Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα το κερασι αψογο ε!!! αφου λεω να το κανω και για την βαπτιση ........αν δεν βαρεθω!! γιατι ετσι ειμαι ενθουσιαζομαι στην αρχη και μετα βαριεμαι !!!!

Για το μαγαζι λες ή για την εκκλησια????

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για το μαγαζι λες ή για την εκκλησια????

για το τραπεζι , θα ηθελα να ειναι πανω στο τραπεζι και να το δεσω με ενα σχοινακι η κατι τετοιο που να εχει τα αρχικα του μπεμπη και μια ευχαριστηρια καρτουλα !! αλλα και παλι δεν αγχωνομια για την προκοπη μου γιατι ειχε και η νυφη μου παραγγειλει για το γαμο και τα ειχε βρει σε καλη τιμη κομπλε καπου γυρω στο 1 ευτω και μπορει και πιο κατω δεν θυμαμαι αλλα ηταν ετοιμο το γλυκο και λεω μηπως τελικα τα παρω απ εκει !!!

Εγω παλι σκεφτομαι να τυπωσω ευχαριστηριο στις χαρτοπετσετες και να τις διπλωσω ομορφα και να τις βαλω πανω στα πιατα....

Ειπαμε ιδεες εχω απειρες αλλα στο τελος μπορει και να τεμπελιασω...

mYQbp2.png

Εγω παλι σκεφτομαι να τυπωσω ευχαριστηριο στις χαρτοπετσετες και να τις διπλωσω ομορφα και να τις βαλω πανω στα πιατα....

Ειπαμε ιδεες εχω απειρες αλλα στο τελος μπορει και να τεμπελιασω...

τελικα ο λαος μας ειναι σοφς!! εαν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε χαχα:wink::wink::wink:

και να σου πω και κατι ??? καλα κανεις και βγαζεις φωτο την μικρουλα σημερα !!! ουτως η αλλως αυτο το ωραιο λευκο πουκαμισακι με τα χερακια πισω το φοραμε ολες !! οποτε καμια δεν σε παρεξηγει !! ειδικα φετος για εμενα το εχω καταευχαριστηθει!!! ειναι της μοδας νομιζω !!!!

Διαφημίσεις

Φόρεμα οχι νυφικό!!! Ναι περιμένω να αδυνατίσω λιγάκι (αν και δεν το βλέπω) για να αρχίσω να το ετοιμάζω!! Την ραφή θα την κάνει η μαμά μου!! Προσπαθώ να γλυτώσω οτι μπορώ απο λεφτά!!! Ευτυχώς τα περισσότερα τα είχαμε ήδη επιλέξει περισυ οπότε φέτος δεν έχουμε πολυ ψάξιμο!! Μόνο την οργάνωση και ετοιμασία!!!

Ή μάλλον θα ψάξω κάτι που δεν το υπολόγιζα πέρισυ που σχεδιάζαμε τον θρησκευτικό!!!! Σχέδιο για το φόρεμα που θα ράψω στην κορούλα μου για τον γάμο!!!!!! :):)

QUOTE]

Maria εγω φορουσα ενα φορεμανυφικο απο τα οικονομικα κ πολύ ευκολο να το φτιαξεισ και σε μοδιστρα..ιδου συνημενο

ανοιγε κατω κ ειχε λιγο δαντελα αλλα εκει που τελειωνει το στενο θα μπορουσες να το βγαλεισ κ να μεινεισ μετα με ενα φορεμα τελικα

post-24128-14825440273437_thumb.jpg

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

τελικα ο λαος μας ειναι σοφς!! εαν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε χαχα:wink::wink::wink:

και να σου πω και κατι ??? καλα κανεις και βγαζεις φωτο την μικρουλα σημερα !!! ουτως η αλλως αυτο το ωραιο λευκο πουκαμισακι με τα χερακια πισω το φοραμε ολες !! οποτε καμια δεν σε παρεξηγει !! ειδικα φετος για εμενα το εχω καταευχαριστηθει!!! ειναι της μοδας νομιζω !!!!

Συμφωνουμε απολυτα!! Αν και η μικρη κουραστηκε απο την πολυ πασαρελα και με πεθανε στην γκρινια μεχρι να κοιμηθει!! Και τελικα αποφασισαμε πως δεν μας παει καθολου το κοκκινο χρωμα στα ρουχα... η χαρα του μπαμπα μας που σαν τρελος αεκτζης αν ηταν δυνατον να της ειχαμε μονο κιτρινα ρουχα!!! (Τζενη νομιζω εδω τα χαλαμε λιγο!!)

mYQbp2.png

Συμφωνουμε απολυτα!! Αν και η μικρη κουραστηκε απο την πολυ πασαρελα και με πεθανε στην γκρινια μεχρι να κοιμηθει!! Και τελικα αποφασισαμε πως δεν μας παει καθολου το κοκκινο χρωμα στα ρουχα... η χαρα του μπαμπα μας που σαν τρελος αεκτζης αν ηταν δυνατον να της ειχαμε μονο κιτρινα ρουχα!!! (Τζενη νομιζω εδω τα χαλαμε λιγο!!)

Αυτο ειναι προληματακι..τι θα κανω με τον συμπεθερο που θα μου την κανει αεκτζου!!!!!!

δεν πειρααζει ομως ! σου ειπα !! σας θελουμε οπως και να ειστε !!!!

και σιγα μην δεν της παει το κοκκινο !!! αυτης ολα της πανε λεμε !!!

χαχαχαχαχα...

της εχει κανει συμφωνια απο τωρα πως το μονο που δεν θα δεχτει απο την κορη του ειναι να του φερει γαμπρο ολυμπιακο!!! οχι τιποτα αλλο... για το δικο του καλο λεει!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...