Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια αληθεια το λεω τα παιδακια του καφε μας μου φαινονται τα πιο ωραια μωρα ειναι ολα κουκλια , εγω τα βλεπω ετσι γιατι τα ξερω απο σπορακια και τα αγαπαω σαν ανηψακια μου και το εχω παθει οπως προχθες που πηγα με τον Αλκη στον παιδικο και κοιταγα ολα μαζι τα παιδακια και το δικομου μου φαινοταν το πιο ομορφο 'η ετυχε και ολα τα μωρακια του καφε ειναι κουκλια???:roll:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλα και ο βεντουζας ολα τα λεφτα.... Ειναι ο αερας του βορρα που κανει κουκλια τα παιδια!! χιχιχιχι...

Ναι ρε Κατερινα και εγω τα ιδια.. ολα τα παιδακια εδω τα νιωθω σαν ανηψακια μου και τα βλεπω κουκλακια!! Δηλαδη δεν τα βλεπω απλα... ειναι κουκλακια....

mYQbp2.png

mummy ο βεντουζακος τι κανει?

Λιτσακι και γω ετσι τους κοιμιζω.Και μαλιστα ουτε σεντονι δεν θελουν

Ινκα αμα πιεσεις την θηλη τρεχει καθολου γαλα?Εμενα επειδη ηταν πολυ λιγο μου ειπε να το δεσω σφιχτα με ενα επιδεσμο για 4 μερες και να μην πάρω χαπι

Δυστηχως τα libero δεν με βολευουν.Εχουμε διαρροές.Δεν εχω δοκιμασει του lidl και λενε οτι ειναι καλες.Αλλα φοβαμαι με τις αλλεργιες που εχουν

Γιωργια μου Χρονια σας Πολλά!!!Ποτε θα πιουμε καφε?Αντε να δω.Θα φυγω σε λιγο

Αυριο πρωι πρωι την εκανα για Λαγονησι!Θα κουβαλήσω και μερικα πραγματα για να ειμαι ετοιμη να κατσω μετα μεχρι τον Σεπτεμβρη.

Μπανιο δεν θα κανω γιατι ηρθε η ακατανομαστη σημερα τρομαρα της

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

οχι καλε τι κουκουβαγιες απλως τα δικα μας ειναι τα πιο ομορφα στον κοσμο ετυχε, σας λεω πηγα στον παιδικο και τα κοιταγα ολα μαζεμενα καμια 20αρια ε το δικο μου υπερτερουσε σε ολα:roll::roll:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Γιώτα σου έστειλα request γιατί δεν μπορώ να δώ τις φωτός!:(

Η μπέμπα ακόμα κοιμάται..:D

Εβαλα 2 πλυντήρια, τα άπλωσα, έβαλα και μπιφτεκάκια στο φούρνο, μαζί με σαλάτα για μεσημέρι..έφτιαξα και μια φραπεδιά και τσάκισα και 3 πουράκια Caprice..τεμάχια έτσι, μην τρελαθούμε!!!:D:D

Λοιπόν, κορίτσια, και εμένα ο Νικόλας τώρα που πάει σχολείο, μου λείπει ρε γμτ..και το απόγευμα θέλω να παίξουμε, να τον ρουφήξω, αλλά η μπεμπού καλοέμαθε στα παιχνιδάκια και δεν με αφήνει καθόλου!Για αυτό και εγώ, Τετ και Παρ απόγευμα που δεν δουλεύει ο άντρας μου, θα του αφήνω την μπέμπα και εγώ θα κάθομαι με το Νικολίνο μου, το αποφάσισα!

Το καλύτερο μας είναι όταν πάμε σουπερ μαρκετ. Δείχνει με το χέρι του και μου λέει "αυτό, μαμά" "αυτό, μαμά" δεν ζητάει ποτέ τίποτα εκτός από γιαούρτι :roll: και είναι ευγενικός με όλους. Πάμε π.χ. στα τυριά και όταν μας δίνει τα πακέτα ο Νικόλας του λέει "ευχαριστώ!" χαχαχαχα...

