Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω μια φιλη που το μωρο της ειναι 20 ημερων και μου λεει πως στερεωνει το κεφαλι της μονη της... και επισης γυριζει απο ανασκελα στο πλαι και απο το πλαι ανασκελα παλι μονη της.....

αυτες ειναι κουκουβαγιες!!!:tongue:

mYQbp2.png

αχ κοριτσια το ειδε το παιδακι ενας πολυ δικος μου ανθρωπος και ειπε... καλε σας τσιμπησαν μελλισες??? πως γινατε ετσι χοντρες???? καλε γιωτα καντου καμια διαιτα....:(

και πριν με ρωτησετε ναι... και αυτη εχει δυο παιδια και μαλιστα το ενα ειναι παρα πολυ χοντρο....

mYQbp2.png

Γιωτα και εμενα ολοι ετσι μου λενε μην την ταιζεις τοσο και τετοια λες και μπορω να κανω στο μωρο διαιτα αλλα κλεινω τα αυτια μου και δεν δινω καμια σημασια φαντασου ο γιος μου στην ηλικια της μπουμπους ηταν 9 κιλα και και τα ιδια ακουγα και μια χαρα εγινε ψηλος και αδυνατος και δεν αρρωστησε και ποτε αντε πια με τον καθε μλκ!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Γιωτα και εμενα ολοι ετσι μου λενε μην την ταιζεις τοσο και τετοια λες και μπορω να κανω στο μωρο διαιτα αλλα κλεινω τα αυτια μου και δεν δινω καμια σημασια φαντασου ο γιος μου στην ηλικια της μπουμπους ηταν 9 κιλα και και τα ιδια ακουγα και μια χαρα εγινε ψηλος και αδυνατος και δεν αρρωστησε και ποτε αντε πια με τον καθε μλκ!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

mYQbp2.png

Καλέ κλείστε τα αυτιά σας!!

Ο καθένας πάντα κάτι έχει να πεί για τα παιδιά των άλλων!!

Τώρα έβλεπα πότε έχει παράσταση mazoo and the zoo στο Ηράκλειο, έχει 25 και 26 Αυγούστου, θα πάρω να δω αν έχουν προπώληση γιατί θα γίνει χαμός, θέλω πολύ να τον πάω τον Νικόλα!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ναταλια η Ειρηνη μου εστειλε μηνυμα οτι δεν μπορει οποτε αν ειναι το αφηνουμε για την αλλη εβδομαδα μηπως μαζευτουμε.

Ιωαννα ειχα παει τον Αλκη στους mazoo τον χειμωνα και ξετρελαθηκε αν βρειτε εισιτηριο να πατε οπωσδηποτε μην το χασετε!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Paros και inka θα παμε σημερα golden hall ?? ρωταω γιατι πρεπει να κανονισω κατι δουλιτσες νωρις αν ειναι να παμε. Ελιτα τελικα μπορεις?

Καλημερα κοριτσια.Εχω χασει τον υπνο μου τις τελευταιες μερες ενω νυσταζω μετα δε μπορω να κοιμηθω.Λες και ειμαι εκυος πηγαινω συνεχεια τουαλετα.Επειτα εκανα το λαθος να μην ξαναταισω το μπεμπη το βραδυ πριν κοιμηθω και με ξυπνησε στις 4μιση.Βεβαια δε με ξυπνησε γιατι δε με ειχε παρει ο υπνος και μια ωρα πριν ειχα ταισει τη μπεμπα.Μεχρι να ξανακοιμηθω αντε γεια.σΤΡΥΦΟΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥΔΙΑΖΩ.Ενα χαλι μαυρο τρελλη υπερενταση.Επειτα το πρωι ακουω τα παντα, τα μηχανακια, τους γειτονες.Θελω να παω διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευτυχως εκει που θα παμε ακουγονται μονο τα πουλακια.Αλλα εμαθα πως φτιαχνουν τα πεζοδρομια και εχει κατι κγαπα κγουπα.

Δε μπορω σημερα ουτε εγω γιατι εχουμε δουλειες εδω κατω δε θα ανεβουμε πανω καθολου.

Κατρινα δε νομιζω πως συνηθιζουν ποτε χαχα.Μεχρι και μεγαλοιλιγες φορες γκρινιαζαμε να μην παμε σχολειο και να μας αφηναν να κοιμηθουμε λιγακι παραπανω?

PN8Qp2.png

csXep2.png

αχ κοριτσια το ειδε το παιδακι ενας πολυ δικος μου ανθρωπος και ειπε... καλε σας τσιμπησαν μελλισες??? πως γινατε ετσι χοντρες???? καλε γιωτα καντου καμια διαιτα....:(

και πριν με ρωτησετε ναι... και αυτη εχει δυο παιδια και μαλιστα το ενα ειναι παρα πολυ χοντρο....

καλα δεν πανε καλα.Ενταξει θα ακουσεις πολλα κι εμας μας λενε αδυνατες τι να κανουμε.τοσο τρωει.Υπαρχουν φορες που ρουφαει και πινει τον αγλεωρα και αλλες που πινει μια σταλιτσα και της βαζω το στηθος και ουτε να το βλεπει τσιναει τεντωνεται και κλωτσαει και σπρωχνει.εμ με το ζορι δηλαδη?Ενταξει παιρνει βαρος μεσα στα φυσιολογικα ορια.Ο μπεμπης αυτο το μηνα πηρε 700γρ και η μπεμπα 450-500.Παντα ο μπεμπηα την περναγε.Αλλα τρωει και πιο πολυ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλα δεν πανε καλα.Ενταξει θα ακουσεις πολλα κι εμας μας λενε αδυνατες τι να κανουμε.τοσο τρωει.Υπαρχουν φορες που ρουφαει και πινει τον αγλεωρα και αλλες που πινει μια σταλιτσα και της βαζω το στηθος και ουτε να το βλεπει τσιναει τεντωνεται και κλωτσαει και σπρωχνει.εμ με το ζορι δηλαδη?Ενταξει παιρνει βαρος μεσα στα φυσιολογικα ορια.Ο μπεμπης αυτο το μηνα πηρε 700γρ και η μπεμπα 450-500.Παντα ο μπεμπηα την περναγε.Αλλα τρωει και πιο πολυ.
εντομεταξυ οταν τα βλεπουν λενε για το μπεμπη πως το τρωει ολο το φαι του.ενω στην ουσια ο μπεμπης ειναι κανονικος και η μπεμπα αδυνατη, αυτη δεν τρωει ολο το φαι της χχαα

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλε γιωτα καμοια σχεση.μια χαρα ειναι σκετη γλυκα.αν δεν ειχα προξενεψει το γιο με της κατερινας θα σας θελαμε για νυφη γιατι του μοιαζει κιολας στα χαμογελα και στα μαλλακια.....κι εμεις ετσι εχουμε καλοκαιρινο κουρεμα,!!!!!!βρε κοριτσια αργουν να βγαλουν μαλλια?φοβαμαι γιατι ειχα δει ενα κοριτσακι στον παιδοτοπο 3μιση χρονων που ειχε οσα μαλλια εχει η μπεμπα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...