Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Giota, υπάρχει μια σχετικά καινούργια γραμματοσειρά που χρησιμοποιούν σε προσκλητήρια και είναι ακριβώς σαν να γράφει παιδάκι..μπορείς και στο νετ να τη βρείς..τωρα κοιτάω ένα site με υλικά για μπομπο

www.boutlas.com

kai ayto

www.fotiadispanos.gr

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!!!!Ναταλια τελεια!!!!!!Δε με βοηθας να βρουμε καμοια ιδεα για κομπολογακια που θελω?Εσυ πουχεις ωραιες ιδεες οταν θαρθω πανω.?Εμεις κοιμομαστε απο τα χτες το βραδυ.Φαγαμε δυο φορες ο μπεμπης και 3 η μπεμπα, τα επιασε η θαλασσα φαινεται

PN8Qp2.png

csXep2.png

Giota, υπάρχει μια σχετικά καινούργια γραμματοσειρά που χρησιμοποιούν σε προσκλητήρια και είναι ακριβώς σαν να γράφει παιδάκι..μπορείς και στο νετ να τη βρείς..τωρα κοιτάω ένα site με υλικά για μπομπο

www.boutlas.com

kai ayto

www.fotiadispanos.gr

Ιωαννα που να βρω τις γραμματοσειρες?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μαρακι μου απο νεογεννητα ειχαν καποιες φορες στα κακα βλεννες με αιματακι.Ο παιδιατρος μου ειπε οτι ειδικα αυτο το σύμπτωμα ειναι αλλεργεια και το πιο πιθανο στο αγελαδινο γαλα.Τ α ειχα παει στο παιδων σε αλλεργειολογο και μου ειχε πει το ιδιο.Αλλεργεια ηπιας μορφης σο αγελαδινο.Τοτε δεν τους ειχαν κανει εξετασεις και μου εδωσαν την βεβαιωση για το υποαλλεργικο γαλα.Τωρα ομως τελος του μηνα ληγει και ηθελα αλλο ενα τριμηνο.Ομως την πατησα γιατι μου ειπε ο αλλεργειολογος οτι θα πρεπει να τα πάμε την Τεταρτη εκει,να τους κανουμε εισαγωγη για να κανουν τις εξετασεις για να δουμε αν υπαρχει ακομη η αλλεργεια.

Το κακό ειναι οτι μαλλον πρεπει να κατσουμε 2-3 μερες μεσα και εχω φρικαρει

Με εχει πιασει πονοκεφαλος απο το κλαμα.Ψαχνω μηπως βρω καποιον γνωστο για να τις κανουν χωρις εισαγωγη.Αλλα τζιφος δεν βρισκω τιποτα

ουφ θα σκασω μεχρι να τελειωσει αυτο.Δεν την βγαζω καθαρη

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Της δικιας μου δυστυχως της επεσαν βαρια τα εμβολια , ξανανεβασε 38 και ειναι σαν κοτοπουλο ολο κοιμαται και σταματησε και το γαλα 90 ml με το ζορι, εντωμεταξυ το ντεπον που της δινω με συριγγα δεν το πινει με τιποτα το φτυνει ολο εξω και αν της βαλω την συριγγα λιγο πιο βαθια κανει πως πνιγεται εσεις πως το δινετε? Πηρε και την παιδιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω φυσιολογικο ειναι και αν δεν πινει το σιροπι να της παρω υποθετα ντεπον. Μακαρι να περασει γρηγορα δεν μπορω να βλεπω το κοριτσακι μου ετσι:(:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

αχ Κατερίνα, σε καταλαβαίνω!!:(:(

Και εγώ που ξεκίνησα να της δίνω σιρόπι και αντιβίωση δεν το έπινε, δεν καταλάβαινε και πώς..τώρα το συνήθισε και το πίνει. Εγώ της κρατάω το στοματάκι σαν να ανοίγω ένα χωνί και της βάζω τη σύριγγα στο πλάι του στόματος, όχι στην μέση, γιατί στο πλάι δεν μπορεί να το βγάλει με τη γλώσσα!Και στη μέση εντωμεταξύ πνίγονται..κατάλαβες πώς λέω?Εκεί που ενώνει το πάνω με το κάτω χείλος, δλδ η σύριγγα ακουμπάει στο εσωτερικό του μάγουλου-το ξεφτίλισα??????????????:D

