Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κουκλες.

Τι αφορητη ζεστη..... Ειχαμε παει σε μια βαφτιση και σκασαμε. Κανανε το τραπεζι στον κηπο τους, ηταν υπεροχα για τα παιδια γιατι ειχαν κουνιες τσουληθρες κλπ παιχνιδια, αλλα οι τεντες δεν κρατουσαν και πολλα.... Φυγαμε νωρις γιατι οι αντρες θελανε να δουνε τον αγωνα και εμεις οι γυναικες πηγαμε για καφεδακι θαλασσα......

Εγω χρησιμοποιω της Nuk τα μπουκαλια και δεν με προβληματισαν ποτε. Με το μεγαλο στομιο βολευουν γιατι μπαινει ανετα η σκονη και αυτα με το μικρο στομιο εφαρμοζουν απολυτα στο θηλαστρο, οποτε ειμαι μια χαρα......

Μαρια, το αγροκτημα στο Λεωνιδιο ειναι του ξαδελφου της νυφης μου. Οταν ξαναρθετε πες μου... Και φετος εμεις εκει διακοπες. Το σπιτι μας ειναι και πανω στη θαλασσα και περναμε υπεροχα, μικροι μεγαλοι....

Οσο για το φαγητο, εγω της μικρης της εδινα Ανθος ορυζης (καπως ετσι) του Γιωτη, μετα κρεμα δημητριακων, ποτε μπισκοτοκρεμα και παντα φρεσκα φρουτα, οχι βρασμενα. Ειχαμε ξεκινησει με πορτοκαλι και μετα προσθεταμε. Φετος εφαγε πρωτη φορα φραουλα (μας ειχε πει μετα τα δυο). Κερασι δεν εχει δοκιμασει ακομα (φοβαμαι το κουκουτσι). Γενικα εχει δοκιμασει τα παντα......

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλησπερα κουκλες.

Ειχαμε ξεκινησει με πορτοκαλι και μετα προσθεταμε. Φετος εφαγε πρωτη φορα φρουτα (μας ειχε πει μετα τα δυο). Κερασι δεν εχει δοκιμασει ακομα (φοβαμαι το κουκουτσι). Γενικα εχει δοκιμασει τα παντα......

Τί εννοείς πρώτη φορά φρούτα? Κομμάτι εννοείς?Εμένα και να μην ήθελα, με έβλεπε και μου έλεγε και εγώ μαμά. Κεράσι του δίνω, αφού βγάζω τα κουκούτσια..φράουλα δεν του έχω δώσει ακόμα αν και τρώει γιαούρτι φράουλα..

Κοιμήθηκε μόλις η μπέμπα και μόλις φάω τον λαπά ρύζι με λεμόνι πάω και εγώ για νάνι...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ιωαννα φραουλα εννοουσα.....το διορθωσα. Ενα μυαλο τι να σου κανει....

Κομματι από νωρις της εδινα, ειδικα μπανανα. Τωρα γενικα της κοβω διαφορα σε πιατακι, σαν φρουτοσαλατα και τα τρωει μονη.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια? εμεις οχι πολυ καλα ο μικρος απο εχθες τοβραδυ με πυρετο και τρεχει λιγο η μυτη του ειμαι κομματια απο την κουραση... Ευτυχως μεχρι 38 του φτανει προς το παρον ανεβαζει ανα 7ωρο περιπου. Μια εβδομαδα πηγε παιδικο και αμεσως τσιμπησε ιωση???Μαρεσει που ελεγα οτι δεν αρρωσταινει κιολας :(:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατερινα ολοι οι φιλοι μας που εχουν στειλει τα μικρα τους παιδικο λενε μια βδομαδα παιδικο δυο σπιτι λογω ιωσης... Κολλανε ευκολα τα ατιμα. Και αυτος ειναι ο λογος που δεν θελω να στειλω φετος τη μικρη. Αν μου φερνει τα παντα σπιτι και κολλαει το μπεμπη, την βαψαμε. Να χρονισει τουλαχιστον ο μικρος να δυναμωσει το αναπνευστικο του και μετα.....

