Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Ευχαριστώ για τις ευχές μας!! Μαζευόμαστε ακόμα και δεν πρόλαβα να μπω να απαντήσω!!

Η εξέταση μάγιερ είναι η εξέταση των κοπράνων του μωρού. Ουσιαστικά βάζουν ένα υγρό και αν γίνουν πράσινα τότε σημαίνει πως υπάρχει αιματάκι στα κοπρανά του. Στα μωράκια θεωρούν πως το αιματάκι αυτό οφείλεται σε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα την στιγμή που ολες οι άλλες εξετάσεις βγαίνουν καθαρές!!!

Όλγα σε τι ήταν αλλεργία;

Γιώτα πονάνε τα πόδια μου, υπομονή κάνω μεχρι να τελειώσει ο θηλασμός!!! Αλλα χαλάλι της, την έχουμε γλυτώσει δυο φορές χάρη στον θηλασμό!!! Χαλάλι ολες οι θυσίες, ο πόνος η προσπάθεια που έκανα!!!

Ιωάννα μια χαρά, του άρεσε τελικά!! Πως είσαι εσυ μετα την επέμβαση; Όλα καλά;

Νατάσσα μπράβοοοο!!! Πολύ χάρηκα!!! Αντε κοριτσάκι μου να ηρεμήσετε και εσείς επιτέλους!!!

Κατερίνα πολύ καλή η μπεμπέκα σου!!!Γυναικάκι!!!!!

Ελίτα τι τέλειες φωτος είναι αυτές;;;;; Τι πόζα που έχει η μικρή σου στην πρώτη!!! Καλά δεν παίζεται!!!!!

Οι παιδίατροι τι σας είπαν για τα μπάνια στην θάλασσα; Η δικιά μας μας είπε να την βουτήξουμε μέτα τους 7 μήνες!!! Όχι πριν!! Εκτός κι αν είναι μια πολύ καθαρή θάλασσα σε καλή θερμοκρασία!!! Απʼ οσο μου ειπε σʼαυτή την ηλικιά φοβάται μην κάνει καμμιά ουρολοίμωξη από το «μολυσμένο» νερό ή μην κρυώσει αν η θάλασσα δεν είναι αρκετά ζεστη!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όσο για το θέμα των ανδρών!!! Είμαστε 3 χρόνια μαζί!! Ελεύθεροι και οι δυο τότε!! Αυτός ήταν καιρό χωρίς σοβαρή σχέση και έψαχνε κάτι καλό, εγώ ήμουν αποφασισμένη να είμαι μόνη μου και μακριά απο ψυχοφθόρες καταστάσεις!! Γνωριστήκαμε στο χωρίο του στην Αρτα οπου είχα πάει με δυο φίλες μου (ξαδέλφες του), η μία κολλητή μου και νονά της κόρης μου!!! Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ως κεραυνοβόλο έρωτα, πιο πολυ ως γνώρισμα το χαρακτηρίζω. Πότέ δεν πίστευα πως μπορεις να δεις κάποιον και να πεις αυτός ειναι!!! Με τον Σπύρο ομως αυτό έγινε και απο τις δυο πλευρές!! Είδα τον εαυτό μου σ'αυτον και αυτός τον δικό του σε εμένα!!Ενα περίεργο μείγμα γνωρίσματος, κοινών θέλω και χαρακτηριστικών και συνάμα συμπληρώματος!! Ηξερα μονο το όνομα του και πως είναι στρατιωτικός και όμως ένιωθα πως ήξερα τον ήξερα!! Πραγματικά σε βάθος αυτόν και οχι την επιφάνεια!! Το ίδιο ενιωθε κι αυτος!! Εμένα μου την έπεφτε ένας ξαδελφός του και ολοι έκαναν πλάκα προσπαθώντας να μας τα φτιάξουν, φέρνοντας με σε δύσκολη θέση. Αυτός απο την μία ζήλευε και μου την έλεγε συνέχεια κανοντάς με να πιστέψω πως με δεν με συμπαθεί απο την άλλη με φλέρταρε!! Τελικά πίστεψα πως μου κάνει πλάκα, εξου και άρχισα να τον ψιλοαγνοώ!! (ναι.. είμασταν για γέλια!!!) Εγω με τα κορίτσια φυγαμε για Αθήνα και αυτός για Ορεστιάδα!! 3 μήνες το μυαλο και των δυο κολλημένο αλλα κανένα μέσο επικοινωνίας!! Και όμως ήταν λες και τους ζούσαμε μαζί αυτούς τους μήνες!! Αυτός προσπαθούσε να έρθει Αθήνα να με δει, εγω να τον βγάλω απο το μυαλό μου γιατι δεν ήθελα να κάνω σχέση!! Είχα την δουλειά μου, την σχολή μου, τις φίλες μου και πέρναγαμε καλά!! Δεν ήθελα σχέση και μάλιστα απο απόσταση!!!Για να μην αναφέρω πως αν η σχέση πήγαινε καλά θα ζούσα μια νομάδικη ζωή με μετακομήσεις σε διαφορετική πόλη ανα 3 χρόνια!! Ούτε να το ακούσω δεν ήθελα!! Είχα επιτέλους καταφέρει να φτιάξω μια καλή ζωή στην Αθήνα, Οικογένεια, καλοί φίλοι, καλή δουλειά, και ενδιαφέρον σχολή!! Αυτός ηρθε και τα υπόλοιπα ήταν περιττά!! Δεν υπήρχε αλλος δρόμος..έμοιαζε και μοιάζει το πιο φυσικο πράγμα.. ο μόνος δρόμος!!! Παλέψαμε πολυ να είμαστε μαζί με 937χιλιόμετρα απόσταση!! Για να μην αναφέρω τα έξοδα!! Αυτός έβαλε λυτους και δεμένους να έρθει με μετάθεση στην Εύβοια!! Εγώ πηγαινοερχόμουν καθημερινά Αθήνα-Βασιλικό ένα χρόνο!!Αποφασίσαμε να παντρευτουμε, αρχίσαμε τις προσπάθειες για ένα παιδάκι, κανονίσαμε τον θρησκευτικό μας γάμο για φέτος και παντρευτήκαμε με πολιτικό 8 Μαϊου!!! 17 Μαίου συνέλαβα την κορούλα μας.. και δεθήκαμε ακόμα περισσότερο.. αγαπηθήκαμε ακόμα περισσότερο.. πλεον είμαστε κάτι παραπάνω απο ζευγάρι .. είμαστε οικογένεια.. ουσιαστικά οχι απλά σαν λέξη.. έχουμε παλέψει παρα πολύ΄για να είμαστε μαζί και αυτό μας δίνει μια αλλη σιγουριά και δέσιμο..

