Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

ευτυχως με το που κλεισαμε 24ωρο απο το εμβολιο μας επεσε ο πυρετος και ησυχασαμε απο χθες το απογευμα ειναι απυρετη μονο η ανορεξια μας εχει μεινει αλλα δεν με προβληματιζει πολυ αυτο.

Καλε τι καιρος ειναι αυτος?? Πανε οι βολτουλες που θα καναμε θα χουχουλιασουμε σπιτι, λειπει και ο Αλκης απο εχθες το βραδυ τον πηρε η γιαγια και θα τον παρουμε σημερα το απογευμα και πρωι πρωι θυμηθηκαμε τα παλια αγκαλιτσες και φιλακια με το μεγαλο μωρο μου:tongue:

Huida μπρααβο ολα θα πανε καλα προσπαθηστε να βρισκετε λιγο χρονο για τα 2 σας ειναι πολυ σημαντικο.

Ιωαννα καλη κουρα!!!

Πω πω τι μαγειρευω παλι σημερα παλι σημερα ηταν να βγουμε εξω αλλαμε τον καιρο ακυρο βαριεεεεεεεεμαι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τι καιρος ειναι αυτος???? Ξυπνησα απο την βροχη στις εφτα το πρωι και εκανα καφεδακι και βγηκα στο μπαλκονι και μυριζα φυση και βροχιλα!! Πολυ μου αρεσε ... λες και ειχα παει διακοπες στο καλυτερο σαλε!!!

Αχ και εγω βαριεμαι να μαγειρεψω σημερα... λεω να κανω καμια σουπιτσα που ειναι ευκολο και χειμωνιατικο!!!

mYQbp2.png

Καλημερα!!!

ευτυχως με το που κλεισαμε 24ωρο απο το εμβολιο μας επεσε ο πυρετος και ησυχασαμε απο χθες το απογευμα ειναι απυρετη μονο η ανορεξια μας εχει μεινει αλλα δεν με προβληματιζει πολυ αυτο.

:D :D :D :D :D :D

mYQbp2.png

Ευτυχως ρε Γιωτα γιατι εχθες ψηθηκε το μαναρακι μου ολη μερα 38αρια και δεν επινε και το ντεπον, το ηξερα εγω οτι τα 2 εμβολια αυτα ειναι βαρια αλλα εκανα μλκ και δεν ειπα τιποτα στην παιδιατρο και την αφησα να της τα κανει αλλη φορα μονο ενα εμβολιο την φορα!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααα

καλο χειμωνα να πω??? εμ θα το πω!!! αμαν ! τι καιρος και αυτος ....εκει που λεγαμε να παμε για κανα καφεδακι η ακομα και για καμια βουτιτσα μας τα σκ@@&^ σε !!!!

εγω θα σταθω μονο σ ενα πραγματακι πουδιαβασα σημερα

huida ποσαααααααααααααααααααααααααααααααα??????????????????????????????

21????????????????????????????????????? και πως ρε θηριο ????????????????

ΜΠΡΑΒΟ>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα.χαλια μερα , χαλια διαθεση κι εγω.Το βραδυ ειχε τρελλη ορεξη η μπεμπα και ενω αλλες φορες τη βαζω και πιπιλαει δαχτυλο και κοιμαται χτες τιποτα ηθελε να με βλεπει να μιλαει να παιζει.Εκανε κακακια τρεις φορες λεω να δεις κατι επαθε.Τρωει λεω θα πειναγε.τιποτα παλι τα ιδια γκρινια, τελικα κατα τις τρεις λεω να δεις που στραβωσε γιατι δεν την εβγαλα εξω.Σηκωνομαι ντυνομαι προχειρα την τυλιγω σε μια πετσετα και την πηγα βολτα την κυρια μεχρι την πυλωτη, ακουσε κατι σκυλια που γαυγιζαν, χαζεψε τον εαυτο της στον καθρεπτη του ασανσερ κιχ η κυρια,μετα την εβγαλα και στο μπαλκονι να μη νομιζει πως δεν πηγε πουθενα, μη γελασετε, δεν ξερω αν τελικα ηταν αυτο αλλα οταν την ξαναβαλα κοιμηθηκε.!!!!!!!!!Ο μπεμπης φυσικα κοιμοταν του καλου καιρου.Κατι παρομοια πηγε να μου κανει και το πωι αλλα την αφησα να μουρμουραει μεχρι που βαρεθηκε και κοιμηθηκε.Εγω εντομεταξυ κομματια.