nG0fp2.png yu71p2.png

Βρε κορίτσια, δεν θυμάμαι αν σα ςέχω ξαναρωτήσει..εσείς που έχετε αγοράκια, τί σας λένε οι παιδίατροι για το πουλάκι τους?Να το ανοίγετε ή όχι? Εγώ δεν το άνοιγα και ακόμα είναι κλειστό και μάλλον πρέπει να πάμε σε παιδοχειρούργο..πρέπει να το έχω ξαναπεί :confused:

Μόλις έκλεισε τον τρίτο μας είπε να το ανοίγουμε σιγά σιγά όσο πάει, να μην το πιέζουμε όμως καθόλου. Ο Βασίλης το κάνει, εγώ δεν την παλεύω καθόλου.....

το ξερω βρε Νατασσα ημουνα προετοιμασμενη αλλα οχι κι ετσι 5 μερς πηγε δεν το περιμενα κι αμεσως που την βρηκε την ιωση καλοκαιριατικα??

Αχ αφηστε κοριτσια ειμαι ορθιο πτωμα περιμενω το σκ να ξεκουραστω και ολο κατι γινεται το προηγουμενο ειχαμε με πυρετο την μικρη λογω του εμβολιου αλλα μην γκρινιαζω ας γινει καλα ο μικρος και δεν με νοιαζει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

ελίτα νομίζω ότι ειναι λίγο υπερβολικός ο άντρας σου για το καρότο και το μήλο, δεν είναι επικίνδυνα από όσο ξέρω

εκτός αν είναι κάποιος από τους δυο σας αλλεργικός σε τροφές

i1lzp2.png

Μόλις έκλεισε τον τρίτο μας είπε να το ανοίγουμε σιγά σιγά όσο πάει, να μην το πιέζουμε όμως καθόλου. Ο Βασίλης το κάνει, εγώ δεν την παλεύω καθόλου.....

εγω δε θυμάμαι τι μου χε πει, πρέπει να τη ρωτήσω, πάντως ήταν αργότερα νομίζω

i1lzp2.png

Κοριτσια τα φωτα σας....ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!1

Εχω γινει υστερικια με τις σαλιαρες τις ρουκετες κ τα σαλια...ειμαι στην τσιτα κ ολο νευρα εχω κ φωναζω....δεν μπορω αλλο πλυσιμο ξ αλλαγμα συνεχεια..κουραστηκα πια...νιωθω καποιες φορες τα ποδια μου να μην με κρατανε...!

Τι να κανω πια; εχω αλλαξει απο το πρωι καμια 10 σαλιαρες κ 3 φορμακια..κ τον εχω κανει κ ενα ντουζ κ παλι μεσα στην ξυνιλα ειναι..ειδικα ακατω απο τα προγουλια ,ειναι συνεχεια ,μουσκεμα....

τωωρα τον εχω πασαρει στον μπαμπα του κ τον ταιζει γιατι εχω πραγματικα κλαταρει,....

εσεις τι κανετε με σαλια ρουκετες κ τα λοιπα βρωμερα αυτα πραγματακια;

την παλευετε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

εγω δε θυμάμαι τι μου χε πει, πρέπει να τη ρωτήσω, πάντως ήταν αργότερα νομίζω

εμενα μου ειχε πει απο αρκετα νωρια να του το ανοιγω..γιατι αλλιως θα του το ανοιξει παιδοχειρουργος με λαβιδες κ τετοια κ αππαπαα..

οσο μπορω το το ανοιγω αλλα καποιες φορες ειναι τοσο μαλακο που δεν κατεβαινει ρε γμτ..

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Μόλις γύρισα απο Λαγονήσι!!! Εχει εξοχικό η νονά του μπέμπη&περάσαμε super!!!!!!!!!

Toυ έβρεξα τα ποδαράκιααααααα!!!!

Ramonitsa του δίνεις ειδικό γάλα και πάλι βγάζει τόσο πολύ???????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...