Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τι παθατε ολες εχθες το βραδυ???

Κριμα που δεν μπηκα και εγω να γινουμε πολλες οι γκρινιαρες... αυτο με την μπαλα δεν παλευεται αλλο.. και μολις αρχισε το μουντιαλ... και λεω χριστιανε μου πηγαινε στην κρεβατοκαμαρα κα δες... εκει λεει ειναι μικρη η τηλεοραση... 23 ιντσες ειναι μικρη??????????????????? και ολη μερα αυτο το κακο.. τα νευρα μου.. γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Μετα λεω θελω μια μερα να αναλαβεις εσυ το παιδι και εγω να ηρεμησω λιγο.. να χαλαρωσω να κοιμηθω, να ξεφυγει το μυαλο μου βρε αδερφε... ποια μερα θα ειναι αυτη οεοοοοο??? την παιρνει , παιζουν, γελανε, αλλα αμα η μικρη αρχισει την γκρινια .... γιωταααααααααααααααα.... που εισαι?????

Εμ δεν παει ετσι...

Αλλα κοριτσια το φιλοσοφισα εχθες το βραδυ στον υπνο μου... ναι απο τα νευρα ειχα εμπνευση... εμεις ειμαστε οι μαναδες και ειναι και για τα μωρα μας καλυτερο να τα χαιδολογαμε εμεις... και οτι κανουμε το κανουμε για τα παιδια μας και χεστηκαμε για τους αλλους... ειμαστε μαμαδες, και γυναικες φυσικα ... και ολοι λενε ηρεμη γυναικα = ηρεμη μαμα. Ε, λοιπον εγω λεω ηρεμη μαμα = ηρεμη γυναικα. Απλα σιγα - σιγα μαθαινω την μικρη ξερω τι την κανει να γελαει και καθε φορα που θα αρχισει την γκρινια ξερω πλεον τι να κανω ... και τις πιο πολλες φορες πιανει και μου χαμογελαει και μετα αρχιζουμε το παιχνιδι και τις αγκαλιες...

mYQbp2.png

Σωστη Γιωτα, εχεις δικιο.Μου λεει χτες γιατι δε ζητας βοηθεια, απο την πεθερα μου και καλα.λεω δε θελω, δε μαρεσει να ζηταω πρωτον και δευτερο τι θα τους κανει καλυτερα απο μενα.Ασε του λεω που δε μπορει να κρατηθει να μην καπνισει και βρωμαν τα ρουχα της τσιγαριλα.ειμαι κι εγω λιγο ιδιοτροπη βρε παιδι μου.Ασχετο να χαμε εναν μακιατο καραμελ τωρα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ουφ, τι ζεστη ειναι αυτη.... ειχαμε και μια βαφτιση σημερα αλλα δεν πηγα.. που να τρεχω το μωρο μεσημεριατικα με τετοια ζεστη???? εστειλα τον αντρα μου αλλα του ειπα αμα δει τιποτα ομορφο στον στολισμο να βγαλει καμια φωτο να παιρνω ιδεες... χιχιχι;)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Σωστη Γιωτα, εχεις δικιο.Μου λεει χτες γιατι δε ζητας βοηθεια, απο την πεθερα μου και καλα.λεω δε θελω, δε μαρεσει να ζηταω πρωτον και δευτερο τι θα τους κανει καλυτερα απο μενα.Ασε του λεω που δε μπορει να κρατηθει να μην καπνισει και βρωμαν τα ρουχα της τσιγαριλα.ειμαι κι εγω λιγο ιδιοτροπη βρε παιδι μου.Ασχετο να χαμε εναν μακιατο καραμελ τωρα

Αυτο με την βοηθεια το εχουμε και εμεις... μου λεει συνεχως γιατι δεν ζηταω βοηθεια και καλα να παθω που κουραζομαι... αλλα εγω λεω πως ο θεουλης δινει δυο γονεις για να φροντιζουν το παιδι... οχι μια μαμα και μια γιαγια...

mYQbp2.png

Αχ ευχαριστω τεεεεεεεελεια ειναι!!! Τρελαινομαι για hello kitty απο αυριο αρχιζω αγορες θελω να παρω φωτιστικο , αυτοκολλητα τοιχου, σεντονια και λουτρινα να στολισω τον χωρο επισης βρηκα και χαλι hello kitty οταν τα αγορασω ολα θα σας τα βαλω να τα δειτε!!!

Λοιπον το κανονιζουμε απο τωρα για την συναντηση και οποια δεν ερθει θα παρει απουσια!!!

Γιωτα μην μιλας για μουντιαλ κατι παθαινω προς το παρον δεν εχει αρχισει το πανηγυρι ακομα αλλα απο το μεσημερι που αρχιζουν οι αγωνες θα κανουμε παρτυ καναπες , μουντιαλ κατι να τσιμπαμε και ο κοσμος να καιγετε γυρω μας χαμπαρι εμεις εκει το ματι στην μπααααααααααααλα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Επειτα να πω την αμαρτια μου με τους γονεις μου τους φοβαται το ματι μου γιατι ειδικα ο πατερας μου εχει την τασει να ακυρωνει την καθε μου προσπαθεια με διαφορα σχολια.Ακομα και το να μην τα φιλαω λες και ειναι δικα του η που εχει την εντυπωση οτι αν φυγω και τους τα αφησω θα με ξεχασουν και κατι τετοια και τσαντιζομαι.γιατι οταν δουν τα σκουρα τα πασαρουν σε μενα.Μου λεει γιατι δεν παω στο χωριο μεχρι να γινει η μετακομιση λςεω δεν εχω ορεξη.μα θα σε ξεκουρασουν λεω ποιος αφου εγω τα ταιζω τωρα δε τους δεινω πια μπουκαλι παλι εγω θα ξενυχταω, ελει θα στα νταντευουν, λε μεχρι να κλαψουν και μετα μου τα καλομαθαινουν κιολας, λεει μπορει να τα κανουν ενα μπανιο λεω ποιος η μανα μου εχει τη μεση της.ασε δε το συζητω δε θελω βρε παιδι μου ποιος θα τα κανει καλυτερα απο μενα ολο ετσι λεω και μετα γκρινιαζω πως δεν εχω βοηθεια δε βγαζεις ακρη μαζι μου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα, χρόνια πολλά και περαστικά στον μικρούλη σου!Αχ αυτές οι παλιοιώσεις..

Σοφία, θάλασσα καλά είναι το απόγευμα, μετά τις 6, που όσο πάει πέφτει ο ήλιος και η θερμοκρασία..λέμε και εμείς, για να δούμε!

Η μπέμπα πάλι έχει ένα βήχα ρε γμτ..ουφ!!

Ναταλία, ούτε εμένα ξυπνούσε, ποτέ όμως...κλαίει η μπέμπα θα επανέλθω

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...