Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμάς!

Η μικρή και εμένα πάλι βούλωσε με μύξες..αμάν πια μωρέ!Να αποφασίσει λίγο ο καιρός τί θα κάνει, γιατί σπάνε τα νεύρα μου?Ο Νικόλας τα πρωινά μόλις ξυπνήσει βήχει ακόμα, παρόλο που κάνουμε εισπνοές 20 ημέρες!:roll::confused:

Και οι μύξες, μύξες!!!Πλάκωσα τη μπέμπα στους ορούς και στο ξεβούλωμα να την σκαπουλάρουμε, θέλω να πάμε και για το εμβόλιο αύριοοοοοο...ουα!!

Ναταλία, περαστικά κορίτσι μου!Αχ αυτή η μαστίτιδα..άτιμο πράγμα!Δύο φορές έχω κάνει..πρόσεχε πολύ, περαστικούλια και στα μωράκια σου!

Μαρία μου, αχ έχεις τρελαθεί με την κουκλίτσα σου ε?Λογικό είναι...ένα σου λέω!Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα..!!!

Κορίτσια, για τις βαφτίσεις, ναι τρέξτε όπως σας είπα! Αν θέλετε, κάνουμε έναν κατάλογο με το τί πρέπει να γίνει, όπως είχαμε κάνει με βαλίτσα μαιευτηρίου..:D

Φιλάκιαααααααααααααα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!!

Ειχαμε ησυχο βραδυ αποψε και το πρωι ξυπνησε στις οχτω μου ρουφηξε το ενα στηθος και κοιμηθηκε στο καπακι!! Ειπα να ξαναπεσω και εγω αλλα εχω μπολικο σιδερο και ειπα να σηκωθω να το κανω πριν πιασουν οι ζεστες του μεσημεριου... εκανα καφε, εκατσα στο μπαλκονι και επιασα το τηλεφωνο!! Δεν με βλεπω να σιδερωνω...τσαμπα εχασα τον υπνο μου!!

Αχ βρε κοριτσια το μυαλο μου σημερα ειναι κολλημενο.. περισυ τετοια μερα εκανα την εμβρυομεταφορα :P.... Απο τετοια ωρα ειχα την μικρουλα μου μεσα μου... ειδα στον υπερηχο μια κουκιδα - ενα εμβρυο οχτω κυταρρων.... θυμαμαι απο την συγκινηση ειχα χασει τα λογια μου.. και μετα βεβαια 15 μερες αγωνιας... θα πιασει - δεν θα πιασει΄... ακινησια στο κρεβατι και πολυ αγωνια... δεν ξεκολλαει το μυαλο με τιποτα!! Σιγα μην κανω σιδερο... θα κατσω να χαζεψω το παιδακι μου που κοιμαται :tongue:

Βρε κοριτσια δεν ειναι πανεμορφα τα παιδακια μας οταν κοιμουνται?????

mYQbp2.png

Ναταλία περαστικά σου!!!! Και σε εσένα και στα μικρά!! Πέρα από το ντουζ προσπάθησε να αδειάσεις και το στήθος σου!!

Όλγα σε ένα εργαστήριο στην Χαλκίδα θα κάνω τις υπόλοιπες μάγιερ, μην τρέχω Αθήνα!! Εξάλλου συνολικά είναι 6 μάγιερ σε 6 διαφορετικές μέρες!! Στο Αγλαϊα Κυριακού ήμασταν!! Να μας πεις τι θα σου πουν!!

Σʼευχαριστώ Ιωάννα μου!!! Αχ κάθε μέρα με ξετρελλαίνει ολο και περισσότερο!! Εκει που λεω δεν πάει άλλο, ολο και κάτι καινούργιο κάνει η βατραχίνα μου!!! Και εμείς με ορούς είμαστε!!

Εχει ένα θεματάκι με το λαιμό της, ή τα φλέγματα από την μύτη έχουν κατέβει εκεί ή ακόμα δεν έχει αναπτυχθεί καλά ο λαιμός της με αποτέλεσμα να είναι πιο στενός σε ένα σημείο. Το παλεύουμε!! Τώρα που εχει αρχίσει να τραγουδάει και να λεει πολλες κουβεντουλες βλέπω πως είναι βραχνιασμένη. Η παιδιατρος λεει πως είναι φυσιολογικό για την ηλικία της και θα φύγει!!! Έχετε ακούσει κάτι σχετικό;

Γιώτα είσαι και εσύ χαζομαμά!!! Και εγώ έτσι σκέφτομαι!!! Στις 17 Μαίου που έγινε η συλληψη της πήγα και αναψα ένα κεράκι στην εκκλησία!!! Θα πάω και στις 21 Ιουνίου που είναι η ημερομηνία που έκανα το τέστ!!! Όσο σκέφτομαι το άγχος περισυ για το αν ειναι εξωμήτριο, τους πόνους, τα καφέ υγρά, το πόσο τρομοκρατημένη ήμουν για το αν θα καταφέρω να την έχω και φέτος τις ίδιες μέρες θα την έχω στην αγκαλια μου!! Βουρκώνουν τα μάτια μου μόνο που τα σκέφτομαι!! Είμαι τοσο απίστευτα απεριόριστα ευγνώμων για την κόρη μου που νίωθω πως δεν θέλω τιποτα αλλο να ζητήσω απο τον Θεο περα του να την έχει καλά και εμάς μαζί της για να την μεγαλώσουμε σωστά!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημέρα και από εμάς!

