Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα Ελιτακι τι να πω τελικα πως μενουν βιωματα στα παιδακια αυτα που τους κανουμε κριμα το κακομοιρακι!!! Εγω γ΄αυτα ανχωνομαι περισσοτερο για τη φροντιδα της ψυχης παρα για τα υπολοιπα.......

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου, τί κάνετε; Χάθηκα γιατί είναι η εποχή του μήνα που το φαρμακείο έχει τρελή γραφειοκρατία, βλέπω αριθμούς ακόμα και στον ύπνο μου...

Γωγώ, εμένα ο γιατρός δεν με έχει αφήσει ακόμα να του βγάλω τα καλτσάκια. Φανελάκι και καλτσάκια είναι ακόμα και μες στο σπίτι. Από κει λέει χάνουν θερμότητα που δεν μπορούν να ρυθμίσουν ακόμα. Ξέρω κι εγώ.... Καλά έξω δεν το συζητώ, σορτσάκι και καλτσάκια. Σαν εγγλέζος τουρίστας είναι, μια γλύκα.....

Κορίτσια μου, τί κάνετε; Χάθηκα γιατί είναι η εποχή του μήνα που το φαρμακείο έχει τρελή γραφειοκρατία, βλέπω αριθμούς ακόμα και στον ύπνο μου...

Γωγώ, εμένα ο γιατρός δεν με έχει αφήσει ακόμα να του βγάλω τα καλτσάκια. Φανελάκι και καλτσάκια είναι ακόμα και μες στο σπίτι. Από κει λέει χάνουν θερμότητα που δεν μπορούν να ρυθμίσουν ακόμα. Ξέρω κι εγώ.... Καλά έξω δεν το συζητώ, σορτσάκι και καλτσάκια. Σαν εγγλέζος τουρίστας είναι, μια γλύκα.....

τι να πω και γω τελικα θελω να της βαλω σημερα αλλα δεν εχω τοσο καλα να πηγαινουν με το φορεματακι της υπολογισα λαθος γμτ

δε της φοραω εγω αφου της τα βγαζα πριν λιγο καιρο που ειχε ζεστες και ηταν υδρωμενα τα δαχτυλακια της αναμεσα λες να της τα ξαναβαλω με προβληματησες τωρα

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Τα ΣΚ νομιζω το φορουμ δεν εχει τα πανω του. Παλι χαθηκατε...

Εμεις την Τεταρτη καναμε καποια βηχαλακια και ξεκινησαμε παλι μασκα (αερολιν και πλουμικορτ) με νεφελοποιητη. Καλυτερα ειμαστε αλλα το εχουμε παρει προικα φανηκε....

Ακουσα για ενα παιδακι που από 8 μηνων μεχρι τωρα που ειναι τρεισιμιση κανει καθημερινα μασκες γιατι με το παραμικρο τον πιανει βηχας. Ας μην ειμαστε κι εμεις ετσι...

Γενικα αυτες τις μερες με εχει παρει από κατω... ενα παραπονο.....θελω να τελειωνουμε....κουραστηκα...

nG0fp2.png yu71p2.png

kalhspera manoulitses mou ti kanete?

sas eixa grapsi ena katevato alla xathike:(

emeis eimaste kala. akoma prospathoume na taktopiithoume sto neo mas spitaki. exoume kanei treles eksodous apo th mera pou irthame. ekmetaleuome thn yparksi ths mamas mou.

katerinaki mou perastika sas.

ioanna kala ths eipe o antroulis sou. bravo tou.

edw einai kalokairi. skame. to mikro pleon ton exw mono me amanika kormakia mera nyxta kai aircondition.

exoume tora 4 meres pou koimomaste olo to vradi kai apolamvano kai egw ypno. eutixos prosarmostike eykola. arxisame kai tous xymous. mhlo kai axladi ths hipp kai tou aresoun trela. akoma fisika eimaste sta 5 koutalakia kai auksanoume ena koutalaki th mera. aurio arxizw kai gymnasthrio. epitelous na ginw ksana anthropos kai na mporesw na valw kana foremataki sth vaftisi. huidaki bravo re c 21 kila. pwpw ante kai sta dika mas. evapsa kai malli egina pali ksanthia xaxa:)

natasa mou na mhn skeftese arnitika. afou einai kala to paidaki sou auta einai leptomeries. mhn ta afineis na se pernoun apo katw.

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλησπέρα και απο εμάς!!!

Σήμερα έχουμε μηνογενέθλια!!! Γινόμαστε 4 μηνών!!!

