Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με εχει κανει στρατιωτακι ο γιοκας μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που να κατσω να σας διαβασω..μωλις τελιωνω ....μετα τσιναει κ αντε να προλαβω να γραψω!!!!!!!!!!!!

αααααααααααααααααααααααααααααα

Τι κανετε;;;;;;;;; πως ειστε;;;;;;;;;;;;;;;

ποτε θα κανονισουμε θαλασσινο καφεδακι;;;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Και που εισαι ακομα ραμονιτσα.....

Εμεις με το παραμικρο κιχ του γιου τρεχουμε από πάνω του (του το χρωσταμε).

Ασε που η κορη μας εχει σηκω σηκω κατσε κατσε....... Μου φαινεται οτι στην εφηβεια της θα μας ακουει ολο το λεκανοπεδιο.......

nG0fp2.png yu71p2.png

Γειά σου Ραμονίτσα!!!

Πες τα κι εσύ για θαλασσινό καφεδάκι γιατί εμένα δεν με ακούει κανείς!!!!

Cate, πραγματι ο γιόκας σου, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Εχουμε μηνογεννεθλια σημεραααααααααααααααα.....:D

Κοριτσια τρεεεεεεεεεεεελα σαλια....κ τα χερια του τα τρωει με πολυ μανια....τις σαλιαρες..το βιβλιο του ..γενικα οτι βρει μπροστα του..του εχω παρει αυτα τα μασητικα, τα βαζω κ στο ψυγειο τα κραταει λιγο τα πιπιλαει κ μετα τα πεταει...δεν νιωθει ακομα πολυ καλα...

απο ρουκετες..καπως εχουμε ηρεμησει..γουλιτσες βγαζει πολυ..κ οταν ρευεται..εκει καμια φορα μου τα πεταει....κ ειδικα οταν τον κουναω λιγο παραπανω..πιστευω τωρα με τις κρεμες να ηρεμησουμε ε;

Πολυ σαλιαρα....πολυ πλυσημο...ΟΛΕ!

Με εχει τρελλανει στις φωνουλες κ τα γελακια....ειναι πολυ γλυκας..ολο τον ρουφαω....

Καλα να σας πω το θεϊκο;...Τα βραδυα κοιμομαστε απο τις 11 ή 12 ή 1 καποιες φορες...εχουμε κοιμηθει κ 10..κ ξυπναμε στις 10 το πρωι κ καποιες φορες κ 11.30..

Υπναρες μου βγηκε το πουλακι μου...επιτελους για να κοιμαται κ η μαμα λιγο ε;

εννοειται ομως πως δεν τον ξυπναω για να φαει πιο νωρις ..το αφηνω το μωρακι να κοιμηθει οσο θελει....δεν εχουμε προβλημα βαρους εξαλου...

την ημερα ομως δεν μου κοιμαται πολυ....1 2 ωριτσες κ μετα ..τσιπναμε....κ παιζουμε..γκρινιαζουμε..χαχα

Κανονιστε θαλασσινο καφεδααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D

Διαφημίσεις

Κοιμήθηκαν τα μωράκια μου

Πήγαμε τετράδα σουπερ μαρκετ πλάκα είχε...

Πήρα ένα θερμόμετρο μετώπου, καταπληκτικό κορίτσια, σημαδεύεις στο μετωπάκι, πατάς και σου λέει σε 2 δευτερόλεπτα θερμοκρασία!!

Πάω να την πέσω για ύπνο τώρα...καλή μας νύχτααααααα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ρε κορίτσια πήγαμε στην καινούρια γιατρό (η παλιά έφυγε για 6 μήνες αγγλία για μετεκπαίδευση), συμπαθητική κι αυτή αλλά όχι σαν την πρώτη, τέλος πάντων δε θα γίνουμε και κολλητές, κοιτούσε όλο τις καμπύλες η άλλη ποτέ δεν είδε καμπύλες,

μια χαρά είμαστε 69 εκατοστά και 7700, αυτό το μήνα δεν πήραμε και πάρα πολύ, λογικό

μας είπε να ξεκινήσουμε φρούτα και ρυζάλευρο από τώρα και δεν ξέρω τι να κάνω, νωρίς δεν είναι; από την άλλη αν την αγνοήσω τι νόημα έχει να πηγαίνω σε αυτήν; τι λέτε;

