Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιώτα η μπεμπού είναι άψογη.... Να τη φας.

:D :D :D :D :D :D

Οσο για τα κιλα και εγω πηρα μονο 8.5 τα οποια φυσικα τα εχασα πριν σαραντισω.. τωρα θελω να χασω 4-5 κιλακια ακομα που τα κουβαλουσα προικα απο πριν...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια τι να κανω με το μπεμπη.του αρεσει μπρουμητα μονο οταν κοιμαται.οταν ειναι ξυπνιος τον βαζω να μαθει να σηκωνεται οπως η αδερφη του και γκρινιαζει σηκωνει τα χερια και τα ποδια σαν τον αστερια ουτε να δοκιμασει να σηκωσει λιγο την πλατη του.που θα παει αυτο το παιδι.τεμπελακος χαχα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αμαν με αυτα τα φρουτα και τις κρεμες... ο καθε γιατρος τα δικα του... για να δουμε την τριτη που θα παμε για το εμβολιο τι θα μας πει και εμας... αν και απ'οσο θυμαμαι μου ειχε πει μεχρι τον εκτο μονο γαλα... μεχρι να κλεισει τον εκτο ή μεχρι να μπει???:confused:

Εμεις πηγαμε για ψωνια σημερα αλλα το μετανιωσα γιατι ειχε πολυ ζεστη και παρολο που βαλαμε κλιμαστιστικο στο αυτοκινητο μεχρι να πιασει θερμοκρασια περασε κανενα δεκαλεπτο και την μικρη την επιασε δυσφορια. Μετα μπηκαμε στο μαγαζι και μεχρι να βγουμε το αυτοκινητο ειχε παρει παλι φωτια, ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ ρε γμτ καποια στιγμη δεν μπορουσε καλα - καλα να ανασανει... την σκουπιζα με μωρομαντηλα να την δροσισω αλλα νομιζω τιποτα δεν εκανα. Και μετα φυσικα σπιτι κατευθειαν και τα υπολοιπα ψωνια ο μπαμπας μονος του. Στενοχωρηθηκα παρα πολυ ρε γμτ... αλλα δεν πηγε το μυαλο μου οτι θα ηταν τοσο ασχημα... Παντως πηραμε ρουχαλακια, δυο ζευγαρια παπουτσακια αγκαλιας και δυο καπελακια. Τι να το κανεις ξυνο μας βγηκε:(

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια τι να κανω με το μπεμπη.του αρεσει μπρουμητα μονο οταν κοιμαται.οταν ειναι ξυπνιος τον βαζω να μαθει να σηκωνεται οπως η αδερφη του και γκρινιαζει σηκωνει τα χερια και τα ποδια σαν τον αστερια ουτε να δοκιμασει να σηκωσει λιγο την πλατη του.που θα παει αυτο το παιδι.τεμπελακος χαχα.

Και εμεις εχουμε αρχισει το μπρουμυτα και ο γιατρος λεει Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι...... Ειδικα με την παλλινδρομηση.. Την βαζω στο πλαι και δυσανασχετει... Αποκοιμιεται καποια στιγμη και μετα γυριζει απο μονη της μπρουμυτα, οπως τωρα καλη ωρα... Και αν παω να την γυρισω ξυπναει. Φυσικα το βραδυ την γυριζω αλλα μεσα στην ημερα την αφηνω συνηθως γιατι την παρακολουθω συνεχως...

Εντωμεταξυ πρεπει να ταλαιπωρηθηκε πολυ το καημενουλι μου γιατι ενω συνηθως τρωει τρισημιση με τεσσερις το αργοτερο τωρα ειναι πεντε και ακομα κοιμαται ξερη... Λεω να την αφησω να κοιμηθει... Αν πεινασει πολυ η κοιλιτσα θα ξυπνησει, σωστα????

mYQbp2.png

Και εμεις εχουμε αρχισει το μπρουμυτα και ο γιατρος λεει Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι...... Ειδικα με την παλλινδρομηση.. Την βαζω στο πλαι και δυσανασχετει... Αποκοιμιεται καποια στιγμη και μετα γυριζει απο μονη της μπρουμυτα, οπως τωρα καλη ωρα... Και αν παω να την γυρισω ξυπναει. Φυσικα το βραδυ την γυριζω αλλα μεσα στην ημερα την αφηνω συνηθως γιατι την παρακολουθω συνεχως...

