Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α χα χα χα καλά λοιπόν κοροιδιάρα το παίρνω πίσω

ποια το έκανε καλέ το σχόλιο;; έχω μπερδευτει, όλοι τα ίδια μου λένε :tongue::tongue:

Μια γιαγια στο χωριο μου, μου ελεγε πως αν θελω να μου μοιαζει το παιδι πρεπει ''εκεινη την ωρα'' να κοιταω τον λαμπρο στα ματια ωστε λεει να βλεπω την μουρη μου μεσα στα ματια του.... βεβαια εγω ''εκεινη την ωρα'' δεν ειχα τον λαμπρο διπλα μου, και ευτυχως που το κοριτσακι μου δεν εμοιασε στον γιατρο!! χιχιχιχιχι... Τωρα τι να σου πω στο επομενο εχε τα ματια ανοιχτα!!:tongue:

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα πολυλογούδες μου. Κουκουβάα είναι το μόνο που έχω να πω σε όλα τα καλά σχόλια....

Από κιλά στη εγκυμοσύνη πήρα 10 (το μόνο καλό με τον διαβήτη, τις δίαιτες και τις ινσουλίνες) και τα έχω χάσει όλα σχεδόν από την αρχή. Δηλαδή είμαι πίσω στα 62 που δεν τα λες και κανονικά μου, ένα 5 κιλο πρέπει να το χάσω μες στο νερό. Αλλά με το θηλασμό πεινάω τρελά. Μετά θα αρχίσω καμιά δίαιτα.

Ιωάννα, είναι τέλεια............

Α, και να μην το ξεχάσω, το tobrex δεν το έχεις ανοιχτό πάνω από μήνα, ε; Στο μήνα πάνω ανοιχτό θέλει πέταμα. Στον ύπνο μου το έβλεπα.....

Γιώτα η μπεμπού είναι άψογη.... Να τη φας.

εμ!!! ειδες νυφη που θα κανουμε ????

κοριτσακια δεν μπορω να μπω να σας διαβασω ..εχουμε την πεθερα μου γαι σ/κ και δεν εχω χρονοοοοοοο

ελπιζω να ειστε ολες καλα και να καλοπερασουμε ολες μ αυτη την ζεστη σημερααα

και οσον αφορα τα κιλα ..βλεπετε κανω την παπια δεν το σχολιαζω καθολουυυυ

φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααα

mummycool ολα καλα με το αχλαδι?ωμο ή βρασμενο.εμενα με τρομοκρατησε ο αντρας μου οτι και καλα θα παθουν αλλεργια που τους εβαλα να γλυψουν καροτο και μηλο.φυσικα δεν επαθαν τιποτα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια, είμαι ΄χαλια

τα μωρά με έτρεχαν πάλι χθές βράδυ...τσάκισα και μια σακούλα πατατάκια και με πείραξαν και από το πρωί το στομάχι χάλια..'θέλω να κοιμηθώ ,αλλά μετά από 2 φραπέ που ύπνος?

αχ Παναγίτσα μου..περαστικά να είναι

Μα τί έχουν πάθει τα παιδιά μου και ξυπνάνε βράδυ? Ο νικόλας ξύπνησε 1:30 και ξανακοιμήθηκε μετά από μία ω΄ρα, αφού τον έβαλα στον καναπέ αγκαλιά- δεν άντεχα άλλο..μετά ξύπνησεη μπέμπα και ήθελε πιπίλα, μετά πάλι μετά από 1 δίωρο, μετά στις6:30 γάλα 140 γρ μετά στις 10:30 100 γρ και τώρα ακόμα κοιμάται..μάλλον την επηρέασε η ζέστη..

αχ το στομάχι μου και τα πόδια μου τα νιώθω κομμένα στα γόνατα..ουφ!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

elita, καλα ειναι οτι καινουριο δοκιμαζουν να ειναι ενα καθε φορα ωστε αν υπαρχει αλλεργικη αντιδραση να ξερεις τι μπορει να τους πειραζει. Η καροτο ή μηλο, δηλαδη!!!!

to ξερω basika μηλο toyς dokimasa sta xeilakia giati to karoto ωμο de bgazei zoymaki.

τι διαολεμενη ζεστη ειναι αυτη πεθαινω!!!!!!!!!!!!!!!1τα μωρα ξυπνια στο κρεββατι.εχω και σιδερο.θελω να παω θαλασσααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

elita, καλα ειναι οτι καινουριο δοκιμαζουν να ειναι ενα καθε φορα ωστε αν υπαρχει αλλεργικη αντιδραση να ξερεις τι μπορει να τους πειραζει. Η καροτο ή μηλο, δηλαδη!!!!

