Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω είχα πάρει 20,5 κιλά συνολικά αλλα ήμουν ήδη 10 κιλά παραπάνω!!! Εχω χάσει 12 κιλά και εχω κολλησει εδω και 2 μήνες σ'αυτα!!! Μέχρι να φτάσω στα 56 που ειναι τα κανονικά μου εχω άλλα 19 κιλά!!!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω διαβάσει αρκετά στο πάρεντς κι εγώ έτσι έλεγα να θηλάσω αποκλειστικά μέχρι τον 6ο αλλά σήμερα που το άκουσα δεν αντέδρασα, λίγο χάρηκα γιατί σκέφτηκα ότι θα χαλαρώσω λίγο με το θηλασμό, ίσως πάρω βιολογικό ρυζάλευρο χωρίς ζάχαρη και το κάνω με γάλα δικό μου

πάντως τον δικό μου στρουμπουλό δεν τον λες με τίποτα

eTSI ETSI.Μια απο τα ιδια.πηρα της holle.Ολα τα αλλα εχουν ζαχαρη ειτε μαλτοζη, ειτε δεξτροζη ειτε οποιαδηποτε αλλη μορφη.Εγω τα παρειγγειλα απο το ιντερνετ αλλα βρισκεις και στα βιολογικα.

Μην αγχωνεσαι κανε οτι σου λεει το ενστικτο σου.

εγω σημερα ειπα να παιξω λιγο με φρουτακια να τους δωσω λιγο αφου γλυφουν τα παντα οτι βρουν να δω πως θα αντιδρασουν, εκοψα λοιπον ενα καροτακι και το χαραξα να βγαλει ζουμακι αρχισαν να γλυφουν σαν τρελλα ειδικα η μπεμπα το βλεπε απο μακρια και μολις εκανα πως το πλησιαζω ανοιγε το στομα, μετα δοκιμασα μενα μηλαρακι αν το αφηνα θα το δαγκωναν, με κοιταγαν σα λιγωμενα και γλυφονταν.μαλιστα η μπεμπα απλωνε και το χερι να το πιασει.μη φανταστειτε καμοια ποσοτητα λιγο ζουμακι ετσι για την επαφη.

Αυτα δε μουπε κανεις.Ηπαιδιατρος ειχε πει και καλ στον εκτο.εγω δε θελω να τα πιεσω.Σιγα σιγα ετσι κι αλλιως δε θα τους σταματησω το θηλασμο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μαραααααααααααααααακι εγω σε περασα..χαχαχα 23 κιλακια πηρα στην εγκυμοσυνη..βεβαια δεν ειχα παραπανησια κιλα..αλλα φιλεναδα στην γεννα εχασα 10....κ εχω αλλα 13 να χασω τωρα!!!!!!!!!!!!!!κ εχουν κολλησει τα ρημαδιασμενα δεν χανονται με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!

μου φαινεται θα αρχισω παλι την διαιτα της αφαγιας!:tongue:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Εγω παλι αν κανω να το παιξω θαρραλεα ζαλιζομαι.Σημερα με τις δουλειες δεν ειχα φαει καλα δεν εχω και κουζινα να μαγειρεψω και αδειαζουμε και ψυγειο σιγα σιγα και αρχισα να ζαλιζομαι απο τη νηστικομαρα, διψα πολυ και τα μωρα τρωνε πιο πολυ σε ποσοτητα το καταλαβαινω απο το στηθος που μου τοχουν κατσιασει.ισως διψανε κιολας.Τι να πω.Το βραδυ με επιασε υπογλυκαιμια και περασαμε απο ενα ζαχαροπλαστειο με πολιτικα και τσακισα δε σας λεω τι εφαγα οσα δεν εχω φαει μηνες τωρα!!!!!!Δε θυμαμαι ονοματα δοκιμασα απο ολα σχεδον 5 διαφορετικα γλυκα.!!!!!Απαπα κολαση!!!!!

Παρος επειδη δεν αντεχα την κλεισουρα κι επειδη βγαλαμε τα κλιματιστικα και αφου θα τα ανεβαζαν μελισσια πηγα κι εγω με τα μωρα και τα πηγα βολτα εκει.καλε τη δροσουλα αυτη εκει πανω αφου του λεω του αντρα μου δεν παιρνουμε κανα στρωμα να αραξουμε εκει?Εδω δεν παλευεται και αυριο θα πανε απο το πρωι, να τελειωσουν.καλα η κουζινα εγινε κουκλα!!!!!

