Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραια ακουγονται...εγω δεν ειμαι τοσο ρομαντικη

μεχρι τα 30 ουτε για αστειο να παντρευτω παιδι και τετοια... ηθελα να ειμαι χαλαρη και κανενας ερωτας δεν με κραταγε...τραλαλο τραλαλα.. χαβαλε ταξιδακια και ολα γραμμενα..

μετα ο συζυγος με εκανε να αλλαξω γνωμη!

α καλα υδροχοακι αν μου το ελεγες πριν 3 χρονια θα ελεγα αποκλειεται ουτε εγω σκεφτομουνα τετοια με τιποτα εμενα απο τα 16 μονη μου και εκανα πολλες τρελες οσες δεν φανταζεσαι αλλα να που οταν κανεις σχεδια ο θεος γελαει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ωραια κουβεντα πιασαμε... θυμηθηκα και με πηραν τα ζουμια!!

οταν ξυπνησα απο την ωοληψια το πρωτο πραγμα που θυμαμαι ειναι τον λαμπρο να μου κραταει το χερι και να κλαιει σαν μικρο παιδι... μου χαιδευε το προσωπο, το χερι, το αλλο χερι που πονουσε απο τον ορο και μου ελεγε τι χρειαζεσαι , πες τι θες να σου το φερω... ουτε να ντυθω δεν με αφησε, αυτος με εντυσε , και δεν αφησε κανεναν να με φροντισει τις επομενες δεκαπεντε μερες που επρεπε να ειμαι εντελως ξαπλα.. ολα αυτος μου τα εφερνε στα χερια...

και οταν γεννησα δεν ελειψε ουτε ενα βραδυ απο το νοσοκομειο... του ελεγαν η μανα μου και η αδερφη μου φυγε θα μεινουμε εμεις και ελεγε καθηστε και εσεις αλλα θα ειμαι και εγω, τι να κανω στο σπιτι ελεγε.. εδω ειναι η οικογενεια μου...

η αληθεια ειναι πως αυτα δεν ξεχνιουνται...

mYQbp2.png

Αντε χαζούλες τι πάθατε ;;;Εκει που τους βρίζατε τωρα τους περιμένετε για αγκαλιά;;;;Πλάκα κάνω κι εγω τα ίδια κάνω χιχιχι ..Εμείς είμαστε 8 χρόνια μαζί από φοιτητές και είμαστε και οι δυο λεων οπότε οταν μαλώνουμε γίνετε κανονικός πόλεμος για το πιο από τα δυο τεράστια 'Εγώ' θα επικρατήσει ή αυτος ή εγώ καταλαβαίνετε

mz6Up2.png

αχ βρε Γιωτα και εμενα με πηραν τα ζουμια, θυμαμαι στον Αλκη 22 ωρες και να εχουμε παθει οτι επιπλοκη μπορεις να φανταστεις δεν εκανα διαστολη, σκαλωσε το σαγονι του παιδιου στην λεκανη και αυτος εκει μου κραταγε το χερι και οταν επιτελους βγηκε ο μικρος και εγω ημουνα εξαντλημενη επεσε πανω μου και με φιλαγε και μου ελεγε ευχαριστω, μην πω για την εγκυμοσυνη της μπεμπας που οταν κρεβατωθηκα απο τις συσπασεις εκανε τα παντα μονος του και το βραδυ εβαζε ξυπνητηρι και μου εδινε αυτος ανα δυωρο τα φαρμακα μου. Σταματαω τα μελο φτααααααααααανει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

22 ωρες???? γιατι βρε κατερινα??? πως αντεξες???

εγω μετα απο 4 ωρες εφυγα για καισαρικη..μου λεει ο γιατρος θα νυχτωσουμε ηταν και 4 κιλα ο μπεμπης, διαστολή 0, δεν αντεχα το περιμενε.. του λεω φυγαμε γιατρε να ξεμπερδευω...

και μολις γεννησα καμια σχεση με οτι σκεφτομουν..νομιζα θα κλαψω θα συγκινηθω τετοια αλλα μαλλον ειχα σοκαριστει..μολις ειδα τον μικρο λεω αυτο τωρα ειναι δικό μου??? !!!! ασε που οταν φυγαμε για το σπιτι εκλαιγα και ελεγα που παω.. τι θα το κανω σπιτι και τετοια...ενω στο νοσοκομειο τα ειχα ολα ετοιμα!! με εσωσε το γεγονος οτι μου εκοψε πηρα μια εκπλήκτική μαια σπιτι και μου εδειξε τα παντα..μαζι τον πλυναμε τον θηλασα τον κοιμησα ...ολα...και ηταν stand by ολο το 24ωρο οποτε ηθελα την επαιρνα τηλεφωνο..αυτη με ηρεμησε

παντως υπαρχουν πολλα θετικα στο να εχει το μωρο μικρη μαμα..καταρχήν εχεις περισσοτερες αντοχες και διάθεση!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω καθόλου, ελπιζω να είστε ολες καλά και τα μπεμπάκια ακόμα καλύτερα!!! Οι μετακομήσεις έγιναν; Η Γιώτα εγκαταστάθηκε Κύπρο;

