Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να πω και γω τα δικά μου....

Γνωριστήκαμε πριν 3 χρόνια, αν και τον ήξερα φατσικά γιατί είναι πρώτος ξάδερφος της κολλητής μου...Κολλήσαμε αμέσως, μέσα σε 4 μήνες συγκατοικήσαμε, σε 1 χρόνο παντρευτήκαμε και σε άλλους 6 μήνες έμεινα έγκυος...Συνολικά είμαστε 3 χρόνια μαζί...

Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη κι εγώ μαζί του...Καρδιοχτυπάω κάθε φορά που αργεί και τον ζηλεύω τρελά...Η μέρα του γάμου μας ήταν ή πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου...

Τώρα όμως νιώθω πως κάτι έχει αλλάξει...Δεν ξέρω, μακάρι να περάσει αυτή η φάση γιατί δεν την αντέχω...Θέλω πίσω τον άντρα που παντρεύτηκα...Τον άντρα που με έκανε να γελάω...Να νιώθω γυναίκα...

k5f4p3.png

NRrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γυρισα και εγω απο την δουλεια σφαχτηκαμε κιολας εκει μια χαρα. Η μπεμπε πηγε με τον μπαμπα της παιδιατρο 7.600 62 ποντους και 41,6 κεφαλα ειμαστε δηλαδη στο 50 στο υψος , 90 βαρος:rolleyes: και 75 κεφαλι μια χαρα την βρηκε της μιλαγε συνεχεια η δικια μου ηκουτσομπολα και της εκανε εντυπωση της παιδιατρου επισης στα σχολια μου εχει γραψει οτι στηριζει πολυ καλα το βαρος στα ποδια της πολυ νωρις απο οτι ειπε στον αντρα μου. Στερεες τον αλλο μηνα του ειπε να της δινουμε σιγα σιγα νερακι και να την αφηνουμε να κοιμαται 12ωρο χωρις κανενα προβλημα αυτα παει κι αυτο το αγχος ελπιζω να μην εχουμε πυρετους τωρα. Ξεχασα να σας πω της πηρα αυτοκολλητα emla και ειπα στον αντρα μου να της βαλει στο μπουτακι μιση ωρα πριν φυγει για την γιατρο και στο ενα εμβολιο δεν εκλαψε καθολου,στο αλλο στο αλλο μπουτακι που ξεχασαμε να της βαλουμε εγινε χαμος αρα κανουν δουλεια

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kale ti melo sas epiase simera? pwpw sigkinithika. ioanna kai emeis meso internet gnwristikame autos athina kai meta agglia egw thessaloniki. trela taksidia kai molis eixame xwrisi kai oi dio apo makroxronies sxesis. treloi kaugades, trelo sex, trelh agaph. eimaste 10 xronia mazi 3 pantremenh kai koritsia me auta kai auta molis thimithika oti xthes eixame epetio kai to ksexasame kai oi dio. sas afinw laters pwpw grrrrrrr.

Διαφημίσεις

Όλγα τί τέλεια που είναι τα παιδάκια σου. Τί απίστευτη χαρά που πρέπει να είναι τα δίδυμα. Σχεδόν σε ζηλεύω.....

Νατάσσα μου, ελπίζω όλα να πηγαίνουν πάντα καλά από δω και μπρος. Τα δύσκολα τα ξεπεράσατε!!!!

Καλέ, τί σας έπιασε σήμερα; Όλο ζουμιά....

Κατερίνα, θα αρχίσει να σου περπατάει από τώρα καλέ η κοράκλα σου....

χα χα χα είστε απίστευτες.................

τζένη πώς αντέχεις;;;;;

κατερίνα εγώ αυτό το σύστημα το δοκίμασα για 25 λεπτά έκλαιγε ήταν 2 μηνών κοντά, είπα πως δεν το ξανακάνω, τώρα το πονάω ακόμα περισσότερο το σκατούλι για να το κάνω

το αποδέχτηκα πλέον, θα τον κουνάω θα τον νανουρίζω μέχρι να κοιμηθεί, στη μέρα έχουμε πρόβλημα, το βράδυ έχουμε ρουτίνα μπάνιο φαί και νάνι και κοιμάται γρήγορα

έχει μια βδομάδα νομίζω άρχισαν τα δόντια, τρώει χέρια μασητικά σεντόνια τα πάντα

υδροχοάκι κι εμένα κουκουλώνεται και ξεκουκουλώνεται

γιώτα εγώ το πρωί που ξυπνάει τον παίρνω στο κρεβάτι τον ταίζω εκεί και κοιμόμαστε λίγο ακόμα, δεν το βρίσκω τόσο κακό, έχω διαβάσει θεωρίες διάφορες, το θέμα είναι πώς βολεύεται η κάθε οικογένεια

huida εμείς δεν ξέρω πόσες φορές θα είχαμε σκοτωθεί αν δεν υποχωρούσε ο νίκος, με τσατίζει με τσατίζει και μετά κάνει γλύκες με το μωρό (και καλά ότι μου μιλάει ο μπέμπης) και τελειώνουν όλα

xaxa εισαιθεα δεν παιζεστε.ιδιος με τον δικο μου.ταυρακια δεν ειναι?

