Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κατερίνα καλό κουράγιοοοοο

αχ ώρες ώρες ανυπομονώ να ρθει η ώρα του παιδικού το πιστεύετε;;;

χθες τον άφησα ένα τρίωρο στην πεθερά μου και κατέβηκα για δουλειές χωρίς τύψεις

ο βεντούζας καλά είναι, γυρνάει μπρούμυτα ανάσκελα όπως θέλει, περιστρέφεται στο κρεβάτι, μιλάει και παίζει μόνος του αρκετά και το μόνο θέμα του είναι ότι θέλει 1-2 λεπτά αγκαλίτσα για να κοιμηθεί...ε θα το αντέξω

εδώ έχει πολλά παιδάκια στο συγκρότημα, ο βεντούζας είναι φυσικά ο μικρότερος, μαζευόμαστε κάθε απόγευμα στην εσωτερική αυλή, τα παιδιά παίζουν, ο βεντούζας στο ρηλαξ να μιλάνε όλοι γύρω του κι αυτός να κοιτάει!!

όλγα σούπερ τα παιδάκια σου κουκλιά είναι!!!!!!!!!!!!!!

και ιωάννα η μπουμπού μεγάλωσε πανέμορφη!!

καλά ελίτα δεν το συζητώ μορφές είναι τα παιδιά σου!!!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!

Πρωτο βραδυ στο δωματιο τους και τους αρεσε τοσο πολυ που δεν ελεγαν να ξυπνησουν.Κοιμηθηκαν 10:30 και τα ξυπνησα εγω με το ζόρι 8:15

Πραγματι το ικεα εχει φερει πολυ ωραια πραγματα!Εγω πηρα κρεβατοκαμαρα,τις κουνιες,κατι ραφια,τραπεζακια.Γενικα φορτωθηκα σαν τον γαιδαρο και με λίγα λεφτα

Λιτσακι μηπως ζεσταινεται και ξυπναει το βραδυ κλαιγοντας?Τι της φορας στον υπνο?

Ιωαννακι εμενα οταν ειχε ερεθιστει το ματακι του ενος μου εδωσε ο γιατρος μια αλοιφη την TOBREX

Την κοιμίζω με ένα κορμάκι (συνήθως αμάνικο) ή της φοράω ένα πυζαμάκι (χωρις εσωρουχάκι)... δεν ξέρω τι να πω...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Αχ mummycool και εγω βιαζομουνα να μεγαλωσει αλλα τελικα δυσκολα τα πραγματα οσο μεγαλωνουν αυξανονται οι απαιτησεις και οι αναγκες τους οσο ειναι μωρουλια χρειαζονται αγκαλιτσα, μανουλα και γαλατακι μονο και τελικα ανακαλυψα οτι αυτο που ελεγε η γιαγια μου ''μεγαλωνουν τα παιδια μου, μεγαλωνουν τα βασανα μου'' ητανε απολυτως σωστο, ξερεις ποσες φορες εχω αναρωτηθει αν μεγαλωνω σωστα τον Αλκη αν του δινω τις σωστες απαντησεις οταν με ρωταει και ανησυχω για την ψυχολογια του, μακαρι οταν μας εδιναν το μωρο στο μαιευτηριο να παιρναμε μαζι και εγχειριδιο χρησης, ειναι απιστευτο ταξιδι η μητροτητα καθε μερα προβληματιζεσαι για κατι καινουριο. Συμβουλη στις πρωτομανουλες χαρειτε τα μωρακια οσο ειναι μικρα μεγαλωνουν πολυ γρηγορα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia!!!!!

katerinaki eheis apolito dikio ...kai pou na arhisoun kai ta diavasmata e?prospatho na zo kathe stigmi me tin foufou mou!!!!!

koritsia tis teleytees meres kimomaste 9-4 5-9 kai to mesimeri 3 ores ...ligo den einai?

me to gala ti na kano ?telos diladi ?den ksanathilazo kai pao sto giatro?4h mera simera.

inka

AW3sp2.png

Καλημερα και απο μας!! Χτες ειχαμε επετειο γαμου κι η μπεμπα μηνογενεθλια δε καναμε και τιποτα σπουδαιο πηγαμε για καφεδακι το απογευμα τα ειπαμε και λιγο εκτος σπιτιου αλλα η κορουλα ηθελε να πηγαινει βολτα με το καροτσι μετα ηθελε αγκαλια ξινο μας το βγαλε μονο στις παιδικες χαρες που βλεπει τα αλλα παιδακια καθεται, αφου μολις ακουσει τα γειτονακια που παιζουνε κανει κατι χαρες..... πως θα την αφησω χωρις αδερφακι σκεφτομαι , με ποιον θα παιζει..... τυψεις!!!

