Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συστατικά

* 125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

* 1 κ.γ. βούτυρο γάλακτος

* γλυκό κεράσι

Οδηγίες

1. Βάζουμε τη κουβερτούρα μας να λιώσει σε μπεν μαρί.

2. Παίρνουμε φορμίτσα σιλικόνης για σοκολατάκια και βάζουμε σε κάθε θηκούλα ένα κερασάκι.

3. Αφού λιώσει η σοκολάτα μας, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.

4. Περιχύνουμε τα κερασάκια μας με σοκολάτα και βάζουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα περίπου. Ξεφορμάρουμε. Έτοιμα τα σοκολατάκια μας!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Συστατικά

* 125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

* 1 κ.γ. βούτυρο γάλακτος

* γλυκό κεράσι

Οδηγίες

1. Βάζουμε τη κουβερτούρα μας να λιώσει σε μπεν μαρί.

2. Παίρνουμε φορμίτσα σιλικόνης για σοκολατάκια και βάζουμε σε κάθε θηκούλα ένα κερασάκι.

3. Αφού λιώσει η σοκολάτα μας, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.

4. Περιχύνουμε τα κερασάκια μας με σοκολάτα και βάζουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα περίπου. Ξεφορμάρουμε. Έτοιμα τα σοκολατάκια μας!

Λυπηθείτε με!!! Προσπαθώ να κάνω δίαιτα...

Ευχαριστούμε όλους σας για τις ευχες σας!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Apo εχτες το βραδυ σημερα καταφερα να σας τελειωσω..ποποοοοοο μπαρλαααααααα...

ΝΑτασουλα μου...ΥΠΕΡΟΧΑ τα νεα σας για τι αντρακι σας μπραβο..μπραβο..μπραβο..με πηαν λιγο τα ζουμια απο χαρα οταν το διαβασα!:D

Λιτσακι χαρουμενα μηνογεννεθλιακια!:D

Καλε τι ενδιαφερουσα συζητηση ειχατε για τους αρρεν...μπραβο σας..

ολες να ειστε χαρουμενε κ ευτυχισμενηες με τους αντρες σας κ με τα παιδακια σας...Αγαπη να υπαρχει κοριτσια κ κατανοηση..ααααααααντε κ λιγο ερωτας..χαχα

Κ εγω τον αγαπαω πολυ τον μουργο μου κ ειμαι ερωτευμενη μαζι του πολυ πολυ πολυ..αλλα εκεινος αμφιβαλλει..αντε να του τιο βαλεις μεσα στο κεφαλακι του αυτο...:tongue:

ωωωωωωωωωωωωωωω τσιπνησαμε....

ξαναερχομαι

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Αυριο το αγορακι μου θα αρχισει παιδικο, θα παω και εγω μαζι του για 2-3 μερες και μετα μονος του , εχω πολλη αγωνια πως θα το παρει, αν θα περναει καλα αν θα τον προσεχουν εκει κλπ. Αποψε τον εκανα μπανιο και εβλεπα το κορμακι του πως αλλαξε μεσα σε 28 μηνες , απο τοσο δα μωρακι εγινε ολοκληρο παιδακι μιλαμε , παιζουμε, τσακωνομαστε ενα κανονικο ανθρωπακι πλεον κι ομως νιωθω σαν να μην εχει περασει μια μερα που υστερα απο 22 εξαντλητικες ωρες μου τον εδωσαν για πρωτη φορα αγκαλια και ενιωσα ερωτευμενη με αυτο το μικρο κατακοκκινο ασχημουτσικο πλασματακι και μετα μου τον ανεβασαν στο δωματιο και μου τον εδωσαν να τον ταισω και εγω δεν ηξερα πως να τον κρατησω αγκαλια, ετσι ηρθε στην ζωη μας και μας την αλλαξε για παντα, τοτε κληθηκα στα 23 μου να παιξω τον δυσκολοτερο ρολο της ζωης μου αλλα και τον πιο ομορφο, τοτε καταλαβα πως ειναι η πραγματικη ανιδιοτελης αγαπη.. Εχω μεγαλη αγωνια σαν να πηγαινω εγω πρωτη μερα στο σχολειο, του πηραμε και τσαντουλα και του εχω βαλει μεσα τα ρουχαλακια του το ποτηρακι του και οτι αλλο θα χρειαστει. Εσεις οι μανουλες με τα μεγαλυτερα θα με καταλαβαινετε απολυτα αισθανομαι περιεργα πρωτη φορα θα ανοιξει τα φτερακια του καπου μακρια απο το προστατευμενο περιβαλλον της οικογενειας , εσειςμε τα μωρακια παρτε μια ιδεα για το τι θα αντιμετωπιζετε στο μελλον:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

λετε για διαιτες και σκαλιζα κατι φωτος και ειδα πως ημουν πριν 3 χρονια και απορω ποσο απεχω να ξαναγινω ετσι παρολλο που ο αντρας μου λεει πως του αρεσω οπως ειμαι εδω ειμαι σε μια παρασταση με τη σχολη χορου κι εχω κανει το μαλλι μπουκλα και στην τελευταια η τριτη απο δεξια στο θεατρο δωρα στρατου.αχ περασμενα μεγαλειαpost-22755-14825440270484_thumb.jpg

post-22755-14825440271116_thumb.jpg

post-22755-14825440271963_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα μανούλες!!

Αχ Κατερίνα...γεμίσαν τα μάτια μου!!

Σαν μανούλα που στέλνω το παιδάκι μου στον παιδικό, έχω να σε συμβουλέψω το εξής..κουράγιο!Θα στεναχωρηθείς, θα αγχωθείς, θα ανησυχήσεις, μπορεί και να κλάψεις..αλλά σκέψου ότι τόσο καιρό, το πουλάκι που είχες στην φωλίτσα σου, το πρόσεχες και το ετοίμαζες ώστε μια μέρα να ανοίξει τα φτεράκια του και να πετάξει!Πάντα θα γυρίζει στην φωλίτσα σας το μεσημέρι όμως..