Εντωμεταξυ πρεπει να ταλαιπωρηθηκε πολυ το καημενουλι μου γιατι ενω συνηθως τρωει τρισημιση με τεσσερις το αργοτερο τωρα ειναι πεντε και ακομα κοιμαται ξερη... Λεω να την αφησω να κοιμηθει... Αν πεινασει πολυ η κοιλιτσα θα ξυπνησει, σωστα????

αΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑνικα το διαβασα δεν τοπε ο γιατρος.αλλα εμας για το μπρουμιτα ειπε να τον βαζουμε λεει συνεχεια να γυμναζεται γιατι λεει ειναι σκληρα τα γονατα του ακομη και πρεπει να μαθει να τα σπαει, οπως η μπεμπα.η μπεμπα οταν την εχεις ετσι σηκωνεται κι αν της βαλεις δεξια της η αριστερα της κανα παιχνιδι στριβει κιολας και το πλησαζει και το πιανει.χτες την ειχα βαλει ετσι και εφτασε απο τη μια ακρη του κρεββατιου στην αλλη μπουσουλισε δηλαδη κουτσα κουτσα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αμαν με αυτα τα φρουτα και τις κρεμες... ο καθε γιατρος τα δικα του... για να δουμε την τριτη που θα παμε για το εμβολιο τι θα μας πει και εμας... αν και απ'οσο θυμαμαι μου ειχε πει μεχρι τον εκτο μονο γαλα... μεχρι να κλεισει τον εκτο ή μεχρι να μπει???:confused:

Εμεις πηγαμε για ψωνια σημερα αλλα το μετανιωσα γιατι ειχε πολυ ζεστη και παρολο που βαλαμε κλιμαστιστικο στο αυτοκινητο μεχρι να πιασει θερμοκρασια περασε κανενα δεκαλεπτο και την μικρη την επιασε δυσφορια. Μετα μπηκαμε στο μαγαζι και μεχρι να βγουμε το αυτοκινητο ειχε παρει παλι φωτια, ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ ρε γμτ καποια στιγμη δεν μπορουσε καλα - καλα να ανασανει... την σκουπιζα με μωρομαντηλα να την δροσισω αλλα νομιζω τιποτα δεν εκανα. Και μετα φυσικα σπιτι κατευθειαν και τα υπολοιπα ψωνια ο μπαμπας μονος του. Στενοχωρηθηκα παρα πολυ ρε γμτ... αλλα δεν πηγε το μυαλο μου οτι θα ηταν τοσο ασχημα... Παντως πηραμε ρουχαλακια, δυο ζευγαρια παπουτσακια αγκαλιας και δυο καπελακια. Τι να το κανεις ξυνο μας βγηκε:(

Ήταν αποπνιχτικά σήμερα. Πήγα κι εγώ στα Λητώ και του πήρα κάτι φορμάκια και ήταν αφόρητη η ζέστη. Τον σκιουράκο τον άφησα σπίτι με τον μπαμπά.

Εκτος απο τα μπιφτεκια ψηνομαι κι εγω.δε μπορω βλεπω τα ασιδερωτα και αφριζω.

Τελικα καλη φαση τα μπιφτεκια στον μικροκυμματων.δε λερωσα και ταψι και δεν αναψα φουρνο να ψηθουμε εδω μεσα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

kale ti parla einai ayti?

treli zesti ki edo ...vgalame to paploma htes!!!!!!tin foufou tin eho oli mera tsitsidi kai herete poly to zizanio mou!!!!!

cate, ego tis vazo pou kai pou kaltsakia giati pagonoun ta patousakia tis ...den yparhei skepasma ta petame .

ramonitsa, treles saliares ki emis !!!plisimo sineheia ...kai genika poly bliah oute agalia den mporo na tin paro merikes fores...ehoume kai ta salia ...ego tis dino to novalac alla den vlepo megali veltiosi.

kila ego pira 16 eho hasei 13,5 ..den ekana diaita kathe mera troo ena pagoto alla yparhoun kai stigmes pou eho ksehasei na fao ..ena gevma !!!

ayta ta 2,500 pou mou ehoun minei ine kai tou tsigarou...alla den tha tou perasei tha ta haso kai ayta!!!!

mehri ton 6o den lene ...kai ligo perisotero e?

natalia to maxi cosi pote to girizoume apo tin sosti meria;to maksilaraki prpei na to vgalo;

inka

AW3sp2.png

Αχ Ελίτα, πολύ σε χαίρομαι!!Χαχαχαχα...