Σας διαβαζω μιση ωρα τωρα καλε τι λογοδιαροια ειναι αυτη.εχω νεα χαχα.θα μπω σε λιγο να κανω κατι προχειρο να φαμε.επιστρεφω σε λιγο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αχ κοριτσια τι συζητηση πιασατε.ασε μην σας πω τα δικα μου εχουμε περασει μεσα απο 40 κυμματα, κι εγω μετα απο μακροχρονια σχεση 5 χρονων με Κυπριο κιολας(ΚΚαρδουλα σορυ)

κι αυτος σε διασταση, ακομα δεν ειχε γινει η δικη καν απο 9 χρονια γαμου.(φαγουρας χαχα)Ασχετα απο αυτο τον γνωρισα σε μια φαση ασχετη που σκυλοβαριομουν να παω σινεμα με μια φιλη, χυμα με τζηνακι σχεδον αβαφτη μετα απο πιεση της φιλης μου, για να ξεσκασω λιγο.Οταν γνωριστικαμε δεν αλλαξαμε τηλεφωνα αλλα αρχισαμε και οι δυο ψιστηρι στην κοινη φιλη, μαλιστα στην επομενη συναντηση δεν ειχαμε σκοπο να βγουμε εγω ημουν αρρωστη με φαρυγγιτιδα και με το που μου ειπε πως θαναι αυτος εκει πηγα τρεχοντας το ιδιο και αυτος γυρναγε απο ταξιδι και τσακιστικε να ερθει.

Ε απο τοτε μεσα σε δυο βδομαδες μειναμε μαζι, μετα απο ενα μηνα μουκανε και προταση γαμου στην Ρωμη στις 14 Φλεβαρη, ε, μεσα σενα χρονο παντρευτικαμε.Χαχα.Και να φανταστειτε πιο πριν ουτε για γαμο ουτε για παιδια ηθελα να ακουω.Με τον αντρα μου τα εζησα ολα μεσα σεπολυ λιγο χρονο και δυσκολιες - α οσο για το αλλο να πω την αληθεια ειχαμε σπασει καθε ρεκορ και δεν το λεω με υπερβολη καναμε καθε μερα, μεχρι που εμεινα εγκυος, εκτος περιοδου βεβαια ολες τις αλλες μερες.Ε και για την εγκυμοσυνη τα ξερετε θυμαστε τι ειχε γινει χαχα!!!!!!Μπορει να αρπαζομαστε γιατι κι εγω ειμαι αγυριστο κεφαλι αλλα δεν πιστευω πως υπαρχει αλλος ανθρωπος που θα μπορουσε να με αντεξει και να με αγαπαει και να με αντεχει οσο το καμαρι μου, κι ας του θυμωνω καμοια φορα δεν κραταει πανω απο ωρα.Αυτα.

Κοριτσια πηγαμε ξανα θαλασσα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Επιτέλους κοιμήθηκα χωρίς διακοπές....μέχρι τις 6:00 που ξύπνησε η μπουμπού!Συνήθως το βράδυ κατά τις 8:30 κοιμόταν και την πήγαινα κοιμισμένη για μπάνιο και μαμ κατά τις 11:00..ε χθές την κράτησα ξύπνια- Κατερίνα σε ακούω!- και πήγαμε για μπάνιο 9:30, μαμ και 9:50 υπνος!Ξύπνησε στις 6 παρά ήπιε το γάλα της και ξύπνησε πάλι τώρα!Με βολεύει καλύτερα έτσι :D:D

Εντωμεταξύ έχει τρελή φαγούρα στα ούλα, βάζω το δαχτυλό μου αλλά δεν αισθάνομαι τίποτα, ε δεν είμαστε και όλοι καρδουλο-πρίγκηπες!!:D;)

Ο Νικόλας σήμερα μου είπε "μανούλα σχολείο" και πήρε και την τσάντα του και λέει του Βασίλη "μπαμπάκα, φύγαμε!!" Σταυροκοπιόμουνα πρωινιάτικα...

