Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Εγω φιλεναδες και μονο που σκεφτομαι τι περασε μονος του ο αντρας μου τις πρωτες μερες που γεννηθηκε ο μικρος τρελενομαι. Και να μη μου λεει τα παντα γιατι φοβοταν τις αντιδρασεις μου. Και πηγαινε στη μοναδα μετα σε εμενα στο νοσοκομειο και τελικα ερχοταν να κοιμηθει μονος σπιτι μας. Λυπαμαι και στεναχωριεμαι για αυτα που περασε, μακαρι να με αφηναν να ειμαι κι εγω εκει......Ευτυχως εχουμε καλους ανθρωπους κοντα μας και μας βοηθησαν σε εκεινες τις δυσκολες στιγμες.... Καθε φορα που παω να νευριασω μαζι του σκεφτομαι τι εχουμε περασει, ποσο εχουμε πονεσει αυτους τους μηνες.... Και εχω και τη μαμα μου να μας παρακαλαει να της αφησουμε τα παιδια και να φυγουμε οι δυο μας να ηρεμησουμε, θα γινει κι αυτο καποια στιγμη. Τωρα δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι...

Να σας πω και τα ευχαριστα. Η μαγνητικη που καναμε χτες στον εγκεφελο ειναι καθαρη, ολα φυσιολογικα..... Ευτυχως να αφηνουμε σιγα σιγα κατι πισω μας.......

ΜΑρακι περαστικα σας.....

nG0fp2.png yu71p2.png

emis prin 11xronia freskoxorismenoi kai i dyo apo makrohronies sxeseis vrethikame sto tango ena vrady (gnorizomastan apo palia ,doulevame se mia farmakeytiki )kai stin epomeni sinantisi (gia poto)kaname trelo sex!!!..gia dyo xronia kaname trelo sex tsakonomastan,zilevomastan ...ena vrady ihame vgei ekso Ekinos me gomena ki ego me gomeno...olo to vrady itan kato apo to balkoni kai me evrize xaxaaxxaxaxaxa!!!!!ki ego tou petaga pragmata:):):)molis efige piga ego kato apo to spiti tou kai ton evriza!!!!!ki ekinos kalese tin astinomia..to proi ksipnisame mazi...ayto kratise 4 xronia ...mexri pou xorisame gia 10 meres kai meta den ksanaxorisame!!!!!pote!!!!

an den gnoriza ton giorgo tha eksakolouthousa na ime kakomathimeni kai egooistria..ime kaliteros anthropos konta tou...pleon exoume perasei pola mazi!

..to kalo sex yparxei akoma kata diastimata ....!!!!!

maria perastika ti eiai ayti i eksetasi?

elita super i fotos !!!!ti titlo exoun ta vivlia gia tin diatrofi?pio protineis?

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγω φιλεναδες και μονο που σκεφτομαι τι περασε μονος του ο αντρας μου τις πρωτες μερες που γεννηθηκε ο μικρος τρελενομαι. Και να μη μου λεει τα παντα γιατι φοβοταν τις αντιδρασεις μου. Και πηγαινε στη μοναδα μετα σε εμενα στο νοσοκομειο και τελικα ερχοταν να κοιμηθει μονος σπιτι μας. Λυπαμαι και στεναχωριεμαι για αυτα που περασε, μακαρι να με αφηναν να ειμαι κι εγω εκει......Ευτυχως εχουμε καλους ανθρωπους κοντα μας και μας βοηθησαν σε εκεινες τις δυσκολες στιγμες.... Καθε φορα που παω να νευριασω μαζι του σκεφτομαι τι εχουμε περασει, ποσο εχουμε πονεσει αυτους τους μηνες.... Και εχω και τη μαμα μου να μας παρακαλαει να της αφησουμε τα παιδια και να φυγουμε οι δυο μας να ηρεμησουμε, θα γινει κι αυτο καποια στιγμη. Τωρα δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι...

Να σας πω και τα ευχαριστα. Η μαγνητικη που καναμε χτες στον εγκεφελο ειναι καθαρη, ολα φυσιολογικα..... Ευτυχως να αφηνουμε σιγα σιγα κατι πισω μας.......

ΜΑρακι περαστικα σας.....

:):):)sigxaritiria natasa!!!!!!

inka

AW3sp2.png

συνχαρητηρια νατασουλα !!!!!!να φυγετε οταν θα στε ετοιμοι για να περασετε και πιο ξενιαστα!!!!!!!!!

Εγω με το Χρηστο γνωριστηκαμε μεσω κοινων φιλων ! Χωρισμενοι απο μακροχρονιες σχεσεις και μεις..

Δεν ηθελα με τπτ δεσμευση ηθελα απλα να ξελαμπικαρω εκεινο το καιρο και να μη σκεφτομαι τπτ

Περναγαμε καλα 1.5 χρονο και μετα ηρθε η προταση να μεινουμε μαζι μπρρρρρρρρ με πιασε στον υπνο απλα περναγα καλα και φοβομουν μη χαλασει με τη συγκατοικιση γιατι την ειχα ξαναπατησει!

τελικα δεχτηκα ειπα να το ρισκαρω κα τωρα να μαστε εδω περα με την αγαπη μας και τη μπεμπουλα...... και περναμε σαν μη περασε μια μερα απο το βραδυ που βγηκαμε για πρωτη φορα!!!!!!!!

μονο στο sex που δε μπορουμε να κανουμε πια θορυβο σσσσσσσσσσσσσσσσ θα ξυπνησει το μωρο.........

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Νατάσσα, πάντα ευχάριστα νέα να έχετε και να τα μοιράζεσαι μαζί μας!!

Μαράκι, και συνέχεια ρωτούσα που είσαι..αχ περαστικά, ποτέ πια σε νοσοκομεία σου εύχομαι, όλα καλά θα πάνε!!

ΑΧ κορίτσια..εγώ με τον Βασίλη ξέρετε πώς γνωριστήκαμε???Μέσω του ιντερνετ!!Και όμως..μιλούσαμε πολύ καιρό μέσω νετ, στο χαλαρό, κάποια στιγμή λέμε ας βρεθούμε βρε παιδί μου, και από εκείνη την 1η ημέρα που συναντηθήκαμε δεν έχουμε χωρίσει ποτέ!!Εγώ Αθήνα και αυτός Κρήτη, για 2,5 χρόνια πήγαινε-έλα, όλα μας τα λεφτά στα αεροπλάνα, κάθε 2ο ΣΚ πήγαινε ο ένας στον άλλο..είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του ακόμα, η καρδούλα μου χτυπάει μόλις τον βλέπω και πιστεύω και αυτός το ίδιο! όπως λέει και η Ινκα, από τότε που τον γνώρισα άλλαξα πολύ προς το καλύτερο θέλω να πιστεύω..ο Βασίλης πάλι άλλαξε styling αφού τον ανέλαβα ολοκληρωτικά!!Χαχαχαχα...

Ναι, ναι καλά μαντέψατε του το έκανα το χατήρι, χεχεχεχε!!όπως είπε και η Κατερίνα..αν αρχίσεις να τρώς, έρχεται η όρεξη!Και είναι αλήθεια, πώς όταν αισθάνομαι να "χανόμαστε" λόγω παιδιών, προβλημάτων κλπ το σεξ είναι το καλύτερο φάρμακο..

Συγκινήθηκα πολύ με όλα όσα γράψατε, τελικά η καθέ μία μας έχει την δική της απίστευτη ιστορία..να είμαστε καλά και πάντα αγαπημένοι!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...