Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες

Αρχισαμε παλι δεν θελω να παω σχολειο το πρωι αλλα ευτυχως μπηκε ευκολα στο σχολικο, αντε να δουμε πως θα παει η μερα μας σημερα.

Εγω περιμενω μηπως οταν κλεισει τα 3 ηρεμησουμε γιατι αλλιως με βλεπω στο Δαφνι.

Η μπεμπα εχθες εφαγε κοιμισμενη τελικα και σημερα μια χαρα τι την επιασε εχθες δεν ξερω:roll:

Ιωαννα σου εκανε πολυ πυρετο? Αυτο το hexa ρε γμτ ειναι βαρυ εμβολιο, η μπεμπα σου ειναι κουκλι αλλα μου φαινεται ιδια ο μπαμπας soooorry

Λιτσακι δεν μπορεις να ανεβεις εσυ την Παρασκευη πανω? Εγω σκ παραλια δεν κατεβαινω ποτε καλοκαιρι δεν αντεχω την κινηση και τον χαμομες στην ζεστη καθημερινες δεν εχω προβλημα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ioanna telia ta papoutsakia!!!!nomizo miazei ston mpampa e?

paros ,eina kali ayti pou sou siderose?psahno gia mia na erhte kanena 2oro..den tin palevo alios...

i dikia mou striglizei sineheia .....eho frikarei ..mono stin volta iremei...ti naa kano koritsia ...voithiste me ...den anteho tis tsirides...

paros ki emeis milame ...tis kano erotiseis ..ki ekini mou apantaei..glouglouglou hadiarika..kai meta tsakonomaste giati tsirizei...

inka

AW3sp2.png

Κορίτσια, κοιτάξτε αυτή την ιστοσελίδα!!

www.miocanto.gr

Έχει σουπερ σχεδιάκια, σουπερ τιμές και σου φτιάχνει και τα πάντα..

επίσης δείτε και αυτό, από ότι είδα στα γρήγορα, 6 ευρώ η αποστολή για 5-6 ημέρες παράδοση

www.asos.com

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

inka τι εννοεις τσιριζει κλαιει ΄΄η απλα φωναζει μηπως δοκιμαζει την φωνη της απλα? Ο πριγκιπας εβγαλε 2 δοντακια ετοιμος για παιδακια ειναι!!!

les na dokimazei tin foni tis;ax vre katerina mou einai sindiasmos ..kati san mourmoura kai tsirida ...den klaieei ..mono to vradi kleei paraponiarika kai mporei na klapsei kai dinata epimona alla nomizo ine ta dontakia...

esy ti kaneis tin afineis na dokimazei tin foni tis;...ax ta nevra mou....

SIGXARITIRIA PRIGIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!2 DONTAKIA!!!!!!.

inka

AW3sp2.png

εμενα δεν τσιριζει αλλα αν την πιασει κλαμα την δικια μου δεν σταματαει με τιποτα κλαιει και κοκκινιζει ολοκληρη μηπως ταλαιπωρουντε απο τα δοντακια τους μωρα τα παιδακια μας

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα κοπελες μου ειμαι κουρασμενη σημερα!! χτες το βραδυ η μπεμπα εκανε κακα και λεω ας την αλλξω μην ερεθιστει το ποπουδακι της 2 η ωρα το βραδυ, αυτο ηταν κοιμηθηκε ξανα 5 και τα κακα της μια ειναι διαροια μια σκληρα και δε μπορει να τα βγαλει τι γινετε τα χω χασει! κλαμα, γκρινια!!!! τη πιασανε και τα δοντια της μαλλον και δε μπορουσε να ηρεμησει! Πηρα το γιατρο μηπως της πεφτει βαρυ το γαλα τελικα γιατι μου ρευεται ακομα και μετα απο 3 ωρες και ελειπε σε συνεδριο στη Μοσχα γκρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!

Χτες επιασε πρωτη φορα τα δαχτυλακια των ποδιων της!!Δε σταματαει πουθενα οπου και να τη βαλω κι ειναι τοσο πονηρουλα παιζει στη κουνια γυρναει σα τη σβουρα και καποια στιγμη στο ανασκελο γκρινιαζει αμα της πεις ε μπεμπα σκαει ενα χαμογελο , τι παιδι ειν΄αυτο!

Κατερινα εμενα βαζει το χερι ολο μεσα στο στομα δαγκωνει το πισω μερος της παλα μης σαλια πολλα αλλα απο δοντι τπτ μπορει να παρει και μηνες αυτη η διαδιακασια ετσι δεν ειναι?

Καπιοιες μερες βεβαια ηρεμει η φαγουρα αλλα τωρα τελευταια, εχει τρελαθει η κακομοιρα!

ηρθε το καλοκαιρι ολο ετσι λεω και την αλλη μερα βρεχει μαλλον το γκαντεμιαζω!!

Ιωαννα πολυ ωραια παπουτσακια και η κορη που τα φορα βεβαια, δε πιστευω να σε πειραζει που ειναι ιδια ο μπαμπας της:?

