Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλείσιμο Εκκλησία και χαρτί βάφτισης από ληξιαρχείο

Κλείσιμο Κέντρο

Προσκλητήρια

Μπομπονιέρες- μεγάλες και παιδιών ή μόνο ένα σχέδιο

Γλυκά κέρασμα ή/και γλυκά τραπεζιού

Στολισμός εκκλησίας- αν επιτρέπεται, ρωτήστε!!

Στολισμός κέντρου

Κλόουν ή διασκεδαστής παιδιών- αν έχετε πολλά παιδάκια, αξίζει

Φωτογράφος-βίντεο

Ρούχα μαμάς, μπαμπά, αδερφών και φυσικά..του μωρού!!

Δώρο νονάς/νονού/νονών

Βιβλίο ευχών

και κάποιες συμβουλές..συνεννοηθείτε αν μπορείτε με νονούς για το τί περίπου σκέφτονται να πάρουν και αν έχετε κάποιο θέμα για την βάφτιση, ενημερώστε τους. Επίσης, οι νονοί παίρνουν, ρούχα, λαμπάδα, στολισμό κολυμπήθρας, σταυρό, μαρτυρικά..

Τις παιδικές μπομπονιέρες μοιράστε τις στο κέντρο μαζί με την νονά/νονό..

Αν είναι καλοκαίρι, και μοιράζετε γλυκό στην εκκλησία, φροντίστε να έχετε πάρει μικρά μπουκαλάκια νερό για τους καλεσμένους

Τα μαλλιά σας μην τα αφήσετε μοιραίααααααααα..καλό είναι να έχετε κάνει κάποιο χτένισμα "μαζεμένο' γιατί το μωρό θα τα τιμήσει ιδιαίτερα :D

Μην φορέσετε στράπλες ή ραντάκια που πέφτουν..πιστέψτε με , δεν βολεύει!!

Αυτά προς το παρόν...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα!!!

Περαστικα στην Ναταλιτσα και σε ολα τα αρρωστουλικα μωρουλινια.

πηγα και αφησα τον Αλκη παιδικο και θα μου τον φερει στο σχολικο στην μια πρωτη μερα σημερα μονος χωρις εμενα και τον περιμενω πως και πως.

Καλε πιασατε παλι τα συγκινητικα τι παθαμε τον τελυταιο καιρο ολο τετοια λεμε??

Εμας η συλληψη της μπεμπας εγινε στο ταξιδι του μελιτος στην Σαντορινη πρωτη φορα που αφεθηκαμε ελευθερα μετα τον Αλκη και κοριτσια την ενιωσα την συλληψη ενιωθα πολυ περιεργα για λιγη ωρα μετα και ημουνα σιγουρη οτι εμεινα εγκυος χωρις να ξερω αν ειχα ωορηξια ΄΄η οχι ειχε τρελαθει και ο κυκλος μου τοτε. Μετα απο 10 μερες εκανα το self clear που δειχνει απο νωρις και βγηκε μια αχνη ροζ γραμμουλα και τρελαθηκαμε απο την χαρα μας.

Γερα να ειναι τα παιδακια μας και ευτυχισμενα και να τους κανουμε πολλα αδερφακια:D:D:D

Εγω για την βαφτιση παρολο που θα γινει 29 Μαιου σε ενα σχεδον χρονο εχω βρει ηδη χωρο και ευτυχως ο χωρος εχει δικο του εκκλησακι και θα κανω το μυστηριο εκει, 29 Μαιου ειναι σημαδιακη μερα η μερα που εκανα το τεστ και μαθαμε οτι εχουμε σπορακι και τυχαια του χρονου πεφτει Κυριακη περισυ ητανε Παρασκευη!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κορίτσια καλημερα!!!

Είναι πολύ συγκινητικά όλα όσα λέτε!! Εγώ σαν αύριο (09.06.2009) έκανα τη β-χοριακή και έμαθα οτι είμαι έγκυος!! Φοβερή εμπειρία....

Όσο για την βάπτιση, εμείς θα την κάνουμε 07.11.2010 (τότε βρήκαμε ελεύθερη ημ/νια) παρόλο που κλείσαμε απο αρχές Μαίου (μαζί με τον θρησκευτικό γάμο)...

