Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσιααααααα!!!!!

Ο μπεμπούλης μου έφαγε και τώρα ξανά κοιμάται!!!

Σήμερα 11:00-19:00 έχουν παρτυ τα libero στο θέατρο Badminton δείτε εδώ και το πρόγραμμα http://www.liberoclub.gr/Default.aspx?id=38966 εμείς θα πάμε να ξεσκάσει και η μικρή και το απόγευμα είναι η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, θα σας βάλω photos το βράδυ!!

Να και ο μπέμπης στην θάλασσα!!! Πως σας φαίνεται το μαγιό του????

IMG_1406.jpg

παντως ξανθυνε κι αλλο , εντομεταξυ και του δικου μου τα μπουτακια σαν του δικου σου εχουν γινει να τα φας, αφου χτες οπως τον αλλαζα του δαγκωσα το ενα μπουτακι δεν αντεξα και αντι να παραπονεθει ξεκαρδιστικε.

Εχτες που λεγατε για σαλια αναγωγες κλπ.με το μπεμπη κι εγω ειχα μεγαλο προβλημα,θυμαστε παλια εβγαζε αβερτα και τωρα αν καμοια φορα φαει λαιμαργα θα με λουσει με γαλα ή στο κρεββατι θα βγαλει καμοια γουλια και παντα βαζω και διπλωμενο σεντονακι πανω απο το σεντονι για να το αλλαζω αν λερωσει.Εχει βελτιωθει πολυ ομως πια καμοια σχεση με τις αρχες, αλλα γενικα λερωνε και 3 κορμακια τη μερα, και σαλιαρες και πανακια αβερτα.ευτυχως τωρα ελαχιστα και μονο οταν τρωει πολυ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πάρος τέλειος ο παίδαρος!!!

Αχ θέλω κι εγώ θάλασσα αλλά όλο κάτι γίνεται, δεν ξέρω και τι ώρα να πάμε

σήμερα το πρωί πήρα το ποδήλατο και πήγα για εφημερίδες!!! πέθανα ίδρωσα, κάηκαν τα πόδια μου αλλά το φχαριστήθηκα!!!

εγώ είμαι από τις τυχερές, γουλιές δε βγάζει καθόλου, 2-3 φορές έχει κάνει κάτι σαν εμετούλι κι αυτό ήταν

ελίτα σε καταλαβαίνω αν κι αυτό ου περνάς εσύ είναι 2 φορές αυτό που πέρασα, τελειώνει όμως κάποια στιγμή

i1lzp2.png

kalimera koritsia!!!!!

ti egine htes kale;

ramonitsa ise ola ta lefta!!!!!

emena to hirotero me tis rouketes ine poy trehoun ta galata pano mou kai an den ta prolavo trehoun vasanistika arga stin plati mou ...gia na mi po gia to malli pou kleo ta lefta mou otan ta isono.

katerina den se fovame ...tha to katafereis kai simera tha isaste honey moon!!!!

kale koritsia mas hriazete ena golden nomizo e???? emena mou lipsate poly!!!!!

lipon gai kanoniste !!!!ramonitsa ?natasa?katerina?paros?elitaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!kale pia ali tha erthei ?

tetarti i pemti boro ...imaste ok?..peraskevi tha pao loutraki...tha erthete ekei?

paros goustaro poly andrea- louka!!!!!

emis ihame to prigoumeno sk thema!!!...malon mehri...to proigoumeno..mehri pou tou ksekatharisa oti hriazome dadema ki ego kai agalistes kai filakia kai glikies kouventes giati diaforetika tha me parei apo kato kai i foufou tha vlepei mia katathliptiki mama i mia mama pou tha vrizei me tis files tis ton m@#$%^&*( ton adra tis ....kai strosane ta pragmata me dialimatakia alla to palevei .

i alithia ine oti den thelo name voithaei me tin foufou ....thelo omos na pezei mazi tis kai na frontizei ki emena opos ton frontizo ki ego.

inka

AW3sp2.png

Καλημερα!!!!

σημερα εχουμε μηνογενεθλια γιναμε 5 μηνων!!!!

Παρος σουπερ ο μπεμπης και τα μπουτακια του ειναι για φαγωμα!!!