Κι εμεις θα τη βγαλουμε μεσα στο χαμο, δε μπορω σαλταρω.Η πεθερα μου ειναι αρρωστη της επεσε η πιεση, η αδερφη μου λειπει δε μπορω να παω θαλασσα με δυο μωρα μονη.

Ετσι μουρχεται να τα παρω και να ανεβω κι εγω στο σπιτι πιο αργα.Αντε ποτε θα παμε.Αυριο εχει και χορους στον Αη Γιωργη

PN8Qp2.png

csXep2.png

ιωαννα ευχαριστω για την ιδεα αλλα θελουμε να ναι κοντα στη θαλασσανα μη μετακινουμε αμαξι!να σε ρωτησω μια που εισαι απο κατω κει ξερεις κπιοα παραλια λιβαδι κοντα στο Τυρο κοντα στη Σαμπατικη και κοντα στο Λεωνιδιο, κατι βρηκαμε εκει αλλα δε ξερουμε τι λεει η παραλια! επισης βρηκαμε κατι καλο στη Πυλο αλλα δε μας ταιριαζουν οι μερες που εχει δωματια!

Ολγα ΑΓια Τριαδα 7:30 εισαι? να σου στειλω το τηλ. μου με πμ???

Ο αντρας μου μου πε να κοιταξουε και εκει.εχεις βρει τιπιτα καλο να βολευει με μωρα?

Εμενα μου αρεσε περσι χαλκιδικη και οτι κοιταω μου φαινεται λειψο αλλα δεν ξερω ακομη.Θελω να φυγουμε να παμε με τα μωρα να ηρεμησουμε εξω απο την μουρλοαθηνα ναμαστε ολη μερα στη θαλασσα.Και ναχουμε ετοιμο μαγειρεμενο φαγητο.ειχε τελειο μενου ημιδιατροφη.θυμαμαι αντι να χασω τοτε ειχα παρει!!!!ημουν και εγκυος .Θελω χαλκιδικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

post-22755-14825440279866_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

γεια σας ομορφες μανουλες!!!! Τελικα μονο τετοιες ωρες προλαβαινω να μπω. Μια το σχολειο με τις εξετασεις μια η βαπτιση τρεχω και δεν φτανω... Το αλλο σαββατο βαφτιζομαστε .... παντως το μικρουλι μου ειναι πολυ καλο και βολικο μωρο, λιγο ζωηρουλα βεβαια εχει αρχισει τις τουμπες απο ανασκελα μπρουμυτα εδω και 15 μερες και δεν μπορω να την αφησω πουθενα.... Απο την αλλη βδομαδα κλεινουν και τα σχολεια και θα ειμαστε οοοοοολοι σπιτι!!!!!! Για να δουμε!!!! Οσο για τα κιλα εγω δεν εχω χασει γραμμαριο μετα τη γεννα -οχι πως προσπαθω βεβαια- και ειχα και καποια περιττα απο πριν! Μαλλον ειναι και θεμα ηλικιας, τις αλλες φορες εχανα χωρις πολυ προσπαθεια αλλα στα 36-37 σκουραινουν τα πραγματα! Μαλλον θα πρεπει να το ραψω και συντομα!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Χθες βγηκα και πλακώθηκα στο σιδέρωμα!! Κοιμήθηκα 2 ξυπνήσαμε 5.30!! Ευτυχώς κοιμήθηκε ενα 6ωρο πάλι!! 5η μέρα στην σειρά, να αρχίσω να ελπίζω πως θα το κρατήσουμε; Φυσικά μετα το 6ωρο δεν ήθελε να κοιμηθει το πρωι, παίξαμε, την άφησα λίγο με το φωτιστικό της (ναιιιιι κάθησε μόνη της 42 λεπταααα!!! μεγαλώνουμεεεεεε!!!) Εγω εκανα διάφορες αθόρυβες δουλιτσες, προλαβα και εκανα και μπανάκι με την ησυχία μου και τωρα χαλαρώνω λιγάκι μήπως και προλάβω να κοιμηθω μια ωρίτσα!!!

