαρουλα!

Παρος ΘΕΟΣ ο μικρος!!!!!!!!!! Να σου πω ρε συ; θελω να ξεκινησω με τον μικρο μου σε κανενα 2μηνακι babyswimming ειδα οτι εκανες με την μικρη....

αλλα φοβαμαι τα μικροβια κ αυτα...ειναι γενικα ξαθαρα ; ξερεις;

ναι..να κανονισουμε συναντηση,,θα φερω κ εγν τοω ζυμαρουλακο μου επιτελους...αλλα γιατι οχι προς θαλασσιτσα μερια τωρα;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...