Λιτσακι και γω εχω ενα σωρο δουλειες και πως θα τις κανω οεο! Εσυ πας ξαναπας για δουλεια καπιοα στιγμη?Ασχετο!

Μηπως και σεις βγαζετε δοντακια? μες στην ημερα της κανεις αγκαλιτσα της μπεμπουλας σου μηπως της λειπεις? Εγω δε την επαιρνα πολυ παλια την αφηνα και πολυ μονη μες στη κουνια την ημερα και κανα διαφορα και ξυπναγε 3 το βραδυ και επισης οταν εμεινε μονη στο δωματιο ξυπναγε ενω οταν κοιμομασταν στο ιδιο δωματιο κοιμοταν σερι!τωρα οποτε θελει αγκαλιτσα τη παιρνω και ειναι ευχαριστημενη περισσοτερο και κοιματε και πιο ησυχα!

Ολγα που εισαι καλε? που γυρνατε τις βολτουλες εσεις?

Μαμμυ τι κανει ο βεντουζας πιανει δαχτυλακια των ποδιων ο δικος σου? καλως ηρθες παλι!!Με γεια η συνδεση.....:-D

Για τη βαπτιση τα χω κανονισει ολα εκτος απο μπομπο δε θα τις κανω μονη μου.....δε πιανουν τα χερια μου και τοσο...... θα ηθελα και ενα βιβλιαρακι ευχων να κανω το οποιο θα στολισω μονη μου!! μεχρι εκει μπορω....

Ιωαννα περαστικουλια στο ματακι σας ο Νικολας ενταξει ειναι?

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Κατερίνα, εμένα ακόμα μερικές φορές μου λέει όχι σχολείο, αλλά είναι ανάλογα αν έχει ξυπνήσει νωρίς ή όχι ,αν θέλει να παίξει και τέτοια..συνήθως από την 3η εβδομάδα το συνηθίζουν..

Στον Νικόλα του λέω πώς πάει και η μπέμπα σχολείο, αλλά σε άλλο που είναι για μωράκια και όταν μεγαλώσει λίγο θα πάνε μαζί στο ίδιο.Απλά για να μην σκέφτεται πώς η μαμά και η μπέμπα σπίτι, γιατί να πάω εγώ σχολείο??

Η μπεμπούλα έφαγε και κοιμήθηκε, ναι Όλγα και εγώ έχω το ΤΟΒΡΕΞ κολλύριο έχω βέβαια, αλλά λέω ας την πάρω τηλ μήπως παίζει και τίποτα άλλο..καμμιά επιπεφυκίτιδα!

Ακούστε, όταν ο Νικόλας ήταν περίπου 9 μηνών, είχαμε πάει στην πεθερά μου και του είχαν πάρει ένα παιχνίδι σαν νεροπίστολο..το είχε λοιπόν ο πεθερός μου και αντί για νερό το άφηνε άδειο και έριχνε αέρα, καταλάβατε, και ο μικρός ξεκαρδιζόταν. Του το έκανε στο πρόσωπο όλο το απόγευμα..μόλις ξύπνησε παιδιά το πρωί, τα μάτια του κατακόκκινα!!όλο μικρά αγγεία φαινόταν!Συγκοπή εγώ, τί έπαθε το παιδί, εδώ που ήρθαμε και τέτοια..και πήρα την παιδάτρο και μου έδωσε το τομπρατεξ πιο ισχυρό νομίζω κολλύριο..πωπω είχα πάθει πανικό!!

Λοιπόν, πήρα να δοκιμάσω τις πάνες του Λιντλ, μου φαίνονται καταρχήν πως δεν είναι τόσο πλαστικές και προς το παρόν τα πάμε καλά και στα δύο παιδιά!

Επίσης, σήμερα στα καρφουρ Μαρινοπουλος έχει τα Λιμπερο με 50% εκπτωση, όποιες τα χρησιμοποιούν, σπεύσατε!