Α παω να ξυπνησω τον αντρα μου το βραδυ γιατι ανησυχησα για τη μπεμπα και πανω στην παραζαλη του μεταξυ υπνου και ξυπνιου μου εει ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟ ΡΩΜΑΙΟ, ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ!!!!!!!Τι λες χριστιαννε μου του λεω ξυπνα εγ ειμαι ποιοι ρωμαιοι, σε ποιον αιωνα ταξιδευε!!!!!!χαχα!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

εΧΤΕς ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!Πηρα τηλ την πεθερα μου να της πω αν θελει ναρθει να δει τα μωρα να τα κρατησει κανα τεταρτο να πεταχτω μεχρι μια μοδιστρα για να κοντυνω κατι κουρτινες.Δε λεω η γυναικα ηρθε τρεχοντας, αλλα ταχα ταισει η μπεμπα ξανακοιμοταν και ο μπεμπης ηταν ξυπνιος και τουκανε παιχνιδια μεχρι να ερθω.Δεν εκανα πολυ ωρα γιατι ειχα παει κοντα στη γειτονια, αλλα οταν γυρισα ο μπεμπης κουραστικε και δεν ηρεμουσε με κουνημα, λεω κατσε να ταισω την μπεμπα και θα τον βαλω και αυτον να φαει.Ε μολις τελειωσα με τη μπεμπα και πηρα το μπεμπη μου λεει, αντε να σε αφησω με τα παιδακια σου εσυ τα καταφερνεις καλυτερα!!!!!Κανα σχολιο?Λεμε τωρα, να τονισω πως σε μια βδομαδα εχω μετακομιση και με ρωτησε απο τηλ πως τα παω, εγω νομιζα με τα μωρα λεω μια χαρα, λεει οχι με το μαζεμα της λεω τιποτα, πιο μαζεμα.Σχολια δικα σας!!!!!Χαχα!!!!!Μαρεσει που ελεγε τι αγχωνεσαι θα παω εγω να το καθαρισω!!!!!Οσο για δευτερο ονομα στη μικρη εχω καθε δικαιωμα να μη θελω, δε χρωσταω σε κανεναν τιποτα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Και τριτο θεμα και κλεινω γιατι βλεπω λειπετε ολες!!!!!Με αφορμη το περιστατικο στην Κυπρο, αναφερω κι εγω το εξης.Ο μικρος του αντρα μου μου λεει χτες, "ακουσες για το παιδακι που σκοτωθηκε στην κυπρο"λεω ναι.μου λεει, κι εμενα η μαμα με αφηνει στο αμαξι καμοια φορα και μια μερα με αφησε δυο ωρες για να παει στην τραπεζα και ειχε κλεισει και το παραθυρο και μουχε πει να μην κουνιεμαι για να μη βαρεσει ο συναγερμος.Του λεω τι λες αγορι μου σοβαρα μιλας?Το ειπες στον μπαμπα, μου λεει ναι και την πηρε και της φωναζε!!!!Μα ειναι δυνατον!!!!Σχολια δικα σας!!!!!

Δεν πιστευω πως ηταν δυο ωρες απλα αυτουνου θα του φανηκαν βουνο αλλα οσες και να ναι και 5 λεπτα, θα μπορουσε να τον δει καποιος μεσα να σπασει τζαμι και να τον βουτιξει τοσα ακουμε σημερα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέραααααααααααααααααααααααααα....

Επιτέλους ήλιος!!!Άντε να δούμε πιααααααααααααα...

Πού είστε καλέ, σας πλάκωσε το παπλωμα???Το εύχομαι..!!

Εμείς ξυπνήσαμε 6 παρά. ήπιαμε γάλα και ξανακοιμηθήκαμε μέχρι τις 8, θα μπορούσε και παραπάνω, αν δεν την ξυπνούσε ο Νικόλας με τις αγριοφωνάρες του!!:?:???:

Σε λίγο φεύγουν και οι επισκέψεις μας- πολύ έκατσαν! Αλλά καλύτερα να σας πώ, να μαζευτούμε και λίγο, το σαλόνι μου είναι χάλια, περιμένω να μαζέψω, να σφουγγαρίσω και μόλις φύγουν θα πάρω τα φαγητά των παιδιών και θα πάμε παραλία-αν συνεχίσει καλός ο καιρός!Ο Βασίλης με τον Νικόλα να παίξουν με την άμμο και εμείς καφετέρια και φραπεδιάαααααααααα..αχ μακάρι να μπορέσουμε!

Κορίτσια, ο αντρούλης μου μου έδωσε συγχαρητήρια για το γαλακτομπούρεκο και μάλιστα όταν ήρθε η μαμά του του λέει "πάμε να πάρουμε υλικά να φτιάξουμε γαλακτομπούρεκο που σου αρέσει" και ο καλός μου της είπε "μάνα, μου έφτιαξε η γυναίκα μου και είναι τέλειο!" αχ πολύ ευχαριστήθηκα, γιατί γι αυτόν το έφτιαξα, εγώ δεν το τρώω :-)

Χθές που βγήκαμε για καφέ ομαδικώς, όταν γυρίζαμε με είδαν κάτι γειτόνισσες και μου λέγανε πωπω πως αδυνάτισες εσύ και πόσα έχεις χάσει και τέτοια, η πεθερά μου βρε παιδιά μούγκα!Βρε πές και εσύ μια καλή κουβέντα, δώσε λίγο εμψύχωση..τέλοσπαντων!!

Φιλάκια πολλά, καλή Κυριακή να έχουμε και...γράψτε καλέ κανένα νέοοοοο!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

καλημερουδιαααα!!!

τι μου κανετε ????