Εμείς χθες το απόγευμα επιστρεψαμε σπιτάκι μας!! Την προηγουμενη Κυριακη 3 μέρες μετα τα εμβόλια η μικρή είχε διάρροια. Έκανε 4 κενώσεις μέσα σε ένα τριωρο και μετά αλλες 4 που είχαν και λιγη κόκκινη βλένα μέσα. Οπως καταλαβαίνεται ανησύχισα πολυ,είχε και υπηρεσία ο άνδρας μου και ήμουν ολομόναχη. Η παιδίατρος μας ήταν σε ενα συνέδριο παιδιάτρων και με έστειλε στο νοσοκομειο Χαλκίδας να δουμε τι συμβαίνει. Ο παιδιατρος εκει με εστειλε στο παίδων οπότε άρων άρων ήρθαμε Αθήνα. Μείναμε μέσα 5 μέρες, η μικρή δεν ξανακανε διάρροια, ούτε είχε καθόλου κόκκινες βλένες. Την έκαναν κόσκινο στις εξετάσεις αλλα ολα μα ολα εβγαιναν καθαρά. Τελικά λένε πως μπορεί να ειναι αλλεργική στο αγελαδινό γάλα που πίνω εγω. Δεν τρώω γαλακτομικά πλεόν και σε 16 μέρες που θα βγουν οι απαντησεις του αίματος θα κάνουμε ξανά εξετάσεις μάγιερ. Μετα θα φάω γαλακτομικά και σε αλλες 15 μέρες θα ξανακάνουμε εξετάσεις μάγιερ για να αποκλεισουμε αυτή την πιθανότητα. Δεν πιστεύουν πως ειναι πραγματικά αλλεργικη αλλα απο την στιγμή που ολες οι εξετάσεις ειναι καθαρές δεν μπορουν να καταλάβουν απο τι προήλθε. Προσωπικά πιστεύω πως λόγω διάρροιας ερεθίστηκε ο πρωκτός της εξου και μετα είχε λιγο αιματάκι, θα δούμε. Βγαίνοντας απο το παίδον εγώ κόλλησα γαστρεντερίτιδα οποτε παραμείναμε στο πατρικό μου μέχρι και χθες!!!

Αυτά τα νέα μας!!!!!! Εσείς τι κάνετε;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

αντε να πω και τα δικά μου, μόλις 4 χρόνια μαζί και κοντά 2 παντρεμένοι, κι εγώ με άλλον ήμουν και είχα βαρεθεί τη ζωή μου, άρχισε να έρχεται σπίτι να με βοηθάει με κάτι μελέτες που είχα και κολλήσαμε, από την πρώτη μέρα μέναμε μαζί

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

ρε σεις αυτό πρέπει να υποφέρει...μασάει τον καθρέφτη από το γυμναστήριο...

η γιαγιά μου λεει ότι αν η μάνα ήξερε πώς πονάνε τα δόντια του μωρού θα φορούσε μαύρα (η κάπως έτσι)

i1lzp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω καθόλου, ελπιζω να είστε ολες καλά και τα μπεμπάκια ακόμα καλύτερα!!! Οι μετακομήσεις έγιναν; Η Γιώτα εγκαταστάθηκε Κύπρο;

Εμείς χθες το απόγευμα επιστρεψαμε σπιτάκι μας!! Την προηγουμενη Κυριακη 3 μέρες μετα τα εμβόλια η μικρή είχε διάρροια. Έκανε 4 κενώσεις μέσα σε ένα τριωρο και μετά αλλες 4 που είχαν και λιγη κόκκινη βλένα μέσα. Οπως καταλαβαίνεται ανησύχισα πολυ,είχε και υπηρεσία ο άνδρας μου και ήμουν ολομόναχη. Η παιδίατρος μας ήταν σε ενα συνέδριο παιδιάτρων και με έστειλε στο νοσοκομειο Χαλκίδας να δουμε τι συμβαίνει. Ο παιδιατρος εκει με εστειλε στο παίδων οπότε άρων άρων ήρθαμε Αθήνα. Μείναμε μέσα 5 μέρες, η μικρή δεν ξανακανε διάρροια, ούτε είχε καθόλου κόκκινες βλένες. Την έκαναν κόσκινο στις εξετάσεις αλλα ολα μα ολα εβγαιναν καθαρά. Τελικά λένε πως μπορεί να ειναι αλλεργική στο αγελαδινό γάλα που πίνω εγω. Δεν τρώω γαλακτομικά πλεόν και σε 16 μέρες που θα βγουν οι απαντησεις του αίματος θα κάνουμε ξανά εξετάσεις μάγιερ. Μετα θα φάω γαλακτομικά και σε αλλες 15 μέρες θα ξανακάνουμε εξετάσεις μάγιερ για να αποκλεισουμε αυτή την πιθανότητα. Δεν πιστεύουν πως ειναι πραγματικά αλλεργικη αλλα απο την στιγμή που ολες οι εξετάσεις ειναι καθαρές δεν μπορουν να καταλάβουν απο τι προήλθε. Προσωπικά πιστεύω πως λόγω διάρροιας ερεθίστηκε ο πρωκτός της εξου και μετα είχε λιγο αιματάκι, θα δούμε. Βγαίνοντας απο το παίδον εγώ κόλλησα γαστρεντερίτιδα οποτε παραμείναμε στο πατρικό μου μέχρι και χθες!!!

Αυτά τα νέα μας!!!!!! Εσείς τι κάνετε;

ω ρε μαρακι τρεχατε ε????

περαστικα κοριτσακι μου και καλη ξεκουραση στο σπιτακι σας πια !!!

και εγω αυτο πιστευω αφου βγηκαν καθαρες οι εξετασουλες σας!! κατι τετοιο θα ειναι !!!

αυτες οι εξετασεις μαγιερ τι ειναι καλε ????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...