Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παω για υπνο καλα.απλα νιωθω το εφαλι μου να καιει

Αντε κοριτσακι μου να πας να ξεκουραστεις!

το εχεις πολυ αναγκη!

κ ηρεμα!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νυσταζω και ζεσταινομαι αφοριτα.ξυπνησα και το μπεμπη απο τις φωνες.απλα τσαντιζομαι οταν λεω πως νιωθω κουραση και η απαντηση ειναι δεν εισαι η μονη.δε μπορω μετα ξεχειλιζω.ορριστε τον πηρε ο υπνος τωρα.ετσι ειναι οι αντρες απο τη μια στιγμη στην αλλη κοιμουνται

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αντε ελιτακι ηρεμα να ξεκουραστεις.

Τι κομπιουτερ τι τηλεοραση το ιδιο ειναι εγω παντως δεν ξερω τι θα κανω αλλα πρεπει να παρω δραστικα μετρα να σταματησει αυτο ενταξει δεν ειπα να μην βλεπει αλλα οχι ολη μερα παραπαει ,εμεις ποτε θα κατσουμε οι δυο μας να τα πουμε λιγο? Απο την ωρα που κοιμηθηκαν τα παιδια στον καναπε βλεπει τωρα τον πηρε ο υπνος κιολας γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Αντε ελιτακι ηρεμα να ξεκουραστεις.

Τι κομπιουτερ τι τηλεοραση το ιδιο ειναι εγω παντως δεν ξερω τι θα κανω αλλα πρεπει να παρω δραστικα μετρα να σταματησει αυτο ενταξει δεν ειπα να μην βλεπει αλλα οχι ολη μερα παραπαει ,εμεις ποτε θα κατσουμε οι δυο μας να τα πουμε λιγο? Απο την ωρα που κοιμηθηκαν τα παιδια στον καναπε βλεπει τωρα τον πηρε ο υπνος κιολας γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

χαχα κι εμας καπως ετσι παει.εντομεταξυ ο καημενος πηγε να μου κοψει ενα καρπουζι γιατι γκρινιαζα πως εμενα δε με φροντιζει κανεις και κοπηκε βαθεια γιατι πηγε με του ψωμιου τη μαχαιρα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

τον καημενο κι αυτος τι την ηθελε την μαχαιρα του ψωμιου??

πω πω κλεινουν τα ματακια μου και ελπιζω να μην ανεβασει παλι πυρετο ομικρος αποψεκαι εχουμε πανηγυρια... Καληνυχτα και καλη ξεκουραση!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερούδια!!!

Καλέ τι πάθατε χθες βραδιάτικα? Τσακωνόσασταν όλες? Εγώ έστειλα τον δικό μου να πάει μόνος του για καφέ με τον κολλητό μας και ηρεμήσαμε όλοι! Ευτυχώς δεν του αρέσει ιδιαιτερα το ποδόσφαιρο οπότε δεν έχουμε θέμα...

Ραμονίτσα, υπομονή με τα σάλια! Κι εμείς μία απο τα ίδια αλλά τι να κάνουμε, απλά θέλει προσοχή για τους ερεθισμούς!

Κατερινάκι, περαστικά σας! Ελπίζω το βράδυ να περάσατε πιο ήρεμα και ο μικρος να μην ανέβασε πυρετό!

Ελιτάκι, ηρεμησε κοριτσάκι μου! Σίγουρα εσύ με τα δίδυμα έχεις πολύ περισσότερες σκοτούρες ταυτόχρονα και αυτό κάνει τα πράγματα σίγουρα πιο δύσκολα αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή. Θα δεις πως μολις μπείτε στο σπιτάκι σας όλα θα φτιάξουν...

Χθες τελικά πήγαμε μόνο JUMBO και δεν εκανα τίποτα άλλο αλλά τουλάχιστον αγόρασα όλα τα υλικά για τις μπομπονιέρες!!

Σήμερα λοιπόν έχει φασίνα (και 38 βαθμούς!!) και μετά αραλίκι στο μπαλκόνι μας για καφέ!!!

Φιλάκια

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα κορίτσιααααααα!!!!!