εμεις ακομα κοιμομαστε ....αφου βεβαια οργιασαμε το βραδυ !! αναγκαστικα μεχρι και μπανακι να τον κανω στη 1 να ξαναφαει και να πεσει ξερο !!! τελικα κατεληξα ! σου λεει Σαββατο σημερα ..θελω να βγω!! τωρα παω να τον ξυπνησω γιατι την υπολοιπη μερα θα οργιασει και παλι !!!!

επιτελους εβγαλε λιγο ηλιο !! φοβαμαι οτι αυτο δεν θα ειναι ενα ζεστο καλοκαιρακι ..ευτυχως απο την μια θα γλιτωσουμε κ την αγορα ενος κλιματιστικου ππου θελουμε λογω του μωρου πιο μεγαλο ...χιχι

θα παμε στη γιαγια μου για φαγητο και μετα λεμε μηπως παμε και για κανα καφεδακι !!!!

ουφ ! θελω και το σπιτι να κανω αλλα βαριεμαι !!! τυχαιο??? δεν νομιζω!!!!

χαχαχα καλη μερα να εχουμε κοριτσακια μου !!

Καλημέραααααααααααααααααααααααααα....

Επιτέλους ήλιος!!!Άντε να δούμε πιααααααααααααα...

Πού είστε καλέ, σας πλάκωσε το παπλωμα???Το εύχομαι..!!

Εμείς ξυπνήσαμε 6 παρά. ήπιαμε γάλα και ξανακοιμηθήκαμε μέχρι τις 8, θα μπορούσε και παραπάνω, αν δεν την ξυπνούσε ο Νικόλας με τις αγριοφωνάρες του!!:?:???:

Σε λίγο φεύγουν και οι επισκέψεις μας- πολύ έκατσαν! Αλλά καλύτερα να σας πώ, να μαζευτούμε και λίγο, το σαλόνι μου είναι χάλια, περιμένω να μαζέψω, να σφουγγαρίσω και μόλις φύγουν θα πάρω τα φαγητά των παιδιών και θα πάμε παραλία-αν συνεχίσει καλός ο καιρός!Ο Βασίλης με τον Νικόλα να παίξουν με την άμμο και εμείς καφετέρια και φραπεδιάαααααααααα..αχ μακάρι να μπορέσουμε!

Κορίτσια, ο αντρούλης μου μου έδωσε συγχαρητήρια για το γαλακτομπούρεκο και μάλιστα όταν ήρθε η μαμά του του λέει "πάμε να πάρουμε υλικά να φτιάξουμε γαλακτομπούρεκο που σου αρέσει" και ο καλός μου της είπε "μάνα, μου έφτιαξε η γυναίκα μου και είναι τέλειο!" αχ πολύ ευχαριστήθηκα, γιατί γι αυτόν το έφτιαξα, εγώ δεν το τρώω :-)

Χθές που βγήκαμε για καφέ ομαδικώς, όταν γυρίζαμε με είδαν κάτι γειτόνισσες και μου λέγανε πωπω πως αδυνάτισες εσύ και πόσα έχεις χάσει και τέτοια, η πεθερά μου βρε παιδιά μούγκα!Βρε πές και εσύ μια καλή κουβέντα, δώσε λίγο εμψύχωση..τέλοσπαντων!!

Φιλάκια πολλά, καλή Κυριακή να έχουμε και...γράψτε καλέ κανένα νέοοοοο!!!

Μπραβοοοοο!!!! συγχαρητηρια καλη μου !!!

και αυτο των μαμαδων που μονο αυτες τα κανουν ολα καλα !!! μωρε μια χαρα την τακτοποιησε ο ανδρας σου ! μπραβο του !!!:-D:-D:-D

Καλημερα κοπελες τι κανετε!!!Κατερινουλα το μπεμπουλινι μωρε τι επαθε απ το παλιοεμβολιο!! Θ περασει και γω τη καταλαβαινω τη δικαι μου οτι της πεφτουν βαρια ακομα το χει το πρηξιματακι στο μπουτακι της της κανω κομπρεσουλες!!!

ιωαννα , οι πεθερες δε προκειτε να πουν ποτε καλη κουβεντα για μας! Τουλαχιστον η δικια μου! Τα παιρνει στο κρανιο ειδικα αμα της πει ο Χρηστος οτι τι ταδε φαγητο το κανω καλυτερο εγω!

Θελω κοριτσια να ρθει το καλοκαι ρι επιτελους τι ειναι αυτο το πραγμα!

Το απογευμα θελουμε να παμε σε μια βαφτιση και ειχα σκεφτει τι θα φορεσουμε με τη κορη αλλ τωρα πρεπει να βρω αλλα! θα τους φοραγατε καλτσακια εσεις σημερα αν τα βγαζατε εξω ?μου φαινεται οτι δε κανει τοσο κρυο , απλα εχει συννεφια!

Εγω μαγειρεψα γεμιστα η μπεμπα κοιματε τωρα σημερα δεν εφαγε πολυ κρεμα , αφηστε που εκανε κακα 3 φορες εχει ξυπνησει απ΄τις 4 και χεζει συνεχεια!!!

φΙΛΑΚΙΑ!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...