Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Iωαννα και Παρος σος.. Να σας ρωτησω θελω, σημερα πηγα τον μικρο παιδικο το πρωι και τον αφησα και το μεσημερι τον εφερε το σχολικο, στο σημειωμα που μου εστειλαν μου ειπαν πως εφαγε ολο του το φαγητο, στην αρχη γκρινιαζε λιγο αλλα ξεχνιοταν ευκολα και μετα επαιζε χαρουμενος αυτα. Εγω πριν φυγω τον χαιρετησα του ειπα η μαμα φευγει και θα σε περιμενει σπιτι το μεσημερι που θα σε φερει το σχολικο , αυτος δεν γκρινιαξε καθολου με φιλησε και με χαιρετησε. Οταν ηρθε μια χαρα μου ειπε τι εφαγε κλπ δεν γκρινιαζε μονο καποια στιγμη μου ειπε ''καθομουνα στο παραθυρο και σε περιμενα , στεναχωριομουνα που εφυγε η μανουλα'' και κατι τετοια:(:( Λιωμα εγω αλλα το επαιξα ψυχραιμη και του ειπα οι μανουλες μωρο μου δεν καθονται στο σχολειο με τα παιδακια φευγουν και τα περιμενουν το μεσημερι να γυρισουν σπιτι , εγω καθε μερα θα σε περιμενω να ερθεις σπιτι, δεν ειπε τιποτα και την υπολοιπη μερα μια χαρα. Τωρα ομως απο τις 9 που κοιμηθηκε εχει ξυπνησει 3 φορες ηδη και φωναζει μαμα και κλαιει παω μεσα συνεχιζει να κλαιει και να μου λεει γιατι εφυγες , σε εψαχνα, ειναι φυσιολογικο και εσας ετσι εκαναν στην προσαρμογη? Αν αυριο κλαιει και δεν θελει να παει και δεν μπαινει στο σχολικο τι να κανω???

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια τι νέκρα είναι αυτή??? Που εξαφανιστήκατε όλεςςςς?????????

Ιωάννα μου τα μικρά μου είπε η παιδίατρος μόνο όρο.. Εγώ εκτός απο τον πόνο στο στήθος έχω και πονόλαιμο.. Όλα μαζί τα έπαθα.. Εχει μαλακώσει το στήθος αλλά αν πονάω και αυριο θα ξαναπάρω τηλ τον γιατρό!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κατερίνα μου, όχι δεν μου το έκανε..αλλά για περίπου 2 εβδομάδες το πρωί ξεκινούσε με κλάμματα, τα οποία με το που τον άφηνε ο Βασίλης και έφευγε, τα ξεχνούσε και έπαιζε..

Οκ, είναι και η 1η φορά που σε αποχωρίζεται, και ίσως γι αυτό...εγώ κάθε πρωί, του λέω "θα σε πάει ο μπαμπάς, βάζω τα ρούχα μου και έρχομαι να σε πάρω"..εγώ λέω να τον πάς, και φυσικά να πάρεις τηλ και να ρωτήσεις και τις δασκάλες του για αυτό που έκανε..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

έφυγα για νάνι, είμαι πτώμα...καλό βράδυ Κατερίνα μου και υπομονή.. σκέψου πως αν δεν τον πάς, ίσως να σκεφτεί πώς ήταν ένα λάθος σου και το κατάλαβες γι αυτο και δεν τον πάς..εσύ συνέχισε ψύχραιμα όσο μπορείς και να μην στεναχωριέσαι...καληνύχτα!!!

θα τον παω αν δεν τον παω και λυγισω το χασαμε το παιχνιδι απλα ξερεις πρωτη φορα ειναι και στεναχωριεμαι ασε που καμια φορα σκεφτομαι οτι ειμαι γαιδουρα που αυτον τον καιρο καθομαι σπιτι και στελνω τον μικρο παιδικο ενω θα μπορουσα να τον κρατησω εδω , χαζες σκεψεις βεβαια γιατι τι τωρα τι τον Σεπτεμβριο που θα αρχισω δουλεια

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα ούτε εμένα το έκανε αυτό, μάλιστα την εβδομάδα προσαρμογής που την είχα πάει πέρσι τον Ιούνιο ήταν μια χαρά δεν ήθελε να φύγει.. Τον Σεπτέμβριο όμως που ξεκίνησαν κανονικά για 1 βδομάδα είχαμε κλάματα όταν την άφηνα.. Αλλά μετά συνήθισε και δεν είχε κανένα πρόβλημα!!! Κάνε υπομονή και σε καμία περίπτωση μην υποχωρήσεις γιατί το έχασες το παιχνίδι!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Οχι δεν θα υποχωρησω αυριο εξαλλου θα βαλουν μεγαληπαιδικη πισινα φουσκωτη στον κηπο και θα μπουν μεσα θα τα στειλουμε με μαγιω, ο δικος μου τρελαινεται για νερα μπανια κλπ και νομιζω οτι θα το ξεπερασει ευκολα

Καλημέρα!

