Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ Κατερίνααααααααααααα...

Πήρα τηλ στις 11 και μου είπε η κοπελα πως κοιμήθηκε λίγο και συνήλθε, ελπίζω να ήταν αυτό και να μην τον περιτριγυρίζει τίποτα...:(

Πήγαμε και κάναμε και το εμβόλιο μας, το INFARIX HEXA και μετρηθήκαμε κιόλας..6750 και 64 εκ!Ευτυχώς πήραμε βάρος..και μάλιστα 450 γρ σε 15 ημέρες!

Ποιά έχει τηλ της Σοφίας???Γ ια επικοινωνήστε να δούμε...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλησπέρα&απο μένα!!

Ψήνομαι στον πυρετό&ο μικρός μπούκωμα και βήχα..

Την μικρή την πήγα παιδικό και θα παει η μαμά μου να την πάρει και θα την κρατήσει και το βράδυ..

Τι θα γίνει ρε γμτ με αυτό το καιρό, μια εχει ήλιο μια συννεφιάζει και βρέχει..

Ναι αν εχει κάποια το τηλ της Σοφίας ας την πάρει να δουμε που χάθηκε..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερα κοριτσια.Ολο προσπαθω να κανω καμοια δουλεια και μια ο μπεμπης θαναι μια η μπεμπα.Τωρα ξυπνια η μικρη θελει κουβεντες.Μη φανταστειτε πολλα τα πραγματα των μωρων και τα δικα μας ρουχα θελω και τα προσωπικα.Τ μισα σιντι μαζεψα γιατι δεν ειχα αλλη κουτα.Δεν μαζευω συνεχεια. απλα αργω να κοιμηθω και μετα να ξυπνησω.Χτες πηγαμε και ριξαμε παλι μια βουτια στη θαλασσα το απογευμα.Ωραια ηταν τους πηρα και μια σκηνουλα αντιηλιακη απο ta early learning και με τα κοιμοντουσαν του καλου καιρου μεσα.

Κοριτσια πηγε αυτος ο φιλος για να στειλει το πακετο με fed ex και ζηταγαν 580δολαρια.Δεν πανε καλα τελικα το ψαξαμε καλυτερα με ταχυδρομειο.Εχει καμοια παρομοια εμπειρια με αποστολη απο καποιο φιλο ομως οχι εταιρεια.

Τι εγινε βρε Ιωαννα και Κατερινα τα μικρα σας κανουν επανασταση.ενταξει θα προσαρμοστουν.Μιλαω εγω που πηγα μονο νηπιο γιατι στο προνηπιο κυνηγαγα τη μανα μου και της φωναζα μεσα απο τα καγγελα :Μανουλα φιακι να σου δωσω φιακι.Λεει ελα φιλα με απο δω.Οκι ανοιξε να σου δωσω φιακι.Και με το που ανοιγε την πορτα τσουπ εβγαινα και αρχισα να τρεχω χαχα.Τελικασ δεν καταφεραν να με κρατησουν μακρια απο τη μαμα μου.Ασε τι θα τραβηξε η γυναικα.Και τοτε δουλευε ενα εργοχειρο και με επαιρνε μαζι της η δολια κι εγω μολις εβλεπα πελατισσα της ελεγα μη μιλας σε αυτη εμενα κοιτα.!!!!!Ασε ημουν κι εγω μια!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εμεις ουτε το hexa βρηκαμε ουτε του πνευμονιοκοκου μας ειπαν απο την αλλη βδομαδα γκρ κι ειναι να το κανουν και μετα σκεφτομαι οτι θα μετακομιζουμε.Την αλλη βδομαδα θα παω στη θεια μου, αποτι ξερω εχει ιντερνετ μετα αγνωστο.αν χαθω και δεν εχω θα στελνω μηνυμα με κινητο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Eλίτα γιατί δεν στα στέλνει με usps? Δλδ με το απλό ταχυδρομείο? fed ex και ups είναι οι δύο πιο ακριβές εταιρίες!

ναι ετσι θα κανουμε και οχι αντικαταβολη που του ειπαμε γιατι μας ειπε ανεβαινει πολυ η αξια.αποτι το εψαξα ολοι λενε καλυτερα usps κι αν ειμαστε τυχεροι να μην το πειραξουν στο τελωνειο.αν και χλωμο το βλεπω γιατι ειναι μεγαλο δεμα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Περαστικά Ναταλία μου!!Και στους δύο σας!

Ελίτα, καλό μάζεμα..και εγώ δεν το έβρισκα το ινφαριξ και έψαξε η φαρμακοποιός και το βρήκε Ηράκλειο και μας το έφερε από εκεί...

Βρε κορίτσια, αλήθεια τώρα, η Σοφία τί γίνεται?

Και άλλα κορίτσια..η Τίνα, η Φέλια..χαθήκανε!

Και η Καρδούλα, αλλά πιστεύω θα είναι στην βόλτα συνέχεια γι αυτό χάθηκε :D

Αν αύριο είμαστε καλά, θα πάμε το πρωί Ηράκλειο, εγώ με τη μπέμπα για καφέ και ο Βασίλης πολεοδομία..

Θα τα πούμε το απόγευμα, φιλάκια σε όλες!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Τα δικαμου εχουνε πεσει ξερα και τα 2 και ροχαλιζουν:D Ο Αλκης σχετικα καλα γυρισε μαλιστα μου ειπανε απο το σχολικο οτι ολη την ωρα τους μιλαγε βεβαια οταν τον ρωταω δεν μου λεει πολλα πραγματα για το σχολειο αλλα δεν επιμενω. Αληθεια πολλα κοριτσια χαθηκαν τελειως και εγω παρος με αυτον τον κ^&*καιρο σπιτι και εχω σκυλοβαρεθει, παμε Παρακσευη καμια βολτα αν μπορει και η Ινκα??

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ναι είμαι μέσα Κατερίνα!!!

Ούτε και εμένα μου λέει πολλά απο το σχολείο.. Παρόλο που την ρωτάω.. Η μικρή σου Κατερίνα γυρνάει μπρούμυτα και ανάσκελα? Εμένα ο μπούφος οχι ακόμα.. Να ανησυχήσω????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Εμενα η μπεμπα συνεχεια με μεγαλη ευκολια γυρναει και απο τη μια και την αλλη.ο μπουμπουκος χτες για πρωτη φορα στη θαλασσα μεσα στη σκηνη και αρχισαμε και τον χειροκροταγαμε και μας κοιταγε ολη η παραλια!!!!!!Σας βαζω φωτο σε λιγο .Εστειλα μηνυμα στη Σοφια να δουμε θα απαντησει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...