Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα !!!

Εμεις κανονισαμε για βαφτιση 24 Οκτωβριου.. Cate αν θες για τοσο νωρις δυσκολα τα πραγματα... Εμεις αρχικα ψαχναμε για 10 Οκτωβρη, βρηκαμε, αλλα μετα μας ανακοινωσαν απο την εκκλησια οτι δεν επιτρεπουν στολισμο, ουτε μεσα, ουτε εξω..... και λεω καλα μεσα να το καταλαβω... αλλα εξω γιατι οχι??? ειναι λεει εντολη του μητροπολιτη... ετσι και εμεις βρηκαμε μια φανταστικη εκκλησια στην ηλιουπολη που ειναι αλλη μητροπολη αλλα ειχε μονο για 24.. λετε να ειναι αργα ρε γμτ??

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!Τι κάνουν τα μωράκια;;Εμεις χθες είχαμε βαφτίσια και σήμερα απότο πρωι βόλτες...αλλα κορίτσια θέλω διακοπές εσκασα μια εκδρομή κατι αλλα δεν το βλέπω με τη δουλειά του να πηγαίνουμε σύντομα ...μάλλον Αύγουστο.Βάφτιση ουτε εγώ εκλεισα αλλα σκέφτομαι κι εγω 25 Σεπτεμβρίου ,για γάμο δεν ξέρω ακόμα δεν αποφασζίσαμε αν θα κάνουμε και θρησκευτικό .

Καρδούλα πίνετε χυμο΄΄΄Τέλεια ζηλεύουμε και εμας μας είπε ο γιατρός τον άλλο μηνα αρχίζουμε φρούτο.

Λιτσακι χαρούμενα μηνογενέθλια ..

Huida 21 κιλα πως τα έχασες για βαλε μας την δίαιτα γιατι κι εγω τόσα θέλω να χάσω μεχρι την βάφτιση και μου φαίνεται φυσικά αδύνατον!

Κατερίνα καλή πρωτη μέρα στον παιδικό εύχομαι...δ'υσκολο εε;;;

Ιωάννα και η δικια μου πεθερά οταν έρχεται γαλακτομπούρκο και πιτες του κάνει γκργκργκρ...και οταν της λέει οτι κάνω κι εγώ νευριάζει...

Ελιτα κούκλα στις φωτογραφίες!

mz6Up2.png

τι κανετε μανουλες??

που χαθηκατε ολες? εμεις πηγαμε μαζι σημερα στον παιδικο κατσαμε 2 ωριτσες για αρχη και ξαναγυρισαμε σπιτι αυριο θα παμε θα κατσω μαζι του μια ωρα και μετα θα τον αφησω και το μεσημερι θα μου τον φερει το σχολικο. Καλα πηγε σημερα πηγα και εκατσα και μια ωρα στο γραφειο με αλλες μαμαδες για να κανουμε μικρο αποχωρισμο και να μην με βλεπει και μια χαρα δεν με ζηταγε πολυ!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalimera koritsia!

den prolaveno na sas diavaso oles!elpizo na iste oles kala!!!!!

natasa ,katerina me siginisate!!!!

elita psifizo ayto to kormi lepti kai gimnasmeni !!trelo kormi xoreftrias!!!!!enoite oti kai tora ise kormara kai exeis soma san na mi genises ...!!!!

...alla den boro ayta ta mirolatrika...an to theleis to kormi sou piso..sto xeri sou einai ...ki ase ton adra sou na leei...simasia exei na exeis aytopepithisi...an tha exeis aytopepithisi tha ton kounas kai tha tou aresei!!!!

koritsia me to stithos ti ginete;emena exei bei kanonika sta soutien mou.

καλημερα.σε ειδα στις φωτος κορμαραααααα!!!!!!εμενα το στηθος δεν εχει επιστρεψει χαχα!!!!!αλλαδεν με πειραζει οσο θηλαζω.οσο για τα υπολοιπα, θα μπουμε σιγα σιγα σε μια σειρα, γυμναστικη χρειαζομαι.απο κιλα θαθελα 5-6 και θαμαι πολυ ευχαριστημενη.

κοριτσια σε μια βδομαδα μετακομιζω!!!!

λιτσακι χαρουμενα μηνογενεθλεια,μεγαλωνουν τα μπεμπακια μας

PN8Qp2.png

csXep2.png

τι κανετε μανουλες??

που χαθηκατε ολες? εμεις πηγαμε μαζι σημερα στον παιδικο κατσαμε 2 ωριτσες για αρχη και ξαναγυρισαμε σπιτι αυριο θα παμε θα κατσω μαζι του μια ωρα και μετα θα τον αφησω και το μεσημερι θα μου τον φερει το σχολικο. Καλα πηγε σημερα πηγα και εκατσα και μια ωρα στο γραφειο με αλλες μαμαδες για να κανουμε μικρο αποχωρισμο και να μην με βλεπει και μια χαρα δεν με ζηταγε πολυ!!!

