Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά ούτε ο δικός μου είναι στρουμπουλός, απλά έχει μπουτάκια!!!!!!! Με κυτταρίτιδα!!!!!!! χιχιχι!!! Δεν ξέρω αν κάνω λάθος σε αυτό που θα σου πω αλλά και εγώ είχα πάρει της μικρής βιολογικό ριζάλευρο, και νομίζω γίνεται με νερό! Εμένα πάντως δεν το είχε φαει...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

διάβασα ότι γιώτης και νουνού έχουν περισσότερο ζάχαρη από νουτρίτσια και μιλούπα αλλά όλες όσο να ναι τα ίδια συντηρητικά θα έχουν

το βιολογικό το σκέφτομαι επειδή δεν έχει ζάχαρη γιατί γενικώς τα βιολογικά δεν τα πολυπιστεύω

i1lzp2.png

ναι μαμικουλ φρικη ειναι! τα μπιμπερο

Τι ακουσες καλε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ααααααααααχ κ εγω ηθελα να τον θηλασω μεχρι να παει 6 μηνων τουλαχιστον..ενταξει οχι αποκλειστικα γιατι εμεις εχουμε εναγωγες...αλλα οπως το εκανα ..την ημερα μανουλα..κ το βραδυ συμπληρωμα!:(

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

κ εγω δεν τα πολυπιστευω τα βιολογικα..κ μου ειπε κ η παιδιατρος μου οτι δεν ειμαστε κ πολυ σιγουροι για τους ελεγχους που παιρνανε ....

να σας πω ποτε δεν εχω παρει βιολογικα σπιτι μου!

Ολα ρε κοριτσια μεσα στα συντηρητικα ειναι...κ τα φρεσκα φρουτα που λεμε να δινουμε στα παιδακια μας τιγκα στο φαρμακακι ειναι-...αντε τωρα εμπιστευσου τι θα δωσεις στο παιδι....

τιποτα αγνο πια..

κ εγω ακομα ζαχαρη δεν θελω να δωσω ειναι πολυ μικρα, κ ποτε δεν του εδωσα αυτο το κιντερτε, εχω αοκυσει οτι αυτο ειναι μεσα στην ζαχαρη ε;

το εχτε δωσει εσεις; ειναι καλο;

γίνεται και με νερό αλλά και με μητρικό, θα πάρω να δοκιμάσω και βλέπουμε, αν δεν το φάει θα το κάνω καζάν ντιπί!!!!!!!!!!!

Αχχχχχ Θεσαλονίκη με τα ωραία σου.. Μας πετάς βραδιάτικα ενα καζαν ντιπί... Τι να πω????:tongue:

ουφ δεν ξέρω, ίσως πρέπει να την πάρω τηλ να της πω ότι θα θηλάσω αποκλειστικά μέχρι τον 6ο...

Μαμικουλ αλλος εινας μηνακος εμεινε....εφαγες τον γαιδαρο....λιγη ουριτσα εμεινε...αν μπορεις καντο!!!!!!!!!!!!!!!! εννοειται!

καζαν ντιπι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

οριστεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;:roll::roll::roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

κ εγω δεν τα πολυπιστευω τα βιολογικα..κ μου ειπε κ η παιδιατρος μου οτι δεν ειμαστε κ πολυ σιγουροι για τους ελεγχους που παιρνανε ....

να σας πω ποτε δεν εχω παρει βιολογικα σπιτι μου!

Ολα ρε κοριτσια μεσα στα συντηρητικα ειναι...κ τα φρεσκα φρουτα που λεμε να δινουμε στα παιδακια μας τιγκα στο φαρμακακι ειναι-...αντε τωρα εμπιστευσου τι θα δωσεις στο παιδι....

τιποτα αγνο πια..

κ εγω ακομα ζαχαρη δεν θελω να δωσω ειναι πολυ μικρα, κ ποτε δεν του εδωσα αυτο το κιντερτε, εχω αοκυσει οτι αυτο ειναι μεσα στην ζαχαρη ε;

το εχτε δωσει εσεις; ειναι καλο;

Εγώ πάλι στην μικρή μέχρι τώρα παίρνω βιολογικό γάλα... Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο, πάντως σε μερικά προϊόντα που παίρνω βλέπω διαφορά...