Ο μπεμπούλης μου έφαγε και τώρα ξανά κοιμάται!!!

Σήμερα 11:00-19:00 έχουν παρτυ τα libero στο θέατρο Badminton δείτε εδώ και το πρόγραμμα http://www.liberoclub.gr/Default.aspx?id=38966 εμείς θα πάμε να ξεσκάσει και η μικρή και το απόγευμα είναι η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, θα σας βάλω photos το βράδυ!!

Να και ο μπέμπης στην θάλασσα!!! Πως σας φαίνεται το μαγιό του????

IMG_1406.jpg

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κορίτσια μου..

αχ πάλι ξενύχτι χθές!Στις 13:30 ξύπνησε πάλι το μεγάλο μου αστέρι και, βρε κορίτσια, μέχρι τις 3:30 έλεγε συνέχεια "έλα, μανούλα!"..λέω, όχι δεν θα τον πάρω στον καναπέ, γιατί θα το κάνει συνήθεια!Πήγα 2 φορές και του είπα "κοιμήσου, είναι βράδυ, κοιμήσουμ, ηρέμησε" τίποτα αυτός, "μαμά, αγκαλιά!" επειδή όμως ήμουν πτώμα τον άφησα και σας λέω μέχρι τις 3:30 το έλεγε..εντωμεταξύ περνούσε ένα δεκάλεπτο και έλεγα τώρα κοιμήθηκε, αλλά αυτός άντε πάλι!!

Μόλις ξεράθηκε ο μικρός, ξύπνησε η μπέμπα στις 4 και, της έδωσα λίγο χαμομήλι και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 7:30...αχ κορίτσια, έχουν χαθεί οι αντοχές μου...μου λέει ο άντρας μου "Κυριακή είναι σήμερα ε?Αντε να πάμε για δουλειά αύριο να ξεκουραστουμέ.."

Αφού σκέφτομαι να ψάξω για κανένα εισιτήριο για την μαμά μου να της το κάνω δώρο να έρθει!!Χχαχαχαχαχα...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

σημερα εχουμε μηνογενεθλια γιναμε 5 μηνων!!!!

Παρος σουπερ ο μπεμπης και τα μπουτακια του ειναι για φαγωμα!!!

Εχθες κατα τις 2 ανεβασε 38 παλι ο μικρος και την εβγαλα στρωματσαδα διπλα του ποναει ολο μου το κορμι...Ελπιζω σημερα να ειμαστε καλυτερα προς το παρον δεν εχει ξανανεβασει.

Πολλη ζεστη σημερα ρε κοριτσια σκααααααααω ,και φοβαμαι να βαλω ερκοντισιον για το μικρα

Ακομα προσπαθει να τον κοιμησει....

ετσι για αν δουν πια ειναι η αξια της μανας!!!!!!!!!!!

και δε φτάνει που δεν μπορούν να τους κοιμίσουν, σου τη λένε κι όλας που τους κακόμαθες!!!! να τρελαίνεσαι!!! αχ αυτός ο διακόπτης που να ναι άραγε;;;

i1lzp2.png

Kalhmera.Ναταλλια τον εβγαλες στη θαλασσα τον παιδαρο?

Χτες ξεραθηκα αλλα πριν απο αυτο γιναν και αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κλασικα οταν τσακωνομαστε!!!Νυσταζω και ζεσταινομαι, μακαρι να τελειωναν νωρις σημερα απο το σπιτι να πηγαιναμε για μπανιο αλλα γινεται χαμος στις παραλιες και δε λεει.Τωρα τα ταισα παλι και στις 8 και τωρα πειναγα αφανταστα το μονο που βηκα να μασουλισω ηταν μπιφτεκια απο χτες αν ειναι δυνατον.πρεπει ναμουν πολυ απελπισμενη για να φαω μπιφτεκι πρωινιατικα κι ομως το εφαγα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Παρος ωραια πανω αλλα πολυ κουνουπι βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αφου εχω μπει σε σκεψεις τι θα κανω, χτες που τα εβγαλα βολτα με καταφαγανε και δεν ειχα σιτα για τα μωρα αλλα ευτυχως την επεσαν μονο σε μενα και δεν πηγαν σε αυτα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...