Εχθες κατα τις 2 ανεβασε 38 παλι ο μικρος και την εβγαλα στρωματσαδα διπλα του ποναει ολο μου το κορμι...Ελπιζω σημερα να ειμαστε καλυτερα προς το παρον δεν εχει ξανανεβασει.

Πολλη ζεστη σημερα ρε κοριτσια σκααααααααω ,και φοβαμαι να βαλω ερκοντισιον για το μικρα

perastika katerinaki !!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

ινκα σορυ που δεν σου ξαναεστειλα την Παρασκευη το βραδυ ηταν να ερθουμε αλλα μου κρυωσε ο Αλκης και δεν μπορουσα.. Αντε ναι να κανονισουμε αλλα ολο λεμε και τιποτα για ενεργοποιηθειτε παρακαλω!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Αποφασισα θεμα για το δωματιο τηςμπεμπας -ναι δεν το εχω φτιαξει ακομα κοιμαται μαζι μας- λοιπον λεω το θεμα να ειναι hello kitty ψαχνω στο ιντερνετ να βρω διαφορα αλλα ειναι δυσκολο θεμα , ξερει καμια τιποτα που να μπορω να βρω για τους τοιχους κλπ?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Εγω καλως εχοντων Πεμπτη ανεβαινω στο καινουριο σπιτι μολις τελειωσουν τη μετακομιση, παλι δεν ξερω μπορει να μου τη βαρεσει και να κατσω και πεμπτη στη θεια μου.Δεν ξερω ακομα.Οποτ δεν θα μπορω να ερθω οπως και ναχει γιατι αν παω θα συμαζευω.παντως δειλα δειλα αρχισα να ξεπορτιζω με τ μωρα.αλλα με προυποθεσεις βασικα ναναι φαγωμενα και ναχουν ξυπνησει προσφατα ωστε να μη γκρινιαξουν στη διαδρομη.Εχτες 40 λεπτα στο αμξι δε βγαλαν κιχ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Πάρος, κούκλος ο μικρός!!

Κατερινα χαρούμενα μηνογενεθλια!!

Ίνκα, μια χαρα εξηγήθηκες!!! Πολύ σωστα επραξες!!

Κι εγω του τα είπα (πριν καιρό) και ξεμπερδέψαμε!! Του είπα οτι ναι μεν είμαι η μαμά της μπέμπας αλλά δεν έπαψα να είμαι και γυναίκα και οτι αν με κάνει να πάψω να νιώθω έτσι θα έχουμε πρόβλημα! Και απο τότε όλα καλά!!

Θέλω κι εγώ να σας δω, αλλά στο golden φοβάμαι οτι δεν θα τα καταφέρω....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Αποφασισα θεμα για το δωματιο τηςμπεμπας -ναι δεν το εχω φτιαξει ακομα κοιμαται μαζι μας- λοιπον λεω το θεμα να ειναι hello kitty ψαχνω στο ιντερνετ να βρω διαφορα αλλα ειναι δυσκολο θεμα , ξερει καμια τιποτα που να μπορω να βρω για τους τοιχους κλπ?

σενα περιοδικο ειχα δει.Ασχετο στα h&m ειχε αξεσουαρ για κοριτσακια hello kitty

PN8Qp2.png

csXep2.png

Τέλειο θέμα κατερίνα!!!!!!!!!! Και εγώ τρελαίνομαι για Hello Kitty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To είχα σαν θέμα πέρσι στα γενέθλια της μικρής!!!!!!!!!!

Λοιπόν κανονίστε να συναντηθούμε επιτέλους!!!! Αφού ανεβαίνει και η Ελίτα ένας λόγος παραπάνω!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Τέλειο θέμα κατερίνα!!!!!!!!!! Και εγώ τρελαίνομαι για Hello Kitty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To είχα σαν θέμα πέρσι στα γενέθλια της μικρής!!!!!!!!!!

Λοιπόν κανονίστε να συναντηθούμε επιτέλους!!!! Αφού ανεβαίνει και η Ελίτα ένας λόγος παραπάνω!!!!

Να κανουμε παρτυ καλοσωρισματος χαχα

Κατερινα βρηκα και αλλα πολλα αλλα πρεπει να τσεκαρεις αν στελνουν αλλαδα.το πρωτο παντως ειναι ελλαδα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...