Εγώ του δίνω που και που kinderten γιατί το σκέτο χαμομήλι δεν το πίνει..

καζαν ντιπι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

οριστεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;:roll::roll::roll::roll::roll:

Θέλει να μας κολάσει βραδιάτικα.. Τι να κάνω που στην Αθήνα δεν έχουμε Αγαπητό.... (http://www.agapitos.gr)

Παρος καποια φρουτα εχω δοκιμασει αγγουρακια κ ντοματες κ δεν τρελλαθηκα να σου πω...

αλλα προιοντα οχι για να πω την αληθεια....αλλα δεν μου γεμιζουν κ το ματι ιδιαιτερα...!

Καλησπερα κοριτσια!!! Οπως καταλαβαινεται με ετρεχε η κορη μου και δεν προλάβαινα να μπω αυτες τις ημέρες!!

Υδροχοάκι πολύ ομορφο!! Το δικό μου θα ειναι ακομα πιο απλό!!! το μόνο πράγμα που θα το κανει νυφικό ειναι πως θα ειναι μαξι!!!

Βρε Κατερινα χαρα στο κουράγιο σου!! Οσο σκέφτομαι πως θα ερθει η ωρα που θα την αφησω και εγω στο παιδικο και θα μου λεει τετοια πραγματα, σφιγγεται η καρδια μου!!

Ιωαννα τι εκανες τελικά με την προκύρηξη; η κορουλα σου μοιαζει στον ανδρα σου!! και αυτος εχει το χαμογελο του περήφανου χαζομπαμπα!!

Εγω εχω στειλει ήδη 5 βιογραφικά!! Φυσικά σε υποδεεστερες δουλειες σε σχέση με τις δυνατότητες και τις γνώσεις μου αλλα τι να κάνεις; Οταν εχεις ανάγκη ψαχνεις οτι μπορείς!! Την μικρή θα την κρατάει ο μπαμπας της τα απογεύματα και οσο αφορα τις υπηρεσίες του θα ερχεται η μαμά μου ή θα βρω μια γυναίκα!!Δεν ξέρω κατα ποσο θα μπορέσω να την αφήσω!! Προσπαθώ σιγα σιγα να βαζω τον ανδρα μου να ασχολειτε περισσοτερο μαζι της και εγω να απομακρυνομαι λιγάκι αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο!! Σήμερα πηγα για δουλειες μονη μου και την αφησα στον μπαμπα της!!Ελειψα 2 ώρες μονο και ξέρετε πως μου φάνηκαν; Ειμαι υπερβολική;

Γεωργια εγω περα των παιχνιδιων οδοντοφυίας, της πηρα και το σετ οδοντοβουρτσων της νουκ!! Η μια που ειναι για την ηλικία της και αφορά το μασαζ την βοηθάει πολυ!! Δοκίμασε το!!

Πάρος περαστικά σου!! Πως εισαι σήμερα;

Νατάσσα πως είστε εσεις;Χαρούμενα μηνογενέθλια!!

Όλγα τα κοπρανα τους δεν τα εξέτασαν;

Γεωργία να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι!! Και χαρούμενα μηνογενέθλιααα!!\

Cate είναι κουκλι!!!! Να σου ζήσει!!!

Ραμονίτσα χαρούμενα μηνογενέθλια|!!!

Οσο αφορά το Λεωνίδιο εχετε αυτό στο νου σας!! http://www.agroktima.com/ Εμεις εχουμε υπέροχες αναμνήσεις απο εκει!! Και κάθε επέτειο μας εκτος την περσινη την περνάμε εκει!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Θέλει να μας κολάσει βραδιάτικα.. Τι να κάνω που στην Αθήνα δεν έχουμε Αγαπητό.... (http://www.agapitos.gr)

οοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λυπηθητε μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν εχω χασει ακομα κιλο η γυναικα τελικα!!!!!!!!!!!!!!!111

κγρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

εχετε χασει ρε κοριτσια εσεις τιποτα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...