Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οποτε το κανονιζουμε για Παρασκευη την προηγουμενη με ειχε παρει η Ειρηνη αλλα η μπεμπα ειχε πυρετο και δεν βγηκαμε, αντε να βγουμε αυτη τουλαχιστον.Παρος η δικια μου γυρναει απο ανασκελα μπρουμητα και το κανει εδω και μια εβδομαδα καθε μερα , απο μπρουμητα ανασκελα μου το ειχε κανει πριν κανα 20ημερα 3 φορες σε μια μερα και μετα το ξεχασε και δεν το ξαναεκανε ποτε. Μην ανησυχεις και ο γιος μου νομιζω το ειχε κανει πιο αργα και παρολαυτα περπατησε 9μιση μηνων το καθε παιδι εχει τον χρονο του.Σου καθεται στην ιδια θεση ΄΄ηπροσπαθει και απο ανασκελα γυρναει στο πλαι αν ναι τοτε ειναι θεμα ημερων να το κανει και η δικια μου ετσι εκανε.

Τον Αλκη τον ρωταγα τιποτα εχθες κατι μου ελεγε παντως στο χαρτι που μου εστειλαν γραφουν οτι επαιζε χαρουμενος απλα δεν πολυεφαγε

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά ελίτα είναι υπέροχα τα μωρά σου!!!!!!! Την σκηνή πόσο την πήρες?

Εμένα κάνει κανονικά το κεφάλι του χελωνάκι όταν τον έχω μπρούμυτα αλλά όταν κουραστεί αρχίζει την γκρίνια.. Τι να πω θα τον βάζω συχνότερα!

Ελίτα προσπάθησε και εσύ για Παρασκευή!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Οποτε το κανονιζουμε για Παρασκευη την προηγουμενη με ειχε παρει η Ειρηνη αλλα η μπεμπα ειχε πυρετο και δεν βγηκαμε, αντε να βγουμε αυτη τουλαχιστον.Παρος η δικια μου γυρναει απο ανασκελα μπρουμητα και το κανει εδω και μια εβδομαδα καθε μερα , απο μπρουμητα ανασκελα μου το ειχε κανει πριν κανα 20ημερα 3 φορες σε μια μερα και μετα το ξεχασε και δεν το ξαναεκανε ποτε. Μην ανησυχεις και ο γιος μου νομιζω το ειχε κανει πιο αργα και παρολαυτα περπατησε 9μιση μηνων το καθε παιδι εχει τον χρονο του.Σου καθεται στην ιδια θεση ΄΄ηπροσπαθει και απο ανασκελα γυρναει στο πλαι αν ναι τοτε ειναι θεμα ημερων να το κανει και η δικια μου ετσι εκανε.

Τον Αλκη τον ρωταγα τιποτα εχθες κατι μου ελεγε παντως στο χαρτι που μου εστειλαν γραφουν οτι επαιζε χαρουμενος απλα δεν πολυεφαγε

Η Σοφια δεν εχει ιντερνετ και τοχε πει στη Γιωτα αλλα μπορει κι αυτη να μην εχει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ante να προλαβω βα σας διαβασω παλι...ααχχχχχχχχχχ

καλε κ εμενα μου γυρναει απο ανασκελα πλαι....λετε να τον βρω κ τουμπα συντομα;;;;;;;;;; αααααααχχχχχχχχχχ θα τρελλαθω...

εχτες πηγαμε κ καναμε τζιζ...το πουλακι μου...

γκρρρρρρρρρρρρρρ γκρινιαζει ..μισοοοοοοοοοοοο

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

λοιπον μονο αιμα τους πηραν.Σε ενα μηνα τα αποτελεσματα.Αλλα δεν δειχνει παντα λενε

Μας ειπε οτι θα συνεχισουμε το υποαλλεργικο γαλα μεχρι τον χρόνο και σε δυο εβδομαδες που θα κλεισουμε τον 5ο επειδη το γαλα αυτο δεν το χονευουν ευκολα θελει να ξεκινησουμε κρεμες.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

να ξερετε εφ'οσον ετυχε και το συζητησα οταν τα κακα ειναι λαστιχωτα,εχουν ασπρα κομματακια ή οταν τα μωρα ρευονται μεχρι το επομενο γευμα τους πεφτει βαρυ το γαλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ολγα πολυ χαρηκα με τα νεα σας μπραβο!!! Εχω περασει και τετοιο σταδιο με τα κακα που λες αστα!! Αντε κουταλακι και σεις ετοιμασου να επιστρατευσεις ολη σου την ευρηματικοτητα απο καραγκιοζιλικια χχεεε!!:-D

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

ti kanete koritsia!!!!

olo grafo kai meta hanonte...

elita thank you gia ta vivlia pio protineis;i mikri sou einai kormaki trelo e;psilose !!!!!ti orea pou kimounte ski skini san zevgaraki!!!

ego gia paraskevi ime mesa!!!!..alla mi me stisete pali ...giati den exo alla lefta...tis psonisa pali re koritsia ...!!!

paros perastika !!!!oyte emis girizoume mono apo plagia brpoumita i apo plagia anaskela ..kai toubalin... apo anaskela broumita oxi ...tora teleytea prospati na kimithei orizontia sto likno kai magonei ta podarakia tis sto likno kai kleei mexri na tis ksemagoso!

to mono thema ine oti me thelei sinexia konta..thelei na me vlepei...alios tsirizei...esas;

inka

AW3sp2.png

Καλέ..καλέ συντονιστείτε!!

Μου αρέσει που η Cate ήρθε στις μανούλες Φεβρουαρίου επειδή έχουν κίνηση!!

Που είναι οι παλιές καλές ημέρες με τα κατεβατά????

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ??????????????

Ελάτε μανούλες, μην χάνεστε..

Κορίτσια, η μπέμπα έχει τρελά σάλια και όλλλοοοο το χέρι μέσα στο στόμα..λέτε να βγάζουμε κανένα δοντάκι???:D:D

Ο Νικόλας δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι, ελπίζω να κοιμήθει σε λίγο..΄Καλό μας βράδυ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

χιχι πλάκα θα έχει να είναι δοντάκι!!!

Η καρδούλα αν δεν κάνω λάθος είπε οτι ο μικρός της έβγαλε!!!!

Εμένα σήμερα μου έλεγε ααααα του απαντούσα αααα και μετά πάλι το ίδιο!!!! Το κάναμε πάνω απο 10 φορές!!! Συζήτηση κανονική δλδ!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ρε κοριτσια τι ειναι παλι αυτο? Ολη την μερα μια χαρα πηγαμε και στην πεθερα το απογευμα μες στην τρελη χαρα η μικρη γυρισαμε ολα καλα της φτιαχνω γαλα και την βαζω να φαει και με το που πινει δυο γουλιες αρχιζει και τσιριζει σαν τρελη να κλαιει να χτυπιεται για 10 λεπτα να μην μπορουμε να την ηρεμησουμε με τιποτα εγινε κατακοκκινη απο το κλαμα , την ηρεμησα τελικα παω να της ξαναβαλω το μπιμπερο στο στομα κλαμα και κακο την αφησα τελικα και κοιμηθηκε νηστικη και λεω να την ταισω αργοτερα. Ολη την ημερα μια χαρα ετρωγε σε ολα ταγευματα και μαλιστα οταν τελειωνε το μπουκαλι εκλαιγε και ηθελε κι αλλο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...