Με χαλάει ο καιρός!! Δεν μ'αρεσει! Δεν κάναμε τίποτα σήμερα και μου την έχει δώσει...

Θέλω να πάω βόλτα!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Κοριτσάρες καλησπέρα και απο εμάς!!!

Σήμερα έχουμε μηνογενέθλια!!! Γινόμαστε 4 μηνών!!!

Με χαλάει ο καιρός!! Δεν μ'αρεσει! Δεν κάναμε τίποτα σήμερα και μου την έχει δώσει...

Θέλω να πάω βόλτα!!!

χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!!!!

και μεις τελικα ολη μερα μεσα τρελαθηκε το μπεμπονι μου κοιταει γυρω γυρω και γκρινιαζει σου λεει τι παλι μεσα σημερα πως θα γινει!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Γεια σας μανουλες!!!

Λιτσακι χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

Νατασσαμην στεναχωριεσαι το μπεμπακι να ειναι καλα και ας κανετε μια μασκουλα παραπανω το οτι ακουσες αυτην την ακραια περιπτωση για το αλλο παιδακι δεν σημαινει οτι ο μπομπιρακος σου θα παθει το ιδιο θετικη σκεψη απλα να ξερεις οτι τα μωρακια που περνανε βρογχιολιτιδα μικρα αποκτανε μεχρι τα 2 τους μια σχετικη ευαισθησια μου το εχει πει η παιδιατρος και ειναι απολυτα φυσιολογικο και εμεις πριν 2 μηνες στο τσακ την γλυτωσαμε.

Εμεις ειμαστε μια χαρα δεν ξανανεβασαμε πυρετο και ολα οκ, δεν βγηκαμε ομως καθολου βολτα αυτο το σκ με αυτο τον παλιοκαιρο:(:(

Πολλη γκρινια ομως ρε γμτ την εχουν πεθανει αυτα τα παλιοδοντια ολο το χεριμεσα αμετρητα σαλια και γκριιιιιιινια βλεπω και τα ουλακια πρησμενα και εχουν ασπρισει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalhspera manoulitses mou ti kanete?

sas eixa grapsi ena katevato alla xathike:(

emeis eimaste kala. akoma prospathoume na taktopiithoume sto neo mas spitaki. exoume kanei treles eksodous apo th mera pou irthame. ekmetaleuome thn yparksi ths mamas mou.

katerinaki mou perastika sas.

ioanna kala ths eipe o antroulis sou. bravo tou.

edw einai kalokairi. skame. to mikro pleon ton exw mono me amanika kormakia mera nyxta kai aircondition.

exoume tora 4 meres pou koimomaste olo to vradi kai apolamvano kai egw ypno. eutixos prosarmostike eykola. arxisame kai tous xymous. mhlo kai axladi ths hipp kai tou aresoun trela. akoma fisika eimaste sta 5 koutalakia kai auksanoume ena koutalaki th mera. aurio arxizw kai gymnasthrio. epitelous na ginw ksana anthropos kai na mporesw na valw kana foremataki sth vaftisi. huidaki bravo re c 21 kila. pwpw ante kai sta dika mas. evapsa kai malli egina pali ksanthia xaxa:)

natasa mou na mhn skeftese arnitika. afou einai kala to paidaki sou auta einai leptomeries. mhn ta afineis na se pernoun apo katw.

,

Καρδουλα μου εδω εχουμε χειμωνα!!! Τι ωραια που πεινετε χυμοους μια χαρουλα και μεις σιγα σιγα το παμε με τις κρεμουλες πλεον εχει αρχισει να μαθαινει και δε το βγαζει με τη γλωσσα της ανοιγει στοματακι και καταπινει μιαμ!!!!

Ωραια που μπορειτε και βγαινετε τωρα που εχεις βοηθεια με το πριγκηπακο χρειαζετε να βγαινουμε που και που ......

φιλακια!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Καρδουλα παντα να περνατε ετσι ομορφα.

Λιτσακι χαρουμενα μηνογενεθλια.

Κατερινα δεν χαλιεμαι για τις μασκες, γενικα εχω κουραστει από την ολη κατασταση τις εξετασεις κλπ....Αντε να κανουμε και τη δευτερη εγχειρηση να τελειωνουμε. Αγχωνομαι και με τη δουλεια, ειμαι στην ερευνα με προγραμματα και ειναι τα πρωτα που κοβουνε....

nG0fp2.png yu71p2.png

Τα ΣΚ νομιζω το φορουμ δεν εχει τα πανω του. Παλι χαθηκατε...