Να είμαστε όλοι καλά για να κανονίσουμε τις βαπτίσεις των μωρών μας...

Φιλιά!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Εμείς θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο και βάπτιση μαζί στις 26 Σεπτεμβρίου εδω στην Χαλκίδα αντι για το χωριό. Θα τα φτιάξω ολα μόνη μου για να μου έρθουν και πιο οικονομικά!! Θα έχουμε μια μπομπονιέρα για ολους και μια παιδική για τα παιδάκια κάτω των 12 ετών!!!

Αυτή την μπομπονιέρα έχω φτιάξει!!! Δηλαδή μονο τα κορδόνια εχω φτιάξει προς το παρόν και εχω περάσει τις καρδουλες στο σατεν και στην οργάντζα την υπόλοιπη συναρμολόγηση θα την κάνω τον Αύγουστο. Πως σας φαίνεται; Είναι όλη λευκή!! Και θα μου βγεί 1,35 λεπτά η μία!! Για να μου την φτιάξουν μου ζητούσαν 3,80Ευρώ!!!

picture.php?albumid=332&pictureid=2091

picture.php?albumid=332&pictureid=2092

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Φόρεμα οχι νυφικό!!! Ναι περιμένω να αδυνατίσω λιγάκι (αν και δεν το βλέπω) για να αρχίσω να το ετοιμάζω!! Την ραφή θα την κάνει η μαμά μου!! Προσπαθώ να γλυτώσω οτι μπορώ απο λεφτά!!! Ευτυχώς τα περισσότερα τα είχαμε ήδη επιλέξει περισυ οπότε φέτος δεν έχουμε πολυ ψάξιμο!! Μόνο την οργάνωση και ετοιμασία!!!

Ή μάλλον θα ψάξω κάτι που δεν το υπολόγιζα πέρισυ που σχεδιάζαμε τον θρησκευτικό!!!! Σχέδιο για το φόρεμα που θα ράψω στην κορούλα μου για τον γάμο!!!!!! :):)

Αυτο σκέφτομαι!! Αν κάποιος μου έλεγε πριν 1,5 χρόνο που σχεδιάζα τον θρησκευτικό γάμο πως θα τον συνδίαζα με βάπτιση θα τον έλεγα τρελλό!!! Τόσο πολυ με είχαν απογοητεύσει οι γιατροί!!! Κανονικά τώρα θα είχα αρχίσει ήδη την θεραπεία, ενω εγω τώρα εχω το Μαρινάκι μου!!!!!!!!!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Φόρεμα οχι νυφικό!!! Ναι περιμένω να αδυνατίσω λιγάκι (αν και δεν το βλέπω) για να αρχίσω να το ετοιμάζω!! Την ραφή θα την κάνει η μαμά μου!! Προσπαθώ να γλυτώσω οτι μπορώ απο λεφτά!!! Ευτυχώς τα περισσότερα τα είχαμε ήδη επιλέξει περισυ οπότε φέτος δεν έχουμε πολυ ψάξιμο!! Μόνο την οργάνωση και ετοιμασία!!!

Ή μάλλον θα ψάξω κάτι που δεν το υπολόγιζα πέρισυ που σχεδιάζαμε τον θρησκευτικό!!!! Σχέδιο για το φόρεμα που θα ράψω στην κορούλα μου για τον γάμο!!!!!! :):)

Δεν μπορεις να κανεις το ιδιο σχεδιο με το δικο σου???

Φαντασου το ..... θα ειναι τελειο!!!

mYQbp2.png

Γιώτα, τέλεια ιδέαααααααααααα!!!

Εγώ θέλω στην βάφτιση της μπέμπας, όπως και στου Νικόλα, να ταιριάζουν τουλάχιστον τα χρώματα που φοράμε σαν οικογένεια..στον Νικόλα, το φόρεμα μου ήταν γκρι-φούξια και ο Βασίλης φορούσε γκρί παντ-μωβ πουκάμισο..είναι πολύ ωραία, φαίνεται ωραία και η φωτό..