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Μαρακι περαστικα σας ποτε ξανα σε νοσοκομειο!!

Εμεις ανεβασαμε πυρετο απο το εμβολιο κατα τις 6 ξυπνησα να την δω εκαιγε , της βαζω θερμομετρο στον υπνο της ευτυχως εχω ενα μετωπου 38,4 την σηκωνω για να της δωσω φαρμακο και η χαζουλα νομιζε οτι παιζουμε και εκανε γελια και χαρες, ηπιε με τα χιλια ζορια το ντεπον γιατι το εφτυνε και την εβαλα διπλα μου στο διπλο και ξεραθηκε στον υπνο ευτυχως σε μιση ωριτσα της ειχε πεσει και ετσι κοιμηθηκα και εγω ησυχη. Πηρα και την παιδιατρο σημερα και μου ειπε να μην ανησυχω ειναι καθαρα απο το εμβολιο και ολα καλα την ρωτησα αν μπορουμε να βγουμε και εξω μου ειπε κανενα απολυτως προβλημα. Εντωμεταξυ η χοντρουλα ουτε απο εμβολια ουτε απο πυρετους πτοειται σηκωνεται το πρωι να φαει και κατεβασε 240 και γκρινιαζε γιατι ηθελε και αλλο:shock::shock:

Ινκα , Ελιτα και Παρος τι θα κανουμε τελικα θα παμε για καφεδακι?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κοριτσάκια μου καλημέρααααααα!

Λοιπόν μόλις τελείωσα της μπομπονιέρες και ήρθε η κοπέλα να τις πάρει!!!!!!!!

Ιδού το αποτέλεσμα:

IMGP0490.jpg

Επανέρχομαι με την δική μου ιστορία αγάπης!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Λοιπον Κατερινα ειπα και εγω να σε ακουσω αλλα μαλλον της μικρης δεν της αρεσε η ιδεα!! Κουραστηκε οπως φαινεται απο την αυπνια και μολις πηγα να την ταισω για βραδυ εφαγε λιγο και ξεραθηκε στον υπνο. Φυσικα ξυπνησε στις 12 ακμαιοτατη κια με ορεξη για τρελα ξενυχτια , ξαναεφαγε και κοιμηθηκε στις δυο...:evil:.... Αμα το εχεις το ξενυχτι μεσα στο αιμα σου , το εχεις!!