ετσι ανεξαρτητος ο μπουμπουκος

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε μανουλες??

bravo kateria!!! pou ton pas telika se pio paidiko;

i neraidoula pos einai?ti ekanes gia ton pyreto?

i foufou tin sinagonizete sta kila...6200 parakalo!!!po po ti tha kano..kanonika apo ton 5o kai meta prernoun ligotero?

inka

AW3sp2.png

xaxaxa ινκα λες τελικα να μας περασει η φουφουλα και να χασουμε το στεμμα της χοντρουλας??? εμεις ειμαστε 7.600!!!

για τον πυρετοδωσαμε ντεπονακι το οποιο βεβαια εφτυνε αλλα ευτυχως μας κρατησε μονο μια μερα και τελος μετα.

τον Αλκη τον πηγα σε εναν που λεγεται Γελαστο Πορτοκαλι στου Παπαγου πολυ καλος ειναι!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατερίνα, μπράβο!!

Σήμερα ο Νικόλας με έπρηξε για να κοιμηθεί για μεσημέρι. Και ξέρω πώς αν τον άφηνα, κατά τις 7 θα μου έλεγε να κοιμηθεί για βράδυ και μετά θα ξυπνούσε από τις 4 το ξημέρωμα!Πήγε για ύπνο 4:30, αφού ήπιε και γάλα και τώρα μόλις τελειώσω το μνμ πάω να τον ξυπνήσω..

Την Τετάρτη που τελειώνει η μπέμπα με την αντιβίωση, θα την πάω για το εμβόλιο, να δούμε θα έχει πάρει λίγο βάρος..?

Να είμαστε καλά, το απόγευμα μετά θα στείλω και τον Νικόλα με τον μπαμπά του, να δεί και αυτός την γλύκα..ο Νικόλας από μια φορά που είχε πάθει λαρυγγίτιδα και τον πήγαμε στις 1 το βράδυ στη γιατρό, έχει πάθει μια ψιλοφοβία..δεν θέλει με τίποτα να ανοίξει το στόμα για να δει η γιατρός το λαιμό του.Και τσιρίζει, και κλαίει..την προηγούμενη φορα είχα δεινοπαθήσει, η γιατρός μόνο που δεν έκλαιγε " δεν μπορώ να νιώθω πώς τον βασανίζουμε" μου λέει ..ας πάει λοιπόν με τον μπάμπα του,. χεχε!!

Τις τελευταίες ημέρες το έχω παρακάνει με το φαγητό, από το βράδυ τέλος, να συμαζευτούμε πάλι...

Σοφία, που είσαι????όλα καλά ελπίζω..

Παώ να ξυπνήσω το αστεράκι μου, καλό μας απόγευμα...

Α κορίτσια!Σε 1 μήνα έχουμε γενέθλια!!!Πρέπει να αρχίσω να οργανώνω το πάρτυ..

Επίσης, οι μανούλες που κανονίζετε για βάφτιση...για συμαζευτείτε λίγο και αρχίστε ετοιμασίες, μην ξεχνάτε πως μεσολαβεί ο Αύγουστος που είναι "νεκρός" μήνας για τα πάντα..δλδ εσείς που κανονίζετε ιδιαίτερα για Σεπτέμβρη..

φιλάκια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

bravo kateria!!! pou ton pas telika se pio paidiko;

i neraidoula pos einai?ti ekanes gia ton pyreto?

i foufou tin sinagonizete sta kila...6200 parakalo!!!po po ti tha kano..kanonika apo ton 5o kai meta prernoun ligotero?

Καλέ εμείς είμαστε ήδη 6200 και είμαστε και 20 μέρες μικρότεροι..... Μια χαρά είναι η φουφού....

Διαφημίσεις

ioanna σ ευχαριστω για την συνταγη ! τωρα κανω το γλυκο του κουταλιου και επειδη εγω δεν τα τρωω ειπα να τα κανω σοκολατενια να παρω κανα κιλο παραπανωωωωω

εμεις λεμε για βαπτιση τελος σεπτεβρη, εχουμε κλεισει κεντρο και εκκλησια και πρεπει να δω τι θα κανω με τα υπολοιπα αλλα μου φαινεται πως ειναι ακομα μακριααααα, μαλλον πρεπει να στρωθω ομως !! εχεις δικιο !!

καλα ειμαστε και σημερα με γκρινια πολυ ομως !!! ανυποφορη και εχω και την δουλεια να τρεχει και ειμαι μεσα στην κουραση!!!

αληθεια σοφι που εισαι καλε ???????

κατερινα καλη αρχη!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!! Οπως καταλαβαίνεται μαζευόμασταν τόσες μέρες!!!

Το κοριτσάκι μου έχει αρχίσει τα τραγούδια και με κάνει να βουρκώνω απο συγκίνηση!!! Μεγάλωσε το μωρό μου!!!!