ξέρετε κάποιο ρυζάλευρο που να μην έχει ζάχαρη;

i1lzp2.png

mummycool και εμένα ο δικός μου, μου είπε οτι στον 5ο θα ξεκινήσουμε κρέμα, και του είπα οτι σκέφτομαι να θηλάσω αποκλειστικά μέχρι τον 6ο.. Οπότε μου είπε κανένα πρόβλημα, στον 6ο θα ξεκινήσουμε με χορτόσουπα, κρεατόσουπα κλπ... Του είπα οτι δεν θέλω να δώσω στο μωρό κρέμα, ένα μωρό που θηλάζει είναι ανώφελο να αντικαταστήσει ένα γεύμα γάλακτος με κρέμα, δεν του προσφέρει κάτι παραπάνω.. (Στην μικρή, που ήταν και στρουμπουλό μωρό δεν έδωσα καθόλου κρέμες, προτίμησα να της δώσω γιαούρτι).

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

μαμικουλ k εμενα 5.5 μηνων μου ειπε να αρχισω..κρεμουλες κ φρουτοκρεμες...κ μετα απο λιγο φαγακι....

εχει να πεσει απιστευτο μππππππππππππππππππππ ..ξερετε τα μωρα...χαχα..με τα φαγητα...!

παρος ΜΠΡΑΒΟ που θηλαζεις ακομα......!!!!!!!!! Κρατα το!;)

Μονο γιαουρτι εδινες στην μικρη;;;;;;;;;;;;;;;;

Καθολου φρουτοκρεμες; οκ για την βανιλια αλλα φρουτοκρεμα;

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι;;;;;;;;;;;;;;

εχετε μπιμπερο NUK;

τι μαλααααααααααακιιιιιιιιιια ειναι αυτα πια;;;;;;;;

μου εχουν σπασει τα νευρα

στραυοκουμπωνουν κ οταν παω να κουνησω τπ γαλα χυνεται..γκρρρρρρρρρρρρρ

οσες εχετε το παθαινετε αυτο; ή εγω ειμαι τελειως ηλιθια;;;;;;;;;

ενω της Chico poy εχω ειναι μια χαρα!

Απο που το πειρατε αυτο το θερμομετρο; γιατι κ εμενα δεν μου πολυκαθεται με το κανονικο

Ραμονίτσα εννοείται οτι έδινα φρουτόκρεμα το πρωί αλλά απο φρέσκα φρούτα! Εννοώ δεν της είχα δώσει σχεδόν καθόλου τυποποιημένες κρέμες το απόγευμα!!!

Εγώ είχα nuc μπιμπερό στην μικρή.. Καμιά φορά κολλάγανε και δεν μπορούσα να τα ανοίξω, αλλά κατα τα άλλα μια χαρά ήταν!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

εχω διαβάσει αρκετά στο πάρεντς κι εγώ έτσι έλεγα να θηλάσω αποκλειστικά μέχρι τον 6ο αλλά σήμερα που το άκουσα δεν αντέδρασα, λίγο χάρηκα γιατί σκέφτηκα ότι θα χαλαρώσω λίγο με το θηλασμό, ίσως πάρω βιολογικό ρυζάλευρο χωρίς ζάχαρη και το κάνω με γάλα δικό μου

πάντως τον δικό μου στρουμπουλό δεν τον λες με τίποτα

i1lzp2.png

ραμονίτσα κι εγώ το παθαίνω καμιά φορά με τα μπιμπερό έχεις δίκιο

τα χω για χαμομήλι κι αν τα βιδώσω και ζεστά εκει να δεις...πότε χύνεται στην τσάντα πότε πάνω του

i1lzp2.png

Ναι..εννοειται απο φρεσκα φρουτα μονο..κ εγω δεν θελω αυτες τις ετοιμες..αλλα την βανιλια την κρεμα; αναγκαστικα ετοιμη..

κ ειναι ωραιαααααααααααααααααα...μια ο ζυμαρουλης 5 η μαμα...χαχα κουταλιες...

καλε εμενα μου στραβοκουμπωνουν κ μου σπανε τα νευρα..γκρρρρρρρρρρ

δεν ξαναπαιρνω nuk ..το μονο καλο ειναι που εχουν μεγαλο στομιο κ μπαινει ευκολα η σκονη...ενω h chico εχει στενο στομιο...

της avent ειναι καλα; εχει ομως μονο πλαστικα ε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...