Χθές με πήραν από τα παμπερς για έρευνα και τους τα έχωσα κανονικά. Ενώ συνήθως τους έλεγα πώς δεν τα αλλάζω με τίποτα, τους είπα πώς πλέον λόγω κρίσης κοιτάω αρχικά τιμή και καθόλου επώνυμη μάρκα..και πως θα αγοράσω πάνες Λιντλ. Και τί μου είπε βρε παιδιά? Μην αγοράσετε θα σας στείλουμε εκπτωτικά κουπόνια..:?αχ ξύλο..!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα μανουλες...

Εχθες γυρω στη μια την νυχτα και ενω κοιμομασταν ξεροι οικογενειακα... μπιπ - μπιπ.. εχετε μυνημα στο κινητο... μου κοπηκαν τα ποδια, λεω κατι εγινε.. τρεχω να δω και τι να δω... διαφημιστικο μνμ απο τα λιμπερο..:shock:.. αν ειναι ποτε δυνατον... μεσα στην νυχτα... με επιασαν κατι νευρα που δεν λεγετε, αφου μου ερχετε να τους παρω τηλεφωνο να τους ξεχεσω κανονικα...

Και μολις μπηκα στο μενου του κινητου για να σβησω το μνμ τι να δω... ειχα μνμ και απο την mummycool!!! ο δημος κανει αναβαθμιση και δεν εχει ιντερνετ.. τοσες μερες την ψαχναμε και εγω δεν ειχα δει το μνμ...

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ δεν παω καλα σας λεω....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Και οχι τιποτα αλλο ειδα εχθες που ειπε εστειλα μυνημα στην γιωτα και νομιζα πως εννοουσε την καρδουλα και ηθελα να της πω πως η καρδουλα αλλαξε κινητο και μηπως γι'αυτο δε πηρε το μυνημα της!!

Παρεπιπτοντως... μιλησα εχθες με την Κυπρια φιλη μας. Ειναι καλα , προσπαθει ακομα να τακτοποιηθει, εβαλε ιντερνετ και ελπιζει απο σκ να επανελθει δυναμικα!! Και φυσικα ο πριγκηπας ειναι μια χαρα:P

mYQbp2.png

Καλημερα και απο μας!! Χτες ειχαμε επετειο γαμου κι η μπεμπα μηνογενεθλια δε καναμε και τιποτα σπουδαιο πηγαμε για καφεδακι το απογευμα τα ειπαμε και λιγο εκτος σπιτιου αλλα η κορουλα ηθελε να πηγαινει βολτα με το καροτσι μετα ηθελε αγκαλια ξινο μας το βγαλε μονο στις παιδικες χαρες που βλεπει τα αλλα παιδακια καθεται, αφου μολις ακουσει τα γειτονακια που παιζουνε κανει κατι χαρες..... πως θα την αφησω χωρις αδερφακι σκεφτομαι , με ποιον θα παιζει..... τυψεις!!!

Λιτσακι και γω εχω ενα σωρο δουλειες και πως θα τις κανω οεο! Εσυ πας ξαναπας για δουλεια καπιοα στιγμη?Ασχετο!

Μηπως και σεις βγαζετε δοντακια? μες στην ημερα της κανεις αγκαλιτσα της μπεμπουλας σου μηπως της λειπεις? Εγω δε την επαιρνα πολυ παλια την αφηνα και πολυ μονη μες στη κουνια την ημερα και κανα διαφορα και ξυπναγε 3 το βραδυ και επισης οταν εμεινε μονη στο δωματιο ξυπναγε ενω οταν κοιμομασταν στο ιδιο δωματιο κοιμοταν σερι!τωρα οποτε θελει αγκαλιτσα τη παιρνω και ειναι ευχαριστημενη περισσοτερο και κοιματε και πιο ησυχα!

Ολγα που εισαι καλε? που γυρνατε τις βολτουλες εσεις?

Μαμμυ τι κανει ο βεντουζας πιανει δαχτυλακια των ποδιων ο δικος σου? καλως ηρθες παλι!!Με γεια η συνδεση.....:-D

Για τη βαπτιση τα χω κανονισει ολα εκτος απο μπομπο δε θα τις κανω μονη μου.....δε πιανουν τα χερια μου και τοσο...... θα ηθελα και ενα βιβλιαρακι ευχων να κανω το οποιο θα στολισω μονη μου!! μεχρι εκει μπορω....