Εμεις την Τεταρτη καναμε καποια βηχαλακια και ξεκινησαμε παλι μασκα (αερολιν και πλουμικορτ) με νεφελοποιητη. Καλυτερα ειμαστε αλλα το εχουμε παρει προικα φανηκε....

Ακουσα για ενα παιδακι που από 8 μηνων μεχρι τωρα που ειναι τρεισιμιση κανει καθημερινα μασκες γιατι με το παραμικρο τον πιανει βηχας. Ας μην ειμαστε κι εμεις ετσι...

Γενικα αυτες τις μερες με εχει παρει από κατω... ενα παραπονο.....θελω να τελειωνουμε....κουραστηκα...

Σε καταλαβαινω Νατασουλα κουραστηκες εχετε περασει πολλα, σκεψου ομως πως αυτο δεν ειναι τπτ θα του περασει θα κανετε και μπανικια αν γινετε το καλοκαιρι κανουν καλο στα παιδακια με ευαισθησια! Μια χαρα θα ναι το αγορακι σου!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καρδουλα παντα να περνατε ετσι ομορφα.

Λιτσακι χαρουμενα μηνογενεθλια.

Κατερινα δεν χαλιεμαι για τις μασκες, γενικα εχω κουραστει από την ολη κατασταση τις εξετασεις κλπ....Αντε να κανουμε και τη δευτερη εγχειρηση να τελειωνουμε. Αγχωνομαι και με τη δουλεια, ειμαι στην ερευνα με προγραμματα και ειναι τα πρωτα που κοβουνε....

Θα μπουνε τα λεφτα και θα συνεχιστουν μη στενοχωριεσαι!!!Δε θα σταματησουν αυτα οσο ειμαστε στην Ευρ. Ενωση!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Γεια σας μανουλες!!!

Λιτσακι χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

Νατασσαμην στεναχωριεσαι το μπεμπακι να ειναι καλα και ας κανετε μια μασκουλα παραπανω το οτι ακουσες αυτην την ακραια περιπτωση για το αλλο παιδακι δεν σημαινει οτι ο μπομπιρακος σου θα παθει το ιδιο θετικη σκεψη απλα να ξερεις οτι τα μωρακια που περνανε βρογχιολιτιδα μικρα αποκτανε μεχρι τα 2 τους μια σχετικη ευαισθησια μου το εχει πει η παιδιατρος και ειναι απολυτα φυσιολογικο και εμεις πριν 2 μηνες στο τσακ την γλυτωσαμε.

Εμεις ειμαστε μια χαρα δεν ξανανεβασαμε πυρετο και ολα οκ, δεν βγηκαμε ομως καθολου βολτα αυτο το σκ με αυτο τον παλιοκαιρο:(:(

Πολλη γκρινια ομως ρε γμτ την εχουν πεθανει αυτα τα παλιοδοντια ολο το χεριμεσα αμετρητα σαλια και γκριιιιιιινια βλεπω και τα ουλακια πρησμενα και εχουν ασπρισει

Αντε Κατερινουλα να βγει το πρωτο! Μετα δε σταματαει η φαγουρα και πονανε οταν βγει δοντι ή κανω λαθος?

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

καρδουλα ωραια περνατε ε ?? μωρε μας βλεπω ολους σιγα σιγα να ερχομαστε εκει !!

μακαρι γεωργια να ειναι ετσι τα πραγματα και εγω γενικα ειμαι αισιοδοξη αλλα ξερω και εγω !!

νατασα μου προσπαθω να καταλαβω ολο αυτο που περνας , παντως επειδη και μια φιλη μου ειχε το ιδιο θεματακι μ εσας ταλαιπωρηθηκε λιγο στην αρχη ..και τωρα ο μπομπιρας της ειναι super!! θα περασει αυτο να σκεφτεσαι !!!

συμπεθερα μια χαρα σε βρισκω !!!!

εμεις ειμαστε σημερα ολη μερα σχεδον μεσα στον υπνο ! πολυ υπνος ρε κοριτσια ..να ανησυχησω η το βραδυ θα κανει παλι την κουκουβαγια και θα μου σπασει παλι το νευρικο μου συστημα ??? θα τον παρω βολτιτσα τωρα και ας εινια καπως αργα ...καλο καιρο σχετικα εχουμε , θα τον ντυσω καλα και θα παμε για καφε .......και ο θεος βοηθος !!!!

αα εφτιαξα (μαλλον ξεκινησα να φτιαχνω γλυκο κερασι ) ξερει καμια σας πως να κανω σοκολατακια με τα κερασια ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...