Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωάννα, tobrex μπορείς να βάλεις είτε αλοιφή είτε κολλύριο. Έχει μόνο αντιβίωση αλλά συχνά πιάνει στην επιπεφυκίτιδα. Το tobradex είναι tobrex+κορτιζόνη. Άρα μόνο άμα το πει ο γιατρός. Αυτό με τις τσίμπλες και το κλειστό ματάκι είναι το κλασικό σύμπτωμα της επιπεφυκίτιδας. Μη φοβάσαι, στα μωράκια περνάει εύκολα.

Εγώ από τώρα σκέφτομαι τί θα κάνω άμα έχω δυο παιδάκια. Όχι να αποκτήσω κιόλας, θα τα παίξω. Είναι δύσκολη η μοιρασία του χρόνου.

Για τη βάφτιση αποφάσισα να την κάνουμε σε ένα εκκλησάκι με θέα θάλασσα κοντά στο εξοχικό των γονιών μου. Κλειστά πράγματα, λίγα άτομα.

Α, και μήπως πρέπει να τον πάω κούνια, κοιτάξτε πως τον βρήκα χθες το πρωί...

dsc01082.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα Θεός!!!

Καλε καλτσες φορας στο μωρο???????

Και εμεις μαλλον κλειστει βαπτιση θα κανουμε.Δεν γινεται αλλιως

Ο παλιογιατρός δε με αφήνει να τον έχω χωρίς, αλλά σήμερα τον έχω με τιραντέ και ξεκάλτσωτο, έχει πολλή ζέστη, δεν κοιμόταν αλλιώς. Όσο για το σεντόνι, όπως είδες το πετάει μόνος του.....

Καλησπέρα και απο εμάς!!

Κορίτσια και εγώ τη μπέμπα ξεκάλτσωτη την έχω (και ας με πρήζουν όλοι να της φοράω κάλτσες) αφού έχει πολύ ζέστη... Ούφ!! Ο καθένας λέει τα δικά του αλλά τελικά εγώ κάνω αυτό που νομίζω πιο σωστό!! Ο καθένας κουμάντο στα παιδιά του!!!

Ευτυχώς η μικρή μου κοιμάται τώρα οπότε έκατσα κι εγώ να χαλαρώσω λίγο...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

cate απιθανο το μπομπιραακι σου το βλεμμα μ΄αρεσει εχει να σου κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

και γω ξεκαλτσωτη και ξεβρακωτη παρακαλω ζεσταινεται το μωρουλινακι μου πηρα και μια βενταλια και της εκανα αερα και της αρεσε πολυ-πολυ!!!!

Φιλακια παω να δω τι κανει!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

ιωαννα ευχαριστω για την ιδεα αλλα θελουμε να ναι κοντα στη θαλασσανα μη μετακινουμε αμαξι!να σε ρωτησω μια που εισαι απο κατω κει ξερεις κπιοα παραλια λιβαδι κοντα στο Τυρο κοντα στη Σαμπατικη και κοντα στο Λεωνιδιο, κατι βρηκαμε εκει αλλα δε ξερουμε τι λεει η παραλια! επισης βρηκαμε κατι καλο στη Πυλο αλλα δε μας ταιριαζουν οι μερες που εχει δωματια!

Ολγα ΑΓια Τριαδα 7:30 εισαι? να σου στειλω το τηλ. μου με πμ???

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια, χτυπήσατε φλέβα χρυσού!!Η κουμπαρούλα μου είναι από Λεωνίδιο, αχ είναι πολύ όμορφα, αλλά πολλές στροφές για να πάς ρε γμτ..

Εγώ έχω μείνει στην Πλάκα που είναι η παραλία του Λεωνιδίου στην ουσία και εέχω μείνει και σε ένα χωριό λίγο πιο πάνω, πώς το λέγανε..δεν θυμάμαι!Θα ρωτήσω την κουμπάρα μου όμως. Είχαμε μείνει σε ένα ξενοδοχείο καινούργιο, πελάτης της κουμπάρας μου- είναι γραφίστρια και του έχει κάνει τα διαφημιστικά- πάρα πολύ ωραίο, πολύ καθαρό και πολύ καλές τιμές, αν θυμάμαι 40 ευρώ το δίκλινο, μεγάλο δωμάτιο με μπαλκόνι και θέα θάλασσα..η οποία είναι ακριβώς από κάτω!

Cate, σε ευχαριστώ πολύ!!!Της έβαλα τομπρεξ και ξεκοκκίνησε κάπως, μου είπε για 4 ημέρες ανα 8ωρο, από 1 σταγόνα..αυτό που με χαλάει είναι το ρουθούνισμαααααα...

Και εγώ πάντως χωρίς κάλτσες την έχω εδώ και καιρό, αλλά το βράδυ ένα σεντονάκι της το βάζω..αλλά το παράθυρο της το έχω λίγο ανοιχτό, όπως και του Νικόλα..το πρωί έχει ακόμα μια ψύχρα..

Α ναμην ξεχάσω..ο γιόκας σου τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κι εγώ του το έχω λίγο ανοιχτό το παράθυρο. Κοιμόμαστε και όλοι μαζί και δεν είναι και μεγάλο το δωμάτιο..... Αφου κι εγώ το πετάω το σεντόνι μου τα βράδια. Σήμερα πάντως με το τιραντέ φανελάκι είναι έτοιμος για παραλία.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...