Ιωαννα περαστικουλια στο ματακι σας ο Νικολας ενταξει ειναι?

Κατερίνα, εμένα ακόμα μερικές φορές μου λέει όχι σχολείο, αλλά είναι ανάλογα αν έχει ξυπνήσει νωρίς ή όχι ,αν θέλει να παίξει και τέτοια..συνήθως από την 3η εβδομάδα το συνηθίζουν..

Στον Νικόλα του λέω πώς πάει και η μπέμπα σχολείο, αλλά σε άλλο που είναι για μωράκια και όταν μεγαλώσει λίγο θα πάνε μαζί στο ίδιο.Απλά για να μην σκέφτεται πώς η μαμά και η μπέμπα σπίτι, γιατί να πάω εγώ σχολείο??

Η μπεμπούλα έφαγε και κοιμήθηκε, ναι Όλγα και εγώ έχω το ΤΟΒΡΕΞ κολλύριο έχω βέβαια, αλλά λέω ας την πάρω τηλ μήπως παίζει και τίποτα άλλο..καμμιά επιπεφυκίτιδα!

Ακούστε, όταν ο Νικόλας ήταν περίπου 9 μηνών, είχαμε πάει στην πεθερά μου και του είχαν πάρει ένα παιχνίδι σαν νεροπίστολο..το είχε λοιπόν ο πεθερός μου και αντί για νερό το άφηνε άδειο και έριχνε αέρα, καταλάβατε, και ο μικρός ξεκαρδιζόταν. Του το έκανε στο πρόσωπο όλο το απόγευμα..μόλις ξύπνησε παιδιά το πρωί, τα μάτια του κατακόκκινα!!όλο μικρά αγγεία φαινόταν!Συγκοπή εγώ, τί έπαθε το παιδί, εδώ που ήρθαμε και τέτοια..και πήρα την παιδάτρο και μου έδωσε το τομπρατεξ πιο ισχυρό νομίζω κολλύριο..πωπω είχα πάθει πανικό!!

Λοιπόν, πήρα να δοκιμάσω τις πάνες του Λιντλ, μου φαίνονται καταρχήν πως δεν είναι τόσο πλαστικές και προς το παρόν τα πάμε καλά και στα δύο παιδιά!

Επίσης, σήμερα στα καρφουρ Μαρινοπουλος έχει τα Λιμπερο με 50% εκπτωση, όποιες τα χρησιμοποιούν, σπεύσατε!

Χθές με πήραν από τα παμπερς για έρευνα και τους τα έχωσα κανονικά. Ενώ συνήθως τους έλεγα πώς δεν τα αλλάζω με τίποτα, τους είπα πώς πλέον λόγω κρίσης κοιτάω αρχικά τιμή και καθόλου επώνυμη μάρκα..και πως θα αγοράσω πάνες Λιντλ. Και τί μου είπε βρε παιδιά? Μην αγοράσετε θα σας στείλουμε εκπτωτικά κουπόνια..:?αχ ξύλο..!!

Για δοντάκια η παιδίατρος μας είπε οτι είναι ακόμα νωρίς, ίσως να της λείπω...τι να πω? Δεν ξέρω... Η αλήθεια είναι οτι δεν την έχω πολύ συχνά αγκαλιά...:(:(

Σήμερα θα την κανακέψω περισσότερο και θα δούμε πως θα πάει το βράδυ...

Εμείς πάνες LIDL χρησιμοποιούμε εδώ και 3 βδομάδες περίπου και είναι super!!!!:D:D

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

me to gala ti na kano ?telos diladi ?den ksanathilazo kai pao sto giatro?4h mera simera.

καλυτερα να μιλησεις με τον γιατρο σου... καλο ειναι να γινεται ενας ελεγχο οταν τελειωνει το γαλα απο το στηθος μας... και πρεπει να καθαριζει πολυ καλα το στηθος... να μην μεινει ουτε μια σταγονα γαλακτος αν ειναι δυνατον...

μην στενοχωριεσαι αν δεν ξαναθηλασεις... δεν δενει μονο το στηθος την μανουλα με τα παιδια.. εσυ εκανες οτι μπορουσες αλλα η φυση εχει τα δικα της σχεδια!!

Χρονια πολλααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατι καλε θα την αφησεις χωρις αδερφακι????

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...