Οι πρώτες ημέρες είναι δύσκολες, γιατί το δέσιμο μαμάς-παιδιού είναι μοναδικό και καποιες φορες όλες οι μαμάδες πιστεύουμε πώς μόνο ΕΜΕΙΣ είμαστε ικανές να φροντίσουμε το παιδάκι μας..

Ο Νικόλας μου σήμερα, δεν παραπονέθηκε καθόλου, ίσα-ίσα πήγα να του πάρω την τσάντα για να βάλουμε παμπερς και μου λέει 'όχι, μανούλα, πάω σχολείο!' και έμεινα και εγώ,..:-D

Καλή αρχή λοιπόν, στο καινούργιο σας ξεκίνημα, άφησε τον να ανακαλύψει ένα καινούργιο κόσμο και μην ανησυχείς για τίποτα..το παιδάκι σου θα είναι καλά!!

Ελίτα μου, θεά τότε, θεά και τώρα!!!

Χαρούμενα γενεθλιάκια Λίτσα!

Δεν φτα'ιω εγώ για την συνταγή, μου την ζήτησαν!!!;);)

Φυσικά χθές δεν πήγαμε θάλασσα, γιατί πάλι ο καιρός έκανε..λαλακίες!!!ουφ!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και απο μας!!!!!! Χάθηκα εδω και τρεις μέρες, αλλά μας έφαγαν οι κοινωνικές εκδηλώσεις!!! Την παρασκευή έκανε πάρτυ ένα κοριτσάκι απο τον παιδικό και περάσαμε τέλεια!!!!!!!!!!!!!!! Το Σάββατο το πρωί είχα γυναίκα να με βοηθήσει με το σπίτι, και ευτυχώς έμεινα πολύ ευχαριστημένη, πρώτη φορά ήρθε, μου έκανε σε 4 ώρες μια στοίβα ρούχα σίδερο και καθάρισε όλο το σπίτι!!!

Το βράδυ πήγαμε στον νονό της ματθίλδης που είχε η γυναίκα του γενέθλια&εχθές ήταν η βάπτιση της φίλης που έφτιαξα τις μπομπονιέρες!!!

Με αυτόν τον κ*λ*καιρο βήχουν και τα 2 μικρά πάρα πολύ.. Θα δω μήπως τα πάω στον παιδίατρο το απόγευμα..

Κατερίνα καλή αρχή στον παιδικό!!!!!

Litsaki χρόνια σας πολλά!!!!

Θέλω να πάω κολυμβητήριο σήμερα και κρυώνωωωω!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Σημερα ο καιρός είναι κάπως καλύτερα (ευκαιρία για πλυντήρια - μαζεύτηκαν πάλι ενα σωρό απλυτα - ούφ!!) αλλά αρχίζει να φτιάχνει και η διάθεση μας!!

Εγώ αδιαθέτησα και πονάω (κλασσικά) αλλά δεν πειράζει...

Έχω και ένα σωρό δουλειές και βαριέμαι!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα κοριτσακια πως ειστε σημερα νομιζω οτι ξαναρθε το καλοκαιρι ε?

καλη εβδομαδα!!!

Και γω Λιτσακι γυρναω εβαλα ενα πλυντηριο χτες (εχουμε νυχτερινο και το βαζω βραδυ) τ΄απλωσα και ολο το πρωι χαζευω!!Τωρα θα σιδερωσω κατι υπολοιπα ρουχα, οι δουλειες ποτε δε τελιωνουν τελικα κλαψ! και γω βαριεμαι!

το απογευμα μηπως βγουμε καμια βολτουλα βαρεθηκε και το μικρουλι μου ολο μεσα μωρε!

Που ειστε οι υπολοιπες καλε σημερα??

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κοριτσάκια, καλέ που χαθήκατε; Κι εγώ βαριέμαι να σιδερώσω, καλέ. Και πρέπει να αρχίσω να ασχολούμαι με τη βάφτιση. Λέμε να την κάνουμε τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη, λέτε να μη βρω εκκλησία, να το άφησα κάπως αργά;

Ο σκιουρος είχε να κάνει κακάκια 4 μέρες και σήμερα 5η πάνω που πήρα τον γιατρό με εχ...σε πατώκορφα..... Σαν ασβέστης ήτανε πάνω στον πωπω του.....

Ελίτα, ήσουν πολύ αδύνατη, γι' αυτό κοριτσάρα μου. Εγώ που ήμουν γεματούλα ξαναμπήκα στα ρούχα μου.... Είμαι σίγουρη πως ακομα κι αν σου έχουνε μείνει κιλάκια θα είσαι κορμάρα. Δεν τα ξεχνά το σώμα τον χορό και τη γυμναστική, είναι επενδύσεις αυτα που δεν χάνονται.

kalimera koritsia!

den prolaveno na sas diavaso oles!elpizo na iste oles kala!!!!!

natasa ,katerina me siginisate!!!!

elita psifizo ayto to kormi lepti kai gimnasmeni !!trelo kormi xoreftrias!!!!!enoite oti kai tora ise kormara kai exeis soma san na mi genises ...!!!!

...alla den boro ayta ta mirolatrika...an to theleis to kormi sou piso..sto xeri sou einai ...ki ase ton adra sou na leei...simasia exei na exeis aytopepithisi...an tha exeis aytopepithisi tha ton kounas kai tha tou aresei!!!!

koritsia me to stithos ti ginete;emena exei bei kanonika sta soutien mou.

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...