Πάρος υπέροχες οι μπομπονιέρες!!! Αν θυμάμαι καλά αυτές ειναι για φίλη σου ε; οχι για εσας;

Γιώτα τι κάνει η μικρή; ξενυχτάει ακόμα; Πολύ ωραία η ιδέα για πρόσκληση!!!!

Ωχ Ολγα ελπίζω να μην σας κρατήσουν μέσα!!! Απο τους γιατρούς και τις νοσοκόμες είμαι ικανοποιημένη αλλα απο το νοσοκομείο οχιι!!! Πέρα του οτι δεν καθαρίζουν καλά, χωρίζουν τους θαλάμους ανα περίπτωση και οχι ανα ηλικιά!! Εμείς είμασταν με ενα μωράκι 6,5 μηνών, ενα παιδάκι 3,5 ετών και ενα άλλο 12 ετών!!!!!! Η δικιά μου είναι ακόμα στην αποστείρωση θα έπρεπε να την βάλουν σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον!!! Ασε που ο χώρος για τα μωρά ειναι ασφυκτικά μικρός!!! Φαντάσου είχα μια μικρή καρέκλα δίπλα απο την κούνια της!! την έπαιρνα αγκαλιά να την θηλάσω και το παιδί μου δεν χώραγεεε!!!!!Να πας προετοιμασμένη!! Επίσης να νοικιάσεις καρέκλα απο την πρώτη ημέρα γιατι αλλιως δεν παλευεται!! Πάντως τις μάγιερ μπορεις να τις κάνεις και έξω!! τι ταμείο έχεις; Εγω την άλλη εβδομάδα εχω να κάνω 3 διαδοχικές μάγιερ, θα μου τις γράψουν στο βιβλιάριο της μικρής, θα συλλέξω τα κόπρανα και η ανάλυση θα γινει σε συμβεβλημένο εργαστήριο!!!

Κατερίνα αν και δεν έχει ανεβάσει πυρετό μέχρι σήμερα η παιδιάτρος μου έχει πει να της δίνω ντεπόν ακόμα κι αν ειναι ανήσυχη!! Της το δίνω σιγά σιγά με συριγγα την οποία βάλω στην άκρη του στόματος της εκει που κλείνουν τα χείλη της!! Λίγο λίγο το πίνει!!

Huida τι όμορφα!!!!! Είναι υπέροχο αυτό που κάνετε!! Μπορεί να ειμαστε γονείς αλλα εξακολουθούμε να είμαστε ζευγάρια!!! Πρέπει να βρούμε και εμείς χρόνο να το κάνουμε!!!!!

Χαρά στο κουράγιο σου με τα κιλά!!! Εγω έχω κολλησει στα 12 εδω και 3 μήνες!!! Θέλω αλλα 7,5 για το προ εγκυμοσύνης και αλλα 17,5 για τα κανονικά μου!!!

Νατάσσα μου δίκιο έχεις.. κάνε λιγο κουράγιο ακόμα.. τόσα αντεξες μέχρι τώρα!!

Καρδούλα να του δώσεις ενα φιλάκι στην πατουσίτσα!! Τι καλά!! Και σκεφτομουν πως να τα πηγαίνατε!!! Μεγάλωσε ο πριγκιπάκος σου!!!

Λιτσάκι να την χαίρεσαι!!! Αχ αντε να γιορτάσουμε και τον πρώτο χρόνο της ζωης τους!!! Τότε θα κανουν και βηματάκια!!! Μας φαντάζεστε;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα κοριτσια!Καλημερα μπεμπάκια!

Αχ Μαρακι αυριο θα παμε.9 το πρωι θα ειμαστε εκει.Παρακαλέσαμε τον γιατρό να μην μεινουμε μεσα και ειπε οτι θα κανει τα πάντα να τελειωσουμε πριν το 24ωρο

Προετοιμασμενη πάω για οτι θα αντικρίσουν τα ματακια μου αλλα προετοιμασμενη και για καυγα αν χρειαστει.Το πολυ πολυ να με δειτε στην τηλεοραση χαχαχαχα

Δημοσιο εχω.

Αυτο το κατα περιπτωση δεν ειναι λάθος αλλα θα επρεπε να συνδιαζουν και καπως την ηλικια.Σε ποιο την πας?

Εμεις στο αγια Σοφια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Ξύπνησα με απίστευτο πόνο στο ένα στήθος, με δέκατα και νιώθω χάλια.. Πήρα τον γυναικολόγο και μου είπε μάλλον μαστίτιδα είναι αλλά πριν πάρω αντιβίωση να κάνω πολύ ζεστό ντους και να κάνω μασάζ με σφουγγάρι και αν δεν περάσει να τον ξαναπάρω...

Εν τω μεταξύ έχω και τα δυο μικρά και βήχουν σαν γαϊδούρια, οπότε είμαστε έτοιμοι για βολτίτσα στο Παίδων.. Τι ωραία που ξυπνήσαμε...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...