Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ακομα προσπαθει να τον κοιμησει....

ετσι για αν δουν πια ειναι η αξια της μανας!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην μιλατε για μουντιαλ σημερα εχει δει και τα 3 παιχνιδια ειναι σαν ζομπι μπροστα στην τηλεοραση και δεν βγαζει μιλια και εγω ολη την εβδομαδα καθομαι και ξε*&^%νομαι με τα παιδια και δεν εχω εναν ανθρωπο να πω μια κουβεντα και τα σκ το ιδιο τα νευρα μου:twisted::twisted:

Ραμονιτσα υπομονη κι εμεις που δεν εχουμε γουλιες εχουμα σαααααλια

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

δεν αντεχω κοριτσια πεστε κατι ειμαι ετοιμη να τα σπασω δε με καταλαβαινει, τρεμουν τα χερια μου απο τα νευρα.παλι τσακωνομαστε.δεν απανταω δε λεω τιποτα.δεν ειμαι καλα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

βρε ελιτα ηρεμησε κοριτσακι μου εχεις φορτωθει πολλα αυτον τον καιρο και γιαυτο δεν εισαι ψυχραιμη μην απαντας τωρα και αυριο θα δεις που ολα θα σου φαινονται καλυτερα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Elitaki δεν εισσαι η μονη ..πανω κατω ολες τα ιδια εχουμε...κ εγω μεσα στα νευρα ειμαι τωρα....να μπορουσα σου ειπα να παιρνα το αυτοκ..να φορτωνα τον μπεμπη κ να πηγαινα Θεσσαλονικη...γινεται...;

Κοριτσκι κανε υπομονη..μην λες τιποτα..μην κανεις τιποτα..παιξτο λιγο αδιαφορια...κ κρατα τα νευρα σου για καλο δικο σου..οτι αμ τοι κ να κανεις κ να πεις χαμπαρι δεν παιρνουν....ή αν θα παρουν παλι καποια αλλη στιγμη παλι τα ιδια θα κανουν...

Ηρεμια για το δικο σου καλο κ των μωρων...

Αχ να τα ΄λεω για να τα ¨ακουω΅κ εγω.

Διαφημίσεις

και εγω ρε κοριτσια τσακωθηκα σημερα ο δικοςμου καλος σε ολα του αλλα καποιο προβλημα εχει με την τηλεοραση μου φαινεται με το που θα μπει σπιτι το πρωτο που κανει παταει το κουμπι να την ανοιξει, εγω εντωμεταξυ δεν την ανοιγω ποτε προτιμω να ακουω μουσικη, τα σκ φανταστειτε παιζει ολη μερα τωρα απτο πρωι βλεπει τα νευυυυυυυυυυρα μου θελω να την σπαααααασω

Κατερινακι εμεις κ σαλια εχουμε. κ γουλιες εχουμε..κ ρουκετες εχουμε ..ολα τα καλα!

Τωρα κομαται μωρε το μωρακι μου..καταφερε να τον κοιμησει.-...ε ναι λοιπον...κ οταν τον κοιταω κ κομαται..λεω..απαπα δεν πρεεπι να ξαναφωναξω..δεν κανει...αλλα αητη η ρημαα η κουραση με ριχνει κ σαν κριαρι κ εγω Ελιτακι φουντωνω στα νευρα!

Ελιτα ασε μην πεις κ μην κανεις τιποτα..πηγαινε ξαπλωσε κ οσο μπορεις ηρεμησε! Αυριο θα εισαι καλυτερα κ πιο ξεκουραστη!

κ εγω επισης για να δουμε...γιατι τωρα ειμαι γκρρρρρρρρρρρ

Κστερινακι κανει τιποτα αλλο απο το να ειναι ολη μερα στην τηλεοραση; σε βοηθαει καθολου με τα παιδια τουλαχιστον...; αν ναι...

αστον να κανει κ αυτος κατι που του αρεσει..αρκει να μην σε παραμελει για το ρημαδοκουτι!

Καλε τι παθαμε ολες σημερα; η μερα της γκρινιας ειναι;

Διαφημίσεις

ολοι μωρε εχουμε καποια συνηθεια που χααλει τον αλλον..κ εσυ φανταζομαι μπορει να εχεις κατι που να χαλιεται κ εκεινος...

ελα αυτα ειναι μικροπραγματκια ..μην χαλιεσαι για τετοια....

Ελπιζω να μην τσακωνεται η Ελιτα...

Οταν φτανει στο σημειο να χαλαει την σχεση καποια συνηθεια ραμονιτσα νομιζω οτι αρχιζει να ειναι προβλημα τελος παντων ας μην γκρινιαζουμε υπαρχουν και χειροτερα

ουυυυυυυυυυυ πολυ πολυ χειροτρερα...αλλα ο καθενας το δικο του προβλημα το βλεπει βουνο..λογικο ειναι...

εμεις Κατερινα εχουμε το κομπιουτερ ....για πολλες ωρες..πολλές ομως..

τουλαχιστον μεχρι πριν λιγο καιρο..τωρα κατι γινεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...