Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ..καλέ συντονιστείτε!!

Μου αρέσει που η Cate ήρθε στις μανούλες Φεβρουαρίου επειδή έχουν κίνηση!!

Που είναι οι παλιές καλές ημέρες με τα κατεβατά????

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ??????????????

Ελάτε μανούλες, μην χάνεστε..

Κορίτσια, η μπέμπα έχει τρελά σάλια και όλλλοοοο το χέρι μέσα στο στόμα..λέτε να βγάζουμε κανένα δοντάκι???:D:D

Ο Νικόλας δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι, ελπίζω να κοιμήθει σε λίγο..΄Καλό μας βράδυ!!!

Λέτε να έχω τον ανθρωποδιώχτη;:tongue::tongue::tongue:

Παντως ξερη επεσε τι να πω μπορει να κουραστηκε αλλα τοοοοσο κλαμα??

Ραμονιιιιτσα οταν μπεις σε θελω θα σου στειλω πμ!!!!

Ινκα αυτη την φορα δεν θα σε στησουμε την προηγουμενη ηταν εκτακτη κατασταση ανεβασαμε πυρετο:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Εμένα πάλι δεν κοιμήθηκε καθόλου μέσα στη μέρα και αφού τον έκανα μπάνιο τον κατέβασα κάτω μαζί μου, ήταν μέσα στην γκρίνια και τώρα τον έβαλα στην κούνια του και προς το παρόν δεν ακούγεται, για να δούμε..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Μπηκα κι εγω για λιγο (για να μην φωναζει η Ιωαννα!!!!).

Γενικα ειμαστε καλα, ο μικρος εχει ακομα λιγα βηχαλακια, αυριο τελειωνουμε με τις μασκες. Χτες ειχαμε παει στο Χωρεμειο στο Αγια Σοφια για κατι εξετασεις αιματος-ορμονικες. Πρωτη φορα ιδιωτης γιατρος (παιδοενδοκρινολογος) εμπιστευεται και μας στελνει σε δημοσιο...... Ταλαιπωρηθηκαμε λιγο αλλα παει κι αυτο. Το θεμα ηταν οτι για μια ορμονη επρεπε να παω το αιμα που πηραν διπλα στο Αγλαια κι για μια αλλη ορμονη στη Βιοιατρικη (ευτυχως εχω κοντα στο σπιτι). Ο μπεμπης μεσα εξω πανω κατω με το καροτσι εκανε σε ολους γελακια....

Η κορη μου εχει ξεσαλωσει τελειως. Ασπρο εγω μαυρο αυτη... Τι τιμωριες μπαινει (στο δωματιο της μεχρι να την φωναξουμε) περα βρεχει. Και στους αλλους βγαζει τον καλυτερο της εαυτο. Μια φιλη της νυφης μου που την ειδε το Σαββατο (πως επαιζε και πως μιλουσε) τη θεωρησε υποδειγμα πειθαρχιας.......και εδω γελανε.......

nG0fp2.png yu71p2.png

xaxa Νατάσα και εγώ ακριβώς τα ίδια με την μικρή!!! Τις τελευταίες μέρες βέβαια έχει ηρεμήσει και ελπίζω να είναι μόνιμο και όχι παροδικό!!!!

Άντε να τελειώσει και η ταλαιπωρία σας με τον μικρούλη...

Τελικα παλι μας αλλαξε τα σχεδια.Δεν ειναι σιγουρο αν θα ανεβω την Παρασκευη.Αυριο θα ξερω.Ουφ.

Κατερινα μηπως δεν εχεις κανει κακακια και γιαυτο?Πολυ πιθανο να νυσταζει αλλα να σου ξαναξυπνησει γιατι μπορει να πεινασει μετα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Είδατε παραπονέθηκα και συμμορφωθήκατε!!

Το βράδυ η μπεμπούλα έκανε λίγο πυρετό και μέχρι τις 4 ψιλοκοιμόταν και ξυπνούσε και καταλάβατε ποιός ήταν στο πόδι..:)

Μετά της έδωσα ντεπον και λίγο χαμομήλι και κοιμήθηκε μέχρι τις 7, την τάισα και ξανακοιμάται..ο νικόλας εγερτήριο από τις 6 πάλι!Ουφ αυτό το ζουζούνι...

Καλά δεν έχετε ακούσει για τα λεγόμενα "terrible two's"???

Αχ και εμάς δεν έχουν έρθει ακόμα..οφου τί έχουμε να πάθουμε!!Είναι λένε η ηλικία σαν μια πρώτη εφηβεία, όπου όλα τα αμφισβητούν και επαναστατούν γενικότερα..κουράγια μας!!

Cate, όχι βέβαια, δεν φτάνει που μας παρέχεις και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη :D:D:D:D ???????????????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερούδια!!!!

Νατασα χαρούμενα μηνογενέθλια!!

Περαστικά στα κοριτσάκια και τα μπεμπάκια που είναι αρρωστούλικα.

Σήμερα πρέπει να πάω ΔΟΥ για τις δηλώσεις και σκέφτομαι μήπως πάρω τη μπέμπα μαζί για να ξεμπερδέψω γρήγορα...

Τα κορίτσια που λένε για συνάντηση... μήπω να την κάναμε Σαββατο ή Κυριακή προς παραλία???

Φιλιά πολλά σε όλες!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τελίκα εχθές το βράδυ ο μπέμπης γκρίνιαζε γιατί ήθελε να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του!!! Μόλις τον έβαλα τέλος!!!

Ιωάννα τα περάσαμε τα "terrible two's" και είναι όντως ζόρικαααααα!!!!!!!!!

Τα παπουτσάκια σας είναι τέλεια και όντως μοιάζει στον μπαμπά!!!!!!!!!!!!

Litsaki εννοείται και να την πάρεις μαζί στην ΔΟΥ εγώ όπου θέλω να ξεμπερδέψω γρήγορα τον βάζω στο sling και σε 5' 'εχω τελειώσει!!!!! Ωραίο πράγμα εεεεε?

Κυριακή εγώ δεν μπορώ γιατί το απόγευμα έχει η μικρή μου την καλοκαιρινή γιορτή στον παιδικό!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...