Σήμερα είχα αναφορά ανά 1,5 ώρα, περίπου, στρατιωτικό καψόνι τα παιδάκια μου με πέρασαν..τώρα κοιμούνται και τα 3-:D!- όμως, σαν πουλάκια..

Κατερίνα, και εγώ το σκέφτομαι αυτό, περί του κάθομαι σπίτι και στελνω το παιδί μου σχολείο..να σου πώ κάτι? Τους κάνει καλό!!Αυτό θα σκέφτεσαι..!

Καλή σας επιτυχία για σήμερα, τί ακούω πίσίνες?Καλέ τέλεια θα περάσει!!

Αχ κορίτσια, σήμερα βγαίνει η προκήρυξη, θα κάνω αίτηση, θέλω να με πα΄ρουν ,αλλά σκέφτομαι τί θα κάνω και με το μωρό...να το πάω παιδικό?Και αν το πάω, θα είναι για έναν μήνα ρε γμτ, αφού τον Αύγουστο κλείνουν...

Να σας πώ την αλήθεια, σκέφτομαι εναλλακτικές του τύπου

1.Να την προσέχει ο άντρας μου στο γραφείο, ούτως ή άλλως η δουλειά τους είναι πολύ πεσμένη-ένας από τους λόγους που θέλω να δουλέψω-και επίσης λόγω της φύσης της δουλειάς, 1 το αργότερο θα φεύγω από το γραφείο..

2. Να την πάω στη μαμά μου στην Αθήνα για 2 εβδομάδες και μετά να την αναλάβει ο Βασίλης.

Και φυσικά έχουμε και το θέμα του Αυγούστου. Πρέπει να ρωτήσω στον παιδικό γιατί μέχρι πέρσι έκλειναν 2 εβδομάδες, αλλά φέτος είχαν πεί για όλο τον Αύγουστο..Σκέφτομαι να πάρει ο Βασίλης τις 2 εβδομάδες άδεια και μετά να αγγαρέψω και την πεθερά μου καμμιά εβδομάδα και μετά την μαμά μου και μετά τα στέλνω και τα 2 παιδικό...

Την έχουμε ανάγκη τη δουλειά, 1300 το μήνα είναι ρε γμτ και μέσα στο σπίτι μας..

Οφου πολλή σκέψη...και σκεφτείτε να μην με πάρουν!:D:D

Καλημερα!!! Μολις εβαλα τον Αλκη στο σχολικο ευτυχως σχετικα ευκολα παρολο που οταν ξυπνησε μου ειπε δεν θελω να παω σχολειο αλλα μετα μιλησαμε και ητανε μια χαρα.

Ιωαννα γνωμη μου ειναι αν εχεις εναλλακτικη μην πας το μωρο τοσο μικρο σε παιδικο αν μπορουν οι γιαγιαδες καπως να βοηθησουν αλλιως κανε υπομονη λιγο καιρο ακομα να κανεις στην επομενη προκυρηξη αιτηση , αν μπορει βεβαια και ο αντρας σου να την κραταει στην δουλεια τοτε ακομα καλυτερα, αλλιως αν βρεις καμια φοιτητρια να ερχεται ως την 1 σπιτι να την κραταει οικονομικα θα σου ερθει σχεδον το ιδιομε ταον παιδικο

Καλημερα κοριτσακια!πωπω Κατερινα δυσκολο με τον Αλκη......υπομονη θα προσαρμοστει ! Ο μικρος μου αδερφος πηγαινε σχολειο με το μπαμπα μου αστα θα μας πηρε θυμαμαι τοτε και κανα εικοσαημερο να τον αποχωριστει καθοταν κανονικα μαζι του του το πε ο δασκαλος να πηγαινει δε γινοταν αλλιως! βλεπεις δεν τον ειχαν στειλει παιδικο νωριτερα....

Ναταλια περαστικα σας .......γρηγορα!!!