και ρωταω ωμο η βρασμενο δοκιμαζετε το μηλο.στα βιβλια τοχει πουρε βρασμενο γιαυτο

PN8Qp2.png

csXep2.png

αντε να σας ζησει για τα βαφτισια λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα ζηλευουμε θελουμε κι εμεις

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια, είμαι ΄χαλια

τα μωρά με έτρεχαν πάλι χθές βράδυ...τσάκισα και μια σακούλα πατατάκια και με πείραξαν και από το πρωί το στομάχι χάλια..'θέλω να κοιμηθώ ,αλλά μετά από 2 φραπέ που ύπνος?

Μα τί έχουν πάθει τα παιδιά μου και ξυπνάνε βράδυ? Ο νικόλας ξύπνησε 1:30 και ξανακοιμήθηκε μετά από μία ω΄ρα, αφού τον έβαλα στον καναπέ αγκαλιά- δεν άντεχα άλλο..μετά ξύπνησεη μπέμπα και ήθελε πιπίλα, μετά πάλι μετά από 1 δίωρο, μετά στις6:30 γάλα 140 γρ μετά στις 10:30 100 γρ και τώρα ακόμα κοιμάται..μάλλον την επηρέασε η ζέστη..

ιωαννα στον αντρα σου μοιαζει χαχα η μπουμπου καλε

PN8Qp2.png

csXep2.png

κορίτσια, είμαι ΄χαλια

μηπως ζεσταινονται?κι εμενα τρωνε περισσοτερο μαλλον θα διψανε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Προσπαθώ να συνέλθω..πολύ ζέστη, το εξ θερμόμετρο γράφει 33 και είναι σε σκιά!

Για τα μπουκάλια της ΝUK που λέτε, αυτά χρησιμοποιω και στα 2παιδάκια μου και ποτέ δεν είχα το πρόβλημα που λέτε..φαντάζομαι έχετε πιπίλες σιλικόνη?Γιατί οι καουτσούκ όντως δυσκολεύουν..επίσης, πώς τα βιδώνετε?Βάζετε την πιπίλα πάνω στο μπουκάλι και από πάνω το στόμιο?Εγώ βάζω την πιπίλα μέσα στο στόμιο και μετά το βιδώνω στο μπουκάλι.Ούτε έχω δυσκολευτεί ποτέ να τα ανοίξω και ποτέ δεν μου έχουν τρέξει. όταν μεταφέρετε υγρό ,για να μην τρέχουν, βάλτε πρώτα την τάπα πριν να βιδώσετε στόμιο με πιπίλα.

Η μπουμπού ξύπνησε και ήπιε 160 μλ, πάλι καλά. Στην ουσία την ψιλοξύπνησα..μου αρέσει που όταν βλέπει το μπουκάλι, κουνάει τα χέρια της για να το πιάσει, χαχα..τώρα κάθεται στο ριλαξ και τραγουδάει..

Α για το πάρκο!Εγώ το έχω ανοίξει και την βάζω, δεν κάθεται βέβαια πάνω απο δεκάλεπτο, εκτός και αν κάποιο παιχνίδι της κινήσει την προσοχή..στο ριλαξ μόνο δεμένη, γιατί πατάει κάτω τα πόδια και σηκώνει την λεκάνη της!

Η μαμά μου χθές μου είπε, πως μάλλον δεν θα έρθει Ιούλιο, η αδερφή μου με τίποτα δουλευει στο ΥΠΕΣ και έχουν την απογραφή των δ. υπαλλήλων και δεν παίρνει ούτε μία μέρα άδεια τον Ιούλιο..άρα η επόμενη βοήθεια τον Αύγουστο..αχ τρεχατε ποδαράκια μου!

Ελίτα, το μήλο είτε το βράζεις λίγο και το βάζεις στο μουλτι ή έτσι όπως είναι ωμό, αλλά με λίγο νεράκι. Θα σου έλεγα μην δοκιμάζεις λαχανικά, είναι νωρίς νομίζω..η σειρά πάει συνήθως μήλο, αχλάδι, μπανάνα, πορτοκάλι αλλά κάποιο γιατροί δίνουν πρώτα πορτοκάλι και μετά τα υπόλοιπα..Και φυσικά μην κάνεις τ λάθος που έκανα εγώ, που προσπαθούσα να αλέσω 1/2 μήλο επειδή τόσο μου είπε η γιατρός..χαχαχα!ένα μήλο και το υπόλοιπο το τρώς εσύ..!!:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

αλλοι λενε δοκιμαζουν λαχανικα πρωτα κι αλλοι φρουτα.το ιδιο ειναι, απλα λεει επειδη τα μωρα τους αρεσουν οι γλυκες γευσεις αν τους δωσεις πρωτα φρουτο μετα λεει τους φαινονται ανοστα τα λαχανικα.αυτα.τωρα παλι εξαρταται το παιδι.

εβαλα μπιφτεκια στον μικροκυμματων δε μπορω να τρωω ολο απεξω μου φαινονται αηδεια συνεχεια σουβλακια, δεν εχω κουζινα την πηραν πανω για να την βαλουν να δουν αν εφτιαξαν σωστα τον παγκο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...