Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Τέλεια είναι, καλούς διπλασιασμούς! ❤️❤️❤️ 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια τα φωτα σας....ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!1

Εχω γινει υστερικια με τις σαλιαρες τις ρουκετες κ τα σαλια...ειμαι στην τσιτα κ ολο νευρα εχω κ φωναζω....δεν μπορω αλλο πλυσιμο ξ αλλαγμα συνεχεια..κουραστηκα πια...νιωθω καποιες φορες τα ποδια μου να μην με κρατανε...!

Τι να κανω πια; εχω αλλαξει απο το πρωι καμια 10 σαλιαρες κ 3 φορμακια..κ τον εχω κανει κ ενα ντουζ κ παλι μεσα στην ξυνιλα ειναι..ειδικα ακατω απο τα προγουλια ,ειναι συνεχεια ,μουσκεμα....

τωωρα τον εχω πασαρει στον μπαμπα του κ τον ταιζει γιατι εχω πραγματικα κλαταρει,....

εσεις τι κανετε με σαλια ρουκετες κ τα λοιπα βρωμερα αυτα πραγματακια;

την παλευετε;

Υπομονή κάνουμε. Εμένα είναι συνέχεια με σάλια, πολλά σάλια και γουλιές. Τον αλλάζω όσο μπορώ, έχω παντού, μα παντού χαρτομάντηλα για να τον σκουπίζω, τον χώνω στο μπάνιο και πάλι κάτω από το προγούλι είναι όλο κοκκινος. Εκεί πάνε και μαζεύονται τα σιχαμένα τα σάλια. Και πώς να τον καθαρίσω εκεί;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ρε συ Παρος παρολου που τππυ δινω αντιαναγωγικο κανει απιστευτα μεγαλες γουλιες...κ σαλια ποοοοοοοοοοοολλα σααααλιααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ασε cate ola ekei κατω απο τα προγουλια ολα πανε..εκει ειναι πολυ μπιχλα...

προσωπικα δεν το αντεχω αλλοα αυτο.....στην αρχη ειχαμε απιστευτες πολλςε ρουκετες ειδικα με τον θηλασμο....τωρα καπως λιγοτερες....πλεον απιστευτα πολλα σαλια.....4 μηνες δηλαδη μεσα στην βρωμα...

τον καθαριζω συνεχεια τον αλλαζω..δεν περνανε 5 λεπτα..κ πολλα λεω..

μουλια παλι η σαλιαρα..

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!

Αλλα απο την αλλη λέω να μην γκρινιαζω ...να ειναι καλα το παιδακι μου..κκ να πανε να χεστουν τα αλλα...

αλλα απο την κουραση κ εγω καποιες φορες γκρινιαζω..:(

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ρε συ cate να σε ρωτησω κατι; αυτη η παλιο κυταρριτιδα απο την εγκυμοσυνη πως φευγει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; κ ποτε θα φυγει;εχω παρει αυτα τα cell-out απο το φαρμακειο..τα παιρνω εδω κ 1 μηνα σχεδον αλλα απιστευτη διαφορα δεν βλεπω..μην σου πω καμια κιολας

Γενικα κανουν δουλεια ξερεις; ή εγω κατοι δεν κανω καλα κ υπαρχει ακομα η ρημαδα;;;;;;;;;;;;κ δεν μεχω συνηθησει ετσι ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!:twisted:

Nα σε ρωτήσω, η παιδίατρος δεν σου είπε να του ξεκινήσεις κρέμα να του μειωθούν? Εμένα αυτό μου είχε πει στην Ματθίλδη που είχε παλινδρόμηση! Και όντως είχα δει πολύ μεγάλη βελτίωση!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Δεν αντεχω νιωθω να με ποναει ολο το κορμι απο την κουραση, νιωθω πως δεν με καταλαβαινει κανεις.Μαλιστα αμα πω και τιποτα με λενε και γκρινιαρα.Ολα τα κανω μονη μου ακομα και τα μωρα.ο μπαμπας ερχεται ξεθεωμενος λεμε δυο τρεις λεξεις και τον παιρνει ο υπνος στον καναπε.Δεν αντεχω αλλο και αυτη η ζεστη.Θελω κι εγω καποιος να με περιποιηθει και ολοι εχουν την ουρα τους απεξω.Απο μια ωρα και μετα με τρωνε στην γκρινια.τα πηγα βολτα και η μπεμπα ολο εκλαιγε μας ακουσε ολη η γειτονια.Α ξεχασα μου τη βαρεσε και ανεβηκα πανω με το αμαξι μονη.Ναι τοκανα και αυτο, ευτυχως δεν εκλαψαν με σκεφτηκαν λιγο, αλλα οταν φτασαμε, και γενικα καθε φορα που τα παω στο καινουριοα σπιτι κλαινε δεν ξερω γιατι.