Ο καιρός είναι λίγο κουζουλός σήμερα, ζέστη με συννεφιά, εμείς πάντως, εχόντων καλών των πραγματών, θα την πάμε την βόλτα μας να ξεσκάσουμε και λίγο..

Ελίτα, τέλεια τα μωράκια σου!!Μακάρι να είναι καλός ο καιρός να πάμε και εμείς παραλία το ΣΚ..

Όλγα, κούκλοι οι αγόραροι!!Καλέ, εμείς είμαστε νύφες αν ψάχνεις, μελαχρινές, με πράσινα μάτια, λογοδιάρροια και Κρητικιές!!Μην το ξεχνάμε αυτό..

Σήμερα που θα πάμε βόλτα θα την βγάλω φωτό την μπεμπού μου να την δείς καλύτερα!!Κουκουβααα..

Φιλακια, να έχουμε καλή ημέρα..!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερούδια και απο εμάς!!!

Μαράκι, περαστικά σας, ελπίζω να είστε καλά τώρα!!!

Νατάσα, καταπληκτικά τα νέα σας!! Μπράβο πολύ χάρηκα!!! Σε λίγο όλα θα είναι μια κακή ανάμνηση!!

Καρδούλα, να ζήσετε!!! Του χρόνου ελπίζω να το θυμηθείτε και οι δυο...

Κοριτσάκια, φοβερές οι ιστορίες σας!!

Και εγώ είμαι με τον άντρα μου 7,5 χρόνια αλλά δεν μπορώ να εχω το παραμικρό παράπονο!! Είναι πάντα δίπλα μου σε όλα!! Και με το σπίτι, το μωρό, τα ψωνια, τα πάντα!! Και σκεφτείτε οτι εγώ δεν έχω γυρισει στη δουλειά ακόμα ενώ εκείνος δουλευει κανονικά!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

ΥΓ. Θέλω θάλασσα!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα μανουλες και μπεμπάκια!!!

Εχθες καναμε τα εμβολια που για να τα βρω η χαρη μου εφτασε μεχρι το Λαγονησι!

Λοιπόν ημασταν κύριοι κλαψαμε πολυ λιγο και μονο την στιγμη του τσιμπηματος.

Οι αναλογιες μας ειναι οι εξης για τις υποψηφιες νυφες:6300 και 65 ποντοι και 6500 με 66 ποντους!!Κοιταξε στην καμπυλη.Το βαρος τους ειναι κανονικοτατο και το υψος τους στα ανωτερα επιπεδα.Να τα ακουτε αυτα.Μπασκεμπολιστες θα σας δωσουμε!!

Για τα κουνουπια πηραμε εκτος απο το μηχανηματακι απο το τζαμπο και της apivita το σπρει με βασιλικο και γερανι.Ειναι φυτικο.Επισης επιτρεπεται και η σιτρονελα.

Τα δοντακια μας πουθενα δεν φαινονται στον οριζοντα.Τσαμπα φτυνουμε τα πάντα!

Επισης να εχω παντα μαζι μου ντεπόν μια αλοιφη για τσιμπηματα και ενα σιροπακι αντισταμινικο.Αμα δω οτι φουντωνουν να τους δωσω.Θα ειμαστε και στας εξοχας!

Κρεμα,νερο,μπανιο στην θαλασσα κλεινοντας τον 6ο.Για τον υπνο τους μονο πλαι ή ανασκελα.Απαγορευεται μπρούμυτα.ααα και για το ντυσιμο τους το καλοκαιρι ενα ρουχο λιγοτερο απο εμας ζεσταινονται περισσότερο

Και κατι το οποιο δεν μπορω ειναι απο 3 μηνων επρεπε να κοιμουνται στο δωματιο τους.Αποκλειεται!!!!!!

Κατα τα αλλα ειμαι να σκασω γιατι δεν μου δινουν αλλη τριμηνη βεβαιωση για το υποαλλεργικο γαλα και θα πρεπει να κανουμε εξετασεις.Που μαλλον εχω ακουσει οτι χρειαζεται εισαγωγη.Ξερει καμια κοπέλα?αχ τι θα κανω?Πως θα μεινουμε στο παιδων?ουφφφφ

Λοιπον οι υποψηφιες νυφες να μας στελνουν σιγα σιγα τα βιογραφικα τους!!

Το επομενο κατεβατο θα ειναι για την δική μου γνωριμια με τον συζυξ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...