Ριαλλη είναι κουκλιτσαααααα!!!! Και το μαλλάκι σουπερ!!! Με το καλο να την βαπτίσετε!!! Πως θα την πειτε; (Για το θεμα της ηλικιας δεν το σχολιάζωωω!!!)

Ραμονίτσα πηρες περισσοτερα κιλά αλλα ο κουκλος σου ηταν ολόκληρο αντράκι οταν γεννηθηκε!!!!! Εγω ομολογώ πως τρωω!! Προσέχω μεν, αλλα τρώω!! Πειναώωω πολυυ!! Ισως τα χάσω μετα τον θηλασμο!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερούδια μανούλες και μπεμπάκια!!!

Καλά τι συζήτηση είχατε καλέ χθες βραδυ??? Κουβέντα για γλυκά (πεθαίνω) και περιττά κιλά δεν πάει μαζί!!!

Εγώ σας πέρασα όλες!! Πήρα συνολικά 27 κιλά!! Ακούς ραμονίτσα?? Έχασα 10 όταν γέννησα και ξεκίνησα εδώ και 3 βδομάδες δίαιτα και έχω χάσει περίπου 4 κιλά... Σιγά σιγά αλλιώς δεν γίνεται. Πάντως έχω βάλει στόχο να χάσω άλλα 10-12 κιλά μέχρι το γάμο-βαπτιση (Νοέμβριο)... για να δούμε!

Κατά τ'άλλα θέλω σήμερα να πάω ΙΚΕΑ - JUMBO, να γυρίσω να καθαρίσω το σπίτι και αύριο να πάμε για μπάνιο γιατί για σήμερα δεν προβλέπεται να προλαβαίνουμε...

Αυτά προς το παρόν!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

γιώτα το ξέρω...ελπίζω στο επόμενο :)

??????????????????? τι θελει να πει ο ποιητης??? οεοοοο????

καλε εμενα μου στραβοκουμπωνουν κ μου σπανε τα νευρα..γκρρρρρρρρρρ

δεν ξαναπαιρνω nuk ..το μονο καλο ειναι που εχουν μεγαλο στομιο κ μπαινει ευκολα η σκονη...ενω h chico εχει στενο στομιο...

της avent ειναι καλα; εχει ομως μονο πλαστικα ε;

εγω εχω παρει της chicco τα μπουκαλια που ειναι χοντρα και κοντα οχι τα κλασσικα που ειναι στενα και ψηλα... τα εχω βολευτει παρα πολυ...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα

φαγαμε 2 κουταλιες αχλάδι και πήρα και αυτό το holle να δοκιμάσω, αν του αρέσει καλώς αλλιώς γαλατάκι μαμίσιο...εννοείται ότι συνεχίζω το θηλασμό όσο αντέχω ακόμα

i1lzp2.png

ναι και εγω στο ευχομαι... μονο που δεν εκανα εγω το σχολιο... απ'οσο θυμαμαι δηλαδη!! :tongue:..

α χα χα χα καλά λοιπόν κοροιδιάρα το παίρνω πίσω

ποια το έκανε καλέ το σχόλιο;; έχω μπερδευτει, όλοι τα ίδια μου λένε :tongue::tongue:

i1lzp2.png

Λοιπον εμεις κοιμηθηκαμε 12-7 , φαγαμε κοιμηθηκαμε στο καπακι και ακομα ροχαλιζουμε!! :P Αφου την κοιμησαμε εχθες το βραδυ καθησαμε στο μπαλκονι μας με λιιιιιιιγο ποτακι (ε, με μια φορα ποσο να περασει στο γαλα..) και κουσκουσευαμε μεχρι το πρωι!! Θαψαμε ολους τους γνωστους μας κοριτσια!! Πλακα ειχε... νομιζω εχουμε αρχισει να βρισκουμε παλι τους ρυθμους μας... Τωρα περιμενω να ξυπνησει να φαει και να παμε για ψωνια.. μου χαλασε και το πιστολακι των μαλλιων, και δωρακια για 2 νεογεννητα φιλων μας και μια βαφτιση και σουπερ μαρκετ και τζαμπο.. παει το πορτοφολι θα αδειασει παλι!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...