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

sinithos to vradi klaiei ...mou ipe i paidiatros oti to vradi pou halaronoun tote ta pianei o ponos.

pantos eho trelathei apo ta salia se sindiasmo me tis anagoges ...bliax!piga to sabato sto jumbo kai pira saliares!!poles saliares !!!!thelo 2 ,3 tin imera..oso gia mena ...se ligo ttha kikloforo me agiavroxo kai skoufaki ...eho varethei na pleno kai na siderono,thelo gineka na me voithaei...

sorry me epiase i grinia ...loipon avrio tha pame golden?

inka

AW3sp2.png

ήμασταν στον μπαμπά μας, γυρίσαμε πρίν από λίγο. Πήγα τον πήρα από το γραφείο και πήγαμε Λιντλ και πήρα την "κουβερτουλα" παραλίας και πήρα και πάνες toujours να δοκιμάσω και στην μπέμπα και στο Νικόλα. Το μικρό πακέτο κάνει 7 ευρώ ενώ τα παμπερς 11..είναι καλή διαφορά!

Μόλις ήρθαμε σπίτι η μπέμπα κλασσικά γκρίνιαζε, όπως και τώρα, θέλει να κοιμηθεί μάλλον..

Τώρα τελευταία και εμένα θέλει συνέχεια κουβέντα και επίσης στο ριλαξ κάθεται πλέον πολύ λίγο, την βάζω στο πάρκο κυρίως. Γυρίζει στο πλάι, προετοιμάζεται για να γυρίσει μπρούμυτα..

Πήγα και από την παλιά μου δουλειά, τρέχουν σαν τρελοί, φέτος θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί θα πάρουν τα μισά άτομα σε σχέση με πέρσι...το σκέφτομαι κορίτσια και λέω να μην κάνω και καθόλου αίτηση..και τον Αύγουστο που κλείνει και ο παιδικός και παίρνει άδεια και ο Βασίλης, να πακετάρουμε και να πάμε και εμείς διακοπές στο χωριό μου στην Μεσσηνία, θα είναι και οι δικοί μου να κρατάνε τα παιδιά, να ξεκουραστούμε και εμείς λίγο..και από Σεπτέμβρη να ψάξω για δουλειά, που θα έχει μεγαλώσει και το μωρό. Πρέπει οπωσδήποτε να γεμίσουμε μπαταρίες, αλλιώς πώς θα βγεί ο χειμώνας..?

Εντωμεταξύ η δουλειά αυτή που σας λέω έχει ένα μεγάλο κακό. 3 στις 5 ημέρες πρέπει να ξυπνάς αξημέρωτα, δλδ γύρω στις 5 και να πηγαίνεις εκεί που ψεκάζουν για έλεγχο..και μετά κανονικά γραφείο, όπου φεύγεις όμως γύρω στις 12:30..αχ έχω μπερδευτεί, αλλά θα κάτσω να με ξεμπερδέψω!!:?

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

και εμενα βραδια την πιανει το κλαμα , εχθες εκλαιγε για κανενα δεκαλεπτο ειχε κοκκινησει και δεν ηξερα τι της φταιει χαααααλια.Γεωγρια δυστυχως και μηνες μπορει να κρατησει ετσι εκανε και ο γιος μου απο νωρις και εβγαλε το πρωτο 9 μηνων

ινκα εγω μπορω αυρο κατα τις 4.3ο και η Ναταλια ειπε οτι μπορει

αχ κοριτσια και εμεις πολυ γκρινια απο εχθες και πολλα - πολλα - πολλα σαλια.. το καημενο ποοναει και εχει ολο το χερι της μεσα στο στομα και τριβει...:( εχθες το απογευμα πηγαμε βολτιτσα μεχρι την πλατεια και χαζευε με τα νερα στο συντριβανι και αποκοιμηθηκε σχεδον αμεσως!!! και πηραμε με τον αντρουλη μου παγωτα και κατσαμε σε ενα παγκακι με την μικρη διπλα και ηταν πολυ ωραια.. δεν μας εκανε καρδια να φυγουμε!!

mYQbp2.png

Κορίτσια μου μόλις γύρισα σπίτι! Πήγα κομμωτήριο και έφτιαξα το μαλλί, και μετά στην λογίστρια να μου φτιάξει την δήλωση!

Ινκα η κοπέλα πολύ καλή!!! Θα σου δώσω αύριο το τηλ της! Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν μιλάει Ελληνικά, αλλά κατά τα άλλα καλή και πολύ γρήγορη!!!

giota μην λες για ρομαντικές βολτούλες με το σύζυγο γιατί ζηλεύωωωωωωω!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

giota μην λες για ρομαντικές βολτούλες με το σύζυγο γιατί ζηλεύωωωωωωω!!!!!

ναι καλα σε κανενα μηνα που θα κανεις βαρκαδες εσυ και εμεις θα λιωνουμε στην ζεστη, τα ξαναλεμε!!

mYQbp2.png

Έχεις δίκιο Γιώτα αλλά θέλω να κλαφτώ και εγώ λίγο...!

Καλά δεν σας είπα το σημαντικότερο!!!! ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ 5!!!!! Βασικά 59 αλλά είμαστε σε καλό δρόμο αλλά 4 να χάσω και μετά 1-2 ακόμα και θα είμαι super!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...