Μαρία, στις παιδικές θα βάλεις κουφετάκια?Για πιο ευκολία, πάρε μικρά πουγκιά και βάλε σμαρτις, θέλεις διευθύνσεις για υλικά?

www.eshopgamou.gr

www.veryniceday.gr

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Γιωτάκι κάπως έτσι θα ειναι το σχέδιο!!! Αυτο το φόρεμα μου είχε αρέσει παρα πολυ!!!!

Ιωάννα εχω ήδη παρει ροζ τούλι, ροζ κορδόνια και ροζ πεταλουδίτσες για να φτιάξω τις σβούρες!!! Σκέφτηκα να της κανω με πολυ χρωμμα τουλια αλλα μετα αποφάσισα πως κοριτσάκι εχω και αυτό θέλω να φανεί!! Πήρα και δυο τελάρα ροζ και φούξια για να τις βάλω καθώς και κάτι χάρτινα καλαθάκια με ρίγες ροζ και φουξια για να τα γεμίσω ζαχαρωτά!!! Τώρα ψάχνω να βρω ενα είδος χαρτιου υφάσματος για να βάλω μέσα στα καλαθάκια πριν βάλω τα ζαχαρωτά!!!!

Θα βάλω και στις μπομπονιέρες της μικρής κουφέτα για να μην μου μείνουν απο τις μεγάλες μπομπονιέρες!!!

Χαχα σουπερ ειναι η μικρή!!!!! Εμείς έχουμε 4 πιπίλες (2 νύχτας και 2 ημέρας) και με δυσκολία μας φτάνουν!!!

Τωρα την έβαλα στο ριλαξ της!!! Εδω και δέκα λεπτά κάθεται!!!!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

τι ωραια πραγαμτακια συζητατε καλε σημερα !!!!

το σκαθαρι εγω το συνελαβα καπου στις 25-27 μαιου !!!! αφου του το ειπα !! του λεω εχεις ακριβως ενα χρονο ζωης!!! τι συγκινητικο που ειναι ρε κοριτσια !!!!

μαρακι πολυ ωραιεες οι μπομπο !!! αντε με τοκαλο !! και ωραια και η ιδεα της συμπεθερας!!!!

ιωαννα να σαι καλα με την λιστα !! ειδες αν εχει κανεις εμπειρια !!!!!! και εγω σιγα σιγα να τελειωσω λιγο με τα τρεχαματα της δουλειας και ξεκιναω !! περιπου ξερω τι θελω!!! και θα τα κανω και εγω μονη μου !!

εμενα ρε κοριτσια το σκαθαρι κανει γουλιτσες μετα τις 2 ωρες που εχει φαει και μυριζουν και καπως ξινα! την ρωτησα και μου ειπε να το παρακαλουθησω μηπως εχει κρυωσει η κοιλιτσα του και να την ξαναπαρω !! ε μα !! καιρος ειναι αυτος ??? εσας σας εχει συμβει κατι παρομοιο ????

ναταλακι περαστικουλιαααα!!!!!

καλα το κερασι αψογο ε!!! αφου λεω να το κανω και για την βαπτιση ........αν δεν βαρεθω!! γιατι ετσι ειμαι ενθουσιαζομαι στην αρχη και μετα βαριεμαι !!!!

Kalhmera κοριτσια τι κοιταται?για βαπτησεις?εγω περσι του αγιου πνευματος ειχα κανει το τεστ και ειχε βγει θετικο!!!!νομιζω 7 ιουνιου ηταν ή 8?τοχω γραψει καπου.

το ωραιο ειναι πως ενα μηνα πριν ειχα παρει αγκαλιτσα τον μπεμπη μιας φιλης μου στο χωριο που γεννησε γεναρη και ενα μηνα μετα εμεινα εγκυος.

Φετος το πασχα πηρεη κολλητη μου απο το σχολειο τον μπεμπη αγκαλια μαλιστα τον ειχε μια ωρα και ειχε κοιμηθει πανω της, ποτισε καλα καλ μωρουδιλα χαχα και χτες εμαθα πως ειναι εγκυος 7 εβδομαδων.ενα μηνα κι αυτη μετα εμεινε εγκυος και θα γεννησει και αυτη γεναρη.Φοβερο?

Εντομεταξυ γεννηθηκανε χριστουγεννα, 40ντησανε της αναλυψεως.ειμαστε απιστευτοι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...