Πωπω Ιωαννα τι περναμε οι γυναικες με τις δουλειες μας δε το συζητω...Εγω θα λεγα να την κραταει ο αντρα σου αν γινετε απεφυγε το παιδικο, εχει καιρο να παει, ασε που θα υπαρχουν και οι ιωσεις και ειναι μωρε πολυ μωρουλι ακομα!

Εχει η μικρη μου κατι μερες που κανει ψιλοδιαρροια ειπα μηπως ειναι καμια ιωσουλα αλλα δε περναει θα παρω σημερα το doc θα της δωσω γαλατακι τωρα αντι για φρουτο να δω πως θα παει!

Να σας ρωτησω κατι το αλουμινονερο το ζεσταινετε και το βαζετε κομπρεσσα ή ετσι μπαινει?

Που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια καλα η Ελιτα μπορει να ετοιμαζεται για τη μετακομιση, οι αλλες μετακομισανε ομως.....Κρδουλαααααααααααααα, Μαμυυυυυυυυυυυυυυυυυ που ' στε βρε!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Ουφ, τώρα με πήρανε από τον παιδικό, από το πρωί που πήγε ο Νικόλας κλαίει, δεν θέλει να φάει, δεν θέλει τίποτα. Πυρετό δεν έχει, κακά του έκανε πριν να φύγει και ούτε ξύπνησε νωρίς..μου είπαν θα του δώσουν μια πιπίλα μήπως θέλει να κοιμηθεί και θα με πάρουν σε λίγο πάλι...μου είπε η κοπέλα πως βγάζει πολλά σάλια, και λέω μήπως βγάζει δόντι και τον πονάει, μου είπε και αυτή το σκέφτηκα και του έδωσα λίγο ντεπόν..αχ Θεούλη μου!:(Τί να έχει?:(Περιμένω να ξυπνήσει και η μπέμπα να φάει ,αλλιώς θα την έπαιρνα και θα πήγαινα να τον πάρω..περιμένω ένα δεκάλεπτο και ξαναπαίρνω..

Γεωργία, αν έχει διάρροιες, συνήθως δίνουμε από φρούτα μόνο μήλο και μπανάνα, και μειώνουμε και τις μεζούρες γάλατος..δλδ αν φτιάχνεις 180 μλ με 6 μεζούρες, φτιάξε με 3..το πιο σωστό βέβαια να πάρεις τον παιδίατρο εννοείται!!

αχ βρε Ιωαννα τι τραβαμε οι μανουλες και εγω περιμενω να παει 11 να παρω να δω τι κανει. Ελπιζω να μην εχει τιποτα και να ειναι απλα γκρινια. Γεωργια και τα δοντακια κανουν καμια φορα διαρροιες ΄΄η μηπως της εβαλες κανενα καινουριο φρουτο? Αυτα που σου ειπε η Ιωαννα ειναι σωστα παντως αν συνεχισει υπαρχουν και γαλατα χωρις λακτοζη ειδικα για την διαρροια επισης κανε πιο πηχτο το ρυζαλευρο αν τρωει θα την βοηθησεις

Κατερινα , Ιωαννα ευχαριστω κοριτσακια μου της εκανα χτες πιο πολυ μηλο και λιγο αχλαδακι και καπως βελτιωθηκε!Και το απογευμα πιο πηχτο το ριζαλευρο και της επεσε βαρυ γμτ! το βραδυ δεν εφαγε πολυ γαλα και μου βγαλε και μια γουλιτσα στο ρεψιμο και παλι σημερα το πρωι! Σκεφτηκα και γω μηπως ειναι τα δοντια γιατι γκρινιαζει περιστασιακα πολυ, εχει πολλα σαλια και φαινεται να υποφερει !κοιταω μηπως εμφανιστηκε κατι αλλα τπτ! βαζει και τοσο βαθια το δαχτυλο που πνιγεται!

Ιωαννα μακαρι να μην ειχεο τπτ ο μικρουλης σου!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Πηρα και εγω στον παιδικο καλα ειναι τωρα παιζει αλλα το πρωι ητανε στεναχωρημενος οταν πηγε και δεν εφαγε τα φρουτα μονο λιγο κεικ, αχ Ιωαννα ελα να κανουμε συμπαρασταση εχθες οταν μου ειπε οτι με εψαχνε και γιατι εφαγε μαχαιρια στην καρδια ενιωσα αν και μπροστα του το παιζω χαλαρη:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...