Στο ταμείο, όταν είναι να πληρώσουμε "λεφτά σου, μανούλα!" :D:D

Κουκουβααα λέμεεεεεεεεεε!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ιωαννα ξερεις τι κανω εγω,μια μερα την εβδομαδα ΄΄η ενα απογευμα την αφιερωνω αποκλειστικα στον Αλκη ΄΄η αφηνω την μπεμπα στις γιαγιαδες 'η λεω στον αντραμου να γυρισει νωρις το απογευμα και τον παιρνω και παμε κουνιες ΄΄η για ψωνια στο τζαμπο 'ησε καμια παιδικη παρασταση ειναι η μερα μας και με εχει αποκλειστικα ακομα και για καφε μπορει να παμε τον ρωταω τι θελει να κανουμε και φυυυυυυγαμε!!!!

κοριτσια τι ζεστη!!!! αχ! τη γκρινιαρα που ειμαι δε πιανομαι πουθενα μεχρι χτες φωναζα να ρθει το καλοκαιρι και τωρα να ..... αυτοχαστουκιζομαι!!! Τι εγινε καλε πως κοιματε ετσι το παιδι μου, επλυνα το μπανιο οοοοοοοοοολοκρηροοοοοοοοοοοοοοο, με χει πιασει μια μανια να πεταω...... φοβαμαι τις επιπτωσεις που θαχει στον αντρα μου αμα προχωρησει το θεμα σε ολα τα παλια:roll::?ξου:mrgreen: !!!

Λιτσακι δε ξερωτ ι να πω! εγω ειχα εφαρμοσει καποια εποχη το συστημα που λεει αστο να κλαψει λιγο πηγαινε να το χαλαρωσεις λιγο ξαναπηγαινε μετα σε χρονους συγκεκριμμενους φανταζομαι θα το ξερεις, και στον υπνο της ειδικα, βεβαια δεν την αφηνα να πλανταξει εννοειται, και γενικα δε την επαιρνα πολυ αγκαλια για μην την κακομαθω και μετα που θα γυρισω στη δουλεια ποιος θα της κανει τα χατηρια αναρωτιομουνα, ολα αυτα συμπεσανε με την εποχη που αρχισε να ξυπναει το βραδυ οπως σου ειπα στο προηγουμενο μην. και την εποχη που σταματησε να τρωει!με κοιταζε μ΄ενα παραπονο που την αφηνα δε φανταζεσαι αχ! εχει το καθενα το δικο του χαρακτηρα τελικα αλλα χρειαζονται περισσοτερο και αλλα λιγοτερο αγκαλιτσα τελικα!

Της κανω φιλακια συνεχεια και κανει και αυτη κοριτσια ανοιγοκλεινει το στομα χεε!!!! τρελαθηκα!!!! και χτες φιλιομασταν αγκαλια τρεις μας και σε μια φαση φιλαω το Χρηστο και τρελαθηκε η μπεμπα πηδουσε απ τη χαρα της!! Κουκουβαααα ααααα!!ΟΥΥΥΥΥΥ!!!!

κοριτσια ο αντρα μου εχι τρελαθει τον χανωωωωωωωωωωω αμα δε βρει που θα μας παει διακοπες! θα τα φτυσει στο τελος απ΄το πολυ ψαξιμο!Ψαχνουμε κατι που να χει πισινα κια κοντα θαλασσα και να χει και κουζινακι για τα φαγητα της μπεμπας που να ναι αραγε κρυμμενο.........:confused:

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Βρε Γιωργία, τί περιοχή ψάχνετε? Εγώ σου προτείνω Καλαμάτα- όλως τυχαίως κατάγομαι από εκεί- πρόσφατα βάλανε και αεροπορική γραμμή, αλλά και με το αυτοκίνητο είναι 2,5 ώρες με τον καινούργιο δρόμο. ΠΟλύ ωραίες παραλίες, πολύ ωραία ταβερνάκια, πολλά μέρη να δείς και ωραία ξενοδοχεία, π.χ. το Elite

http://www.elite.com.gr/gr/index.html

Πολύ καλό!

Για δείτε το...

Ημπέμπα ξύπνησε και με έχει τρελάνει στην ομιλία..πάμε τώρα που έχουμε χρόνο να κάνουμε fitting σε ρούχα και θα επανέλθω με φωτό..αχ τί θα τραβήξει πάλι το μοντέλο μου!!!:D:D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...