Καρδουλα χρονια σας πολλα , αν και καθυστερημενα!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον Κατερινα ειπα και εγω να σε ακουσω αλλα μαλλον της μικρης δεν της αρεσε η ιδεα!! Κουραστηκε οπως φαινεται απο την αυπνια και μολις πηγα να την ταισω για βραδυ εφαγε λιγο και ξεραθηκε στον υπνο. Φυσικα ξυπνησε στις 12 ακμαιοτατη κια με ορεξη για τρελα ξενυχτια , ξαναεφαγε και κοιμηθηκε στις δυο...:evil:.... Αμα το εχεις το ξενυχτι μεσα στο αιμα σου , το εχεις!!

ε τι να πω βρε Γιωτα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με την περιπτωση σας:tongue::tongue:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

φιλενοδοσυμπεθερουλα παρε την μικρη και ελατε κατω!! εχουν ανοιξει και τα παραλιακα!! θα τα παμε για ποτακι και χορο !!! γιατι αυτα τα βλεπω εγω νυχτοπουλια και ckubbers!!!!!

και οσο για τα ομορφα μωρα ..εννοειτε!!!!! ειναι καρποι ερωτευμενων πανεμορφων ανθρωπων :tongue::tongue::tongue:

Γιώτα, μην απογοητεύεσαι!!

Κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό,ακόμα και τα αδερφάκια, ακόμα και τα διδυμάκια!!

Μικρούλα είναι ακόμα, θα το βρεί το πρόγραμμα της!Αλλα παιδάκια μπορεί να κοιμούνται μέσα στην ημέρα και την νύχτα, και άλλα καθόλου!

Ο ανηψιός μου, είναι 3,5 και θα ξυπνήσει στανταρ στις 5:00 για γάλα- σύμπτωση?και ο μπαμπάς του πάντα ξυπνάει το βράδυ και τσιμπάει κάτι!κουφό???

Πιστεύω πως θα βρείτε γρήγορα ρυθμούς, μην ξεχνάτε πως τώρα που είναι καλοκαίρι, τα μωρά δυσφορούν περισσότερο από εμάς..όσο για τα ρούχα ισχύει το "ενα περισσότερο το χειμώνα, ένα λιγότερο το καλοκαίρι".Εγώ μέσα στο σπίτι την έχω με αμάνικο ζιπουνάκι..

Εφτιαξα το ρημαδοπροφιτερολ, για να δούμε..ο σύζυξ το ήθελε παγωμένο λέει και το έβαλα ψυγείο :cool:

Πάντως βρήκα συνταγή για σουδάκια σουπερ, μπορείς και αλμυρή γέμιση να βάλεις, εύκολη και νόστιμη, θα σας την γράψω αργότερα!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κοριτσάκια μου καλημέρααααααα!

Λοιπόν μόλις τελείωσα της μπομπονιέρες και ήρθε η κοπέλα να τις πάρει!!!!!!!!

Ιδού το αποτέλεσμα:

IMGP0490.jpg

Επανέρχομαι με την δική μου ιστορία αγάπης!!

πολυ ωραια ναταλια!

σε προσλαμβανουμε νομιζω ολες !!!!

αα και αυτη η μικρη λεπτομερεια στο βαθος ..πολυ μ αρεσει !!! σου λεει η μανουλα κανει δουλιτσα ...ας την αφησω ησυχουλα να δημιουργησει !!!!

Πραγματικα Ναταλια εισαι θεα.... πολυ - πολυ ωραιες...

Εγω εχω φοβερη εμπνευση για τα προσκλητηρια... Ακουστε και πειτε την γνωμη σας... Βιβλιαρακι μικρο μην φανταστειτε σαν τα κανονικα βιβλια, και μεσα να γραψει το κειμενακι η ανηψια μου με παιδικα γραμματακια. Στους κοντινους συγγενεις να γραψω προσωπικα κειμενα, π.χ. γιαγιουλα μου γλυκια, πως ειναι δυνατον να βουτηξω χωρις να εισαι εσυ εκει... κ.λ.π.... και για τους υπολοιπους ενα κειμενο παλι απο τα χερια της μικρης απλα θα το σκαναρω και θα το βαλω σαν σελιδες μεσα στο βιβλιο... Βεβαια δεν ξερω αν τελικα το κανω... μπορει και να βαρεθω!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...