Η μικρή και εμένα πάλι βούλωσε με μύξες..αμάν πια μωρέ!Να αποφασίσει λίγο ο καιρός τί θα κάνει, γιατί σπάνε τα νεύρα μου?Ο Νικόλας τα πρωινά μόλις ξυπνήσει βήχει ακόμα, παρόλο που κάνουμε εισπνοές 20 ημέρες!:roll::confused:

Και οι μύξες, μύξες!!!Πλάκωσα τη μπέμπα στους ορούς και στο ξεβούλωμα να την σκαπουλάρουμε, θέλω να πάμε και για το εμβόλιο αύριοοοοοο...ουα!!

Ναταλία, περαστικά κορίτσι μου!Αχ αυτή η μαστίτιδα..άτιμο πράγμα!Δύο φορές έχω κάνει..πρόσεχε πολύ, περαστικούλια και στα μωράκια σου!

Μαρία μου, αχ έχεις τρελαθεί με την κουκλίτσα σου ε?Λογικό είναι...ένα σου λέω!Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα..!!!

Κορίτσια, για τις βαφτίσεις, ναι τρέξτε όπως σας είπα! Αν θέλετε, κάνουμε έναν κατάλογο με το τί πρέπει να γίνει, όπως είχαμε κάνει με βαλίτσα μαιευτηρίου..:D

Φιλάκιαααααααααααααα!!!

Για κάν΄τε για καν'τε γιατί από εκκλησία είμαι εντάξει, θα τα κάνω στο εξοχικό σε ένα εκκλησάκι που δεν έχει πολλή κίνηση και φαντάζομαι θα βρω. Αλλά όλα τα άλλα....

Διαφημίσεις

Αχ τι μου θυμησες τωρα.Εγω σαν αυριο την ωοληψια και 12 του μηνα την εμβρυομεταφορα!!

Και τωρα τα εχουμε αγκαλια Γιωτα μου!!!

Κοριτσάκια συγκινούμαι..... Κι εγώ κάποια από αυτές τις μέρες τον έπιασα θεωρητικά το σκιουράκο. Δεν έχουμε αποφασίσει αν ήταν μια Τετάρτη ή μια Κυριακή, αλλά κάπου εδώ κοντά ήταν. 26 Μαιόυ ήταν η τελευταία περίοδος.....

Σας το ειπα δεν παω καλα σημερα... πηγαινω εκει που κοιμαται και την χαιδευω και την φιλαω και στο τελος θα την ξυπνησω και θα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο...

Ναι βρε Ολγα τα εχουμε αγκαλια!! Θυμαμαι χαιδευα την κοιλια μου και εκλαιγα... βαλαμε τρια βεβαια αλλα η τυχερη ηταν η μικρη μου....... ωοληψια εκανα στις εξι του μηνα ... και εμβρυομεταφορα σαν σημερα... περισυ ηταν ανημερα του Αγιου Πνευματος.. να προστατευει το παιδακι μου!!

Οταν γεννησα γελουσα με τον γιατρο μου γιατι του εφαγα 2 τριημερα... (γεννησα τριημερο Καθαρας Δευτερας)... :tongue:

mYQbp2.png

Αχ κορίτσια μου, και εγώ θυμάμαι πολύ καλά..

Συζητούσαμε με τον άντρα μου για το πότε θα ξεκινήσουμε προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι και μου λέει, δεν χρειάζεται να προγραμματίζουμε, ας ξεχάσουμε τις προφυλάξεις και όποτε θέλει ας έρθει..

Ε βρε κορίτσια την 1η φορά χωρίς προφύλαξη, 18 Μαϊου, ήρθε η μπέμπα..το θυμάμαι πολύ καλά, γιατί την επόμενη ημέρα κάθησα να υπολογίσω πότε θα έχω ωορηξία- ναι, δεν είμαι πολύ του αυθόρμητου- και βλέπω 17,18,19 οι "καλές ημέρες"..και έτσι και έγινε!Ο άντρας μου δεν το πίστευε, χαχαχα..

Λοιπόν, φτιάχνω λίστα και ανεβάζω και προσθέτετε και εσείς..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...