Ελίτα

http://www.backpacker.gr/pages/fonts/fonts.asp

εκεί που λέει childpack

Πως κάνουμε εγκατάσταση:

Σε XP:

Start > Control Panel > Fonts --> File > Install New Font > βρίσκεις την τοποθεσία της γραμματοσειράς και την επιλέγεις > ΟΚ.

Σε Vista & Seven:

Δεξί κλικ πάνω στη γραμματοσειρά > Install

Διαφημίσεις

Τίποτα βρε Γιώτα!! :D:DΚαλέ πού είσαστε όλες??????????

Δεν θα το πιστέψετε,,έφτιαξα και γαλακτομπούρεκο!!Καλέ τί προκοπές είναι αυτές..!!Τσ,τσ,τσ!!

Καλό βράδυ κορίτσιαααααααααααα

Καλημέρα κορίτσια...Χτες πήγαμε με τον άντρα μου και φάγαμε τα δυο μας στη La Pasteria, εκεί που είχαμε βγει και το πρωτο μας ραντεβού...Ήταν τέλεια...Τον λατρεύω...Μετά καταλήξαμε να παίζουμε μπάσκετ στα ηλεκτρονικά του Village..;)Είχαμε πολύ γέλιο...Ολόκληροι μαντράχαλοι - γονείς να παίζουμε σαν παιδάκια στις 2 το βράδυ...Κι όμως μας έκανε πάρα πολύ καλό...Πεθάναμε στο γέλιο...Το μόνο κακό είναι ότι τη δίαιτα την ....άμισα..Δεν πειράζει από σήμερα πάλι..Αλήθεια από κιλά πως τα πάτε;;;Έχω χάσει 21 κιλά!!Είμαι 1 κιλό πιο κάτω από όσο ήμουν πριν μείνω έγκυος..Θέλω ακόμη 8-10 κιλά, αλλά δεν την παλεύω!!!!!!ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!!!!

Υ.Γ.1: Το βράδυ έχουμε βσφτίσια στο Κεφαλάρι και μετά στο Πεντελικό...Θα παγώσουμε με τον καιρό που κάνει Ιούνη μήνα...

Υ.Γ.2: Έχω ξυπνήσει με το δεξί μου μάτι τοτούμπανο λες και έφαγα μπουνιά...Τι ε'ιναι αυτό το πράγμα;;;;;

Υ.Γ.3 : Ο μπεμπάκος μου κάθε πρωί ξυπνάει γύρω στις 8:30 και βλέπει παιδικά με τον μπαμπά του!!!!Έχει πολύ γέλιο!!!Κάθονται και οι δύο μπρούμυτα στο κρεβάτι και βλέπουν tv!!Και άμα του αλλάξεις κανάλι κλαιει!!!!Μαν είναι δυνατόν να καταλαβαίνει τι βλέπει και να του αρέσει;;;;;)

k5f4p3.png

NRrPp3.png

Καλημέραααα!!

Καλέ.. τί καιρός είναι αυτός????Τα νεύρα μου πάλι!!Πωπω..τί θα γίνει πλέον???

Huida, μπράβο κοπέλα μου, πολύ ευχάριστα νέα!!Μήπως που ξεκινήσαμε εδώ την κουβεντα μας έκανε καλό τελικά???

Σήμερα έρχεται η πεθερά μου...δλδ θα έρθει κατά τις δύο!Και ήθελα να πάω κομμωτήριο ρε γμτ..σας το λέω, όταν έρθει, θα την αφήσω σπίτι και θα πάω, έτσι να ξεφύγω λίγο..μπα να ρίχνει καταιγίδα!!Νομίζω 3 κλείνει το κομμωτήριο...φαί έφτιαξα, γεμιστά, ελπλίζω να ειναι καλά...

Θα τα πούμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...