Μηπως εχω παθει αφυδατωση,

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια βοηθειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

εχω γινει υστερικια πια ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο την κουραση....ποσες σαλιαρες σας ειπα 10;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ναι καλα θα θελα.....γυρω στις 20....ναι καλα ακουσατε...

παω να του αλλαξω παμπερσ παλι....τον αλλαζω τον σκουπιζω απο κατω στα προγουλια..του βαζω κ λιγη υγρη πουδρα ...τον σενιαρω..του βαζω καθαρη σαλιαρα..τι προτοτυπο....παω να τον σηκωσω..δεν προλαβαινω να τον παρω καλα καλα αγκαλια..παρτη μανα κ αλλη ρουκετα...γιναμε κ οι δυο συγνωμη για την εκφραση πουτανα....

ξανα μανα τα ιδια..αλλο φορμακι...κ αααααααααααααααααλη σαλιαρα....

παλι πανω πλυντηριο πλενει..

Κοριτσια βοηθεια τι να κανω πια με αυτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τρεμω ολοκληρη..κ να εχω κ τον αρρεν να μας λεει κ στρριγγλες....γιατι φωναζω......απο την ΚΟΥΡΑΣΗ..πια...

ασ κανανε κ αυτοι 1 μερα μονο.αυτα που κανουμε εμεις συνεχεια..μερα βραδυ..κ να δουμε μετα τι θα ειχαν να πουν!

Nα σε ρωτήσω, η παιδίατρος δεν σου είπε να του ξεκινήσεις κρέμα να του μειωθούν? Εμένα αυτό μου είχε πει στην Ματθίλδη που είχε παλινδρόμηση! Και όντως είχα δει πολύ μεγάλη βελτίωση!!!

Ναι μου ειπε...να του ξεκινησω 5.5 μηνων!

Αλλα οταν θα πινει το γαλα παλι δεν θα βγαζει;

ποτε περναει αυτη η παλιο παλινδρομηση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ελιτα welcome to the club!

Εγω τωρα τον εχω πασαρει παλι στον μπαμπα του να τον κοιμησει..κ εχει κ γκρινια.....ετσι να δουμε ....για να δουμε!

Εμένα η δικιά μου άρχισε να στρώνει όταν άρχισε κρέμα σε συνδυασμό με το αντιαναγωγικό γάλα! Της katerinas που είχε ο μικρός της απο οτι έχει πει αργησε πάαααρα πολύ να στρώσει... Κάνε υπομονή...

Ελίτααααααα κουράγιοοοοοοοο

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Η μονη απολαυση σημερα ηταν στην επιστροφη τα εβαλα στο αμαξι με το μπαμπα τους κι εγω πηγα μονη γιατι δεν ηθελα να οδηγησω με τα μωρα στο αμαξι νυχτα τετοια διαδρομη.Ενιωσα αλλος ανθρωπος.ησυχια.ο αντρας μου λεει τσιριζαν στη μιση διαδρομη μεχρι που κουραστικαν και οταν φτασανε σπιτι γελαγαν και καναν χαρουλες οι απατες!!!!!!!!

Εγω η ακαρδη μονη ακουγα τη μουσικουλα μου, εμα πια!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

παρος .....αυτην την υπομονη που θα την βρω; για πες;

κ να μην σε καταλαβανει κ κανενας..να σε λενε κ στριγγλα....

Α ρε Ελιτα ωρες ωρες σκεφτομαι κ εσενα με τα διδυμα κ λεω χαρα στο κοουραγιο της!!!!!!!!!

συχενομαι τα κ...λο μουντιαλ και οτι εχει σχεση με αυτη την κ..λο μπαλα

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πεστα αγαπη μου κανονικα..κανονικοτατα μαλλον!!!!!!!!!!!!!

Κωλομουντιαλ κ κωλομπαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεσα στα νευρα σε βρισκω κ εσενα κοριτσακι ε;

ναι με δυο ειναι λιγακι μανικι μανη σου..

Το ενα το παιρνεις κ πας!

εγω θελω τωρα να παρω το αυτοκινητο κ να παω Θεσσαλονικη μην σου πω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...