Ειρήνη, εννοείς να κοιτάει τον κόσμο?Συνήθως μετά τον 6ο αλλά οκ όλα σχετικά είναι..εγώ περιμένω να καθήσει η μπέμπα για να την βάλω στο mclaren του Νικόλα, αυτό της Chicco είναι ασήκωτο βρε παιδί μου...

όταν είχαμε πάρει το "μεγάλο" αυτοκίνητο- έχουμε και ένα Nissan micra κληρονομιά από την φοιτητική μου ζωή- όλοι μας έλεγαν, καλέ γιατί πήρατε τόσο μεγάλο αυτοκίνητο??Για ελάτε να δείτε τώρα..2 καρότσια, 2 καθισματάκια και π.χ. τα "σύνεργα" παραλίας και τίγκαρε και το τζιπάκι..

Βγήκα και έπλυνα το μπαλκόνι να δροσίσει λίγο, όλοι το ίδιο έκαναν χαχα πλάκα είχε..αχ βρε κορίτσια θέλω να πάω θάλασσα αλλά βαριέμαι να ετοιμάσω τα μωρά, εμάς κλπ..όφου!!ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα με το στομάχι μου και να αξιωθω να πάμε..α και να έχω κοιμήθει και κανένα 6ωρο, λέμε τώρα!!

Cate, σε ευχαριστώ πολύ, πάντα είχα την απορία πόσο κρατάνε αλλά να σου πώ την αλήθεια να δεν είμαι σίγουρη απλά παίρνω ένα καινούργιο. Τώρα αυτό το είχα πάρει πριν κανά 2 εβδομάδες για τον Νικόλα, οπότε οκ..

Βρε κορίτσια, δεν θυμάμαι αν σα ςέχω ξαναρωτήσει..εσείς που έχετε αγοράκια, τί σας λένε οι παιδίατροι για το πουλάκι τους?Να το ανοίγετε ή όχι? Εγώ δεν το άνοιγα και ακόμα είναι κλειστό και μάλλον πρέπει να πάμε σε παιδοχειρούργο..πρέπει να το έχω ξαναπεί :confused:

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

όλα καλά με το αχλάδι, 3 κουταλάκια φάγαμε δεν ήταν και πολύ γλυκό, που να τα βρω τα αχλάδια τέτοια εποχή η γυναίκα;;

τ ώρα το απόγευμα ανακάτεψα 50 μλ γάλα δικό μου με 2 κουταλιές της σουπας ρυζάλευρο και το κατάπιε! όλα καλά και με αυτό, ήταν αρκετά νερουλό, σκέφτηκα ότι έτσι θα του ναι πιο εύκολο να το καταπιεί (η γιατρός είχε πει 30 μλ νερό με κρέμα εμπορίου)

πραγματικά ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του και φυσικά κι εγώ θα μαζέψω και θα κάνω αυτά που συμφωνώ

εμένα μου πε αχλάδι μήλο μπανάνα με αυτή τη σειρά και τον άλλο μήνα θα βάλουμε και τα καλοκαιρινά

αχ ιωάννα το αχλάδι δεν αλέστηκε μόνο του έβαλα και λίγο βρασμένο νεράκι αναγκαστικά,

ελίτα κι εγώ διάβασα για βρασμένα, αλεσμένο μου πε όμως

i1lzp2.png

Ναι βρε καλά έκανες..αν το αχλάδι είναι και λίγο στυφό, πώς να αλέστεί? Με νεράκι, μια χαρά...

Εννοείται πως ξεκινάς με τα βασικά και μετά αν δεν κάνει και καμμιά αλλεργία, του βάζεις όλα τα καλοκαιρινά..εκτός από φράουλα, που γενικά θεωρείται αλλεργιογόνος.

Θυμάμαι τον Νικόλα περσι το καλοκαίρι, πιο μεγάλος βέβαια από τα μωράκια μας, να κατεβάζει κάτι φέτες καρπούζι..άλλο πράγμα!Και φέτος βρε κορίτσια, μια φορά που ήμασταν μανάβικο και είδε το καρπούζι ,το θυμήθηκε!!Εντύπωση μου έκανε!!

Πάω να φτιάξω γλυκό κορμό..φιλάκια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...