Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

σημερα ηρθε ο ξαδερφος και βγαλαν κουζινα, πληντυριο πιατων, φωτιστικα.οπως καταλαβατε τερμα το μαγειρεμα.το σπιτι ειναι σα βομβαρδισμενο.πηγαμε και ικεα

Ελιτάκι υπομονή!!!!! Σκέψου μόνο το αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε λίγες μέρες θα απολαμβάνεις την ησυχία και την ηρεμία των Β.Π!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ελιτάκι υπομονή!!!!! Σκέψου μόνο το αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε λίγες μέρες θα απολαμβάνεις την ησυχία και την ηρεμία των Β.Π!!!!!!!!!!!

Αυτο μου λεει ο αντρας μου πως εχτες που εβρεχε εβλεπε τη βροχη απο το παραθυρο και ηρεμουσε η ψυχη του αλλο πραμα!!!!!!!

Ασε ολγα και ειχα και τη μπεμπα στο σλινγκ σε ολο το ικεα γιατι νυσαζε και γκρινιαζε αφου εκατσα να δοκιμασω ενα καναπε και νομιζα πως δε θα ξανασηκωνομουν.θελουμε εναν για εκει πουναι το τζακι, και τραπεζι για την κουζινα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα.Τα ειδαμε δε βρηκαμε κατι να μας τρελαινει και να ταιριαζει.Δε θελουμε σαλονι ειναι ολοκληρο αλλα καναπε .Κατι ειδαμε που μας αρεσε στα ικεα.εχει φερει καποια πολυ ωραια κομματια.και τελικα ειδαμε ωραια κουκετα για τα αγορια που θα την φερει σε λιγο καιρο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κορίτσια καλημέρα!!!

Δυστυχώς εγω δεν μπορω για σήμερα... Σνιφ!! Και ήθελα τόσο πολύ να σας δω...

Ινκα και η δικια μου τσιριζει!! ΠΟΛΥ!!! Και μόλις γυρίσω να την κοιταξω σκάει χαμόγελο και μετά ξανατσιρίζει!!! Με δουλευει κανονικά!! Και το ευχαριστιέται!!!

Εδω και 3 μέρες, ξυπνάει το βράδυ κλαίγοντας! Δεν ξέρω τι της φταίει!!

Έχω ένα σωρό δουλειές και δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω... Ουφ!!

Ελιτα πρέπει να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ... για συμπληρωματικές κούτες... πρέπει επιτέλους να φτιάξω το παιδικό... ΝΑΙ, ΔΕΝ το έχουμε φτιάξει ακόμα...

Έχει και ζέστη... δεν μπορώ άλλο... θελω διακοπές (παραλία, μπανάκι, καφεδάκι, αραλίκι, θα τρελαθώ...)

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα και από εμένα!!

Χθές το απόγευμα, μόλις ξύπνησε ο Νικόλας ήταν πολύ ζαβλακωμένος και λέγαμε με τον άντρα μου θα φταίει η ζέστη και εκεί που καθόταν στην καρέκλα αγκαλιά του, κάνει έναν εμετόοοοοοοοοοοο..πάει το μεσημεριανό φαγητό, του είχε πέσει βαρύ, Ε βέβαια, έφαγε και 2 πιάτα ο κύριος..

Μετά έφυγε ο άντρας μου για τη δουλειά και ξαναέκανε άλλη μια φορά, αλλά μόνο νερό..ευτυχώς μετά συνήλθε, τον ξεμάτιασε και ο μπαμπάς μου και ήταν τίγκα στο μάτιο- ξέρω, μπορεί να μην πιστεύετε σε αυτό, αλλά εγω νομίζω πώς επηρεάζει την ενέργεια μας..

Η μπεμπούλα από εχθές το απόγευμα άρχισε να κάνει μια τσιμπλίτσα στο αριστερό μάτι, της έβαλα λίγο χαμομήλι, το βράδυ κατά τις 4 που ξύπνησε, είχε κολλήσει το ματάκι της από την τσίμπλα :(:( και της το άνοιξα πάλι με χαμομήλι και ξανακοιμήθηκε ευτυχώς..τώρα περιμένω να πάει 9 να πάρω την γιατρό να μου πεί κανένα κολλύριο..εντωμεταξύ πάλι έχεο μύξες και την ακούω που ρουθουνίζει και τρελλαίνομαι ρε γμτ..:(:(:( και το ματάκι της φαίνεται ερεθισμένο και είναι και ελάχιστα κλειστό...

Cate, πού είσαι???:)

Σοφία, καλωσήρθες!!Μας ανησύχησες κοπελιάαααα!!!

Ελίτα, κουράγιο, σε λίγες ημέρες Β.Π....

Καλημέρα μας και παλι...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα!!!! Σημερα ειχαμε παλι ζορια για να παει σχολειο αλλα δεν υποχωρησα και τον εστειλα, εντωμεταξυ γκρινιαζει οταν παω να τον ντυσω κλπ και λεει δεν θελω να παω σχολειο ΄΄η ελα και εσυ μαζι μου αλλα οταν ερχεται το σχολικο και το βλεπει κυριος δεν λεει τιποτα και μπαινει κανονικοτατα. Κοριτσια ποτε συνηθιζουν και σταματανε να γκρινιαζουν το πρωι??

Εχθες παρατηρησα το κατω κεντρικο δοντακι της μπεμπας το ενα εχει ασπρισει τελειως το ουλο και ειναι φουσκωμενο λετε να κανει την εμφανιση του??

Ελιτα υπομονη θα κουραστειτε αυτες τις μερες αλλα μετα θα αποζημιωθειτε!!

Λιτσακι κριμα κανονισε την επομενη φορα να συναντηθουμε!!

mummycool μας ελειψες πως ειναι ο βεντουζακος??

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα κοριτσια!!

Πρωτο βραδυ στο δωματιο τους και τους αρεσε τοσο πολυ που δεν ελεγαν να ξυπνησουν.Κοιμηθηκαν 10:30 και τα ξυπνησα εγω με το ζόρι 8:15

Πραγματι το ικεα εχει φερει πολυ ωραια πραγματα!Εγω πηρα κρεβατοκαμαρα,τις κουνιες,κατι ραφια,τραπεζακια.Γενικα φορτωθηκα σαν τον γαιδαρο και με λίγα λεφτα

Λιτσακι μηπως ζεσταινεται και ξυπναει το βραδυ κλαιγοντας?Τι της φορας στον υπνο?

Ιωαννακι εμενα οταν ειχε ερεθιστει το ματακι του ενος μου εδωσε ο γιατρος μια αλοιφη την TOBREX

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...