Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

eho na thilaso 3 meres ...tin vazo kai den thelei ..malon den eho alo gala...prepei na paro hapia i na to afiso ..i na prospathiso?

episis den eho relax oute parko ..na paro?

ti egine i sofia ola kala?

paros sigaxritiria!!!!!apo pou ine i kopela?aglika milaei?posa tin ora?

ινκακι εμενα με ψηλαφησε και μου ειπε να κανω ενα υπερηχο δεν μου εδωσε χαπια γιατι ειχε σταματησει πια το γαλα !!

νομιζω καλυτερα ειναι να σε δει ο γιατρος !!!!

εγω παντως και που ρηλαξ και παρκο εχω τζαμπα τα πηρα !! δεν καθεται με τπτ ομως εχει μαθει στο γυμναστηριο ....σωθηκα!! και στο καροτσι

αλλα τωρα που αρχισει και γυρναει πρεπει να μαθει σκεφτομαι !!!!

ναι καλα ξαναδιαβαζωντας το μηνυμα μου σιγα μην καταλαβατε τι λεωωωωωω

μωρε με βαρεσε ο ηλιος καιιη ζεστη στο κεφαλι νομιζω!!!!

εννοω να μαθει να καθεται στο ρηλαξ!!!!!!

ξεκίνησα να σας διαβάζω αλλά δεν τα κατάφερα...

έχουμε επιτέλους ίντερνετ γιατί ο δήμος θέρμης το κοψε δεν ξέρω γιατί

όλσ καλά έχουμε συμμαζευτεί αρκετά μου λείψατε

έστειλα μήνυμα δτη γιώτα αλλά μάλλον δεν το πήρε

σήμερα βράζει η θεσσαλονίκη

i1lzp2.png

Αντε βρε Σοφακι τον ματιασαμε τον Δημο που ειχε και ασύρματο δικτυο

Ινκα μου το ριλαξ το χρησιμοποιω αρκετα.Το πάρκο μια που το ανοιξα και επιασα τον χωρο και μια που το εκλεισα.Δεν το θελουν.Ισως αργοτερα που θα σηκωνονται

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

αντε ωραία όλγα γιατί είχες άγχος; γιατί κάνατε εξετάσεις; τα χασα

το πάρκο γιατί να τους αρέσει καλέ; σαν φυλακή είναι :) εγώ τον έχω στην ψηλή σκάλα και έχω βάλει μέσα και το γυμναστήριο και κάθεται λίγο...μισή ώρα πάρκο μισή ρηλάξ μισή κρεβάτι μισή κούνια και πάλι από την αρχή!

i1lzp2.png

αντε ωραία όλγα γιατί είχες άγχος; γιατί κάνατε εξετάσεις; τα χασα

το πάρκο γιατί να τους αρέσει καλέ; σαν φυλακή είναι :) εγώ τον έχω στην ψηλή σκάλα και έχω βάλει μέσα και το γυμναστήριο και κάθεται λίγο...μισή ώρα πάρκο μισή ρηλάξ μισή κρεβάτι μισή κούνια και πάλι από την αρχή!

akrivos to idio misi ora kounia misi ora gimnastirio misi ora pezoume me kouklakia ...alla to relax se ti chrisimevei thelo na po kathete etsi horis na kanei tipota..ta eho ola sto domatio giati den anteha sto saloni ayto to giftario ...prospatho na tin kano na pezei sto domatio...na doume

ante mummycool mas elipses

inka

AW3sp2.png

Εγώ κορίτσια έχω το relax στο σαλόνι και το γυμναστήριο επάνω στο γραφείο, και αναλόγως που είμαστε τον βάζω! Συμφωνώ με την inka δεν μου αρέσουν καθόλου τα σαλόνια παιδότοποι... Και της μικρής όλα τα παιχνίδια της, τα έχω κάτω στο δωμάτιο που έχουμε και είναι αχρησιμοποίητο.. Εννοείται οτι τα υπόλοιπα είναι στο δωμάτιο της! Για πάρκο είναι ακόμα μικρά..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ιnka είναι δύσκολο να παίζει στο δωμάτιο της μεγαλώνοντας μιας και θα θέλει να είναι μαζί σου!!! Απλά εγώ της έχω μάθει οτι μπορεί να παίξει με ότι θέλει στο σαλόνι απλά μετά θα πρέπει να το πάει στο κουτί που τα βάζουμε! Αν και σπάνια παίζει με παιχνίδια, αυτό που της αρέσει πολύ είναι η κουζίνα που της πήραμε τα Χριστούγεννα και ένα καρότσι που κάνει συνέχεια βόλτες τα μωρά της!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

ρηλαξ δεν υπάρχει λόγος νομίζω να πάρεις τώρα, έχεις και την κούνια της φίσερ σωστά; απλά στο ρηλάξ έχουμε άλλα παιχνίδια και κουνιέται και λίγο για να τον πάρει ο ύπνος

i1lzp2.png

με εχει πιασει πονοκεφαλος απο το κλαμα του.Πωπω δεν ελεγε να σταματησεις με τιποτα

Σημερα ειναι το πρωτο βραδυ που κοιμουνται στο δωματιο τους.Στα καλαθια πλεον δεν χωρανε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...